2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
Selam kızlar geldim hemen çıkıyorum. 2 saat sonra kontrolüm var. Dua edin nolur herşey yolunda olsun. Öptüm bütün kuzucukları

canım bunu sana kim anlattı yahuu ne korkunç bir hikaye. bunlar istisna şeyler bence herkeste değişir. ona bakarsan benim yakın bir aarkadaşımda sezaryan oldu meğer bilmem kaç kişidebir olan bir hassasiyet varmış bunda ve ömür boyu dikişlri tam olarak kapanmayacakmış herşeyine dkkat etmek zorunda. bende normal oldum sadece çok yürümek zorunda kaldığım için sürtünmeden dolayı dikişlerim acıdı onun dışında iki güne geçiyo aağrın zati. korkutmaa kendini normal doğum kadar anne içinde bebek içinde güzel birşey olamaz tatlım

ayyyy cinsiyetler öğrenilmeye başlandımı yaaaa ayyy ne gğzel hayırllı uğurlu olsun inşaallah benim belli değil ama oğluşum anlattı buğün rüyasında göörmüş bebeğimizzi kızzmıydı erkekmi dedim kızdı dedi

benımkı bellı degıl daha canım ama bellı olan arkadaslar var inş. en kısa surede bızımkılerde bellı olur

Allah saglık versin kız erkek önemli değil bende tedavi olurken hamileleri görünce eve gelir ağlardım allah isteyen herkese versin ben para vermedim ikli teste özel hastaneye gidiyorum sadece muane ücretimi ödedim her zamankini burda paraları duyunca şaşırıyorum açıkcası

sorma canım ya onları görunce kendı gunlerım aklıma geldı allahım herkesın yardımcısı olsun öle canım kız erkek farketmezde yınede merak işte bende cok fazla ödemedım

bu arada ben grip oldum kızlar meyve yemekten başka biirşey aklıma gelmiyo biitki çayları zararlı olabilir diye okumuşştum ne yapsam iyi gelir bilenvarmı

2 doğumumuda normal doğum yaptım ve kestiler anlamadım bile kestiklerini okadaaarrr kolay yaptımkii 10 tane olsa gene yaparım dikişlerede su sürmediğin sürece sorun yok sürekli pansuman yapıp sildim kendiliğinden döküldü gitti korkulucak hiçbişey yok sezeryan olsaydım ve normal doğumun kolaylığının tadını alsaydım okadar pişman olurdumki keşke diye anlatamm benim 3.doğumum olucak tüplerimi bağlatıcam oyüzden sezeryan yapıcam galiba bunu biarada çıksın diye ama hiç istemiyorum sezeryanı

canım sezaryan olmadan bağlayamazzlarmı acaba tüpleri

eskisi gibi ebelerin yaptığı gibi yapsalar kesinlikle normalden yanayım ama kesiyolar diyince ürktüm. bide kuzenim baya çekti sıkıntısını. enfeksiyon falan oldu. onun için orayı kesceklerine karnımı kessinner madem die düşündüm bakalım zaman ne göstercek. hangisi hayırlıysa o olsun inşallah.

kızlar bizimde az kaldı 4 de çıkıcam işten bakalım ne dicek doktorumuz 1 ay oldu neredeyse göremedim kuzumu inşallah herşey yolundadır.

maşallah canım. bana kötü örnekler denk gelmiş demek. ben kesilio diince ürktüm yoksa hep normal olsun die dua ederdim. ablada spinal sezeryan oldu ama onun normal doğum ihtimali yoktu. kıbrısta askeri hastanede sadece sezeran yapıolardı. ama zaten öle olmasaydıda suyu azalmış normal yapamıcakmış. bide yapıştırma yaptılar küçücük bişey hiçte sorun yaşamadı. bende alttan kesiolar diince paniklerdim. bakalım hayırlısı olsun hakkımızda

oyhh maşallah annesi yerim ben onu :) dönmüş bide el sallamış resmen sana poz veriyo :)

tatlım normal doğum çok daha iyi ben de çok kötü sezeryanlar gördüm.Allah yardımcısı olsun herkesin normal olabiliyosa normal değilse sezeryan düşün derim ben arkadaşım. Normal yolla olan doğumlarda anne de bebek de kirli kan vs çıkıyomuş daha sağlıklı oluyomuş anne de bebek de. bu benim bir dr ablamdan duyduğum bilgiydi. bence iyi düşün ve iyi araştır :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…