Ben evlenen kadar bozüyük diye bir yer olduğunu bilmiyordum yolum düşmemiş hiç bu tarafa o yüzden çevremdekilerde bilmiyor bende soranlara eskişehir diyorum laf anlatmamak için :)) bende şaşırdım bozüyüklü biriyle burda karşılaştığıma
Kizlar ben geldimmm bizde doktordan geldik cinsiyeti malesef solemedi cok kucuk dedi once zeynepkamile gittik okadar nefret ettim hastaneden anlatamam iceri girdik esimi almadilar zaten bende anlattim 2li test icin geldim ama randevu icin gec kaldim sanrim dedim evet 1ay onceden randevu gerekiyor ama gel bakalim bebegine dedi o arada yanndaki asistana baktirdi kiz bir saat bebegi bulmaya calisti yani anliycaginiz kobal olarak kullandilar bende burdan cikip ozel hastanede yaptiricam ayni gun ultrason sakincili olmaz dimi die sordum olmaz dedi neyse o ara kendi aralrinda konusuyolar iste yok bunu olcelim yok sole yap ogretiyo anliycaginz neyse ben tam kalktim ustumu duzeltiyoduk doktor cikmis bile bende asistandan aldim ultrason kaginidi ciktim anliycaginiz allh dusurmedikce gitmem diorum oraya.sonra ozel selimiye hastanesinde tulay hanima gittik yeni bir hastane 30lira muayene 80lira ikili test ama iceri girdik nasil guzel karsiladi tansiyonu kiloyu olctu cihahizi 3boyutluydu klap atislarini dinletti ilk defa duyduk kipir kipirdi tek tek herseyini inceledi masallah cok guzel dedi her ayrintisini gosterdi asagiya kan aldirmaya doppler yolladi ense kalinligi 1 cikti kan sonucumuzu beklicez tek sikintimuz dopplerde doktor ufak bir miyom gordu varmiydi dedi bende yoktu dedim eger daha onceden cok kucuk varsa hormonlarin etkisiyle buyumus olabilir dedi her kontrolunde baktir dedi bir sorun olusturmaz dedi ama ona canim sikildi sadece iste
Doktordan guzel haberlerle gelmis bir cok arkadasimiz,masallah masallah cok sevindim.
Ben bebisimi ara ara hissediyorum cok mutlu oluyorum icimde minik minik kipirtilar. Gecen bir arkadasa soyledim "bagirsak hareketlerindir, karistiriyorsundur." Dedi.yahu bagirsaklarim 29 yildir benimle tanisiyorz yani bu yeni bir sey degisik birsey dedim.bebisim bebisim kesin
Evet bende öğrenciliğimde falan nerelisin diye soranlara Eskişehir diyordum Bozüyüğü genelde bilmiyorlar biliyorlarsa da Eskişehire bağlı sanıyolar. Hoş biz Bozüyüklülerde zaten Bilecikli olduğumuzu pek kabul etmeyiz genelde herkes Eskişehir der. Bikaç gün sonra gelicem inşallah bende annemlerin yanına akrabamızın düğünü varda bahaneyle değişiklik olur benim içinde :)
kızlar günaydınnn:)
bişey sormak istiyorum hazır miyomlardan bahsederken cuma günü 2li test yapılırken bana daha önceden miyom varmıydı die sordu doktor yoktu dedim .sonra sonucta uterus fondus düzeyinde 30*26mm miyom izlendi.takip usg lerde kontorlü önerilir.19. Hafta sonrasında fötal anomali için detaylı us önerilir yazıyodu. Kan tahlili çıkmadığı için doktora gösteremedim . Benimde canımı sıktı çunku normalde hamile olmadan 1 hafta once yumurtalıkalrıma feln hep bkaılmıstı.radyolojideki doktorda eğer çok ufak ve görülmemmişse hamile kaldıktan sonra hormonların etkısıyle buyumustur dedi . Bakalım kan tahliliyle birlikte doktora göstericez bu hafta .inşallh sorun olmaz
günaydın kasım anneleri,
27 nisan sabahı ikili test için gitmiştim doktoruma . birkaç gün öncesinden içimde kötü bir his vardı burdada yazmıştım aslında. karnım 2 aylıkkken bile çıkmıştı şimdi 3 aydı ve resmen geri çekilmeye başlamıştı. tiroidlerimi ölçtürmek için aç karnına gittiğimden ilk sırayı aldım. ilk defa eşim ve annem de gelmişti bebeği görmek için. doktor ultrasonu açar açmaz hemen baktım hareket etmiyordu bebeğim. doktor konuşamadı nasıl söyleyeceğini hesaplamaya çalışırken ben söyledim yaşamıyo mu diye. bebeğim ölmüştü. orası poliklinik olduğu için başka hastaneye gitmek zorunda kaldım. hemen tahliye edilmesi gerek dedi. okul arkadaşımın çalıştığı hastaneye gittim. ordada baktılar. bebeği.m 12 haftalık olmalıydı ama 9 haftalıkken ölmüş karnımda 3 haftadır ölü duruyormuş. hiç bir zarar vermeden bana. hiçbirşey duymak istemiyorum dedim sadece kürtaj yaptılar. norkoz verdiler.ve bebeğim gitti...soruyorum sürekli neden diye.şundan mı bundan mı diye ama neden yok. söylediklerimin nedeni düşükle sonlanırmış benim bebeğim karnımda öldü. büyük ihtimalle bedensel ya da zihinsel bir sorunu olcaktı diyorlar ve vücut sonlandırdı diyolar. bu neyin tesellisi bilmiyorum ama kısmetimde yokmuş diyip duruyorum sürekli.
yaşadıklarımı anlatmamın nedeni sizi üzmek değil veda etmek. Allah hepinizin kuzularını sağ salim kucağınıza alıp kokularını içine çekmeyi nasip etsin. ben meleğimi cennete yolladım. Yüce mevlam yardımcınız olsun...
Kizlar guzel bir hafta olmasini diliyorum Benim Cumartesi rutin kontrolum var ama cok heycanli degilim su an icin cunku dun bebisi gordukkkkkk.
Gerci su an biraz moral bozuk ama toparlarım kendimi , dun öğleden sonra hadi çıkalım bir isimiz var onu halledlim hemde annelere bir seyler bakalim dedik hazirlandim suslendim , esimle tam yolda benim bitmeyen bas agrim artti , arkasından mide bulantisi tavan yapti ama ne öğürmek icim cikti ve ogurmekten kasik sancısı basladi , duramıyorum ağrıdan o kadar kotu esim dogru arabayı hastaneye çevirdi.
Yuruyemiyorum o kadar ağrı esim tasidi yani neyse doktor probu bir dayalı benimkinin keyfi yerinde , kollar havada , gayet rahat kipir kipir , dünya umrunda degil , hayat buna guzel :) anası endişeden kafayı yemiş dedimki bu bilerek yapiyor her hafta bizi sürüklüyor hastaneye , sikildi içeride arkadas arıyor :)
Kontrol yapildi her sey normal , alttan muaynede oldurahim ağzı acik degilmis dusuk tehlikesi falan yok , eee sebep ne bazi hamileler agir geçirirmiş sureci malesef bu guruptanim galiba , myonlarim sagolsun onlar buyuk faktor agri konusunda birde pazar gunleri igne vuruluyorum pruluton oda ağrıyı tetiklememiş
Taktılar serumu aksama kadar kontrol altindaydim agri kesilince eve gönderdiler simdi biraz keyfim kacik hep mı boyle olacak diye
Kendinize iyi bakın ben biraz kendimi toparlamaya çalışacağım :)
ewet canım ılk 3 ay hızlı buyuyebılyormus doktor bana bu donemde cok buyumezse şayet cok korkulcak bısey yok dedı
hemennn geliyor kahveler....köpük konusunda çok başarılı değilim şu arçelik'in kahve makinasından alayım diyorum bazen.. Komşuya rezil oluyom vala
Arkadaşlar merhaba,
Ben foruma yeni katıldım sayılır. Buında 3 ay önce bi rahatsızlığım dolayısıyla katılmı8ştım. Şimdi çalıştığım için fırsat bulamadım
Herneyse, çok acil yardımınıza ihtiyacım var lütfen yardım edin
Ben 2,5 yaşında oğlu olan bi anneyim. Veee 2. ye hamile olabilirim. Ama ilk bebeğimde yaşadığım belirtilerin hiç bişi yok. En son 29 martta hasta oldum ve henüz tık yok. Bide yaklaşık 1 haftadır zayıflamak şiçin sabah akşam maydonoz suyu içtim. Acaba ondan adetim gecikir mi yoksa hamilemiyim. Lütfen ilgilenin çok zordayım.Teşekkürler
Arkadaşlar merhaba,
Ben foruma yeni katıldım sayılır. Buında 3 ay önce bi rahatsızlığım dolayısıyla katılmı8ştım. Şimdi çalıştığım için fırsat bulamadım
Herneyse, çok acil yardımınıza ihtiyacım var lütfen yardım edin
Ben 2,5 yaşında oğlu olan bi anneyim. Veee 2. ye hamile olabilirim. Ama ilk bebeğimde yaşadığım belirtilerin hiç bişi yok. En son 29 martta hasta oldum ve henüz tık yok. Bide yaklaşık 1 haftadır zayıflamak şiçin sabah akşam maydonoz suyu içtim. Acaba ondan adetim gecikir mi yoksa hamilemiyim. Lütfen ilgilenin çok zordayım.Teşekkürler
idrar testi yapabilirsin günün baya geçmiş hamile isen pozitif cıkacaktır. ben adet olacagım gun yapmıştım öylesine ama çift çizgi görmüştüm:))
ben kanda hamile olduğumu bildiğim ve emin olduğum halde idrarda hiçbişey çıkmadı sanırım ya ben beceremedim yada test bozuktu :) kan daha kesin sonuç bence :)
ben kanda hamile olduğumu bildiğim ve emin olduğum halde idrarda hiçbişey çıkmadı sanırım ya ben beceremedim yada test bozuktu :) kan daha kesin sonuç bence :)
Canım 15 gün nkadar beklicem olmazsam kan testi yaptırıcam. Keşke olsaaaa. Ama hiç umudum yok
:) beceriksiz misin kız sengel öğreteyim ben sana kahve yapmayı
canım hayırlısı tabiki baya geçmiş günün normalde kaç günde bir olursun regl bir de düzenli midir?
cıkması lazım ama canım bır bak ıstersen ılk sayfada uste duruyor :))teşekkür ederim.tablet ile girdim bunda da cikmiyor.
bende grıp olucam gene yaa ıhlamur lımon bal yaptı sün eşimmgünaydın güsel annecikler ve minnak tavşanları. Geçmişi okuyamadım. Işe geldim ama çok kötüyüm. Eşim grip olmuş ben yokken ki iki senedir hasta olmaz. Anası bakamamışki hasta olmuşOda tuttu bana bulaştı Boğazımda kan topladı sanki. O kadar kırmızı yani bi gribimiz eksikti. Doktora gidip rapor alıcam 4 gün falan yazsalar süper olur. Acaba kendi doktoruma mı gitsemki yoksa kulak burun boğazamı gitsem. Bu halde hayatta çalışamam
evet canım 2 lı teste %90 sonuc verırken 4 lu teste %60 gıbı bır sonuc verıyormusduyduğuma göre 2li testin doğruluk oranı daha yüksekmiş... Belki de gerek görmedi ama böyle testler varken neden yaptırmayalım ki dimiAdamlar böyle bir test daha yaptıklarına göre nedeni vardır?
canım benım cok ama cok uzuldum rabbım sabır versın sana ve eşine yasadıkların cok zordur emınım ..ama guclu ol ve bebısıne bır daha kavusman umudu ıle opuyorum seni.günaydın kasım anneleri,
27 nisan sabahı ikili test için gitmiştim doktoruma . Birkaç gün öncesinden içimde kötü bir his vardı burdada yazmıştım aslında. Karnım 2 aylıkkken bile çıkmıştı şimdi 3 aydı ve resmen geri çekilmeye başlamıştı. Tiroidlerimi ölçtürmek için aç karnına gittiğimden ilk sırayı aldım. Ilk defa eşim ve annem de gelmişti bebeği görmek için. Doktor ultrasonu açar açmaz hemen baktım hareket etmiyordu bebeğim. Doktor konuşamadı nasıl söyleyeceğini hesaplamaya çalışırken ben söyledim yaşamıyo mu diye. Bebeğim ölmüştü. Orası poliklinik olduğu için başka hastaneye gitmek zorunda kaldım. Hemen tahliye edilmesi gerek dedi. Okul arkadaşımın çalıştığı hastaneye gittim. Ordada baktılar. Bebeği.m 12 haftalık olmalıydı ama 9 haftalıkken ölmüş karnımda 3 haftadır ölü duruyormuş. Hiç bir zarar vermeden bana. Hiçbirşey duymak istemiyorum dedim sadece kürtaj yaptılar. Norkoz verdiler.ve bebeğim gitti...soruyorum sürekli neden diye.şundan mı bundan mı diye ama neden yok. Söylediklerimin nedeni düşükle sonlanırmış benim bebeğim karnımda öldü. Büyük ihtimalle bedensel ya da zihinsel bir sorunu olcaktı diyorlar ve vücut sonlandırdı diyolar. Bu neyin tesellisi bilmiyorum ama kısmetimde yokmuş diyip duruyorum sürekli.
Yaşadıklarımı anlatmamın nedeni sizi üzmek değil veda etmek. Allah hepinizin kuzularını sağ salim kucağınıza alıp kokularını içine çekmeyi nasip etsin. Ben meleğimi cennete yolladım. Yüce mevlam yardımcınız olsun...
abla neden alttan muayene edıldıkı benım normal ultrasyondan baktı dr rahım agzın kapalı dedi dusuk tehlıken var ama suan rahım kapalı dedi..kizlar guzel bir hafta olmasini diliyorum benim cumartesi rutin kontrolum var ama cok heycanli degilim su an icin cunku dun bebisi gordukkkkkk.
Gerci su an biraz moral bozuk ama toparlarım kendimi , dun öğleden sonra hadi çıkalım bir isimiz var onu halledlim hemde annelere bir seyler bakalim dedik hazirlandim suslendim , esimle tam yolda benim bitmeyen bas agrim artti , arkasından mide bulantisi tavan yapti ama ne öğürmek icim cikti ve ogurmekten kasik sancısı basladi , duramıyorum ağrıdan o kadar kotu esim dogru arabayı hastaneye çevirdi.
Yuruyemiyorum o kadar ağrı esim tasidi yani neyse doktor probu bir dayalı benimkinin keyfi yerinde , kollar havada , gayet rahat kipir kipir , dünya umrunda degil , hayat buna guzel :) anası endişeden kafayı yemiş dedimki bu bilerek yapiyor her hafta bizi sürüklüyor hastaneye , sikildi içeride arkadas arıyor :)
kontrol yapildi her sey normal , alttan muaynede oldurahim ağzı acik degilmis dusuk tehlikesi falan yok , eee sebep ne bazi hamileler agir geçirirmiş sureci malesef bu guruptanim galiba , myonlarim sagolsun onlar buyuk faktor agri konusunda birde pazar gunleri igne vuruluyorum pruluton oda ağrıyı tetiklememiş
taktılar serumu aksama kadar kontrol altindaydim agri kesilince eve gönderdiler simdi biraz keyfim kacik hep mı boyle olacak diye
kendinize iyi bakın ben biraz kendimi toparlamaya çalışacağım :)
canım mutlaka ıhlamur bal lımon sık ıc ya yumsatıooosaol canım. Burnumu silmekten yara oldu. Boğazım acaip kötü. Ilaçta kullanmak istemiyorum ama bakalım bugün gidicem doktora
teste anlasılır canım ıstersen kan ver en garantısı oarkadaşlar merhaba,
ben foruma yeni katıldım sayılır. Buında 3 ay önce bi rahatsızlığım dolayısıyla katılmı8ştım. şimdi çalıştığım için fırsat bulamadım
herneyse, çok acil yardımınıza ihtiyacım var lütfen yardım edin
ben 2,5 yaşında oğlu olan bi anneyim. Veee 2. Ye hamile olabilirim. Ama ilk bebeğimde yaşadığım belirtilerin hiç bişi yok. En son 29 martta hasta oldum ve henüz tık yok. Bide yaklaşık 1 haftadır zayıflamak şiçin sabah akşam maydonoz suyu içtim. Acaba ondan adetim gecikir mi yoksa hamilemiyim. Lütfen ilgilenin çok zordayım.teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?