2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440

Dogum gunun kutlu olsun canim , nice mutlu huzurlu saglikli senelere , yavrusunla sevdiklerinle beraber ...

Filizcim dikkatli gez canim yorma kendini ..

Nehar yavrum , hicmi cikamiyorsun, sahilde falan otursan biryerlerde ..??

Benim esimde ise gidecek oglusumla disari atacagiz kendimizi Ama pazar oldugu icin heryer kapali .. Zaten tam merkezi bir yerde degiliz .. Bizide bugun cocukparki kabul eder :)))

kızzz hakkaten haaa git baksın ayy çok güldüm vallaaaa

kuzu son 1 hafta kalktım yazlık kışlık işine girdim sahilde yürüyüşlere çıktım. Doktor ultrasonda bakınca hemen anladı zorlanmışsın bu ara dedi ve epey de azarladı cuma tekrar çağırdı ve bu 1 hafta boyunca wc dışında kalkmayacaksın dedi.

Selayhuscum çok teşekkür ederim canım. Amin bebeklerimiz ve sevdiklerimizle birlikte daha nice güzel yıllara inşallah

İyi pazarlar herkeze 2 gündür çok mutluyum mide bulantıları çok hafifledi tabi benim de içimde bir umut doğdu geçiyor diye gerçi sabah öğürmeleri devam ama akşamları çok azaldı vee dün ilk defa balık yedim evet çok severek yediğim söylenemez ama benim içn büyük aşama bu arada burcu bende senin gibiyim hamileliğimin başından beri deli gibi meyva yiyorum hatta eksilince korkuya kapılıyorum ya bu akşam biterse diye acayip bir şey!

Anladim canim , biraz daha sIk bari.. Insallah cabucak gecerde 5 aydan sonra dinc dinc bir hamilelik gecirirsin ..

Rabbim butun yatanlarin , bulantisi cok olanlarin , kotu hamilelik gecirenlerin yardimcisi olsun ..

Dun belek bogazkente bir rezervasyon yaptim o ara aklimdan gectin :)) acaba oralardamiki diye :))
Cok insaat varmi o bolgede neharcik :))) 1. elden haber ver bana :))

hakkıımm ama kuzumm cok cektımmm daha hala gelıyor kı lekelerım ama artık umursamıyorum pek
inşallahh bebegımmmm darısı tez zamanda basınaaaaaaaa kanama alanın azalsınnnnnnn inşşş
aynen arttırsın 1 tane alıosan hıc bır etkısı yok...okadar buyuk kanama alanına hatta ıgne vermesı lazım.. pıknıge gıttım ama bıde bana sor ılacı aldım ayakta uyudum herkez dalga gecıyor aynen vallaaaaaaaaaaaaaa inşşş ezan vaktı bebegım tez vakıtte ıylesırsın de ayaga kalkarsın hem sen hem ben
ben daha bı halt almadım yaa off ıcım gıdıo ama korkuyorumda tehlıkem bıtene kadarda almıcam..
ılk nefese bakın cok duygusAL bızede nasıp olsun ıns..

princesrator canımm nıce uzun mutlu senelrınız olsun ınsallahhhhhh dogum gunun kutlu olsunnnnnnnnnnn
bebısınle aılenle mutlu mutlu gecının ınsallah

princesrator canımm nıce uzun mutlu senelrınız olsun ınsallahhhhhh dogum gunun kutlu olsunnnnnnnnnnn
bebısınle aılenle mutlu mutlu gecının ınsallah

Ayyy canım benim çok teşekkür ederim. Hiç bilmediğim bi şehirde, ailemden uzaktayım ama çok şükür sizler varsınızda anlamıyorum zaman geçiyor burda. Neharla senin sıkıntılarında bi an önce biterde inşallah rahatça tadını çıkarırsınız hamileliğin.

ooooo acayip otel inşaatı vardı.şimdi özelden mesaj atıyorum sana nerde olduğumuzu

tabiki hakkın canım benim çok çektin. Rabbim seni ve evladını korusun.Çok daha rahatladığın anlaşılıyo ve bu moral çok güzel bişey televizyonum yok ben kaçırdım bu hafta konusu ne bu haftanın konuklar kim

kızlarrr ilk nefesi izliyorum. doğum anında nasıl ağladım nasıl ağladım. Sanki kendim doğum yaptım. maşallah çok güzel bir bebekkk
ne oldu bana yahu ben duygusal bir insan değildim. Hamilelik sulu göz yapıyormuş insanı

Ben önce kırmızıların soyunu bi tüketeyim de sarıları da gördüm mü affetmem. İzmşr pazarlarında yok yok aslında bir göz gezdireyim çıktığında. Sizin köyden tanıdık çıkmadı gülüm işimiz pazara kaldı

13. cuma gibi olmuş yavvv Dert etme sayılı gün çabuk geçer canım

13. cuma gibi olmuş yavvv Dert etme sayılı gün çabuk geçer canım

13. pazar bacım
dün aramızda bebek varı izledik. Ama ben kötü etkilendim,keşke eşime de izletmeseydim hep olumsuz yanlarından bahsetmiş valla çok korktum açıkçası. Ben öyle olmak istemiyorum

Ay dayanamadım baktım sonunda google amcadan tahmin ettiğim şeymiş. Normalde meyveyle arası olmayan ben şimdi kesin bulur bulmaz alırım hamilelik böyle bişi heralde

Filizcim dikkatli gez canim yorma kendini ..
yormuyorum cANIM FAZLA yavas yavas yuruyorum valla.ins allahın ıznı ıle bısey olmaz
ay ınsallah kuzummmm bıter ıns bıran once kendımı hamıle gıbı deılde hastaymısım gıbı hıssedıyorum pskolojı 0 ..
ne demek canım herzaman varız biz

Bu haftaki şanslı ailemiz Karaca Ailesi. Silikon Vadisi programının yaratıcısı, aynı zamanda İlk Nefes programının da yapımcı/yönetmeni Dinçer Karaca ve eşi Deniz Karaca'nın en mutlu anları. ebru akel bıde prof bı adam var ben sonuna yetısmısım. ama faceden takıp edıyorum ilk nefes yaz cıkıo kuzum
amin canımmm rabbım hepımızın bebıslerını korusun sorunlu olan annıslerede saglık versın bıran once.ayaklansınlar dimi ama

bana gelırse kargolarm canım ah gelse daha cıkmaz dıyor annanem
bızım pazarada gelmıs ama hıc renk yok tad yokmus

benim bey de sabahın 6sında kedi yürüyüşü ile döndü evine. Eğlence sabah bitmiş belli ki... Hala uyuyor. Hiç kurtuluşu yok ceza olarak beni de gezdirecek

Haa unutuyordum, Doğum günün kutlu olsun annecikkkk :))

Son düzenleme:

Bende bir süre veterinerde asistan olarak çalıştım :) Biz de sürekli kısırlaştırma yapıyorduk. astım olunca ayrılmak zorunda kaldım. Her işte hayır var , şimdi eşimle birlikte iş kurduk.

Teşekkür ederim canımcım :) Ay ne güldüm kedi yürüyüşüne

Bende bir süre veterinerde asistan olarak çalıştım :) Biz de sürekli kısırlaştırma yapıyorduk. astım olunca ayrılmak zorunda kaldım. Her işte hayır var , şimdi eşimle birlikte iş kurduk.

Tabi canım vardır herşeyde bir hayır. Geçmiş olsun bu arada. Bakalım Bizimde öyle bir düşüncemiz var ileriye yönelik kendi kliniğimizi açarsak bende biyologum mesul müdür sertifikam var bi yandanda ilaçlama işlerini ben yürütürüm diye ama nasip kısmet tabiki :)

Rabbim hepimize huzur versin , evde huzur cok onemli huzurun yoksa hic bir seyin tadı olmuyor :)
Ben esimi cok gec buldum âma bulduğuma hic pisman olmadım karakterli zor bir adamdır ama evine ailesine cok düşkündur , bensiz habersiz adım atmaz desem yeridir.
Rabbim hepimizin yuvasına huzur versin

Kiyamam sana bize gel biz bakarız sana , kalabalığız biz sıkılmaya fırsatın olmaz , evde köpek cocuk ne istersen var :)
Benimde esim yakında yurt disina cikacak dunyannin obur ucu 10 gun gelmez simdiden dusunuyorum , ev onsuz cok sıkıcı olacak
Sen bu hafta dinlen biraz sık dısını izin ciksin , ilaçlarında ihmal etme :

Mutlu yıllar canim , esinle , bebisinle guzel bir yil geçirmeni dilerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…