2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440

Evet bende öğrenciliğimde falan nerelisin diye soranlara Eskişehir diyordum Bozüyüğü genelde bilmiyorlar biliyorlarsa da Eskişehire bağlı sanıyolar. Hoş biz Bozüyüklülerde zaten Bilecikli olduğumuzu pek kabul etmeyiz genelde herkes Eskişehir der. Bikaç gün sonra gelicem inşallah bende annemlerin yanına akrabamızın düğünü varda bahaneyle değişiklik olur benim içinde :)

ben de bi kere gittim töbe ettim canım sadece ikili test için gidecektim ki gerek kalmadı Rabbim onlara muhtaç etmesin kimseyi...
Bebeğine de maşallah :)

kesinlikle bebeğin :)

kızlar günaydınnn:)

Bişey sormak istiyorum hazır miyomlardan bahsederken cuma günü 2li test yapılırken bana daha önceden miyom varmıydı die sordu doktor yoktu dedim .Sonra sonucta uterus fondus düzeyinde 30*26mm miyom izlendi.Takip usg lerde kontorlü önerilir.19. hafta sonrasında fötal anomali için detaylı US önerilir yazıyodu. kan tahlili çıkmadığı için doktora gösteremedim . Benimde canımı sıktı çunku normalde hamile olmadan 1 hafta once yumurtalıkalrıma feln hep bkaılmıstı.Radyolojideki doktorda eğer çok ufak ve görülmemmişse hamile kaldıktan sonra hormonların etkısıyle buyumustur dedi . Bakalım kan tahliliyle birlikte doktora göstericez bu hafta .İnşallh sorun olmaz

Evet fark ettim onu kimse bileciğe gitmiyor herkes eskişehire gidiyor aslında bilecik daha yakın :)) bende düzceliyim boluya bağlıken bile bolu demezdik düzce derdik hep bilirim yani :)) buralar gündüzleri çok sıcak akşamları serin tedbirli gel :)

ewet canım ılk 3 ay hızlı buyuyebılyormus doktor bana bu donemde cok buyumezse şayet cok korkulcak bısey yok dedı

Canim Allah sabrini arttirsin inşaallah, en kisa zamanda Rabbim karnini ve kucağında doldursun tez vakitte

Abla cok geçmiş olsun, gulermisin aglarmisin bi parmak boylari var türlü türlü huylari var geçecek bu günlerde inşallah

Gunaydi güzel anneler ve yavruları.
Geçmişi çok okuyamadim umarim hepiniz iyisinizdir.
Perşembe gününden beri grip de başağrısı da yoktu ama dün sabahtan beri grip yine tavan yapti başağrısı da hortladi :-(

ewet canım ılk 3 ay hızlı buyuyebılyormus doktor bana bu donemde cok buyumezse şayet cok korkulcak bısey yok dedı

Canım senin myom yeri neresi.? ben de de her gittiğim doktor myom var diyor ama hep başka kısımlarda.en son ön duvarda dedi tam kesenin üstünde ama kimse dikkat et sunu yapma demedi.sadece var diyolar o kadar.

bir tane de alt tarafında ve sağ tafında kesenin. birisi saplı birisi de 3*2 cm lik myom

inş bir zarar vemez bebişlermize

Selamlar herkese,öpücükler bebişlere.
Azsonra ikili test sonucunu alacagım, çok heycanlıyım çok.Allah ım sağlıklı hayırlı evlatlar versin bizlere.Amin...

Arkadaşlar merhaba,
Ben foruma yeni katıldım sayılır. Buında 3 ay önce bi rahatsızlığım dolayısıyla katılmı8ştım. Şimdi çalıştığım için fırsat bulamadım
Herneyse, çok acil yardımınıza ihtiyacım var lütfen yardım edin
Ben 2,5 yaşında oğlu olan bi anneyim. Veee 2. ye hamile olabilirim. Ama ilk bebeğimde yaşadığım belirtilerin hiç bişi yok. En son 29 martta hasta oldum ve henüz tık yok. Bide yaklaşık 1 haftadır zayıflamak şiçin sabah akşam maydonoz suyu içtim. Acaba ondan adetim gecikir mi yoksa hamilemiyim. Lütfen ilgilenin çok zordayım.Teşekkürler

hemennn geliyor kahveler.... köpük konusunda çok başarılı değilim şu arçelik'in kahve makinasından alayım diyorum bazen.. Komşuya rezil oluyom vala

:) beceriksiz misin kız sen gel öğreteyim ben sana kahve yapmayı

canım hayırlısı tabiki baya geçmiş günün normalde kaç günde bir olursun regl bir de düzenli midir?

idrar testi yapabilirsin günün baya geçmiş hamile isen pozitif cıkacaktır. ben adet olacagım gun yapmıştım öylesine ama çift çizgi görmüştüm:))

idrar testi yapabilirsin günün baya geçmiş hamile isen pozitif cıkacaktır. ben adet olacagım gun yapmıştım öylesine ama çift çizgi görmüştüm:))

ben kanda hamile olduğumu bildiğim ve emin olduğum halde idrarda hiçbişey çıkmadı sanırım ya ben beceremedim yada test bozuktu :) kan daha kesin sonuç bence :)

ben kanda hamile olduğumu bildiğim ve emin olduğum halde idrarda hiçbişey çıkmadı sanırım ya ben beceremedim yada test bozuktu :) kan daha kesin sonuç bence :)

Az önce yaptım ama 1 dk felan bekledim tek çizgiydi
İşte olduğum için fazla bekleyemedim Ama olsaydı keşke. Plansızdı ama heyecanlanmıştım. Oğlumda anne benim neden kardeşim yok deyip duruyodu

teşekkür ederim.tablet ile girdim bunda da cikmiyor.
cıkması lazım ama canım bır bak ıstersen ılk sayfada uste duruyor :))
bende grıp olucam gene yaa ıhlamur lımon bal yaptı sün eşimm
al bencede rapor canım yat dınlen.

duyduğuma göre 2li testin doğruluk oranı daha yüksekmiş... Belki de gerek görmedi ama böyle testler varken neden yaptırmayalım ki dimi Adamlar böyle bir test daha yaptıklarına göre nedeni vardır?
evet canım 2 lı teste %90 sonuc verırken 4 lu teste %60 gıbı bır sonuc verıyormus
canım benım cok ama cok uzuldum rabbım sabır versın sana ve eşine yasadıkların cok zordur emınım ..ama guclu ol ve bebısıne bır daha kavusman umudu ıle opuyorum seni.
abla neden alttan muayene edıldıkı benım normal ultrasyondan baktı dr rahım agzın kapalı dedi dusuk tehlıken var ama suan rahım kapalı dedi..
Dınlenmene bak ablaaa valla cok onemlı bızım ıcın tehlıkelı oldugumuz ıcın yatmaya cok ıhtıyacımız var..
çok çok gecmıs olsun sana dıkkat et bebısınede kendınede

saol canım. Burnumu silmekten yara oldu. Boğazım acaip kötü. Ilaçta kullanmak istemiyorum ama bakalım bugün gidicem doktora
canım mutlaka ıhlamur bal lımon sık ıc ya yumsatıooo
teste anlasılır canım ıstersen kan ver en garantısı o

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…