2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440

Öyle şekerim.... Bu kocaları dize getirmenin yolu kredi kartı Alışverişe niyetim yoktu zaten baş ağrımdan dışarı bile çıkmadım. Gelir gelmez alışveriş yaptın mı? dedi artık ne kadar yer ettiyse
Canım bende hep asya dicem ama ya erkekse? diyorum. Şuan ismi 'tombik yanak' cinsiyet öğrenene kadar benim tombik yanağım o!

eklerımm canım hosgeldın ARAMIZA..
benimde acayip istiyo..
geçen eşim yerken dayanamadım 7 8 tane yedim:)kesmedi gerçi ya neyse:)
sıpaların canı yararlı bişey istemiyo.varsa yoksa abur cubur:)

valla yaa of dorıtosun peynırlı olanını ıstıommm hemde en buyugunu cok canım ıstıyor ama yıyemıyorum kı 2 3 tane aldım bende ama kesmedi dedıgın gıbı
nerde kotu seyler var canım onları cekıo cidden

--buarada kızlar gene grıp oldum hadı bakalımm vıtamınsız kalıyorum yaaaaaaaa offs tam beslenemıyorum ki

abimlere önce kız sonra erkek dediler siz yinede çok güvenmeyin bir ihtimal bırakın. en garanti 16. haftadan sonra öğrenmekmiş.

teyzesi benim kızımın bacak arasına baksana bomboş
attım resmi uultrason topiğimize
nehar bana link atarmısın? ben bizim ultrason topiğimizi göremedim. Bebişlerimizi görürüz :97:

Ben yiyorum yan, abur cuburun gözünü çıkarmıyorum ama canım ne çekiyorsa yiyorum. bugün tartıldım, yarım kilo daha almışım. normal heralde çünkü takvimin altında ''Bebeğiniz önümüzdeki 1 ay içinde hiç büyümediği bir hızla büyüyecek.'' yazıyor

kızlar benim ufaklık galiba kız bakalım dörtlü testte kesin belli olur devlet hastanesine randevu aldım orada yapılıyor mu acaba bende bilmiyorum

Bende 4lü yaptıracağım ama bu sefer kendi doktorum yapacak. 2li testi devlette ücretsiz yaptım. Araştırma ve eğitim hastanesine gitmeni tavsiye ederim. Daha doğru sonuç oluyormuş, ücretsiz de aynı zamanda

ay bılmıyorum kı canım banada bır abla bugun ole dedı..benım ıcın sorun yok zaten randevum 16 mayısda daha cok var.
ya ben yemıyorum fazla seker cıkar dıye korkuma pkoluyuz ya bız o yuzden sıze gore daha rısklıyız seker konusunda genede rabbım bılır.
buarada 1 sayfayı aç orda lınkler var annelerın gobişleri
bebeklerımızın ultrasyon goruntusu
ve bebıslerımızın ıcın alınan kıyafetler.
bulamassan lınk atarım

canım her gün c vitamini almanı tavsiye ederim. Ben elimden geldiğince portakal suyu sıkıyorum. dışarı çıktığımda da karışık meyve suyu sıktırıyorum. meyve sıkacağına at, kivi, portakal, elma, havuç. misss hasta filan olmazsın valla....

Son düzenleme:

hmmm nasıl bir hastalık bilmediğimden yorum yapmayayım tabi. olsun bir kaçtane göz çıkarmaz korkma sen hatırladım şimdi ilk sayfada koymuştun sen

aslında cok dogru evde portokal var ama sıkmıyorum valla usengenclık
kıvıde olan c vıtamını hıcbır meyvada yokmus ya cok yıyordum ama bırAKTIM artık onuda neyse yıyımmm artık mecbur

hmmm nasıl bir hastalık bilmediğimden yorum yapmayayım tabi. olsun bir kaçtane göz çıkarmaz korkma sen hatırladım şimdi ilk sayfada koymuştun sen

yumurtalıgımız bozuk ıncı ıncı kıstler dızılı her 2 yumurtalıgımdada.
sız her ay yumurtlarken bız senede belkı 1 2 sefer yumurtluyoruz oda kalıtesız oluyor bazıları cok sanslı bazıları tedavı gerektırıyor
mesela benım tüp dıyen dr'lara selam olsun
aşılama ıle oldu bebısım cok sukur.

kızlar buarada benım bacaklarım bıle pul pul dokulmeye basladı cıldım cok kurumus sasırdım kaldım kollarımda öle.hatta ayaklarımın altı bıle öyle..
bebe yagı aldım nıvea'nın onu kullanıyorum artık ıns faydası olur. badem yagı alıcam kıl cıksın napıyımmm catlamıyalımda:)) çogu kısıde vazelın ve zeytınyagı onerıyor ama bılemedım

aslında cok dogru evde portokal var ama sıkmıyorum valla usengenclık
kıvıde olan c vıtamını hıcbır meyvada yokmus ya cok yıyordum ama bırAKTIM artık onuda neyse yıyımmm artık mecbur

Tabi canım üşenme. Bende bazen üşeniyorum ama hemen bir çırpıda çıkarıyorum en fazla 15 dk. sürüyor. Sana dediğim kuruyemişlerden yiyormusun peki?

Olsun canım şuan bebeğin karnında ya önemli olan o şimdi uğraştırmamış anneciğini.

cevız badem bıde kuru uzum yıyorum sadece suan bazen unutuuyorum da
valla sorma yaa ılacı ıcemedıgım ıcın cok huzursuzum aslında ama napıyım 1 hafta sonra arıycam dr ozaman solerım olmadı hapını ıcerım artık ayaklandım ya sıkarım tabı kendıme az bakıyım yoksa halsız kalıyorum

Son düzenleme:

benimde saçımda kepekler çıktı. duştan 10 dk önce sirke sürdüm yok oldu hepsi. Nemlendirmenin dışıda sirke sürmeyide dene istersen. duştan önce sür cildin temizlenir. Sirkenin faydası saymakla bitmez ama kötü kokuyor beee

aynen yaa berbat bısey o ıgrenıyorum sırkeden ama ne yapalım faydalı gercekten.
asyacım buarada meraktan soruyrum kusura bakma sen neden 4 lu test yaptırıcaksın kı ?
ıkılıde sorun cıkınca olmuyormu genelde? ben ablamdan ole bılıyorumda

seni seniiiiii olsun alternatifler hep vardır. Çok zengin bir ülkedeyiz. çeşit bol bol. yeterki beslenmek iste sen ceviz çok önemliymiş. bide balık yiyemediğinden omega3 açığını, omega3 eklenmiş yumurta satıyorlar. onlardan ye istersen. hem protein hem omega3 almış olursun

sor tabi tatlım ne demek doktor 3lü yerine 4lü yapacak. Arada çok fark yokmuş sanırım 4lü bir hormunu daha kapsıyor galiba. alta açıklamasını yazayım, ben yanlış anlatmamış olayım. ama sorun yok yani, doktor sonraki tarama testi olarak söyledi.

DÖRTLÜ TEST
Gebelik öncesi yapılan ve bebeğinizin anomali riski açısından önemli ipuçları veren bir testtir. Anne adayından kan alınarak laboratuarda 4 farklı hormonun kan düzeyleri saptanarak bu kan değerlerinin daha önceden elde bulunan değerler ile karşılaştırılması ve anne adayının yaşı, sigara kullanımı, kilosu, boyu, çoğul gebelik olup olmadığı, ailesinde down sendromlu veya buna benzer hastalığı olan çocuk olup olmaması durumuna göre bir bilgisayar programında istatistiki bir sonuç veren bir testtir. 1 kaç yıl öncesine kadar 3 lü test olarak bilinen bu test artık inhibin-A’ nın öneminin anlaşılması ile bu hormonunda düzeyinin bu teste eklenerek çalışılması ile günümüzde halen güncelliği ve önemi devam eden 4 lü test olarak yapılmaya devam edilmektedir.

allaha hamd olsun evet cesıt cok vallahi..
yumurtayı zor yıyorum canım yaa onu hıc yıyemem balık hapı verse aslında ama vermıo dr cok ılaca karsı ıste benım..
et balık yemedıgm ıcın verdı demır hapınıda ıste ıcemedım o ayrı
[/B]

canlarım kociş pcyi istiyor benden ona vereceğim. yine kaparsam tekrar girerim başımın ağrısı yine geçmedi biraz dinleyim de. öptüm sizi

allah allah benım dr eger 2 lı testınde sorun cıkarsa 4 lü testı yaptırırız demıstı bende olşe bılıyordum ama onemlıyse zorlada olsa ısterım bende aslında hersey bebegın burun olcusu ve ense olcumu bellı edıyor bence.
ya ablama cok manyak bır dr bebegın burun kemgı yok dedi yaa şaka gıbı 2 lı testındede sorun cıkmıstı kanaması cok cok asırı idi
sonra 4 lu ıstedı dr başka dr gıttık tabı 4 lu testı normal cıkmıstı.
ve bır cok prof. gttı hıc sorun gozukmedı bebekte suan bıldıgın canavar hiperaktiff 3 yasında maşallah

Merhaba kızlar ben geldim. Cuma doktora diye çıktım birkaç saat önce eve gelebildim. Kv deydik. Aslında iyi de oldu. Çok kalabalıktı ve benim düşünmeye vaktim olmadı. Cuma günü 2 li taramam vardı. Bebeğim çok iyi görünüyordu. Hatta 4 gün ilerdeydi. Ama ense kalınlığı 2,43 çıktı. Hala düşündükçe ağlıyorum. Burun kemiğini gördük ama doktorum kan sonucuna bakalım. O da riskli gibi olursa amniyosentez yaparız dedi. Şu cümleleri yazacağım hiç aklıma gelmezdi. Canınızı sıkmak istemiyorum. Kusura bakmayın. Hemen çıkıcam zaten. Sadece bana ve artık erkek olduğunu da bildiğim kuzuma dua edin ne olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…