Guzel anneler sirin bebekler hepinize gunaydin iyi pazarlar ..
Bir pazarda 12 ye kadar uyumadi ne cok isterdim :)) oglusum sagolsun 7 gibi ayaktayim ama :)
Kurtlukiraz canim hem oglusuna hemde babana cok gecmis olsun .. Insallah her ikiside daha iyidir simdi..
Bebegine birsey olmamistir korkma.
Graphicdesigner bunyeden bunyeye degisiyor bu , ama artik azalmalati normal deniyor . Bende 11+4 um benimkilerde gecti .. Cok nadir ogurme oluyor artik.. Icin ferah tut o yonden .. Tadini cikar ..
Günaydın anneler ve minik yavruları saat 10 kadar uyumak istedim ama 9 da hortladım resmen bugün eşim beni esişeire götürecek aktivite varmış ve ben çok sevicekmişim bugün kızımla benim günümmüş bakalım gün bana neler geitrecek
Günaydınlar anneler :) nasılsınız bakalım?
Günaydın anneler ve minik yavruları saat 10 kadar uyumak istedim ama 9 da hortladım resmen bugün eşim beni esişeire götürecek aktivite varmış ve ben çok sevicekmişim bugün kızımla benim günümmüş bakalım gün bana neler geitrecek
Gunaydin taze anne adaylari
Kurtlukiraz cok gecmis olsun canim, bence bi okutun kendinizi Allah nazardan korusun diye.
Kizlar ben 10+4 deyim. Bulantilarim bitti sayilir yokgibi yani masallah:nazar acaba normalmidir, sizinki nezaman bitti yada azaldi?
Hava tam eskişehirde gezmeliktir şimdi. Orasını gez gez bitmiyor çok üzel bir yer. Sefanız olsun tadını çıkarın.Günaydın anneler ve minik yavruları saat 10 kadar uyumak istedim ama 9 da hortladım resmen bugün eşim beni esişeire götürecek aktivite varmış ve ben çok sevicekmişim bugün kızımla benim günümmüş bakalım gün bana neler geitrecek
Gecmis okudum herkes iyi , aman Rabbim daha cok iyilik versin.
Ben hafta sonu oldumu pek takilamiyorum buraya malum kocis evde kedi gibi dibimde
Hepinizi ve minik civcivlerinizi opuyorum :))
Filiz canim gecmis olsun bir an once umarim toparlarsın kendini
Nehar yerim o senin kukulu kızını , ankete benim mipilimi ekledim.
Kurtlukiraz hem evladin hemde baban icin cok cok gecmis olsun dilerim bu ara felak ve Nas suresini bol bol oku
13+4 de kız olduğunu öğrendim:)
hayırlı olsun canım. inş bizde en kısa zamanda öğreniriz çok merak ediyorum çünkü
Bileciğin bozüyük ilçesinde yaşıyorum eskişehire 20 dk :) bozüyükte oturuyorum diyince neresi orda iye soruyorlar bende her seferinde eskişehire yakın diyorum yada eskişehirde oturuyorum diyorum canım eskişehirin ilçesi gibi olmş burasısiz zaten eskişehirde yaşamıyor muydunuz canım.ben öyle hatırlıyorummm
Hava tam eskişehirde gezmeliktir şimdi. Orasını gez gez bitmiyor çok üzel bir yer. Sefanız olsun tadını çıkarın.
Bileciğin bozüyük ilçesinde yaşıyorum eskişehire 20 dk :) bozüyükte oturuyorum diyince neresi orda iye soruyorlar bende her seferinde eskişehire yakın diyorum yada eskişehirde oturuyorum diyorum canım eskişehirin ilçesi gibi olmş burası
Evet hava çok güzel balkonda kahvaltı sefamızı yaptık eşimle birazdan eskişehirin altı ı üstüne getiricez :))
Bileciğin bozüyük ilçesinde yaşıyorum eskişehire 20 dk :) bozüyükte oturuyorum diyince neresi orda iye soruyorlar bende her seferinde eskişehire yakın diyorum yada eskişehirde oturuyorum diyorum canım eskişehirin ilçesi gibi olmş burası
Evet hava çok güzel balkonda kahvaltı sefamızı yaptık eşimle birazdan eskişehirin altı ı üstüne getiricez :))
aynen öle canım kırmızısıda olur napolyon var hemde bızım orda iri iri offf canım cektı kız vallaaaaa gerçekten mi??? Sen böyle deyince googledan baktım şaştım kaldım. Görmemiş olunca...Ben kırmızı mevye çok severim. Aslında ben kırmızı rengin hastasıyım... Iştah açıcı bir görüntüsü var ama sizin köye yolum düşerse kesin yicem! (siz köy nere bacım? )
Eşi evde olanlar ve üstüne bi de pazar gezmesine gidenler en büyük düşmanımsınıııııııııııııııııııııııızzzz
Kocam nöbetçi, ben desen kalkmam yasak, üstüne bi de uydu alıcımız bozuldu tv yok, ne güzel bir pazarrrrrr
[sıze=3]eşi evde olanlar ve üstüne bi de pazar gezmesine gidenler en büyük düşmanımsınıııııııııııııııııııııııızzzz
Kocam nöbetçi, ben desen kalkmam yasak, üstüne bi de uydu alıcımız bozuldu tv yok, ne güzel bir pazarrrrrr[/sıze]
bide üstüne bugün doğumgününüzse ve evde yalnızsanız daha da kötü dimi neharcımBizde bebeğimle süslendik oturuyoruz evde belki babamızın bugün işi erken biterde bizi gezdirir diye bekliyoruz. Dün sabahın 6 sında bi çıktı gece 3te anca gelebildi nefret ettim telefonlardan sabahın köründe biri susuyo diğeri çalmaya başlıyo
Benımkıde gıdıo sımdı işe puff kaldım evde gene ama ablamla cıkıcam az yakın yerlere anneler gunu ya bıseyler bakalım annemıze.
Kaynanaya aldım ama anamm kaldı
Bende pazar gununu hıc sevmıyorummmmmmm herkez kocasıyla ben evde mıneklıyorum
oooooooyyyyyy doğum günün kutlu olsun canımcımmmmm, evladınla nice yaşların olsun
Gerçekten çok sinir bozucu bir durum.Kliniği mi var eşinin? Ondan başka kimse yok mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?