oyhh maşallah annesi yerim ben onu :) dönmüş bide el sallamış resmen sana poz veriyo :)
yaaa çiçek teyzesi çok zilli bu hemen açtı bacakları segiledi kendini
Allah çapkın babalara ilk kız evlat verirmişBunu eşime söyledim hemen kızardı morardı, bekarken az canlar yakmamış ne de olsa
kızlaaar bende evden çıkıcam birazdan kontrolüm için, inşallah sizler gibi güzel haberlerle dönerim, çoook heycanlıyım, Allah dan hayırlısı inşallah,
eeee ne de olsa etme bulma dünyasıkıskanacak ya kızını ondan vermiş allah :) benim babam da çok çapkınmış bekarken biz de iki kızız sonra oğlu olmuş 2 tane :) o zamanlar kızı olsun istememiş :) ama şimdi sorsan kızlarımı 40 tane erkeğe değşmem diyo
kızlar ben geldim bebişimi gördüm çok tatlıydı ya kıpır kıpır hiç yerinde durmadı dokrounda çok hoşuna gitti bi eli ağzında bi elide başının altındaydı keyif yapıyodu ense kalınlığı iyi çıktı 2li test için kanımızıda verdik 10unda alıcam ama cinsiyet söylemedi daha erken dedi ve hafta olarak bi hafta ileriden gidiyomuş bebeğim 12+1 çıktık bizden haberler böyle şimdi kınaya gidicem gelince yorumlarınızı okurum
kızlar ben geldim bebişimi gördüm çok tatlıydı ya kıpır kıpır hiç yerinde durmadı dokrounda çok hoşuna gitti bi eli ağzında bi elide başının altındaydı keyif yapıyodu ense kalınlığı iyi çıktı 2li test için kanımızıda verdik 10unda alıcam ama cinsiyet söylemedi daha erken dedi ve hafta olarak bi hafta ileriden gidiyomuş bebeğim 12+1 çıktık bizden haberler böyle şimdi kınaya gidicem gelince yorumlarınızı okurum
slm kızlar ben geldim,çok şükür allahıma iyi geçti kontrolümüz.bebiş büyümüş ikili tarama için kan da verdik.ense kalınlığı 1,96,nasıl iyidir değil mi dr normal dedi ama cinsiyetini söylemedi yaaa:18:
slm kızlar ben geldim,çok şükür allahıma iyi geçti kontrolümüz.bebiş büyümüş ikili tarama için kan da verdik.ense kalınlığı 1,96,nasıl iyidir değil mi dr normal dedi ama cinsiyetini söylemedi yaaa:18:
maşallah canım. bana kötü örnekler denk gelmiş demek. ben kesilio diince ürktüm yoksa hep normal olsun die dua ederdim. ablada spinal sezeryan oldu ama onun normal doğum ihtimali yoktu. kıbrısta askeri hastanede sadece sezeran yapıolardı. ama zaten öle olmasaydıda suyu azalmış normal yapamıcakmış. bide yapıştırma yaptılar küçücük bişey hiçte sorun yaşamadı. bende alttan kesiolar diince paniklerdim. bakalım hayırlısı olsun hakkımızda[
benide çok korkuttular ilkinde ama hiç takmadım kimseyi illede normal dedim sorun olmadığı sürece herkese tertemiz normal doğumu tercih ederim bebeğinin tadını okadar iyi alıyor ki insan anlatamm o heyecan herşeyden farklı herşeyden güzeldikişlere ve kesilmeye takılmayın anlamayacaksınız bile ki zaten açıldığı sürece kesmez kimse
Bende normal olmam %99 da hep orayı kesiyorlar çgeçmesini bir kenarabırak çevremde çok yakın tanıdıklarım en kötüsü kadınlığından tıksınıyorsun dıyorlar ve cinsel hayatı çok etlilıyormuş. Bide normal doğum bebek için daha riskli bence benim abimin 2800 gr doğan çocığun köprücük kemiğini kırdılar bu hikayede çok fazla var Hade kırılması bir şey değil eğer sinir zedelenirse sakat bile kalıyor kolu bebeğin Evet bende normal doğum güzel ama eskiden di. Şimdi yatırıyorlar seni aman günün geçti diye dayıyorlar suni sancıyı oranı da kesiyorlar bı güzel güya oldu bu normal doğum!
znüz aydin olsun..Kizlar ben geldimmm bizde doktordan geldik cinsiyeti malesef solemedi cok kucuk dedi once zeynepkamile gittik okadar nefret ettim hastaneden anlatamam iceri girdik esimi almadilar zaten bende anlattim 2li test icin geldim ama randevu icin gec kaldim sanrim dedim evet 1ay onceden randevu gerekiyor ama gel bakalim bebegine dedi o arada yanndaki asistana baktirdi kiz bir saat bebegi bulmaya calisti yani anliycaginiz kobal olarak kullandilar bende burdan cikip ozel hastanede yaptiricam ayni gun ultrason sakincili olmaz dimi die sordum olmaz dedi neyse o ara kendi aralrinda konusuyolar iste yok bunu olcelim yok sole yap ogretiyo anliycaginz neyse ben tam kalktim ustumu duzeltiyoduk doktor cikmis bile bende asistandan aldim ultrason kaginidi ciktim anliycaginiz allh dusurmedikce gitmem diorum oraya.sonra ozel selimiye hastanesinde tulay hanima gittik yeni bir hastane 30lira muayene 80lira ikili test ama iceri girdik nasil guzel karsiladi tansiyonu kiloyu olctu cihahizi 3boyutluydu klap atislarini dinletti ilk defa duyduk kipir kipirdi tek tek herseyini inceledi masallah cok guzel dedi her ayrintisini gosterdi asagiya kan aldirmaya doppler yolladi ense kalinligi 1 cikti kan sonucumuzu beklicez tek sikintimuz dopplerde doktor ufak bir miyom gordu varmiydi dedi bende yoktu dedim eger daha onceden cok kucuk varsa hormonlarin etkisiyle buyumus olabilir dedi her kontrolunde baktir dedi bir sorun olusturmaz dedi ama ona canim sikildi sadece iste
bostan yere üzmüslerdi seni ilk baslarda canim.. gözün aydin, kucagina almakta nasip olur insallah..slm kızlar ben geldim,çok şükür allahıma iyi geçti kontrolümüz.bebiş büyümüş ikili tarama için kan da verdik.ense kalınlığı 1,96,nasıl iyidir değil mi dr normal dedi ama cinsiyetini söylemedi yaaa:18:
tebrik ederim canim.. herseyin iyi olmasina sevindim, ayrica göbüsünde cok tatli :) benimkide seninki kadar :))kızlar ben geldim bebişimi gördüm çok tatlıydı ya kıpır kıpır hiç yerinde durmadı dokrounda çok hoşuna gitti bi eli ağzında bi elide başının altındaydı keyif yapıyodu ense kalınlığı iyi çıktı 2li test için kanımızıda verdik 10unda alıcam ama cinsiyet söylemedi daha erken dedi ve hafta olarak bi hafta ileriden gidiyomuş bebeğim 12+1 çıktık bizden haberler böyle şimdi kınaya gidicem gelince yorumlarınızı okurum
öncelikle gecmis olsun canim , bencede az bir agrida hemen git rapor almaya calis..iyi akşamlar kızlar.. 3 gün önve miyomdan kaynaklanan ağrım var diye yazmışdım dün devlet hastanesine başvurdum yatış yaptılar takip önerdiler dün geceyi hastanede geçirdik iki serum yedik ağrılarım azaldı kanama olmadı bebişim çok iyi şükürler olsun. dinlenmemi kendimi asla zorlamamamı söyledi dr ama rapor istedim evde dinlenmek için bir rapor yazmadılar insan hayatı bu kadar ucuz görüyolar işte ama ağrım olursa gene dayanacağım kapılarına.. Rabbim sen bebişlerimizi koru aminn.
sende insallah iyi haberlerle gelirsin canim..kızlaaar bende evden çıkıcam birazdan kontrolüm için, inşallah sizler gibi güzel haberlerle dönerim, çoook heycanlıyım, Allah dan hayırlısı inşallah,
Allah çapkın babalara ilk kız evlat verirmişBunu eşime söyledim hemen kızardı morardı, bekarken az canlar yakmamış ne de olsa
Canım ya içimi rahatlattın ben de bi bende mi oluyo bu irkilme olayı diyodum, sürekli damağımı kaldırıp su içiyorum :) eşime de tembih ediyorum maç izlerken falan birden bağırma diye
Gözün aydın canım güzel haberlerle glmişsin doktorun d demiş ya normal diye 3 kadar normal diye biliyorum senin yavru göstermemiş kendinislm kızlar ben geldim,çok şükür allahıma iyi geçti kontrolümüz.bebiş büyümüş ikili tarama için kan da verdik.ense kalınlığı 1,96,nasıl iyidir değil mi dr normal dedi ama cinsiyetini söylemedi yaaa:18:
İnşallah sorun çıkarmaz miyomun canım doktorun önlemini alır zaten güzel haberlerle gelmişsin hep böyle devam eder canım inşallahKizlar ben geldimmm bizde doktordan geldik cinsiyeti malesef solemedi cok kucuk dedi once zeynepkamile gittik okadar nefret ettim hastaneden anlatamam iceri girdik esimi almadilar zaten bende anlattim 2li test icin geldim ama randevu icin gec kaldim sanrim dedim evet 1ay onceden randevu gerekiyor ama gel bakalim bebegine dedi o arada yanndaki asistana baktirdi kiz bir saat bebegi bulmaya calisti yani anliycaginiz kobal olarak kullandilar bende burdan cikip ozel hastanede yaptiricam ayni gun ultrason sakincili olmaz dimi die sordum olmaz dedi neyse o ara kendi aralrinda konusuyolar iste yok bunu olcelim yok sole yap ogretiyo anliycaginz neyse ben tam kalktim ustumu duzeltiyoduk doktor cikmis bile bende asistandan aldim ultrason kaginidi ciktim anliycaginiz allh dusurmedikce gitmem diorum oraya.sonra ozel selimiye hastanesinde tulay hanima gittik yeni bir hastane 30lira muayene 80lira ikili test ama iceri girdik nasil guzel karsiladi tansiyonu kiloyu olctu cihahizi 3boyutluydu klap atislarini dinletti ilk defa duyduk kipir kipirdi tek tek herseyini inceledi masallah cok guzel dedi her ayrintisini gosterdi asagiya kan aldirmaya doppler yolladi ense kalinligi 1 cikti kan sonucumuzu beklicez tek sikintimuz dopplerde doktor ufak bir miyom gordu varmiydi dedi bende yoktu dedim eger daha onceden cok kucuk varsa hormonlarin etkisiyle buyumus olabilir dedi her kontrolunde baktir dedi bir sorun olusturmaz dedi ama ona canim sikildi sadece iste
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?