2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440

Heralde herkeste var bu irkilme Benim uykum çok ağırdır normalde ama son zamanlarda tetikte yatıyorum sanki. eşim biraz dönsün elini belime atcak olsun anında koruma içgüdüsüyle karnımı tutuyorum sanki bi zarar gelicekmiş gibi. ama hala şu yüzükoyun yatmamdan vazgeçemedim. illa ellerimi o yastığın altına sokucam.

aynen! o yastığa sarılmam lazım. Ben artık tam yüzüstü yatamıyorum. bir bacağımı kırıp kendime çekiyorum karnım boşlukta duruyor böylece.. E artık büyüyor göbişler

anneler günü için lcw den hediyeler aldım. Kendimede anneler günü hediyesi olarak hamile badisi almak istedim ama çekindim, alamadım. Bu ayıda atlatana kadar sabır etme kararı aldım. :18::18: o badiyi sanki giyemicekmişim gibi geldi birden. Hani bir şeye çok heves edersin kursağında kalır ya... onun gibi bişey oldu..

merhabalar..

aslında ben aralık annesi olacagım ancak doktor kontrolumde ögrendimki oglum 35. haftada sezeryanla erken dogdugundan bundada erken dogum riskim varmıs. bu yüzden iki dogum arasındada cok az zaman gectiğinden normal dogum süreci baslamadan bebek gelişimini kontrol altında tutarak kasımın son haftası bebeğimi sezeryanla kucagıma alacakmısım inşallah:))) yani sanıyorum Rabbim nasip ederse benim bebeğimde kasım bebeklerini ucundan yakalayacakmıs:)))) Allah hepimizin saglıkla bebeklerini kucagımıza almasını nasıp etsin insallah...

Kızlar merhaba bende sonuçlarımı aldım doktor gayet iyi dedi çok şükür:) yarın başka bi doktora gitmeyi düşünüyorum çünkü kendi doktorumdan pek memnun değilim... Benim aklıma bir şey takıldı sonuç kağıdımda ultrason tarihi 29.04.2013 ve bu tarihte gebelik yaşı 12+5 gün olarak görünüyor sat e göre bugün 12+5 olması lazım bu durumda biraz önden gidiyoruz değil mi sağ olsun doktor hiç bir şey açıklamadığı için...

dusunme lutfen oyle. ben ilkinde hep boyle dusundum sonra basima geldi. yapma nolur olumlu dusun.

Canim ya sana gercekten cok kötü örnekler denk gelmis , bende hep normal dogumdan cok korkardim beni ne bekledigini bilmedigim icin ama cok sükür okadar cektigim sancilari kizimi kucagima aldigim an bitti , hemde cok sükür bir tane bile dikisim olmadan kizimin kilosuda gayet iyiydi , ve ben dogum bittikten 2 saat sonra kizimla bana verilen odaya yürüyerek cikmak istedim , okadar dinctimki anlatamam .. Herkesin hikayesi cok farkli canim bence bu konuda hic kimseyi dinleme , ama bide genelleme yapmak istemem ama türkiyedeki doktorlarada güvenim yok benim bazen acaba para icinmi sezeryan öneriyorlar diye aklima gelirdi ..
Kızlar ben pzt ye kadar hastanedeyim dr gözetim altında tutmak istedi hbr vereyim dedim

Gecmis olsun cnm

böyle düsünme canim ,insallah yavrusunu sag salim kucagina alacaksin.
rabbime emanet miniklerimiz..

hayirli olsun bebisin, hosgeldin aramiza
kizlar 2 saat sonra doktora cikacagim cok heyecanliyim. dua edin benim icin.

senin haberini bekliyorum canim insallah iyi haberlerle geleceksin ..

Hoş geldin canım :) aminn inşallah.

canım o gebelik yaşı benim sonuç kağıdımda da geriydi. yani doktor ultrasonda bakarken başka, kağıtta başka yazıyordu. Sonuç iyi dedikleri için bide sırada 4lü tarama olacağı için hiç kurcalamadım açıkçası. Sonuç iyi ise gerisi teferruat
kizlar 2 saat sonra doktora cikacagim cok heyecanliyim. dua edin benim icin.

ayyy canım hazırlan bebeğin sana el sallayacak. Tatlı bişey ye bariii

geçen kontrolümde aynı şeyi bende farkettim canım 9+2 yken ultrason görüntüsünde 10+0>97.0% yaizıyordu. SAT.a göre ne kadarlık diye hemşiresi bakmıştı hep onu söylüyo dr.um. ya ne biliyim kimi diyo gelişimi önde kimi geriden geliyo diye bizim dr. bişi demiyo bende usg.ye göre bişi söylesin istiyorum. güler yüzlü iyi biri dr.um ama ne biliyim bende daha ilgili olsun istiyorum. ben sormasam hiçbişi söylemicek.

gecmis olsun canim benim, maalesef bazi doktorlar insafsiz oluyorlar ama Allah korusun bir sey olursa hic cekinmeden kapialrina dayan dedigin gibi.

dusunme lutfen oyle. ben ilkinde hep boyle dusundum sonra basima geldi. yapma nolur olumlu dusun.

yok aslında olumsuz düşünmek değil de ben genelde bir şeye çok heveslendiysem kendimi o şey için hep frenlemeye çalışıyorum. Sanki kendi nazarım değecekmiş gibi.
Bide göbiş çok da belirgin değil ya bu cicileri giysem boş göbiş komik mi olur dedim. S beden tam olurda aslında ama... sonra bırakıp hazırda hediye almam gereken annelere alayım dedim.

Doktordan guzel haberlerle gelmis bir cok arkadasimiz,masallah masallah cok sevindim.
Ben bebisimi ara ara hissediyorum cok mutlu oluyorum icimde minik minik kipirtilar. Gecen bir arkadasa soyledim "bagirsak hareketlerindir, karistiriyorsundur." Dedi.yahu bagirsaklarim 29 yildir benimle tanisiyorz yani bu yeni bir sey degisik birsey dedim.bebisim bebisim kesin

Ben yarın sorucam gideceğim doktora bakalım o ne diyecek. çünkü bi önceki gidişimde 9 haftalıktık o zaman ultrasonda 10 haftalık çıkmıştı doktor önden gidiyor demişti ama bu kez hiç bir şey demedi folik asit e devam edecek miyim diye sormasam onu bile söylemeyecek

astım normal doğumu etkiler mi? bilginiz var mı acaba? Daha hamileliğin başındayım, çok tıkanmaya başladım. Hamilelikten önce böyle değildim ben :26: artık konuşurken bile nefesim yetmiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…