2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440

canım yaa cok uzuldum ama rabbım buyuk bak burda selayhus arkadasımızdı sanırım onunda ılk bebısın 2.8 mıydı yanlıs hatırlamıosam ole cıkmıstı ama suan bebegı onunla ve saglıklı
benımde 1.67 cıktı bende cok korktum ama rabbım bılır herseyi o yuzden sıkma guzel canını ..
tıp okadar ılerlediki.amnıyosentez garantı sonuc ama 2 lı yaptır sonra 4 luyu yaptır ablamında az once de dedım 2 lı sorunlu cıkmıstı ama 4 lude sorun yoktu suan turp gıbı maşallah 3 yasında saglıklı .
bol bol dua et rabbıme tevekkul et canım bızlerde dua ederız tabıykii bızı haberdar et mutlaka ne zaman cıkıcak sonuc
buarada burun olcusu kac pekı? burun kemınede baglıymıs o bırazda.

Öncelikle geçmiş olsun arkadaşım benim ilk gebeliğimde ense kalınlığı 3,5 çıkmıştı ben deliye döndüm 3 yerde daha yaptırdım gayet normal çıktı başka bi yere daha bence hemen git 3.5 denilen ölçü 1.8 çıktı ölçümü yapan ne denli doğru ölçtü acaba kötü düşünme bu testler zaten kesin sonuç vermiyor Elhamdüllillah 28aylık bi oğlum var Ve şimdi sizler gibi gebeyim kısmetse doğumum 11 kasım ikili test yaptırmadım salı günü belki yaptırcam zaten yaptırmazsam günüm geçiyo tamamen sağlık olsun

Günaydın anneler, nasılsınız bakalım. cinsiyetimiz belli olmadığı için ankete katılamadık 20 mayısta gideceğiz bakalım doktora.
herşey gönlünüzce olsun

Son düzenleme:
günaydın güsel annecikler ve minnak tavşanları. geçmişi okuyamadım. işe geldim ama çok kötüyüm. eşim grip olmuş ben yokken ki iki senedir hasta olmaz. anası bakamamışki hasta olmuş oda tuttu bana bulaştı boğazımda kan topladı sanki. o kadar kırmızı yani bi gribimiz eksikti. doktora gidip rapor alıcam 4 gün falan yazsalar süper olur. acaba kendi doktoruma mı gitsemki yoksa kulak burun boğazamı gitsem. bu halde hayatta çalışamam

kızlarrrrr günaydın herkese

bebişlerle annişlere Rabbim sağlık sıhat versin inşallah

Yine işteyim taaaaaaa haftaya kontrolüm

nasıl geçer bu hafta

günaydın annişler.nasılsınız bakalım.beni sorarsanız yine aldı beni pimpirikler.yazmıştım geçen gün babam merdivenden düşmüştü,ona üzülüp ağlamaktan helak oldum bir de çok korktum baban düştü dediklerinde.çocuğa bir şey mi oldu acaba diye evhamlıyım çok.babam düştüğünden beri bişeycikler yiyemiyorum,sürekli midem bulanıyor.

Günaydın güzel anneler... çok şükür başım tekrar ilaç almadan geçti. Umarım sürpriz yapmaz yine.
Güzel bir arkadaşım bana elleriyle kahvaltı hazırlayacak, ona gideceğim gitmeden size bakayım dedim.

duyduğuma göre 2li testin doğruluk oranı daha yüksekmiş... belki de gerek görmedi ama böyle testler varken neden yaptırmayalım ki dimi adamlar böyle bir test daha yaptıklarına göre nedeni vardır?

[QUOTE=asyaeren;
canım 4'lü taramayı ne zaman yaptıracaksın,yani hangi haftalarda yapılıyor.ben de 3'lüyü yaptırmayacağım ama 4'lüyü yaptırmak istiyorum.

Günaydın anneler, nasılsınız bakalım. cinsiyetimiz belli olmadığı için ankete katılamadık 20 mayısta gideceğiz bakalım doktora.
herşey gönlünüzce olsun

Günaydın hepinize.
Ben de yeni gördüm anketi.Epey bir oğlumuz olacak inşallah.
Biz de bu cuma gideceğiz.
Çook heyecanlı ve gerginim.İnşallah hepimiz hayırlı güzel sonuçlarla döneriz.

günaydın canım biraz baş ağrısı var. geçmiş olsun eğer çok huzursuzsan doktora git derim çünkü bebeğe birşey olmamış bile olsa stres edip kafaya takınca bebeğine zarar verebilirsin.

günaydın kasım anneleri,

27 nisan sabahı ikili test için gitmiştim doktoruma . birkaç gün öncesinden içimde kötü bir his vardı burdada yazmıştım aslında. karnım 2 aylıkkken bile çıkmıştı şimdi 3 aydı ve resmen geri çekilmeye başlamıştı. tiroidlerimi ölçtürmek için aç karnına gittiğimden ilk sırayı aldım. ilk defa eşim ve annem de gelmişti bebeği görmek için. doktor ultrasonu açar açmaz hemen baktım hareket etmiyordu bebeğim. doktor konuşamadı nasıl söyleyeceğini hesaplamaya çalışırken ben söyledim yaşamıyo mu diye. bebeğim ölmüştü. orası poliklinik olduğu için başka hastaneye gitmek zorunda kaldım. hemen tahliye edilmesi gerek dedi. okul arkadaşımın çalıştığı hastaneye gittim. ordada baktılar. bebeği.m 12 haftalık olmalıydı ama 9 haftalıkken ölmüş karnımda 3 haftadır ölü duruyormuş. hiç bir zarar vermeden bana. hiçbirşey duymak istemiyorum dedim sadece kürtaj yaptılar. norkoz verdiler.ve bebeğim gitti...soruyorum sürekli neden diye.şundan mı bundan mı diye ama neden yok. söylediklerimin nedeni düşükle sonlanırmış benim bebeğim karnımda öldü. büyük ihtimalle bedensel ya da zihinsel bir sorunu olcaktı diyorlar ve vücut sonlandırdı diyolar. bu neyin tesellisi bilmiyorum ama kısmetimde yokmuş diyip duruyorum sürekli.

yaşadıklarımı anlatmamın nedeni sizi üzmek değil veda etmek. Allah hepinizin kuzularını sağ salim kucağınıza alıp kokularını içine çekmeyi nasip etsin. ben meleğimi cennete yolladım. Yüce mevlam yardımcınız olsun...

Canım dualarımız seninle ve yavrunla tabiiki.
Buralardan okuduğum kadarı ile hem yanılma payı olabiliyormuş bu durumlarda
hem de ölçüm bu olsa bile bebiş gayet sağlıklı olabiliyormuş.
İnşallah test sonucu güzel çıkar.
Ben de bu cuma gideceğim ve içim korkularla dolu.Rabbim ne sana ne bize
hiçbir anneye bunu yaşatmaz inşallah.

Günaydın hepinize.
Ben de yeni gördüm anketi.Epey bir oğlumuz olacak inşallah.
Biz de bu cuma gideceğiz.
Çook heyecanlı ve gerginim.İnşallah hepimiz hayırlı güzel sonuçlarla döneriz.

inşallah ya günler geçmiyor biran evvel kavuşsak

canım sınırın altındaymış sonuçta. bence doktor temkinli davranıyor. Kan sonucunu alın bakalım odan sonra sonuç tatmin etmezse bir araştırma ve eğitim hastanesinde yaptırmanı tavsiye ederim. Tek bir sonuca göre amniyosentez yapma hemen. Kuzenin eşine de sonuç kötü demişlerdi araştırma hastanesinde bebeğin sağlıklı olduğu ortaya çıktı. Sonuç çıkana kadar başka bişeylerle uğraşmaya çalış olur mu?

Canım yaaaa.... kötü olmuş gerçekten geçmiş olsun. Ben olsam önce KBB gider verdiği ilaçları da kendi doktoruma sorardım sakınca var mı diye. tuz-karbonatlı su ile bol bol gargara yap istersen. çok geçmiş olsun.

hayatım valla kurtlukiraz ismi tam sana göre canım bazen üst üste denk gelir kötü şeyler. Lütfen bebeğin için iyi güzel düşün. Kötü düşünce kötü olayları çağırır. Stres mide vurdu tabii

canım benim üzme kendini teyzemin kızına da 3'lü testte sorun var dediler,amniyosentez yapıldı ve çok şükür hiç bir sorun olmadığı ortaya çıktı.kızımız 1,5 yaşında cimcime çok zeki hem de.benim de burnunu ölçmedi,pozisyonu uygun değil dedi.sıkma canını olmaz hiç bir şey.

canım geçmiş olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…