Merhaba kızlar ben geldim. Cuma doktora diye çıktım birkaç saat önce eve gelebildim. Kv deydik. Aslında iyi de oldu. Çok kalabalıktı ve benim düşünmeye vaktim olmadı. Cuma günü 2 li taramam vardı. Bebeğim çok iyi görünüyordu. Hatta 4 gün ilerdeydi. Ama ense kalınlığı 2,43 çıktı. Hala düşündükçe ağlıyorum. Burun kemiğini gördük ama doktorum kan sonucuna bakalım. O da riskli gibi olursa amniyosentez yaparız dedi. Şu cümleleri yazacağım hiç aklıma gelmezdi. Canınızı sıkmak istemiyorum. Kusura bakmayın. Hemen çıkıcam zaten. Sadece bana ve artık erkek olduğunu da bildiğim kuzuma dua edin ne olur.
xNeharx arkadaşınızın önerisi ile konunuza anket eklenmiştir...
Sağlıklı ve keyifli bir hamilelik süreci ve doğum dileriz
Anket nerede ve anketin konusu ne ?
en uste canım bebegımızın cınsıyetı ıle ılgılı anket eklenmıs yukarda :))
Merhaba kızlar ben geldim. Cuma doktora diye çıktım birkaç saat önce eve gelebildim. Kv deydik. Aslında iyi de oldu. Çok kalabalıktı ve benim düşünmeye vaktim olmadı. Cuma günü 2 li taramam vardı. Bebeğim çok iyi görünüyordu. Hatta 4 gün ilerdeydi. Ama ense kalınlığı 2,43 çıktı. Hala düşündükçe ağlıyorum. Burun kemiğini gördük ama doktorum kan sonucuna bakalım. O da riskli gibi olursa amniyosentez yaparız dedi. Şu cümleleri yazacağım hiç aklıma gelmezdi. Canınızı sıkmak istemiyorum. Kusura bakmayın. Hemen çıkıcam zaten. Sadece bana ve artık erkek olduğunu da bildiğim kuzuma dua edin ne olur.
allah allah benım dr eger 2 lı testınde sorun cıkarsa 4 lü testı yaptırırız demıstı bende olşe bılıyordum ama onemlıyse zorlada olsa ısterım bende aslında hersey bebegın burun olcusu ve ense olcumu bellı edıyor bence.
ya ablama cok manyak bır dr bebegın burun kemgı yok dedi yaa şaka gıbı 2 lı testındede sorun cıkmıstı kanaması cok cok asırı idi
sonra 4 lu ıstedı dr başka dr gıttık tabı 4 lu testı normal cıkmıstı.
ve bır cok prof. gttı hıc sorun gozukmedı bebekte suan bıldıgın canavar hiperaktiff3 yasında maşallah
Günaydın anneler, nasılsınız bakalım. cinsiyetimiz belli olmadığı için ankete katılamadık 20 mayısta gideceğiz bakalım doktora.
herşey gönlünüzce olsun
günaydın annişler.nasılsınız bakalım.beni sorarsanız yine aldı beni pimpirikler.yazmıştım geçen gün babam merdivenden düşmüştü,ona üzülüp ağlamaktan helak oldum bir de çok korktum baban düştü dediklerinde.çocuğa bir şey mi oldu acaba diye evhamlıyım çok.babam düştüğünden beri bişeycikler yiyemiyorum,sürekli midem bulanıyor.
Günaydın hepinize.
Ben de yeni gördüm anketi.Epey bir oğlumuz olacak inşallah.
Biz de bu cuma gideceğiz.
Çook heyecanlı ve gerginim.İnşallah hepimiz hayırlı güzel sonuçlarla döneriz.
canım sınırın altındaymış sonuçta. bence doktor temkinli davranıyor. Kan sonucunu alın bakalım odan sonra sonuç tatmin etmezse bir araştırma ve eğitim hastanesinde yaptırmanı tavsiye ederim. Tek bir sonuca göre amniyosentez yapma hemen. Kuzenin eşine de sonuç kötü demişlerdi araştırma hastanesinde bebeğin sağlıklı olduğu ortaya çıktı. Sonuç çıkana kadar başka bişeylerle uğraşmaya çalış olur mu?Merhaba kızlar ben geldim. Cuma doktora diye çıktım birkaç saat önce eve gelebildim. Kv deydik. Aslında iyi de oldu. Çok kalabalıktı ve benim düşünmeye vaktim olmadı. Cuma günü 2 li taramam vardı. Bebeğim çok iyi görünüyordu. Hatta 4 gün ilerdeydi. Ama ense kalınlığı 2,43 çıktı. Hala düşündükçe ağlıyorum. Burun kemiğini gördük ama doktorum kan sonucuna bakalım. O da riskli gibi olursa amniyosentez yaparız dedi. Şu cümleleri yazacağım hiç aklıma gelmezdi. Canınızı sıkmak istemiyorum. Kusura bakmayın. Hemen çıkıcam zaten. Sadece bana ve artık erkek olduğunu da bildiğim kuzuma dua edin ne olur.
Canım yaaaa.... kötü olmuş gerçekten geçmiş olsun. Ben olsam önce KBB gider verdiği ilaçları da kendi doktoruma sorardım sakınca var mı diye. tuz-karbonatlı su ile bol bol gargara yap istersen. çok geçmiş olsun.günaydın güsel annecikler ve minnak tavşanları. geçmişi okuyamadım. işe geldim ama çok kötüyüm. eşim grip olmuş ben yokken ki iki senedir hasta olmaz. anası bakamamışki hasta olmuşoda tuttu bana bulaştı boğazımda kan topladı sanki. o kadar kırmızı yani bi gribimiz eksikti. doktora gidip rapor alıcam 4 gün falan yazsalar süper olur. acaba kendi doktoruma mı gitsemki yoksa kulak burun boğazamı gitsem. bu halde hayatta çalışamam
günaydın annişler.nasılsınız bakalım.beni sorarsanız yine aldı beni pimpirikler.yazmıştım geçen gün babam merdivenden düşmüştü,ona üzülüp ağlamaktan helak oldum bir de çok korktum baban düştü dediklerinde.çocuğa bir şey mi oldu acaba diye evhamlıyım çok.babam düştüğünden beri bişeycikler yiyemiyorum,sürekli midem bulanıyor.
günaydın güsel annecikler ve minnak tavşanları. geçmişi okuyamadım. işe geldim ama çok kötüyüm. eşim grip olmuş ben yokken ki iki senedir hasta olmaz. anası bakamamışki hasta olmuşoda tuttu bana bulaştı boğazımda kan topladı sanki. o kadar kırmızı yani bi gribimiz eksikti. doktora gidip rapor alıcam 4 gün falan yazsalar süper olur. acaba kendi doktoruma mı gitsemki yoksa kulak burun boğazamı gitsem. bu halde hayatta çalışamam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?