2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440

bende doktora söyledim hissediyorum diye , bagirsaklar, gazdir dedi..
bende icimden dedim (doktor erkek) kac kere tasidinki bebek
resmen hissediyorum., belirli bir nokta kipir kipir ediiyor ve ben bu hissi oglumdan taniyorum : kesin bebisimdir yani ..

İste beni anlayan birisi karin yapisindan bazisi erken hissediyormus.ben 54 kg ile hamile kaldim mesela.bebislerrr oynamaya devam

İste beni anlayan birisi karin yapisindan bazisi erken hissediyormus.ben 54 kg ile hamile kaldim mesela.bebislerrr oynamaya devam

zayif olanlar cok cabuk hissediyor diyorlar.. bende 50-51 kilo ile kaldim ve karnim yok denecek kadar azdi zayifim bundan oldugunu düsünüyorum

cok güzel bir duygu... devami dahada güzel insallah nasip olursa
oglumda son zamanlarda dirsegini dizini tutacak kadar olurdu :))

Evet selayhusum ya bugun isyerinde cok slklmistim biana bebegimin kipirtisi hissettim yine solumda yuzumde guller acti. Allah in bir lutfu bize.

aynen bazen bende hissediyorum. daha önce yaşamadığım bişey olduğu için emin olamıyorum ama bencede miniğimin hareketleri o hissettiklerim. hatta başlarda ben hep elimi göbeğimin üzerine koyuyordum sanki ordaymış gibi nerde acaba diyip duruyordum. sonra eşim göbeğimin alt kısmına kasıklarıma doğru elini koyunca sen yanlış yere bakıyosun bak burda tam dedi bi elledim gerçekten hissettim. bidaha hep o bölgede hissetmeye başladım.

bende hiissediyorum ,hemde cok belli bebegim oldugu ..benimde ikinci hamileligim oldugu icin dahada net geliyor bana..cok güzel bir duygu.cok hafif hafif

Kızlar ben de geldim kontrolden, çok şükür Allah ıma herşey çok iyi dedi dr, nasıl hareket ediyodu ya hala gözümün önünde, dr dedi her taraftan poz verdi :) ense kalınlığı 1.3 çıktı ben ısrarla sormasam söylemicekti glukopage ve jeli bıraktım, folbiol ve coraspin devam dedi vit olarak previt positive verdi, çatlak için sordum çatlak olmasın istiyosan balık ye ve kesinlikle tuzdan turşudan uzak dur dedi, aksine ben de tuzlu turşu yiyodum hep azaltıcam artık inşallah, balık yiyemiyorum mevsimi geçti balık yağı alsam mı dedim somon vs var balık ye dedi ağzım kulaklarımda şuan ) bi de cinsiyet için erken dedi bacak arasını gösterdi henüz belli olmuyo dedi ama ben mipi göremediğim için kıza benzettim hayırlısı inşallah hepimiz için

Benimki de fanatik cimbomlu, pazar günü de önemli bi maç var beraber izleyemem heralde hele gol olunca ne yaptığını bilmiyo seneye de kombine alcam diyo bebişin masrafları falan zamanımı bilmiyorum ama yazık bi o keyfi var diyorum, bide almadan bana soruyo kıyamam

Kontrolden dönen tüm anneleri kutluyorum. Maşallah hepimize kötü günler geride kaldı

neslecim hadi hayırlı haberini bekliyoruz senin de

Niyetim kimseyi rencide etmek değil.Arkadaşlar normal doğum gerçekten büyük cesaret işi.Vee lütfen sizden ricam özellikle sezaryen isteyenler normal doğum senaryolarını burda paylaşmamanız. Sezaryen isteyenler sürekli normal doğumun tehlikelerinden bahsediyor. Sezaryen olmak istiyosanız olursunuz ama burda normal doğum cesaretimizi kıracak şeyler söylemezseniz sevinirim. Haa bu arada adı üstünde NORMAL DOĞUM!!!

ben aldım hatta geçen gün bikere uzak biyerlere gttik gezmeye kimse beni tanımıyo diye giydim

Son düzenleme:

İkisinide cok iyi biliyorum, meslegimden dolayi. Bizzat sahit oldum her ikisinede
Neharcim dogru soyluyorsun adi ustunde normal dogum,evet
Ben daha oralari hic dusunmuyorum belkide dusunesim gelmiyor kimbilir. Ani yasiyorum,aseriyorum yemek yiyebilmege basladim onun tadini cikartiyorim,buyuyen karnimi seviyorum,cesiit cesit elbiseler aldm hem normal elbise hemde rahat oldugu icin hamile elbisesi tarzindâ.hele otantik bi yer buldum sile bezinden cok sevimli cepli diz alti bir elbise aldim bayildim
Demem o ki kafanizi cok yormayin,akisina birakin. Ve cok hassas olan anne adaylari vardir kesme-bicme panik olmasinlar,kiyamam.

maşallah kuzum sana çok haklısın bunları konuşmak için erken. Ben inanılmaz normal doğum istiyorum cesaretim var ama dediğin gibi kesip biçme yok cinsel hayata olumsuzluğu felan çok üzüyo beni ve rica ettim, istediğimiz bişeyi başkasının isteklerini kötüleyerek olumlu hale getirmeye çalışmak çok yanlış

ihihi öyle ama tanıdık birileri çıkınca mahallede benimde göbek biraz büyük kac aylık diyolar 3 deyince biraz komik oluyo geçen gün fuara gittik eşim annem ben eşimle dönme dolaba bindik annemde aşada oturuyodu yanına bi kadın oturmuş azmı kaldı dogumuna diye sormus annem güle güle anlattı bi kızdım alskdlfsa tulum giymiştim tulum biraz tombik gösteriyo bende normal kıyafetlerime geri döndüm şimdi bir süreligine daha

hahahahha canım benim yaaa kıyamammmm. niye giymicekmişsin giyeriz de gideriz de ne var bunda

kuzum benim de bazen acayip gazım oluyo ve karnım kocaman oluyo.öyle zamanlarda biri sorunca 5 aylık diyorum. sen de öyle de

Bencede cok haklisin cnm , en güzeli bu konuda hic kimseyi dinlememek , herseyi oluruna birakmak en dogrusu .. Kiminin zor kiminin kolay oluyor , anlatilmaz yasanmasi gerek bence , zaten bebegini kucagina aliyorsunya o sancilarin hic biri aklina bile gelmiyor ..

Kesip bicmeyi kafandan sil canim , herkesde aynisi olacak diye bir kural yok

Haklisin bebegim o dedigimiz suturlar olsa bile onlarinda telafisi var canim,perinoplastiyle dogumdan hemen sonra neredeyse sifira yakin bir forma sokup eve teslim yapiyorlar Olumlu yondeki cesaretini bunlarla korukle gitsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…