2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
şekerrimm sen nerelerdesin? yoksun ortalarda.

canım iş yerınde gırıyorum nete bıras ıslerım yogundu gıremedım.
benım bulantılar devam aclıkta devam işe gelmek dahı ıstemyorum offff duygular pelt ağladım dun bı kaç kere bıde korkular kaplıyor bebısı meraj edıyorum cuma randevum var İNŞŞALLAHHHHH hayırlı haberler alırım

SAOL CANIM aaaaaa bebegımmmm sonununda oldu haaaa sanada hayrılı olsun ALLAH tamamına erdırsın

Teşekkür ederim Burcumm inşallah hepimiz kucağımıza alırız yavrularımızı.
Evet ya geldi sonunda Rabbime şükür şimdi hastaneye gidicez kese,bebek görmeye inşallah bir aksilik yoktur..

Çok üzüldüm veren Allah alan Allah ama kolay değil,Allah sabır versin yardımcın olsun.

Teşekkür ederim Burcumm inşallah hepimiz kucağımıza alırız yavrularımızı.
Evet ya geldi sonunda Rabbime şükür şimdi hastaneye gidicez kese,bebek görmeye inşallah bir aksilik yoktur..

içini ferah tutu canım kalp atıslarınıda duyarsın İNŞALLAH ben yedıncı haftada duymustum hayırlı haberlerle gel

Geçmiş olsun abla.Bu okuduğum üzücü mesajın niyeyse beni gülümsetti.
Bebiş içeride gayet mutlu anlaşılan.

Dün benim için de kötü bir gündü.Aynen senin gibi öğleden sonra çok kötü oldum.
Baş ağrısından ziyade bulantı vardı ama normalde benim çok bulantım olmuyor.
İlk defa kendimi bu kadar hamile hissettim.
Günüde bir elma ve iki salatalık ile kapattım.
Ben yattıkça oğlum anne çok uykucusun deyip durdu.
Bir yandan da onunla ilgilenmeye ve doğumla ilgili kafasını karıştıran sorulara cevap vermeye çalıştım.

rabbim sabır versin. Allahım en iyisini en hayırlısını verir duanı eksik etme. İnancını yitirme. Rabbim kuzucuğunu yanına almış merak etme onu. Tez zamanda yeni kuzucuklar versin inşallah. Çok ama gerçekten cok üzüldüm. Yüce Rabbim kullarına taşıyamayacakları yük vermezmiş inşallah tez zamanda atlatırsın

Vay Annem bana sormadan plan yapma mı dıyor senın kuzucuk
şimdiden avcunun içine almış anlasılan.
şaka bi yana Allah güç kuvvet versin inşallah hergeçen gün daha iyiyye gider durumun.
kuzucuk sağlıklı sıhhatli olsun da biz katlanırız değil mi

Canim sana bir suru sey yazmak isterdim ama ne söylesem su an seni teselli etmeyecek bu yuzden Rabbim sana sabir versin , yüce mevlam sanada yardimci olsun insallah bu gunleri atlatirsin yeniden bir bebek heyecanı yasarsin.

geçmiş olsun ablacım benimde kaç gündür ilaç içmeme rağmen geçmedi bu ağrılar. Allah sabır versin hepimize.

Amin canim Rabbim hepimize yardim etsin , vallaha esimle hastanelerden çıkmaz olduk desem yeri hamilelik zor zanaat :)

gecmiş olsun canımmmm sende kendıne dıkkat et bu kasık ağrıları mıyımdan mı oyor benımde agrım varda mıyomda var tabıkı

Myonlar yapiyor ağrıyı bir de bu myonlar erken dogum riskini arttırıyor bu yuzden cok kontrollü gitmem lazimmis , Rabbim yardimcimiz olsun
Sanada gecmis olsun

Burcu dikkat et hep moralimi yuksek tutmaya calisiyorum , hep neseliyim pek yansitmiyorum sikinti ve ruh halimi , en ufak seylere sizlanmak nankorluk geliyor bana , doktorum beni bastan uyardı zor olacak hamileliğin diye ama hersey normalmiş gibi davranıyorum.
Yasımdan dolayi bünyem genc bir ınsanını gibi direnci degil , myonlarim var , troidim yok tsh bir problem surekli kontrol istiyor ,Alerjik astımım var zaten tuple olmasına bile mucize dedi doktorum ayrıca bu gune gelmeme bile mucize diyor ama ben her sey normalmiş gibi davranıyorum. Her yerim iğnelerden delik deşik kollarım sürümlerden mosmor , bak hep laylaylom yapıyorum.
Bazen ufak tefek seylere sizlanildiginda oyle üzülüyorum ki o adar ağrıma gidiyor ki ben ve esimin neler yaşadığını bir bilseniz hem maddi hem manevi , esim bir yüzüm gulsun duyi yapmadığı maymunluk kalmadi.
Neyse yine duygusala bagladim zayıf olmaktan yapı olarak pek hoşlanmam toplayıp kendimi normal çatlak halinle donerim.

oku oku baktım biticek gibi değil bıraktım artık okumayı... şimdi bir özet geçeyim cuma günü gittik önce doktorumuzu gördük kontrol etti bizi herşey yolunda dedi. sonra gittik ikili test için öbür doktor amcanın yanına herşey normal dedi bir de kan verelim sonuçaları bekleyelim dedi. peki ya cinsiyet dedimmm avucunu yala dedi. vakti geldiğinde öğrenirsin dedi totişime baka baka kan vermeye gittim verdim bugün akşam iş çıkışı alıcamm kan sonuçlarımı

aaa niye söylemiyolar yaa vakti gelmemişmi daha hayret bişey bende senin haberini bekliyordum

hayatım boğazım için pastil kullanıyorum dr um kullanabilirsin demişti.bir dene istersen.

birazdan gidicem doktora canım bakalım ne vercek kendi doktorumu aradım. kbb a git sonra ilaçlarını bana sorup öyle kullanırsın dedi. ilaçtan ziyade rapora ihtiyacım var belki aile hekimi verir diye önce ona gidicem.

aaa niye söylemiyolar yaa vakti gelmemişmi daha hayret bişey bende senin haberini bekliyordum

nebilim hayatım yaaa sölemedi kıllığınamı yaptı bilmiyorum kendi doktorum görse sölerdi ama oda görmedi demekki birazdan halledebilirsem ultrason görüntüsünü koyucam belki bir tahmin gelir senden

O kadar probleme karşı hamile kalıp sürdürebilmen mucize ve sen bunlara dayanabiliyorsun ben ve ya başkası olsa çokdan pes etmişti zaten işiin kolay olmadığını anlayabiliyorum sen umudum olmayanlara umutsun ablacım allah kolaylık versin acılarını dindirsin

çok çok geçmiş olsun canım benim rabbim sana sağlık versin yeniden kucağını doldurmayı nasip etsin unuttursun acılarını hayatta herşey bizim için... iyisiyle kötüsüyle hakkımızda hayırlısı nasılsa mevlam onu nasip etsin...

puffy ablacım sanada çok geçmiş olsun nasıl oldun ?

Herkese günaydın kızlar :)

Yok canım değilim ama buranın ekmeğini yediğimiz için buralı sayılırız eşim eskişehirli öğretmen tayinimiz buraya çıktı o yüzden 3 yıldır bozüyükteyim sen nerdesin peki

Ben Bozüyüklüyüm canım ailem orda ama biz Balıkesir Gönende yaşıyoruz şu an eşimin işi dolayısıyla. Şaşırdım bende Bozüyükten birini görünce :)

hamılelık donemınde cok zararlıymıs hem bebege hemde anneye öle yazıyorr alıp yıcektım ama okuyunca yıyemedım 3 aydır cıps aserıyorum 1 2 tane aldım yedım eşim yerken ıcınden

aaa dün ben yedim ilk kez. ama bilmiyordum zararlı olduğunu gerçi hazır gıdalar genelde hep zararlıda. hatta dedim bugün pek sağlıklı beslenmiyorum diye eşime ama doğum günümün hatrına bi günlük bi kaçamak olarak düşüniyim bari. bida dikkat ederim :)

Bu arada toprakates çok üzüldüm canım . Allah sabır versin. Ne kadar zor olsa da elbet bunda da vardır bir hayır. İnşallah bi an önce toparlanırsın. Rabbim sana ve isteyen herkese en kısa zamanda sağlıklı bir bebek nasip eder inşallah.

Gülümse hayatim gülümse , hep uzuntu hep uzuntu nereye kadar , her zor seyin icinde keyifli taraflar var onu gormek lazim.
Bizimki de bizi buldu ana hassas baba hassas maymun etti bizi velet :)
Sanada gecmis olsun bilirim o bulantilari hala gecmedi 12 hafta bitince gececek diyen doktoruma bu hafta hurmetlerimi sunacagim zaten , edepsiz hasta nasilmis gorecek , boyuna gcecek diyor ama gecmiyor , ufakligi op benim icin :)

Benim Kuzucuga kusum , hic evlada gicik kapılırımi kaptım vallaha dun , tam babayla gezeceğiz alis veriş edecegiz yapti yapacagını , yattik hastanelerde yarim gun , gecen haftada aynisi oldu , bir ciksin o totosunu ısıracağım zaten :)

Her sey yolundami onemli olan o , cok sevindim adına testin de guzel cikar insallah
Evlat yuzunden o totise baka baka yasamaya alışsan iyi olacak daha cok bastıracaklar

canım benim nedenir bilemedim sözün bittiği yerdeyim yutkunamadım biranda derdi veren allah dermenınıda verir inşallah sabır versin mevlam en kısa zamanda kucağın yavrunla dolsun inşallah cennette kavuşursun melek yüzlüne güçlü olmaya çalış canım

Ben Bozüyüklüyüm canım ailem orda ama biz Balıkesir Gönende yaşıyoruz şu an eşimin işi dolayısıyla. Şaşırdım bende Bozüyükten birini görünce :)

.
Ben evlenen kadar bozüyük diye bir yer olduğunu bilmiyordum yolum düşmemiş hiç bu tarafa o yüzden çevremdekilerde bilmiyor bende soranlara eskişehir diyorum laf anlatmamak için :)) bende şaşırdım bozüyüklü biriyle burda karşılaştığıma

evet canım onu bılıyorum bıde benım mıyom kesenın hemen altında oyuzden bana yolculuk özel hayat doguma kadar yasak ALLAH yardımcımız olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…