2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
kızlar ben grıp oldum gene off bu sefer daha fazla ama ne yapıcam ıhlamur bal lımon ıctım başka ne gecırır kı yardımcı olabılecegınız bısey varmı??

Filizcim bende geçen çoook kötü grip olmuştum ve doktorum kesinlikle takviye bişey vermedi ölüyodum resmen ama sık sık ballı su içtim normalde sütle iç dedi ama ben süt içemediğim içim bol bal ve limon sıcak suya çok iyi geldi

kızlar yarın sabah kontrolum var dua edin benım için ne oluuuuurrrrrr ikilimin sonucunu da yarın öğrenicem.umarım dr dan mutlu bir şekilde dönerim bende sizler gibi

Bende ayni senin gibi acikiyorum canim yaa, allahtan harekette ediyorum cok ..
Beyaz ekmek cok tuketmek iyi degil bunu bile bile herseyi ekmek aradi yapiyorum , allahtan hala 51 kilodayim , ama artik alirim .. Gece yarisi acikinca ekmek arasi degilde yogurt yiyorum :)

Kızlar az önce facete Fakirin bir uygulamasını gördüm anneler gününe özel bir uygulama yapmış. öylesine katılıyım bakalım bi dedim. 4 tarz şarkı var annenizin adını yazıyosunuz şarkıda söylüyor sırayla dinliyordum slow olanda birde baktım miniğim kıpırdıyo içerde çok hoşuma gitti şarkıları tekrar tekrar dinledim sizde bi deneyin isterseniz hem şansınıza belki birşey kazanırsınız hemde bebeğinize müzik dinletmiş olursunuz :)

Ben beyaz ekmeği yemeyeli epey oldu çok zararlı geçen bi konferansta dinledim tam buğday yiyin mutlaka.. ya ben işte ne kadar dikkat etsem de düzenli yemek bana kilo aldırıyor nasıl olucak bilmiyorum aç kalıcam biraz artık ben kiloya çok takıntılı biriyim çok kafaya takıyorum

kızlar dr dan geldim.çok şükür bir şeyimiz yok 12+5 günlük olmuş.korktuğum için olmuş.biraz yat dinlen ayaklarını havaya dik dedi.
sevindim canım çok geçmiş olsun dikkat et kendine

kızlar dr.um aradı ikili test normal çıkmış:)
şükürler olsun..darısı haber bekleyenlere olsun inş.

gözün aydın canım :) darısı başımıza

hayırlısı olsun canım bebiş kısmetiyle geliyo anlaşılan dikkat et kendini yorma taşınırken

Kizlar ikili testten ciktim gecmisi okumadan disardan yaziyorum simdilik sonuc iyi burun kemigi olusmus ve boyun kismi 1,4 cm. kan da carsambaya cikarmis. Bir deeee yuzde 85 kiz dedi :))))

gözün aydın canım kızçende hayırlı olsun hayırlı evlat eylesin rabbim :)

gözünaydın canım :)

sıkma canını bak bebişinde üzülüyor sakin olmaya çalış belli olmuyor işte bunlara

uzunnn bir aradan sonra yine yanınızdayım canlarımm.iş yoğunluğumuz azaldı çok şükür..artık akşamları dinlenebilirim pc başına geçebilirimmm:126:
hepiniz iyisinizdir inşallah kuzucularınız da iyidir..maşallah cinsiyetler almış başını gidiyor..darısı başımıza tez zamanda biz de öğreniriz inşallahhhhh..
benim ctesi 2li testim var..bir ihtimal poktor söyleyebilirmiş..tabi bizim sıpa kendini gösterirse..olmazsa heyecan hazırana sarkacak:44:
kızlar ya şaka gibi bu güne kadar direndim ama bugün milli oldum kustum bennnn6 haftadır bulantıyla idare ediyordum hatta bulantılarım günde sadece 1 kereye düşmüştü..ama ugün işe giderken otobüste fena oldum gözüm karardı bayılacaktım..kimse de gel otur diye yer vermedi..Allah ıslah etsin bu insanları..neyse otobüsten szor attım kendimi..gemiye bindim sağsağlım ama orda koyverdm gitti..Allahtan yanımda hep torba taşıyordum ne olur ne olmaz diye:26:
bakalımdevam edecekmi bu kusma..inşallah bu günden sonra daha da beter olmaz..

kızlar ben grıp oldum gene off bu sefer daha fazla ama ne yapıcam ıhlamur bal lımon ıctım başka ne gecırır kı yardımcı olabılecegınız bısey varmı??

ıhlamur limon elma kabuğu ayva yaprağı kayat içine pekmez ekle öyle iç ol pekmez ye daha ii geliyo geçmiş olsun

kızmı hissediyorsun canım fotonuza baktım çıkıntı falan yok ara boş ama çok küçük olduğu içiün yorum yapmiim bide yüzü bize dönük

kuzuuum neoldu saan nazara mı geldin yaa hamişiz hormonlar tavan yapıyor şuanda sakin olmaya çalış bebeişin etkilenmesin hiçbir erkek dörtt dörtlük değildir canım yaa inan bana seninki okdaar yapmışl gene şükret benimki kıyafetleri askıdan alıur ortalığa bırakır
biz kadınlar daha mantıklı daha ince düşününen varlıklarız

Keske tam bugday yiyebilsm ... Birgun yedimmi diger gun veyazi ariyorum resmen tad vermiyor ..
Ama kendimi alstirmam gerekir .. Dedigin gibi hic iyi degil ..
Coktakintim yok ama 15 ten fazla alnak ustemiyorum bebde ..

Skorpionhosgeldin ... Az kalmis 2liye , insallah iyi gaberlerle donersin ..

Smdmr canim sende insallah iyi sonucla sevincle gelirsin ..

Filiz im bende sadece ihkamur bal limon dnemistim canim ..

bende 15 le yırtabilirsem şükredicem:)

herkese merhaba kizlarrr. testleriniz den güzel haberler geliyor cok sevindim maaasalllah. valla benim doktorum ikili üclü yirmili bir test yapmadi daha. 15 mayis ta randevum belki o zaman yapar....

Pirinclisini canim ..
AAA BIRARA BANADA VERSENE TARIFINI OZELDEN CANIMMM COK MERAK ETTIM DENEMEK ISTERIM
Cnım ıhlamurun ıcıne bal lımon koydum ama ıse yaramadı .
sutle ıcerım balı lımon kanı cıvılttıgı ıcın pek ıcmıyorum .anca 2 3 damla

ıhlamur limon elma kabuğu ayva yaprağı kayat içine pekmez ekle öyle iç ol pekmez ye daha ii geliyo geçmiş olsun
pekmez denemedım bak hıc onuda aldırıyım esıme bare saol canım
Filiz im bende sadece ihkamur bal limon dnemistim canim ..
gecmedı canım ıhlamurla ıctım ıhlamur dun bugun

Kızlar merhaba. Biraz önce aradı doktorum çok şükür ikilinin kan testi iyi çıkmış. Şu 3 gün ölüm gibiydi. Allahım kimseyi yavrusuyla sınamasın. Doktorun telefonunu kapatınca koyuverdim gözyaşlarımı. Şimdi ense kalınlığı çok çıktığı için iç organlarının ayrıntılı icelenmesine Eyüp Ekici ye gidicem. İnşallah o da iyi çıkar. Hepiniz iyi sonuçlar alırsınız inşallah.

ben cok sükür bitirdim ama cokk agir gecirdimm. resmen yalvardim doktoruma bisey vermedi. bir adet limon yedim hergün ve balli zencefil cayi ictim iki kere. ama sana tavsiyem herseyi karistirma sonraa miden kötü oluyor.

Bol bol istirahat et canım bide düzenli c vitamini zaten grip diyince tedavini devamlı yapıcaksın düzelene kadar

canım cok sevındım yaaa..gozun aydın merak etmıstım senı .
amin rabbım kımseyı sınamasın evladıyla..prof bır dr gıtmenı tavsıye ederım canım bunun ıcın

ben cok sükür bitirdim ama cokk agir gecirdimm. resmen yalvardim doktoruma bisey vermedi. bir adet limon yedim hergün ve balli zencefil cayi ictim iki kere. ama sana tavsiyem herseyi karistirma sonraa miden kötü oluyor.

lımon yıyemıyorum canım kanı sulandırdıgı ıcın zaten lekelerım var o yuzden
zencefille ıhlamur denıcem ıcınede elma kabugu lımon kabugu atıcam bıde bunu deneyelım bAKALIm

Bol bol istirahat et canım bide düzenli c vitamini zaten grip diyince tedavini devamlı yapıcaksın düzelene kadar

ya aslında c vıtamını alıyorum portakal sıkıyrum kıvıde demıstı bır ark onuda yıyorum ama gecmedı ıste

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…