2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440

Geçmiş olsun nergis.Grip hamilelikte ihmale gelmez imiş canım.
Geçen haberlerde izledim.Rapor iyi fikir evde dinlenirsin birazda vitamin
çabuk geçer umarım.

kızlarrrrr günaydın herkese

bebişlerle annişlere Rabbim sağlık sıhat versin inşallah

Yine işteyim taaaaaaa haftaya kontrolüm

nasıl geçer bu hafta

Bizim ki cumaya şimdiden karnıma ağrılar giriyor.Hayırlı haberler alırız inşallah.

canım benimm. inanki kendi başıma gelmiş gibi üzüldüm. Allah bir daha böyle üzücü durum yaşatmasın kimseciklere. Belki de bebeğin ve senin için hayırlısı böyle oldu. üzülme dicem ama saçma biliyorum, teselli vermek istiyorum işte.

günaydın canım geçmiş olsun.

canımmmm cok uzuldum ınankııııı ne dıycegımı bılemıyorum
ALLAH yardımcın olsun canım benımde dunden berı psikolojım berbatttttaglayıp duruyorum

Kizlar guzel bir hafta olmasini diliyorum Benim Cumartesi rutin kontrolum var ama cok heycanli degilim su an icin cunku dun bebisi gordukkkkkk.

Gerci su an biraz moral bozuk ama toparlarım kendimi , dun öğleden sonra hadi çıkalım bir isimiz var onu halledlim hemde annelere bir seyler bakalim dedik hazirlandim suslendim , esimle tam yolda benim bitmeyen bas agrim artti , arkasından mide bulantisi tavan yapti ama ne öğürmek icim cikti ve ogurmekten kasik sancısı basladi , duramıyorum ağrıdan o kadar kotu esim dogru arabayı hastaneye çevirdi.
Yuruyemiyorum o kadar ağrı esim tasidi yani neyse doktor probu bir dayalı benimkinin keyfi yerinde , kollar havada , gayet rahat kipir kipir , dünya umrunda degil , hayat buna guzel :) anası endişeden kafayı yemiş dedimki bu bilerek yapiyor her hafta bizi sürüklüyor hastaneye , sikildi içeride arkadas arıyor :)
Kontrol yapildi her sey normal , alttan muaynede oldu rahim ağzı acik degilmis dusuk tehlikesi falan yok , eee sebep ne bazi hamileler agir geçirirmiş sureci malesef bu guruptanim galiba , myonlarim sagolsun onlar buyuk faktor agri konusunda birde pazar gunleri igne vuruluyorum pruluton oda ağrıyı tetiklememiş
Taktılar serumu aksama kadar kontrol altindaydim agri kesilince eve gönderdiler simdi biraz keyfim kacik hep mı boyle olacak diye

Kendinize iyi bakın ben biraz kendimi toparlamaya çalışacağım :)

Geçmiş olsun canım bencede gidip rapor al grip dinlenmeden geçmez aile hekimi bile verir raporunu ıhlamur içmeyi ihmal etme

Ne denirki böyle bir durumda allah sabır versin hakkında hayırlısı buymuş demek ki çok üzüldüm mevlam en kısa zamanda yVruna kavuştursun seni canım

canım üzülme,ne diyeceğimi şaşırdım vallahi.rabbim en kısa zamanda sağlıklı bir evlat versin kucağına inşallah.ben de ilk başta sorunlar olmuştu diğer arkadaşlar bilirler,dr um bebekte bir sorun varsa vücut kendiliğinden sonlandırıyor gebeliği demişti.buna tutun arkadaşım.k.i.b

canımm kıyamam Rabbim sabır versin. meleğin cennette ve seni bekliyor olcak bunu unutma. en kısa zamanda yeni bir bebişin olur inşallah. şu an sana ne desek acını hafifletmez biliyorum ama vardır bu şerdede bir hayır diye düşün.

geçmiş olsun ablacım benimde kaç gündür ilaç içmeme rağmen geçmedi bu ağrılar. Allah sabır versin hepimize.

Çok çok üzüldüm kelimeler anlamsız kalıyor ne denir ki. Senin de dediğin gibi cennete gitti meleğin seni orada bekliyor inşallah. Rabbim sabır versin tez zamanda mutlu etsin inşallah seni..

Canım çok geçmiş olsun.İnan çok üzüldüm.Rabbim sabrını da verir inşallah.
Meleğin şefaatçi olacak sana annesi.
İnşallah tez zamanda Rabbim yenide anne olmayı ve sağlıkla kucağına almayı nasip eder.

gecmiş olsun canımmmm sende kendıne dıkkat et bu kasık ağrıları mıyımdan mı oyor benımde agrım varda mıyomda var tabıkı

Geçmiş olsun ablacım çok çektirecek sana bu yavru desene allah beterinden saklasın ben 5 dk baş ağrısına dayanamıyorum allah kolaylık versin güzel tarafı yavrunun iyi v sağlıklı olması inşallah tez zamanda kurtulursun bu sıkıntılarından

benim gitmem lazım, karnımdan acayip sesler geliyor bebeğin sesimi yoksa midemin sesi bilmiyorum ama açlığımdan memnun olmayan birileri var içeride
öptüm sizi....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…