2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
yaaa demi bit kadar boyları var türlü türlü huyları var sıpalarınnnn
canım şöyle küçük paket al da ye bari

hamılelık donemınde cok zararlıymıs hem bebege hemde anneye öle yazıyorr alıp yıcektım ama okuyunca yıyemedım 3 aydır cıps aserıyorum 1 2 tane aldım yedım eşim yerken ıcınden

buarada neharın attıgı cınsıyet belırleyıcıyı yaptım %60 erkek dıo
dr erkege benzıo dedi
Benimki hala karar verememis icerde :)) 68% kiz cikti :))
Guzel bir gun gecirmisin ne guzel canim degisiklik olmus sana ..

Canim asiriya kacmadigin surece yeyin deniyor ..
Oda patates kizartmasi gibi . Patates yagda kizarirken bir madde olusuyormus , bundan asiri sekilde yenince bebek dusuk kiloda dogabiliyormus .. Ama dedigim gibi asiri

Benimde canim cok aci olanlarda istemisti , aldim kucuk bir paket yedim ....

Saol canim, sana da kolay gelsin cok zor boyle igne fitil... Acaba sicaklar da baslayinca karninda alerji mi oldu?

Bilmiyorum neslecim olabilir ama .. Bir yandan ne kadar kullanilacaklar diye dusunurken diger yandan , ya butun ilaclari kes derlerde birsey olursa diyede korkuyorum ...

kızlar benim ufaklık galiba kız bakalım dörtlü testte kesin belli olur devlet hastanesine randevu aldım orada yapılıyor mu acaba bende bilmiyorum

darısı başımıza

Ya senin erkek olmasını çok istiyorum tabii ilk önce sağlıklı olsun da Allh gönlüne göre verir inşallah
allah bin kat razı olsun canım dua edin

Canım benımde peynirli bide baharatlı istedi ama yemedim çok yazı okudum o yuzden korktum valla ama istio canım 1 paket kocaman
Hadi bakalım dogrumu cıkıcak gorucez saglıklı olsunda hiç önemli deil dimi:)

GALATASARAY lı arkadaşları tebrik ediyorum şampiyonluğumuzdan dolayı

Şampiyonluk Yakın Meşaleleri Yakın.....

Sanırım belli ettim Galatasaraylı olduğumu :))

Hoşgeldin canım allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin

hoşbulduk:) Amin canım cümlemize de hayırlı doğumlar nasip etsin,yarın sabah çok yakın arkadaşım bebeğini kucağına alacak,onunda benim gibi 2. bebeği hatta ikimizinde oğlu aynı yaşta oğlumuz var ve onlarda arkadaş,sabah erkenden hastaneye yanına gidicem.Onu görünce ağlaman duramam herhalde:85:

selam kızlar bende inşallah kasım annesi olacağım.önce bebek 2 hafta geriden geliyor dediler doğum aralıkta olacak dedim ama son ultrasonda kesin belli oldu tam olarak sata göre gidiyormuş.sat 22 şubat beklenen doğum tarihi 29 kasım 10+2 günlük bebeişim ve ilk hamileliğim ve yaşım 27. listeye eklerseniz çok sevinirim

Bilmiyorum neslecim olabilir ama .. Bir yandan ne kadar kullanilacaklar diye dusunurken diger yandan , ya butun ilaclari kes derlerde birsey olursa diyede korkuyorum ...

bence butun bu korkularini doktorla paylas..paylasinca durumuna gore sana yol gosteriyorlar. paylasmazsan dumduz gidiyorlar...senin icin hayati bir konu sonucta endiselerini paylasip soru sormaktan cekinme derim.

hosgeldin canim! Filiz ekler seni listeye gelince.

hoşgeldin:)Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Benim allah nasip ederse ilk çocuğum olacak ne güzel yecrübelisin bize göre 6 ay sonrasının provasını yaparsın yarın :)) allah tek avazda kurtarsın arkadaşını :)) biz de o günleri görürüz inşallah

Hoş geldin canım allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin filiz gelince ekler seni eğer mesaj atabiliyorsan topik sahibi olan arkadaş filiz ona mesaj at daha garanti olur geçmişi pek okuyamıyor yada kaçırabiliyor

hamılelık donemınde cok zararlıymıs hem bebege hemde anneye öle yazıyorr alıp yıcektım ama okuyunca yıyemedım 3 aydır cıps aserıyorum 1 2 tane aldım yedım eşim yerken ıcınden

benimde acayip istiyo..
geçen eşim yerken dayanamadım 7 8 tane yedim:)kesmedi gerçi ya neyse:)
sıpaların canı yararlı bişey istemiyo.varsa yoksa abur cubur:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…