2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
Ahh canlar, neharcim esin nobetteymis kiyamam canim.esleri yogun calisan nobetli calisan,sehir disi ve yurt disnda olanlar sizi benden daha iyi kimse anlayamaz.
Esim yurt disinda calisiyor biz bebisimle basbasayiz..bugun kayinvalidem geliyor yanima,cok iyi birisidir sagolsun.ama kocadan baskada kimseye naz yapilmiyor artik.
Allah yardimcimiz olsun,zorluklarimiz kolay olsun insallah.

biz esimle flort asamasindayken ayri ulkelerdeydik,cok zordu. 7 ay gormedigimi bilirim...ortalama 5 ayda bir gorusuyorduk zaten. simdi de ailemden uzagim...burnumda tutuyorlar. erkek kardesim dun mesaj atmis, yegenim dogacak kimbilir ne zaman gorecegim diye....Amerika ucak biletleri de Avrupa gibi degil cok tuzlu ondan bebegin dogumuna sadece annemi getirtebilecegiz insallah...sonra kayinvalidem gelir sonra belki kiz kardesim...erkek kardesime sira gelmez anca ben 2014 yazinda bebisle Turkiye'ye gidecegim de o zaman gorecegim herkesi..zor hasret cok zor...

Park gezimizi yaptik geldik :)..

Kizlar bu progestan fitilden biktim artik .. Her gun uc kere .. Birde en az yarim saat kalknaman gerekiyor ..
Su ayin 13 ü gelsede artik hangi haplara ignelere devam edecegim karar verseler ..
Karnimda ilk baslarda morarmiyordu ama ama bika yerde morluk var hemde kocaman ve her igne yeri benek benek kizamik olmus gibi...

Eslerinden , ailelerinden uzakta olanlara rabbim sabir versin .. Ve biran once kavusmayi nasip etsin ..

Saol canim, sana da kolay gelsin cok zor boyle igne fitil... Acaba sicaklar da baslayinca karninda alerji mi oldu?

adamı çıldırtmayın looo burda, söyleyin hangi meyve. saatlerdir düşünüyorum geçtik artık aş erme zamanlarını söyleyin çekinmeyin

tahmın edemedınmı kız dalda yetısıo kırmızı dıoo bak :)) hemen anladım ben bende napolyon dedim

buarada neharın attıgı cınsıyet belırleyıcıyı yaptım %60 erkek dıo
dr erkege benzıo dedi

aaa hemşeri çıktık Bozüyüklü müsün canım sende?
Yok canım değilim ama buranın ekmeğini yediğimiz için buralı sayılırız eşim eskişehirli öğretmen tayinimiz buraya çıktı o yüzden 3 yıldır bozüyükteyim sen nerdesin peki
Eşlerden hemşeri çıktık benim eşimde eskişehirli ben düzceliyim :))

Eskiden 2 kilo mevyayı eşimle yerdik şimdi 3 kiloyu tek başına yiyorum :)) eşim ilk önce pazarda meyva alıyor sebzeden önce saolsun

Kızlar ben geldim eşim bana süpriz yapmayı başardı ve beni hava şenliklerine götürdü askeriyenin düzenlediği şenlikdi ve çok güzeldi önce paraşütcüler atladı 16 kişi ve muhteşemdiler havada süzülüşleri sonrasında solatürk gösterisi başladı f16 savaş şetiyle gözteri yaptı 30 metre üstümüzden geçti bir an üstüme düşecek sandım :)) sonrasında türk yıldızları çıktı hep trt de zafer bayramında izlerdim bu sefer gerçeğini izlemek çok heycan vericiydi yayıldık çimenlere yaklaşık 90 bin kişi güzel bir gün geçirdik eve gelirgelmez kendimi duşa attım yorgunluğum azaldı oh böyle işte :))

aferin kız tebrik koyuyorum sana helaaaaaaaaaaalll

oy veren kişi sayısı varya..mesela kızlar 5 kırmızı rakamla yazıyo
o beşe tıkla açılacak
tenkyu beybi

Tebrikler !
Bebeğiniz %54 ihtimalle "kız" olacak
Sevimli ve minik prensesiniz için hazırlıklara şimdiden başlayabilirsiniz

Nehar ama çok orta bir cevap oldu.
benimki de %59 kız çıkmıştı, asyaaa geliyo asyaaaaaaaaaa

asker eşleri yalnızlığa mahkumdur

tahmın edemedınmı kız dalda yetısıo kırmızı dıoo bak :)) hemen anladım ben bende napolyon dedim
yazdıklar da öyle bildim hasretle bekliyorum ben de

buarada neharın attıgı cınsıyet belırleyıcıyı yaptım %60 erkek dıo
dr erkege benzıo dedi
filiz oğlun olacak oğluuuuuuunnn bi de şöyle bişe duydum kanaması olanların oğlu oluyomuşşş

Çok sevindim dışarı çıkmış olmana en azından havan değişmiştir rahatlamışındır
saol kuzumm yaa bende mutlu oldum cokkk ama cok yoruldum sımdıde gogsume agrı gırıyor sankı bıcak saplanıyor ara ara
yazdıklar da öyle bildim hasretle bekliyorum ben de

filiz oğlun olacak oğluuuuuuunnn bi de şöyle bişe duydum kanaması olanların oğlu oluyomuşşş
ben hemen anladım cunku cok severım kenıdısını var bızım buralarda ama mınıcık bıde tad yok gerek gormedım almaya onu yaz meyvalarına aşıgım zaten..
yok kuzu hıc alakası yok kanama ıle ablamın ark kızı oldu kanaması oldu onunda hatta o 6 progestan alıodu dusun halını zavallı kızın ben 4 o 6 ay allah korusun
evet kuzum oglan gelıcekk gelenek bozulmadı esımın tarafı hep erkek
ama benım ablalarımın ılk cocukları kız erkegı duyunca erkekler cok sevındı kızlar uzuldu teyzeee 2 kız kaldık dıolar bana

buarada erkege benzıyor dıyen dr bazıları yanılabılıomus yanı gobek kordonunu pipiye benzete bılen drlar varmıs dusunun bugun bı abla anlattı .
ama kız dıyenlerde yanılma yokmuss erkek bazen yanıltabılıomuss
saglıklı olsunda benım hıc hıc farkı yok erkekde bır kızda bır zaten ılk bebıs ona bıle zor kavustuk ayrım yapıcak halım yok allah korusun:))
dr'uma bıle dedım hıc merak eetmıyorum zorlama kendını

teyzesi benim kızımın bacak arasına baksana bomboş
attım resmi uultrason topiğimize

teyzesi benim kızımın bacak arasına baksana bomboş
attım resmi uultrason topiğimize

bakayımmm yerım onun heryerını allahım ya kucucuk seyler daha 5 6 cm seyler bızım cektıgımıze yedıgımız seylere bak evlat ıcın
canım okadar cıps ıstıyorkı ama yıyemıyorum ıste 1 2 tanede kesmez kocaman paketı yemek ıstıyorummmmmmmmmmmm

yaaa demi bit kadar boyları var türlü türlü huyları var sıpalarınnnn
canım şöyle küçük paket al da ye bari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…