2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
13. pazar bacım
dün aramızda bebek varı izledik. Ama ben kötü etkilendim,keşke eşime de izletmeseydim hep olumsuz yanlarından bahsetmiş valla çok korktum açıkçası. Ben öyle olmak istemiyorum

ya ben dün geç gördüm yazını. yazdım ama... Ben öyle etkilenmedim hatta o filmden sonra eşimle bebek yapma kararı almıştık. Film seni etkilemesin, çünkü herkes çok farklı şeyler yaşıyor. Duyuyoruz bazı anneler bebeklerini istemiyormuş bile... bana göre bu anneler sıkıntılı hamilelik yaşayan destek görmeyen annelerdir. Filmde ki baba da bencil bir baba olduğu için anne sıkıntıya giriyor ama o sıkıntı kısmını bence biraz abartmışlar Her şey yolunda olacak...

düşünmen yeter canım, sağol daha bekleyelim zaten. ben aldım ama yemek istemedim. hormonlu olduğu çok belliydi. Resmen mecburen olgunlaşmış.

ayyy kızımı da alıp geliyorum ozaman ablacım keşke yakın olsak, gurbette olmak çok zor yalnızlık çok koyuyor adama.bi ben bi kızım babamız da sürekli çalışıyo.keşke ayaklansam en azından ufak ufak gezerdim,sahile inerdim. sizi de allah kavuştursun ablacım.en azından eşim evde oldumu çekiliyo da böyle hiiiçç tadı uzu yokkk

evet canım haklısın.eşim hiç öyle biri değil allahtan. o da öyle söyledi, biz böyle olmayızz dedi. zaten kadının yaptıkları biraz abartılıydı. yanında yatırmalar felan. ben evde geçireceğim vakti en azından kızımı da alarak dışarda geçirebilirim diye düşünüyorum. bu arada senin kontrol ne zaman

adamı çıldırtmayın looo burda, söyleyin hangi meyve. saatlerdir düşünüyorum geçtik artık aş erme zamanlarını söyleyin çekinmeyin

Kızzlar bu arada ben ankette kimlerin oy kullandığını göremiyorum. Sadece oylama sonucunu görüyorum :44:

tabi canımm kadında çok abartmış. Arabaya bile bindirmiyor bebeğini. Manyak yani Ben o bebeğin filme kattığı güzellik için izleyin istedim. Bizim aile yapımız bambaşka, hem anladığım kadarıyla güzel eşleriniz var. eminim size destek olacaklar.
15 mayıssss çok heyecanlıyım 10 gün kaldı!!! bakalım asya mı? eren mi?

Tamam bekliyorum kızınıda al gel evdeki disi nüfusunu arttıralım , ben 25 yıldır ailemden uzaktayim burada yakın bir akrabam bile yok , bazen cok zor oluyor seni anliyabiliyorum.
Zaten zamanında oğlanla ben kendimizi cok yanliz hissettiğimiz icin köpek aldik o da bizden biri oldu , minik bir can iste :))
Geceçek canim bu gunler Rabbim saglikla versin evladını yalnızlık hissetmeyeceğim o kadar
Ben simdi biraz uyuyacağım , pazar sabahları su haftada bir yaptirdigim prulutonu yaptiriyorum acayip uyku yapiyor
Byeeeeeee

ayyy benim de köpeğim varrr Jack Russel,oğlum o benimmmmm çookk datluuuu, fakat artık karakolda kalıyo, yeni evin bahçesi müsaiit değil malesef ben de ufaktan uyumak üzereyim ilaç etkisine başladı

asyaaaaaa birazdan bişe paylaşcam bak bi

selam güzel gönüllü güzel yürekli kasım anneleri hepinize güzel mutlu bir pazar günü dilerim sık sık takip etmeye çalışsamda yazamıyorum inş hepiniz ve bebişleriniz iyidir

Kızlar ben şimdi kocamı asayım mı? Keseyim mi? Telefonu çaldı, uyandırdım verdim. Maç varmış adam uykudan uyandı maça gideyim mi dedi bana git ne yaparsan yap, sabah geldin zaten uyandın gideyim diyorsun, hamileliğimden beri çok ihmal ettin beni dedim. Gönlün olmadan gidemem diye diye gına getirdi bana, bide üstüne formayı ütületti
Neyse telefi için bir akşam yemeği ve bir de kahvaltı sözü verdi beni ikna ettiğini sandı.

...ama intikam soğuk yenilen lezzetli bir şey ve ben şuan çok aç olduğumdan, ''hayatım, çıkmadan kredi kartını alayım, kendimi sensizliğinde avutmam lazım!'' dedim. Hahahhaaaa o suratı resmetmek gerekliydi...

Nice mutlu yaslaraaa ❤

geçen hafta sonu bende aynen o durumdaydım canım Allahtan tv yı çok sevmıyorum.eşim nöbete gitmeden öncekı aksam ayarlamaya çalısırken çanak antenın demırını kırdı ertesı gun zaten nöbetçi herkesınde eşi evde gelen gıden de yok bende napıııım bıraz uyudum bıraz camdan dısarısını ızledım bırazda oyun oynadım nette zaman geçip gitti.bu arada benım koca hala şehirdısında 3 gündür yalnızım yalnızzzzz(

Benim yuzde 70 erkek dedi, cin takvimi erkek, rus da kiz dedi. Yarin ikili test var bakalim gorecek miyiz

hadi bakalım inşallah :) benimde 15 mayısta 4lü tarama var ozaman cinsiyet söylerim demişti doktorum. koca 10 gün geçmez ki şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…