aferin kız tebrik koyuyorum sana helaaaaaaaaaaalll
tenkyu beybi
benimki de %59 kız çıkmıştı, asyaaa geliyo asyaaaaaaaaaa
asker eşleri yalnızlığa mahkumdur
yazdıklar da öyle bildimhasretle bekliyorum ben de
filiz oğlun olacak oğluuuuuuunnnbi de şöyle bişe duydum kanaması olanların oğlu oluyomuşşş
eklerımm canım hosgeldın ARAMIZA..selam kızlar bende inşallah kasım annesi olacağım.önce bebek 2 hafta geriden geliyor dediler doğum aralıkta olacak dedim ama son ultrasonda kesin belli oldu tam olarak sata göre gidiyormuş.sat 22 şubat beklenen doğum tarihi 29 kasım 10+2 günlük bebeişim ve ilk hamileliğim ve yaşım 27. listeye eklerseniz çok sevinirim
benimde acayip istiyo..
geçen eşim yerken dayanamadım 7 8 tane yedim:)kesmedi gerçi ya neyse:)
sıpaların canı yararlı bişey istemiyo.varsa yoksa abur cubur:)
abimlere önce kız sonra erkek dedilerbuarada erkege benzıyor dıyen dr bazıları yanılabılıomus yanı gobek kordonunu pipiye benzete bılen drlar varmıs dusunun bugun bı abla anlattı .
ama kız dıyenlerde yanılma yokmuss erkek bazen yanıltabılıomuss
saglıklı olsunda benım hıc hıc farkı yok erkekde bır kızda bır zaten ılk bebısona bıle zor kavustuk ayrım yapıcak halım yok allah korusun:))
dr'uma bıle dedım hıc merak eetmıyorum zorlama kendını
nehar bana link atarmısın? ben bizim ultrason topiğimizi göremedim. Bebişlerimizi görürüz :97:teyzesi benim kızımın bacak arasına baksana bomboş
attım resmi uultrason topiğimize
bakayımmmyerım onun heryerını allahım ya kucucuk seyler daha 5 6 cm seyler bızım cektıgımıze yedıgımız seylere bak evlat ıcın
canım okadar cıps ıstıyorkı ama yıyemıyorum ıste1 2 tanede kesmez kocaman paketı yemek ıstıyorummmmmmmmmmmm
kızlar benim ufaklık galiba kız bakalım dörtlü testte kesin belli olur devlet hastanesine randevu aldım orada yapılıyor mu acaba bende bilmiyorum
abimlere önce kız sonra erkek dedilersiz yinede çok güvenmeyin bir ihtimal bırakın. en garanti 16. haftadan sonra öğrenmekmiş.
Ben yiyorumyan, abur cuburun gözünü çıkarmıyorum ama canım ne çekiyorsa yiyorum. bugün tartıldım, yarım kilo daha almışım. normal heralde çünkü takvimin altında ''Bebeğiniz önümüzdeki 1 ay içinde hiç büyümediği bir hızla büyüyecek.'' yazıyor
eklerımm canım hosgeldın ARAMIZA..
valla yaa of dorıtosun peynırlı olanını ıstıommm hemde en buyugunu cok canım ıstıyor ama yıyemıyorum kı 2 3 tane aldım bende ama kesmedi dedıgın gıbı
nerde kotu seyler var canım onları cekıo cidden
--buarada kızlar gene grıp oldum hadı bakalımm vıtamınsız kalıyorum yaaaaaaaa offs tam beslenemıyorum ki
ay bılmıyorum kı canım banada bır abla bugun ole dedı..benım ıcın sorun yok zaten randevum 16 mayısda daha cok var.
ya ben yemıyorum fazla seker cıkar dıye korkuma pkoluyuz ya bız o yuzden sıze gore daha rısklıyız seker konusunda genede rabbım bılır.
buarada 1 sayfayı aç orda lınkler var annelerın gobişleri
bebeklerımızın ultrasyon goruntusu
ve bebıslerımızın ıcın alınan kıyafetler.
bulamassan lınk atarım
canım her gün c vitamini almanı tavsiye ederim. Ben elimden geldiğince portakal suyu sıkıyorum. dışarı çıktığımda da karışık meyve suyu sıktırıyorum. meyve sıkacağına at, kivi, portakal, elma, havuç. misss hasta filan olmazsın valla....
hmmm nasıl bir hastalık bilmediğimden yorum yapmayayım tabi. olsun bir kaçtane göz çıkarmaz korkma senhatırladım şimdi ilk sayfada koymuştun sen
aslında cok dogru evde portokal var ama sıkmıyorum valla usengenclık
kıvıde olan c vıtamını hıcbır meyvada yokmus ya cok yıyordum ama bırAKTIM artık onuda neyse yıyımmm artık mecbur
yumurtalıgımız bozuk ıncı ıncı kıstler dızılı her 2 yumurtalıgımdada.
sız her ay yumurtlarken bız senede belkı 1 2 sefer yumurtluyoruz oda kalıtesız oluyor bazıları cok sanslı bazıları tedavı gerektırıyor
mesela benım tüp dıyen dr'lara selam olsun
aşılama ıle oldu bebısım cok sukur.
Tabi canım üşenme. Bende bazen üşeniyorum ama hemen bir çırpıda çıkarıyorum en fazla 15 dk. sürüyor. Sana dediğim kuruyemişlerden yiyormusun peki?
Olsun canım şuan bebeğin karnında ya önemli olan o şimdiuğraştırmamış anneciğini.
kızlar buarada benım bacaklarım bıle pul pul dokulmeye basladı cıldım cok kurumus sasırdım kaldım kollarımda öle.hatta ayaklarımın altı bıle öyle..
bebe yagı aldım nıvea'nın onu kullanıyorum artık ıns faydası olur. badem yagı alıcam kıl cıksın napıyımmm catlamıyalımda:)) çogu kısıde vazelın ve zeytınyagı onerıyor ama bılemedım
benimde saçımda kepekler çıktı. duştan 10 dk önce sirke sürdüm yok oldu hepsi. Nemlendirmenin dışıda sirke sürmeyide dene istersen. duştan önce sür cildin temizlenir. Sirkenin faydası saymakla bitmez ama kötü kokuyor beee
cevız badem bıde kuru uzum yıyorum sadece suan bazen unutuuyorum da
valla sorma yaa ılacı ıcemedıgım ıcın cok huzursuzum aslında ama napıyım 1 hafta sonra arıycam dr ozaman solerım olmadı hapını ıcerım artık ayaklandım ya sıkarım tabı kendıme az bakıyım yoksa halsız kalıyorum
aynen yaa berbat bısey o ıgrenıyorum sırkeden ama ne yapalım faydalı gercekten.
asyacım buarada meraktan soruyrum kusura bakma sen neden 4 lu test yaptırıcaksın kı ?
ıkılıde sorun cıkınca olmuyormu genelde? ben ablamdan ole bılıyorumda
seni seniiiiiiolsun alternatifler hep vardır. Çok zengin bir ülkedeyiz. çeşit bol bol. yeterki beslenmek iste sen ceviz çok önemliymiş. bide balık yiyemediğinden omega3 açığını, omega3 eklenmiş yumurta satıyorlar. onlardan ye istersen. hem protein hem omega3 almış olursun
sor tabi tatlım ne demekdoktor 3lü yerine 4lü yapacak. Arada çok fark yokmuş sanırım 4lü bir hormunu daha kapsıyor galiba. alta açıklamasını yazayım, ben yanlış anlatmamış olayım. ama sorun yok yani, doktor sonraki tarama testi olarak söyledi.
DÖRTLÜ TEST
Gebelik öncesi yapılan ve bebeğinizin anomali riski açısından önemli ipuçları veren bir testtir. Anne adayından kan alınarak laboratuarda 4 farklı hormonun kan düzeyleri saptanarak bu kan değerlerinin daha önceden elde bulunan değerler ile karşılaştırılması ve anne adayının yaşı, sigara kullanımı, kilosu, boyu, çoğul gebelik olup olmadığı, ailesinde down sendromlu veya buna benzer hastalığı olan çocuk olup olmaması durumuna göre bir bilgisayar programında istatistiki bir sonuç veren bir testtir. 1 kaç yıl öncesine kadar 3 lü test olarak bilinen bu test artık inhibin-A nın öneminin anlaşılması ile bu hormonunda düzeyinin bu teste eklenerek çalışılması ile günümüzde halen güncelliği ve önemi devam eden 4 lü test olarak yapılmaya devam edilmektedir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?