Ahh dün o fener maçı yokmu!!! fener benim yüzünden yenildi diyebilirim
Eşim durum durup bağırdı, ani sıçramalar filan yaptı. Dün irkilmenin kralı vardı bizim evde. Adamın bağıracağını bilsem de her sıçramada ben bir daha irkildim. Bi de bana dua et aşkım kazansın Fener dedi...O Fenerbahçe var ya o fenerbahçe benim çok ahımı aldı dün!
Ben hamilelikten dolayı biraz dalgınlaştım canım herhalde bu yüzden sürekli irkiliyorum. Uyku hali, dalgınlık, daha hassas yaptı galiba.
Heralde herkeste var bu irkilmeBenim uykum çok ağırdır normalde ama son zamanlarda tetikte yatıyorum sanki. eşim biraz dönsün elini belime atcak olsun anında koruma içgüdüsüyle karnımı tutuyorum sanki bi zarar gelicekmiş gibi. ama hala şu yüzükoyun yatmamdan vazgeçemedim. illa ellerimi o yastığın altına sokucam.
anneler günü için lcw den hediyeler aldım. Kendimede anneler günü hediyesi olarak hamile badisi almak istedim ama çekindim, alamadım. Bu ayıda atlatana kadar sabır etme kararı aldım. :18::18: o badiyi sanki giyemicekmişim gibi geldi birden. Hani bir şeye çok heves edersin kursağında kalır ya... onun gibi bişey oldu..
Canim ya sana gercekten cok kötü örnekler denk gelmis , bende hep normal dogumdan cok korkardim beni ne bekledigini bilmedigim icin ama cok sükür okadar cektigim sancilari kizimi kucagima aldigim an bitti , hemde cok sükür bir tane bile dikisim olmadan kizimin kilosuda gayet iyiydi , ve ben dogum bittikten 2 saat sonra kizimla bana verilen odaya yürüyerek cikmak istedim , okadar dinctimki anlatamam .. Herkesin hikayesi cok farkli canim bence bu konuda hic kimseyi dinleme , ama bide genelleme yapmak istemem ama türkiyedeki doktorlarada güvenim yok benim bazen acaba para icinmi sezeryan öneriyorlar diye aklima gelirdi ..maşallah canım. bana kötü örnekler denk gelmiş demek. ben kesilio diince ürktüm yoksa hep normal olsun die dua ederdim. ablada spinal sezeryan oldu ama onun normal doğum ihtimali yoktu. kıbrısta askeri hastanede sadece sezeran yapıolardı. ama zaten öle olmasaydıda suyu azalmış normal yapamıcakmış. bide yapıştırma yaptılar küçücük bişey hiçte sorun yaşamadı. bende alttan kesiolar diince paniklerdim. bakalım hayırlısı olsun hakkımızda
Kızlar ben pzt ye kadar hastanedeyim dr gözetim altında tutmak istedi hbr vereyim dedim
kizlar 2 saat sonra doktora cikacagim cok heyecanliyim. dua edin benim icin.
böyle düsünme canim ,insallah yavrusunu sag salim kucagina alacaksin.anneler günü için lcw den hediyeler aldım. Kendimede anneler günü hediyesi olarak hamile badisi almak istedim ama çekindim, alamadım. Bu ayıda atlatana kadar sabır etme kararı aldım. :18::18: o badiyi sanki giyemicekmişim gibi geldi birden. Hani bir şeye çok heves edersin kursağında kalır ya... onun gibi bişey oldu..
hayirli olsun bebisin, hosgeldin aramizamerhabalar..
aslında ben aralık annesi olacagım ancak doktor kontrolumde ögrendimki oglum 35. haftada sezeryanla erken dogdugundan bundada erken dogum riskim varmıs. bu yüzden iki dogum arasındada cok az zaman gectiğinden normal dogum süreci baslamadan bebek gelişimini kontrol altında tutarak kasımın son haftası bebeğimi sezeryanla kucagıma alacakmısım inşallah:))) yani sanıyorum Rabbim nasip ederse benim bebeğimde kasım bebeklerini ucundan yakalayacakmıs:)))) Allah hepimizin saglıkla bebeklerini kucagımıza almasını nasıp etsin insallah...
Hoş geldin canım :) aminn inşallah.merhabalar..
aslında ben aralık annesi olacagım ancak doktor kontrolumde ögrendimki oglum 35. haftada sezeryanla erken dogdugundan bundada erken dogum riskim varmıs. bu yüzden iki dogum arasındada cok az zaman gectiğinden normal dogum süreci baslamadan bebek gelişimini kontrol altında tutarak kasımın son haftası bebeğimi sezeryanla kucagıma alacakmısım inşallah:))) yani sanıyorum Rabbim nasip ederse benim bebeğimde kasım bebeklerini ucundan yakalayacakmıs:)))) Allah hepimizin saglıkla bebeklerini kucagımıza almasını nasıp etsin insallah...
Kızlar merhaba bende sonuçlarımı aldım doktor gayet iyi dedi çok şükür:) yarın başka bi doktora gitmeyi düşünüyorum çünkü kendi doktorumdan pek memnun değilim... Benim aklıma bir şey takıldı sonuç kağıdımda ultrason tarihi 29.04.2013 ve bu tarihte gebelik yaşı 12+5 gün olarak görünüyor sat e göre bugün 12+5 olması lazım bu durumda biraz önden gidiyoruz değil mi sağ olsun doktor hiç bir şey açıklamadığı için...
Kızlar merhaba bende sonuçlarımı aldım doktor gayet iyi dedi çok şükür:) yarın başka bi doktora gitmeyi düşünüyorum çünkü kendi doktorumdan pek memnun değilim... Benim aklıma bir şey takıldı sonuç kağıdımda ultrason tarihi 29.04.2013 ve bu tarihte gebelik yaşı 12+5 gün olarak görünüyor sat e göre bugün 12+5 olması lazım bu durumda biraz önden gidiyoruz değil mi sağ olsun doktor hiç bir şey açıklamadığı için...
iyi akşamlar kızlar.. 3 gün önve miyomdan kaynaklanan ağrım var diye yazmışdım dün devlet hastanesine başvurdum yatış yaptılar takip önerdiler dün geceyi hastanede geçirdik iki serum yedik ağrılarım azaldı kanama olmadı bebişim çok iyi şükürler olsun. dinlenmemi kendimi asla zorlamamamı söyledi dr ama rapor istedim evde dinlenmek için bir rapor yazmadılar insan hayatı bu kadar ucuz görüyolar işte ama ağrım olursa gene dayanacağım kapılarına.. Rabbim sen bebişlerimizi koru aminn.
dusunme lutfen oyle. ben ilkinde hep boyle dusundum sonra basima geldi. yapma nolurolumlu dusun.
Hayirli haberlerle gelirsin insallah geldiginde saat kac olursa olsun yaz canim bizi habersiz birakma
Kizlar bu arada resim cepten nasil yükleniyor buraya bende bebegimin resmini koymak istiyorum
geçen kontrolümde aynı şeyi bende farkettim canım 9+2 yken ultrason görüntüsünde 10+0>97.0% yaizıyordu. SAT.a göre ne kadarlık diye hemşiresi bakmıştı hep onu söylüyo dr.um. ya ne biliyim kimi diyo gelişimi önde kimi geriden geliyo diye bizim dr. bişi demiyo bende usg.ye göre bişi söylesin istiyorum. güler yüzlü iyi biri dr.um ama ne biliyim bende daha ilgili olsun istiyorum. ben sormasam hiçbişi söylemicek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?