hadi bakalım inşallah :) benimde 15 mayısta 4lü tarama var ozaman cinsiyet söylerim demişti doktorum. koca 10 gün geçmez ki şimdi
İyi pazarlar hamişleerr
Ahh canlar, neharcim esin nobetteymis kiyamam canim.esleri yogun calisan nobetli calisan,sehir disi ve yurt disnda olanlar sizi benden daha iyi kimse anlayamaz.
Esim yurt disinda calisiyor biz bebisimle basbasayiz..bugun kayinvalidem geliyor yanima,cok iyi birisidir sagolsun.ama kocadan baskada kimseye naz yapilmiyor artik.
Allah yardimcimiz olsun,zorluklarimiz kolay olsun insallah.
Kızlar benimki tuttu bi deneyin bakalım
http://www................../hamile/hesaplayicilar/cinsiyet-belirleme
link çıkmıyo kızlar.Hürriyet aileye girin bebek bekliyoruz-hesaplayıcılar-cinsiyet belirleme testine bi girin
Park gezimizi yaptik geldik :)..
Kizlar bu progestan fitilden biktim artik .. Her gun uc kere .. Birde en az yarim saat kalknaman gerekiyor ..
Su ayin 13 ü gelsede artik hangi haplara ignelere devam edecegim karar verseler ..
Karnimda ilk baslarda morarmiyordu ama ama bika yerde morluk var hemde kocaman ve her igne yeri benek benek kizamik olmus gibi...
Eslerinden , ailelerinden uzakta olanlara rabbim sabir versin .. Ve biran once kavusmayi nasip etsin ..
ben niye acamıyorum bunu
adamı çıldırtmayın looo burda, söyleyin hangi meyve.saatlerdir düşünüyorum geçtik artık aş erme zamanlarını söyleyin çekinmeyin
Yok canım değilim ama buranın ekmeğini yediğimiz için buralı sayılırız eşim eskişehirli öğretmen tayinimiz buraya çıktı o yüzden 3 yıldır bozüyükteyim sen nerdesin peki
aaa hemşeri çıktıkBozüyüklü müsün canım sende?
Eşlerden hemşeri çıktık benim eşimde eskişehirli ben düzceliyim :))biliyorum canım bozüyüğü.evet eskısehıre çok yakın.geçen ekim ayında çok geldım oraya:)özel olarak gelmemiş olsam da her izinde mutlaka geçiyorum oradan.eşim eskişehirli ben de edirneli olunca yolumuz mutlaka geçiyor oradan.
İyi pazarlar herkeze 2 gündür çok mutluyum mide bulantıları çok hafifledi tabi benim de içimde bir umut doğdu geçiyor diye gerçi sabah öğürmeleri devam ama akşamları çok azaldı vee dün ilk defa balık yedim evet çok severek yediğim söylenemez ama benim içn büyük aşama bu arada burcu bende senin gibiyim hamileliğimin başından beri deli gibi meyva yiyorum hatta eksilince korkuya kapılıyorum ya bu akşam biterse diye acayip bir şey!
Kızlar ben şimdi kocamı asayım mı? Keseyim mi?Telefonu çaldı, uyandırdım verdim. Maç varmış adam uykudan uyandı maça gideyim mi dedi bana git ne yaparsan yap, sabah geldin zaten uyandın gideyim diyorsun, hamileliğimden beri çok ihmal ettin beni dedim. Gönlün olmadan gidemem diye diye gına getirdi bana, bide üstüne formayı ütületti
Neyse telefi için bir akşam yemeği ve bir de kahvaltı sözü verdi beni ikna ettiğini sandı.
...ama intikam soğuk yenilen lezzetli bir şey ve ben şuan çok aç olduğumdan, ''hayatım, çıkmadan kredi kartını alayım, kendimi sensizliğinde avutmam lazım!'' dedim. Hahahhaaaa o suratı resmetmek gerekliydi...
tenkyu beybioy veren kişi sayısı varya..mesela kızlar 5 kırmızı rakamla yazıyo
o beşe tıkla açılacak
benimki de %59 kız çıkmıştı, asyaaa geliyo asyaaaaaaaaaaTebrikler !
Bebeğiniz %54 ihtimalle "kız" olacak
Sevimli ve minik prensesiniz için hazırlıklara şimdiden başlayabilirsiniz
Nehar ama çok orta bir cevap oldu.
asker eşleri yalnızlığa mahkumdurgeçen hafta sonu bende aynen o durumdaydım canım Allahtan tv yı çok sevmıyorum.eşim nöbete gitmeden öncekı aksam ayarlamaya çalısırken çanak antenın demırını kırdı ertesı gun zaten nöbetçi herkesınde eşi evde gelen gıden de yok bende napıııım bıraz uyudum bıraz camdan dısarısını ızledım bırazda oyun oynadım nette zaman geçip gitti.bu arada benım koca hala şehirdısında 3 gündür yalnızım yalnızzzzz(
yazdıklar da öyle bildimtahmın edemedınmı kız dalda yetısıo kırmızı dıoo bak :)) hemen anladım ben bende napolyon dedim
filiz oğlun olacak oğluuuuuuunnnbuarada neharın attıgı cınsıyet belırleyıcıyı yaptım %60 erkek dıo
dr erkege benzıo dedi
yok ya korkma benim 2.kızımdada birden kesilmişti bidahada olmadı
saol kuzumm yaa bende mutlu oldum cokkk ama cok yoruldum sımdıde gogsume agrı gırıyor sankı bıcak saplanıyor ara araÇok sevindim dışarı çıkmış olmana en azından havan değişmiştir rahatlamışındır
yazdıklar da öyle bildimhasretle bekliyorum ben de
filiz oğlun olacak oğluuuuuuunnnbi de şöyle bişe duydum kanaması olanların oğlu oluyomuşşş
buarada erkege benzıyor dıyen dr bazıları yanılabılıomus yanı gobek kordonunu pipiye benzete bılen drlar varmıs dusunun bugun bı abla anlattı .
ama kız dıyenlerde yanılma yokmuss erkek bazen yanıltabılıomuss
saglıklı olsunda benım hıc hıc farkı yok erkekde bır kızda bır zaten ılk bebısona bıle zor kavustuk ayrım yapıcak halım yok allah korusun:))
dr'uma bıle dedım hıc merak eetmıyorum zorlama kendını
teyzesi benim kızımın bacak arasına baksana bomboş
attım resmi uultrason topiğimize
bakayımmmyerım onun heryerını allahım ya kucucuk seyler daha 5 6 cm seyler bızım cektıgımıze yedıgımız seylere bak evlat ıcın
canım okadar cıps ıstıyorkı ama yıyemıyorum ıste1 2 tanede kesmez kocaman paketı yemek ıstıyorummmmmmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?