yaaa demi bit kadar boyları var türlü türlü huyları var sıpalarınnnn
canım şöyle küçük paket al da ye bari
Benimki hala karar verememis icerde :)) 68% kiz cikti :))buarada neharın attıgı cınsıyet belırleyıcıyı yaptım %60 erkek dıo
dr erkege benzıo dedi
Guzel bir gun gecirmisin ne guzel canim degisiklik olmus sana ..Kızlar ben geldim eşim bana süpriz yapmayı başardı ve beni hava şenliklerine götürdü askeriyenin düzenlediği şenlikdi ve çok güzeldi önce paraşütcüler atladı 16 kişi ve muhteşemdiler havada süzülüşleri sonrasında solatürk gösterisi başladı f16 savaş şetiyle gözteri yaptı 30 metre üstümüzden geçti bir an üstüme düşecek sandım :)) sonrasında türk yıldızları çıktı hep trt de zafer bayramında izlerdim bu sefer gerçeğini izlemek çok heycan vericiydi yayıldık çimenlere yaklaşık 90 bin kişi güzel bir gün geçirdik eve gelirgelmez kendimi duşa attım yorgunluğum azaldı oh böyle işte :))
bakayımmmyerım onun heryerını allahım ya kucucuk seyler daha 5 6 cm seyler bızım cektıgımıze yedıgımız seylere bak evlat ıcın
canım okadar cıps ıstıyorkı ama yıyemıyorum ıste1 2 tanede kesmez kocaman paketı yemek ıstıyorummmmmmmmmmmm
Saol canim, sana da kolay gelsin cok zor boyle igne fitil... Acaba sicaklar da baslayinca karninda alerji mi oldu?
darısı başımızaİyi pazarlar herkeze 2 gündür çok mutluyum mide bulantıları çok hafifledi tabi benim de içimde bir umut doğdu geçiyor diye gerçi sabah öğürmeleri devam ama akşamları çok azaldı vee dün ilk defa balık yedim evet çok severek yediğim söylenemez ama benim içn büyük aşama bu arada burcu bende senin gibiyim hamileliğimin başından beri deli gibi meyva yiyorum hatta eksilince korkuya kapılıyorum ya bu akşam biterse diye acayip bir şey!
allah bin kat razı olsun canım dua edinYa senin erkek olmasını çok istiyorum tabii ilk önce sağlıklı olsun da Allh gönlüne göre verir inşallah
Canım benımde peynirli bide baharatlı istedi ama yemedim çok yazı okudum o yuzden korktum valla ama istio canım 1 paket kocamanBenimki hala karar verememis icerde :)) 68% kiz cikti :))
Canim asiriya kacmadigin surece yeyin deniyor ..
Oda patates kizartmasi gibi . Patates yagda kizarirken bir madde olusuyormus , bundan asiri sekilde yenince bebek dusuk kiloda dogabiliyormus .. Ama dedigim gibi asiri
Benimde canim cok aci olanlarda istemisti , aldim kucuk bir paket yedim ....
Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katılıyorum,burayı bugün keşfettim
Hosgeldin aramıza canım tlf giriom suan eklıcem listeye :) eşim pc de maç izlioda:))
Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katılıyorum,burayı bugün keşfettim
Hoşgeldin canım allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin
neeeeee senin de mi kızzzzzz ben neden kaçırdım. oyyy yavrum benim yaa hayırlı olsun kuzummmm
6 kız 5 erkek
Bilmiyorum neslecim olabilir ama .. Bir yandan ne kadar kullanilacaklar diye dusunurken diger yandan , ya butun ilaclari kes derlerde birsey olursa diyede korkuyorum ...
selam kızlar bende inşallah kasım annesi olacağım.önce bebek 2 hafta geriden geliyor dediler doğum aralıkta olacak dedim ama son ultrasonda kesin belli oldu tam olarak sata göre gidiyormuş.sat 22 şubat beklenen doğum tarihi 29 kasım 10+2 günlük bebeişim ve ilk hamileliğim ve yaşım 27. listeye eklerseniz çok sevinirim
selam kızlar bende inşallah kasım annesi olacağım.önce bebek 2 hafta geriden geliyor dediler doğum aralıkta olacak dedim ama son ultrasonda kesin belli oldu tam olarak sata göre gidiyormuş.sat 22 şubat beklenen doğum tarihi 29 kasım 10+2 günlük bebeişim ve ilk hamileliğim ve yaşım 27. listeye eklerseniz çok sevinirim
hoşbulduk:) Amin canım cümlemize de hayırlı doğumlar nasip etsin,yarın sabah çok yakın arkadaşım bebeğini kucağına alacak,onunda benim gibi 2. bebeği hatta ikimizinde oğlu aynı yaşta oğlumuz var ve onlarda arkadaş,sabah erkenden hastaneye yanına gidicem.Onu görünce ağlaman duramam herhalde:85:
hamılelık donemınde cok zararlıymıs hem bebege hemde anneye öle yazıyorr alıp yıcektım ama okuyunca yıyemedım 3 aydır cıps aserıyorum1 2 tane aldım yedım eşim yerken ıcınden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?