2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
Günaydın anneler ve minik yavruları saat 10 kadar uyumak istedim ama 9 da hortladım resmen bugün eşim beni esişeire götürecek aktivite varmış ve ben çok sevicekmişim bugün kızımla benim günümmüş bakalım gün bana neler geitrecek

bende malesef devam ediyor bulantı ve kusma kişiden kişiye değişiyor galiba zamanla geçer inş sen şanslıymışın canım geçmiş bebişlerimiz sağlıklı olsunlarda çekeriz önemli değil..

Günaydınlar anneler :) nasılsınız bakalım?

Günaydın annişler bende hafta içi uykum gelir yataktan zor kalkarım hafta sonu 9 dedi mi gözler açık Çin gibi. Burcucum ne güzel gezin gezin biz bakalım bugün nereye gideceğiz bizde her pazar bir gezme aktivitesi yaparız hafta boyunca çalış çalış gezmek bizim hakkımız çok kafiyeli oldu

Gecmis okudum herkes iyi , aman Rabbim daha cok iyilik versin.
Ben hafta sonu oldumu pek takilamiyorum buraya malum kocis evde kedi gibi dibimde
Hepinizi ve minik civcivlerinizi opuyorum :))

Filiz canim gecmis olsun bir an once umarim toparlarsın kendini

Nehar yerim o senin kukulu kızını , ankete benim mipilimi ekledim.

Kurtlukiraz hem evladin hemde baban icin cok cok gecmis olsun dilerim bu ara felak ve Nas suresini bol bol oku

Cok tesekkur ederim kizlar, haklisiniz bunyeden bunyeye degisir diyor herkes. Bide ben 1,5 aydir surekli yatiyorum kesemin kenarinda 2 cm lik bir kanama odagi var, dr yatacaksin, oturma ve yurume dedi. Allah ta bana zorluk olmasin diye heralde bulantilarimi hafifletti, hem surekli yatip sıkılıp hemde mide bulantisi ve kusma cokdaha zor olurdu.

siz zaten eskişehirde yaşamıyor muydunuz canım.ben öyle hatırlıyorummm

Sizlere de günaydın annecikler!!! Dün düğünümüz vardı saat 3-4 gibi yattım ama baş ağrısından uyandım gece yatmadan ilaç içmiştim ama migren işte... inat yapıyor.
Kafamda on yüz bin boluncuk var şuan! Boynum ise havai fişek gibi çevirdikçe patır patır sesler geliyor. az daha sabır gösterelim bakalım.

canım benimde bu dönem bitmişti. ara ara az da olsa devam edebilir Geçmiş olsun kurtuldun.

Hava tam eskişehirde gezmeliktir şimdi. Orasını gez gez bitmiyor çok üzel bir yer. Sefanız olsun tadını çıkarın.

Ablacım siz kedi gibi dip dibe olun da varsın topiğe az gel. Önce huzur!

siz zaten eskişehirde yaşamıyor muydunuz canım.ben öyle hatırlıyorummm
Bileciğin bozüyük ilçesinde yaşıyorum eskişehire 20 dk :) bozüyükte oturuyorum diyince neresi orda iye soruyorlar bende her seferinde eskişehire yakın diyorum yada eskişehirde oturuyorum diyorum canım eskişehirin ilçesi gibi olmş burası
Hava tam eskişehirde gezmeliktir şimdi. Orasını gez gez bitmiyor çok üzel bir yer. Sefanız olsun tadını çıkarın.

Evet hava çok güzel balkonda kahvaltı sefamızı yaptık eşimle birazdan eskişehirin altı ı üstüne getiricez :))

aaa hemşeri çıktık Bozüyüklü müsün canım sende?

biliyorum canım bozüyüğü.evet eskısehıre çok yakın.geçen ekim ayında çok geldım oraya:)özel olarak gelmemiş olsam da her izinde mutlaka geçiyorum oradan.eşim eskişehirli ben de edirneli olunca yolumuz mutlaka geçiyor oradan.

aynen öle canım kırmızısıda olur napolyon var hemde bızım orda iri iri offf canım cektı kız valla
Hele sarısı anam anam mutlaka ye vaktı geldıgınde pazarlardada satılıyor.
Ben pek gıtmem canım ama her sene bıze yollar annanem koyden konya karamanlı aılem eşim karadenızlı ordulu

KIZLAR BEN BUGUN GEZMEYE GITTIM SABAH PİKNİGE GITTIK AILECE ANNEMLER ABLAMLAR ABIMLER NASIL MUTLU OLDUM ANLATAMAM.. UZUN ZAMANDIR DISARIYA HASRETTIM LEKELERIM GELIO AMA AZ AZ KAHVERENGI NAPIYIM ARTIK..BUGUNDE ABLAMLA DISARI CIKICam gene YAVAS YAVAS GIDICEM
OPUYORUM HEPINIZI

Eşi evde olanlar ve üstüne bi de pazar gezmesine gidenler en büyük düşmanımsınıııııııııııııııııııııııızzzz
Kocam nöbetçi, ben desen kalkmam yasak, üstüne bi de uydu alıcımız bozuldu tv yok, ne güzel bir pazarrrrrr

bide üstüne bugün doğumgününüzse ve evde yalnızsanız daha da kötü dimi neharcım Bizde bebeğimle süslendik oturuyoruz evde belki babamızın bugün işi erken biterde bizi gezdirir diye bekliyoruz. Dün sabahın 6 sında bi çıktı gece 3te anca gelebildi nefret ettim telefonlardan sabahın köründe biri susuyo diğeri çalmaya başlıyo

Son düzenleme:

Benımkıde gıdıo sımdı işe puff kaldım evde gene ama ablamla cıkıcam az yakın yerlere anneler gunu ya bıseyler bakalım annemıze.
Kaynanaya aldım ama anamm kaldı
Bende pazar gununu hıc sevmıyorummmmmmm herkez kocasıyla ben evde mıneklıyorum

oooooooyyyyyy doğum günün kutlu olsun canımcımmmmm, evladınla nice yaşların olsun
Gerçekten çok sinir bozucu bir durum.Kliniği mi var eşinin? Ondan başka kimse yok mu?

filiz hanımmm filiz hanımmmmmmmm ooohhhhh atlattınız kötü dönemleri şimdi bana hava basarsınız
Darısı başımaaaaaaaaaaa..yaa valla kafaya koydum cuma günü söylicem doktora dozunu arttırsın ilacın. Gerçi antalya yanıyo.az önce bi ekmek almaya çıktım bayılıyodum nerdeyse. Ama yine de evin içinde dolanmak akşam çıkıp sahilde yürümek fena olmazdı.Çıkıp kızıma da bişeyler almak isterdim. bana da dua et filiz beni ancak sen anlarsın

oooooooyyyyyy doğum günün kutlu olsun canımcımmmmm, evladınla nice yaşların olsun
Gerçekten çok sinir bozucu bir durum.Kliniği mi var eşinin? Ondan başka kimse yok mu?

Teşekkür ederim canım. yok kendine ait değil poliklinik şeklinde 4 veteriner çalışıyorlar. herkesin kendine ait köyleri var onlardan sorumlu. Maşallah jinekolog gibi kimini doğurtuyo kimini tohumluyo Bizim ultrasonla bakıyım ben ne gerek var dr. a diye dalga geçiyo bide doğumuda yap tam olsun diyorum bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…