13. pazar bacım
dün aramızda bebek varı izledik. Ama ben kötü etkilendim,keşke eşime de izletmeseydimhep olumsuz yanlarından bahsetmiş valla çok korktum açıkçası. Ben öyle olmak istemiyorum
yormuyorum cANIM FAZLA yavas yavas yuruyorum valla.ins allahın ıznı ıle bısey olmaz
ay ınsallah kuzummmm bıter ıns bıran once kendımı hamıle gıbı deılde hastaymısım gıbı hıssedıyorum pskolojı 0 ..
ne demek canım herzaman varız biz
Bu haftaki şanslı ailemiz Karaca Ailesi. Silikon Vadisi programının yaratıcısı, aynı zamanda İlk Nefes programının da yapımcı/yönetmeni Dinçer Karaca ve eşi Deniz Karaca'nın en mutlu anları. ebru akel bıde prof bı adam var ben sonuna yetısmısım. ama faceden takıp edıyorum ilk nefes yaz cıkıo kuzum
amin canımmm rabbım hepımızın bebıslerını korusun sorunlu olan annıslerede saglık versın bıran once.ayaklansınlar dimi ama
bana gelırse kargolarm canımah gelse daha cıkmaz dıyor annanem
bızım pazarada gelmıs ama hıc renk yok tad yokmus
ayyy kızımı da alıp geliyorum ozamanKiyamam sana bize gel biz bakarız sana , kalabalığız biz sıkılmaya fırsatın olmaz , evde köpek cocuk ne istersen var :)
Benimde esim yakında yurt disina cikacak dunyannin obur ucu 10 gun gelmez simdiden dusunuyorum , ev onsuz cok sıkıcı olacak
Sen bu hafta dinlen biraz sık dısını izin ciksin , ilaçlarında ihmal etme
evet canım haklısın.eşim hiç öyle biri değil allahtan. o da öyle söyledi, biz böyle olmayızz dedi. zaten kadının yaptıkları biraz abartılıydı. yanında yatırmalar felan. ben evde geçireceğim vakti en azından kızımı da alarak dışarda geçirebilirim diye düşünüyorum.ya ben dün geç gördüm yazını. yazdım ama... Ben öyle etkilenmedim hatta o filmden sonra eşimle bebek yapma kararı almıştık. Film seni etkilemesin, çünkü herkes çok farklı şeyler yaşıyor. Duyuyoruz bazı anneler bebeklerini istemiyormuş bile... bana göre bu anneler sıkıntılı hamilelik yaşayan destek görmeyen annelerdir. Filmde ki baba da bencil bir baba olduğu için anne sıkıntıya giriyor ama o sıkıntı kısmını bence biraz abartmışlarHer şey yolunda olacak...
ayyy kızımı da alıp geliyorum ozamanablacım keşke yakın olsak, gurbette olmak çok zor yalnızlık çok koyuyor adama.bi ben bi kızım babamız da sürekli çalışıyo.keşke ayaklansam en azından ufak ufak gezerdim,sahile inerdim. sizi de allah kavuştursun ablacım.en azından eşim evde oldumu çekiliyo da böyle hiiiçç tadı uzu yokkk
evet canım haklısın.eşim hiç öyle biri değil allahtan. o da öyle söyledi, biz böyle olmayızz dedi. zaten kadının yaptıkları biraz abartılıydı. yanında yatırmalar felan. ben evde geçireceğim vakti en azından kızımı da alarak dışarda geçirebilirim diye düşünüyorum.bu arada senin kontrol ne zaman
ayyy kızımı da alıp geliyorum ozamanablacım keşke yakın olsak, gurbette olmak çok zor yalnızlık çok koyuyor adama.bi ben bi kızım babamız da sürekli çalışıyo.keşke ayaklansam en azından ufak ufak gezerdim,sahile inerdim. sizi de allah kavuştursun ablacım.en azından eşim evde oldumu çekiliyo da böyle hiiiçç tadı uzu yokkk
evet canım haklısın.eşim hiç öyle biri değil allahtan. o da öyle söyledi, biz böyle olmayızz dedi. zaten kadının yaptıkları biraz abartılıydı. yanında yatırmalar felan. ben evde geçireceğim vakti en azından kızımı da alarak dışarda geçirebilirim diye düşünüyorum.bu arada senin kontrol ne zaman
adamı çıldırtmayın looo burda, söyleyin hangi meyve.saatlerdir düşünüyorum geçtik artık aş erme zamanlarını söyleyin çekinmeyin
Tamam bekliyorum kızınıda al gel evdeki disi nüfusunu arttıralım , ben 25 yıldır ailemden uzaktayim burada yakın bir akrabam bile yok , bazen cok zor oluyor seni anliyabiliyorum.
Zaten zamanında oğlanla ben kendimizi cok yanliz hissettiğimiz icin köpek aldik o da bizden biri oldu , minik bir can iste :))
Geceçek canim bu gunler Rabbim saglikla versin evladını yalnızlık hissetmeyeceğim o kadar
Ben simdi biraz uyuyacağım , pazar sabahları su haftada bir yaptirdigim prulutonu yaptiriyorum acayip uyku yapiyor
Byeeeeeee
adamı çıldırtmayın looo burda, söyleyin hangi meyve.saatlerdir düşünüyorum geçtik artık aş erme zamanlarını söyleyin çekinmeyin
Kızzlar bu arada ben ankette kimlerin oy kullandığını göremiyorum. Sadece oylama sonucunu görüyorum :44:
Kızlar benimki tuttu bi deneyin bakalım
http://www................../hamile/hesaplayicilar/cinsiyet-belirleme
link çıkmıyo kızlar.Hürriyet aileye girin bebek bekliyoruz-hesaplayıcılar-cinsiyet belirleme testine bi girin
bide üstüne bugün doğumgününüzse ve evde yalnızsanız daha da kötü dimi neharcımBizde bebeğimle süslendik oturuyoruz evde belki babamızın bugün işi erken biterde bizi gezdirir diye bekliyoruz. Dün sabahın 6 sında bi çıktı gece 3te anca gelebildi nefret ettim telefonlardan sabahın köründe biri susuyo diğeri çalmaya başlıyo
Tebrikler !
Bebeğiniz %54 ihtimalle "kız" olacak
Sevimli ve minik prensesiniz için hazırlıklara şimdiden başlayabilirsiniz
Nehar ama çok orta bir cevap oldu.
Eşi evde olanlar ve üstüne bi de pazar gezmesine gidenler en büyük düşmanımsınıııııııııııııııııııııııızzzz
Kocam nöbetçi, ben desen kalkmam yasak, üstüne bi de uydu alıcımız bozuldu tv yok, ne güzel bir pazarrrrrr
Benim yuzde 70 erkek dedi, cin takvimi erkek, rus da kiz dedi. Yarin ikili test var bakalim gorecek miyiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?