bide üstüne bugün doğumgününüzse ve evde yalnızsanız daha da kötü dimi neharcımBizde bebeğimle süslendik oturuyoruz evde belki babamızın bugün işi erken biterde bizi gezdirir diye bekliyoruz. Dün sabahın 6 sında bi çıktı gece 3te anca gelebildi nefret ettim telefonlardan sabahın köründe biri susuyo diğeri çalmaya başlıyo
kızzz hakkaten haaa git baksınTeşekkür ederim canım. yok kendine ait değil poliklinik şeklinde 4 veteriner çalışıyorlar. herkesin kendine ait köyleri var onlardan sorumlu. Maşallah jinekolog gibi kimini doğurtuyo kimini tohumluyoBizim ultrasonla bakıyım ben ne gerek var dr. a diye dalga geçiyo bide doğumuda yap tam olsun diyorum bende
kuzu son 1 hafta kalktım yazlık kışlık işine girdim sahilde yürüyüşlere çıktım. Doktor ultrasonda bakınca hemen anladı zorlanmışsın bu ara dedi ve epey de azarladıDogum gunun kutlu olsun canim , nice mutlu huzurlu saglikli senelere , yavrusunla sevdiklerinle beraber ...
Filizcim dikkatli gez canim yorma kendini ..
Nehar yavrum , hicmi cikamiyorsun, sahilde falan otursan biryerlerde ..??
Benim esimde ise gidecek oglusumla disari atacagiz kendimizi Ama pazar oldugu icin heryer kapali .. Zaten tam merkezi bir yerde degiliz .. Bizide bugun cocukparki kabul eder :)))
Dogum gunun kutlu olsun canim , nice mutlu huzurlu saglikli senelere , yavrusunla sevdiklerinle beraber ...
Filizcim dikkatli gez canim yorma kendini ..
Nehar yavrum , hicmi cikamiyorsun, sahilde falan otursan biryerlerde ..??
Benim esimde ise gidecek oglusumla disari atacagiz kendimizi Ama pazar oldugu icin heryer kapali .. Zaten tam merkezi bir yerde degiliz .. Bizide bugun cocukparki kabul eder :)))
Nasılız hanımlar benim bulantılar katlanabilir hale geldi pazartesi 15 haftalık olucam onun etkisi var sanırım. Pazara çıktık eşimle yine meyvaları doldurdum :)) sanırım benim kız meyvayla beslenecek büyüdüğünde de :)
kızzz hakkaten haaa git baksınayy çok güldüm vallaaaa
kuzu son 1 hafta kalktım yazlık kışlık işine girdim sahilde yürüyüşlere çıktım. Doktor ultrasonda bakınca hemen anladı zorlanmışsın bu ara dedi ve epey de azarladıcuma tekrar çağırdı ve bu 1 hafta boyunca wc dışında kalkmayacaksın dedi.
filiz hanımmm filiz hanımmmmmmmm ooohhhhh atlattınız kötü dönemlerişimdi bana hava basarsınız
Darısı başımaaaaaaaaaaa..yaa valla kafaya koydum cuma günü söylicem doktora dozunu arttırsın ilacın. Gerçi antalya yanıyo.az önce bi ekmek almaya çıktım bayılıyodum nerdeyse. Ama yine de evin içinde dolanmak akşam çıkıp sahilde yürümek fena olmazdı.Çıkıp kızıma da bişeyler almak isterdim.bana da dua et filiz beni ancak sen anlarsın
erkeeekkk demek isterdim inşallah bişeyler derim en kısa zamanda
erkek bacı erkek inandır artık kendine i,kinciye sıkı hazırlanırsın:
princesrator canımm nıce uzun mutlu senelrınız olsun ınsallahhhhhh dogum gunun kutlu olsunnnnnnnnnnn
bebısınle aılenle mutlu mutlu gecının ınsallah
Anladim canim , biraz daha sIk bari.. Insallah cabucak gecerde 5 aydan sonra dinc dinc bir hamilelik gecirirsin ..
Rabbim butun yatanlarin , bulantisi cok olanlarin , kotu hamilelik gecirenlerin yardimcisi olsun ..
Dun belek bogazkente bir rezervasyon yaptim o ara aklimdan gectin :)) acaba oralardamiki diye :))
Cok insaat varmi o bolgede neharcik :))) 1. elden haber ver bana :))
tabiki hakkın canım benim çok çektin. Rabbim seni ve evladını korusun.Çok daha rahatladığın anlaşılıyo ve bu moral çok güzel bişeyhakkıımm ama kuzumm cok cektımmm daha hala gelıyor kı lekelerım ama artık umursamıyorum pek
inşallahh bebegımmmm darısı tez zamanda basınaaaaaaaa kanama alanın azalsınnnnnnn inşşş
aynen arttırsın 1 tane alıosan hıc bır etkısı yok...okadar buyuk kanama alanına hatta ıgne vermesı lazım.. pıknıge gıttım ama bıde bana sor ılacı aldım ayakta uyudum herkez dalga gecıyoraynen vallaaaaaaaaaaaaaa inşşş ezan vaktı bebegım tez vakıtte ıylesırsın de ayaga kalkarsın hem sen hem ben
ben daha bı halt almadım yaa off ıcım gıdıo ama korkuyorumda tehlıkem bıtene kadarda almıcam..
ılk nefese bakın cok duygusAL bızede nasıp olsun ıns..
aynen öle canım kırmızısıda olur napolyon var hemde bızım orda iri iri offf canım cektı kız valla
Hele sarısı anam anam mutlaka ye vaktı geldıgınde pazarlardada satılıyor.
Ben pek gıtmem canım ama her sene bıze yollar annanem koyden konya karamanlı aılem eşim karadenızlı ordulu
Eşi evde olanlar ve üstüne bi de pazar gezmesine gidenler en büyük düşmanımsınıııııııııııııııııııııııızzzz
Kocam nöbetçi, ben desen kalkmam yasak, üstüne bi de uydu alıcımız bozuldu tv yok, ne güzel bir pazarrrrrr
13. cuma gibi olmuş yavvvDert etme sayılı gün çabuk geçer canım
Ben önce kırmızıların soyunu bi tüketeyim desarıları da gördüm mü affetmem. İzmşr pazarlarında yok yok aslında bir göz gezdireyim çıktığında. Sizin köyden tanıdık çıkmadı gülüm işimiz pazara kaldı
yormuyorum cANIM FAZLA yavas yavas yuruyorum valla.ins allahın ıznı ıle bısey olmazFilizcim dikkatli gez canim yorma kendini ..
ay ınsallah kuzummmm bıter ıns bıran once kendımı hamıle gıbı deılde hastaymısım gıbı hıssedıyorum pskolojı 0 ..Ayyy canım benim çok teşekkür ederim. Hiç bilmediğim bi şehirde, ailemden uzaktayım ama çok şükür sizler varsınızda anlamıyorum zaman geçiyor burda. Neharla senin sıkıntılarında bi an önce biterde inşallah rahatça tadını çıkarırsınız hamileliğin.
Bu haftaki şanslı ailemiz Karaca Ailesi. Silikon Vadisi programının yaratıcısı, aynı zamanda İlk Nefes programının da yapımcı/yönetmeni Dinçer Karaca ve eşi Deniz Karaca'nın en mutlu anları. ebru akel bıde prof bı adam var ben sonuna yetısmısım. ama faceden takıp edıyorum ilk nefes yaz cıkıo kuzumtabiki hakkın canım benim çok çektin. Rabbim seni ve evladını korusun.Çok daha rahatladığın anlaşılıyo ve bu moral çok güzel bişeytelevizyonum yok ben kaçırdım bu hafta konusu ne bu haftanın konuklar kim
bana gelırse kargolarm canımBen önce kırmızıların soyunu bi tüketeyim desarıları da gördüm mü affetmem. İzmşr pazarlarında yok yok aslında bir göz gezdireyim çıktığında. Sizin köyden tanıdık çıkmadı gülüm işimiz pazara kaldı
bide üstüne bugün doğumgününüzse ve evde yalnızsanız daha da kötü dimi neharcımBizde bebeğimle süslendik oturuyoruz evde belki babamızın bugün işi erken biterde bizi gezdirir diye bekliyoruz. Dün sabahın 6 sında bi çıktı gece 3te anca gelebildi nefret ettim telefonlardan sabahın köründe biri susuyo diğeri çalmaya başlıyo
Teşekkür ederim canım. yok kendine ait değil poliklinik şeklinde 4 veteriner çalışıyorlar. herkesin kendine ait köyleri var onlardan sorumlu. Maşallah jinekolog gibi kimini doğurtuyo kimini tohumluyoBizim ultrasonla bakıyım ben ne gerek var dr. a diye dalga geçiyo bide doğumuda yap tam olsun diyorum bende
benim bey de sabahın 6sında kedi yürüyüşü ile döndü evine. Eğlence sabah bitmiş belli ki... Hala uyuyor. Hiç kurtuluşu yok ceza olarak beni de gezdirecek
Haa unutuyordum, Doğum günün kutlu olsun annecikkkk :))
Bende bir süre veterinerde asistan olarak çalıştım :) Biz de sürekli kısırlaştırma yapıyorduk. astım olunca ayrılmak zorunda kaldım.Her işte hayır var , şimdi eşimle birlikte iş kurduk.
Sizlere de günaydın annecikler!!! Dün düğünümüz vardı saat 3-4 gibi yattım ama baş ağrısından uyandımgece yatmadan ilaç içmiştim ama migren işte... inat yapıyor.
Kafamda on yüz bin boluncuk var şuan!Boynum ise havai fişek gibi çevirdikçe patır patır sesler geliyor. az daha sabır gösterelim bakalım.
canım benimde bu dönem bitmişti. ara ara az da olsa devam edebilirGeçmiş olsun kurtuldun.
Hava tam eskişehirde gezmeliktir şimdi. Orasını gez gez bitmiyor çok üzel bir yer. Sefanız olsun tadını çıkarın.
Ablacım siz kedi gibi dip dibe olun da varsın topiğe az gel. Önce huzur!
Eşi evde olanlar ve üstüne bi de pazar gezmesine gidenler en büyük düşmanımsınıııııııııııııııııııııııızzzz
Kocam nöbetçi, ben desen kalkmam yasak, üstüne bi de uydu alıcımız bozuldu tv yok, ne güzel bir pazarrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?