kızlar ben grıp oldum gene off bu sefer daha fazla ama ne yapıcam ıhlamur bal lımon ıctım başka ne gecırır kı yardımcı olabılecegınız bısey varmı??
Nasılsınız kızlarrr...
Ben hamileliğimin başından beri inanılmaz acıkıyorum daha öncede bundan bahsetmiştim size çok şükür hiç bulantım olmadı şimdiye kadar ve bünyem kilo almaya çok müsait hamilelikten önce çok dikkat ederdim kilo mu korumak için ama şimdi pek mümkün olmuyor( 53 kilo ile başladım şimdi 58 oldum ( en son doktora gittiğimde de dikkat et şimdi sorun yok ama dikkat et dedi hayatımda ilk defa biri bana kilo alma dedi yürüyüş yapıyorum şimdi düzenli bir şekilde yediklerime de dikkat etmeye çalışıyorum ama çok acıkıyorum
Bende ayni senin gibi acikiyorum canim yaa, allahtan harekette ediyorum cok ..
Beyaz ekmek cok tuketmek iyi degil bunu bile bile herseyi ekmek aradi yapiyorum , allahtan hala 51 kilodayim , ama artik alirim .. Gece yarisi acikinca ekmek arasi degilde yogurt yiyorum :)
sevindim canım çok geçmiş olsun dikkat et kendinekızlar dr dan geldim.çok şükür bir şeyimiz yok 12+5 günlük olmuş.korktuğum için olmuş.biraz yat dinlen ayaklarını havaya dik dedi.
kızlar dr.um aradı ikili test normal çıkmış:)
şükürler olsun..darısı haber bekleyenlere olsun inş.
canımsınnn tşk ederim merak etmeniz mutlu etti biran benii.. çoook değerli biricik dostlarım benimm
ya canım bnm ev kira. 1.000tl kira veriyordum salak ev sahibi 1.250 yaptı. bende 15ine kadar o evden çıkmaya karar verdim. sonra bianda kredi çekip ev almaya karar verdik. günlerdir evbakıyoruz öldüm geberdimm. şimdi bi kredi başvurusu yaptık hafta içi sonuçlanacak inş. hayırlısı olsun şayet olursa evi hafta sonuna taşıyacam. onlarla uğraşıyorum işte. yavaş yavaş evi toparlıcam. senn nasılsın kuzumm lekeler geçtimi tamamenn
Kizlar ikili testten ciktim gecmisi okumadan disardan yaziyorum simdilik sonuc iyi burun kemigi olusmus ve boyun kismi 1,4 cm. kan da carsambaya cikarmis. Bir deeee yuzde 85 kiz dedi :))))
Benim de ikili test sonucum çıkmış, dr problem yok dedi çok şükür, cuma akşam vermiştim kan bugün çıkcağından ümidim yoktu ama bi baktım çıkmış, darısı bekleyen herkesin başına
Filizcim beni listeye eklemişsin teşekkür, bdt 1 görünüyo 14 olacaktı :))
Bir de telefonda beğen tuşu yok mu ben mi göremiyorum
Kızlar sinirimden üzüntümden ağlıyorum.. Biliyosunuz eşim asker ve çok sık nöbet tutuyo. Haliyle yoruluyor.Benimse sözde wc dışında kalkmam yasak . Mesela eşim sabah 9da gelmesi gerekirken öğlen 1 de geldi, diyorumki gelirsen kahvaltı hazırla, işim var diyo.Sanki karakolda bi tek o var. Karım hamile de değil mi yani, zaten en az haftada 3 gün evde yok mecbur ben kalkıp yapıyorum.
Neyse bugün 1 de geldi, uyudu dediki beni 3 te uyandır, kıyamdan 4e kadar bekledim ama açlıktan kıvranıyorum. Mutfak yığınla bulaşık dolu,pislik içinde. Kalksam yapsam beni azarlıyo inanın 4ten beri en az 10 defa yanına gidip çok acıktım kalk bişeler yap dedim, öptüm kokladım, kızım acıktı dedim. Ama yok kalktım 1 saattir mutfaktayım kendim yaptım, ağlaya ağlaya. hala da uyanmadı Şuan karnım ağrıyor artık. İnanın hıçkırarak yazıyorum bunları. Tamam çok nöbet tutuyor yoruluyor ama bu iş fedakarlık, nasıl ki ben bişelerden ödün veriyosam o da vermeli, zaten ailem yurt dışında annemi 1,5 senedir görmüyorum. dayanamıyorum artıkkk
kızlar ben grıp oldum gene off bu sefer daha fazla ama ne yapıcam ıhlamur bal lımon ıctım başka ne gecırır kı yardımcı olabılecegınız bısey varmı??
kızmı hissediyorsun canım fotonuza baktım çıkıntı falan yok ara boş ama çok küçük olduğu içiün yorum yapmiim bide yüzü bize dönükKızlar günlerden beri birazcık gözümü açabildim ama midem beni öldürecek felaket yanıyor ve kazınıyor.
Ultrason resimlerini bizim bebişi koydum bilenler bir baksın kız mı erkek mi nerden anlayacağız?
O karnındaki şey kordon mu acaba mipi mi?
Eşim erkek istiyor ben de erkek istiyordum ama sanırım kız. O yüzden üzülüyorum kızım olur da alınırsa bu düşüncemize diye yavrum benim.
Sağlıkla doğsun da kız erkek hiç fark etmez.
2li testi 2 hafta sonraya verdi bize doktor.
Hadi hayırlısı Rabbim sağlıklı evlatlar nasip et sen hepimize aminnnnnnn
15 gündür evi mok götürüyodu, geçen de 1 mayıs 23 nisan derken epey biz zaman geçirdi haftanın en az 4 günü evdeydi, ama uyuyarak geçirdi.en son gün artık bin bir lafla yaptı. 2 gün surat astı banasanki ben değil o hamile. annem gelemiyor, izinleri yok. mesele yorulması değil ama mecburen yapacak yapmak zorunda o bizim evladımız, yat demeyi biliyo. ay valla çıkabilsem defolup gitcem
Ben beyaz ekmeği yemeyeli epey oldu çok zararlı geçen bi konferansta dinledim tam buğday yiyin mutlaka.. ya ben işte ne kadar dikkat etsem de düzenli yemek bana kilo aldırıyor nasıl olucak bilmiyorumaç kalıcam biraz artık ben kiloya çok takıntılı biriyim çok kafaya takıyorum
Keske tam bugday yiyebilsm ... Birgun yedimmi diger gun veyazi ariyorum resmen tad vermiyor ..
Ama kendimi alstirmam gerekir .. Dedigin gibi hic iyi degil ..
Coktakintim yok ama 15 ten fazla alnak ustemiyorum bebde ..
Skorpionhosgeldin ... Az kalmis 2liye , insallah iyi gaberlerle donersin ..
Smdmr canim sende insallah iyi sonucla sevincle gelirsin ..
Filiz im bende sadece ihkamur bal limon dnemistim canim ..
kızlar yarın sabah kontrolum var dua edin benım için ne oluuuuurrrrrr ikilimin sonucunu da yarın öğrenicem.umarım dr dan mutlu bir şekilde dönerim bende sizler gibi
AAA BIRARA BANADA VERSENE TARIFINI OZELDEN CANIMMM COK MERAK ETTIM DENEMEK ISTERIMPirinclisini canim ..
Cnım ıhlamurun ıcıne bal lımon koydum ama ıse yaramadı .Filizcim bende geçen çoook kötü grip olmuştum ve doktorum kesinlikle takviye bişey vermedi ölüyodum resmen ama sık sık ballı su içtim normalde sütle iç dedi ama ben süt içemediğim içim bol bal ve limon sıcak suya çok iyi geldi
pekmez denemedım bak hıc onuda aldırıyım esıme bare saol canımıhlamur limon elma kabuğu ayva yaprağı kayat içine pekmez ekle öyle iç ol pekmez ye daha ii geliyo geçmiş olsun
gecmedı canım ıhlamurla ıctım ıhlamur dun bugunFiliz im bende sadece ihkamur bal limon dnemistim canim ..
AAA BIRARA BANADA VERSENE TARIFINI OZELDEN CANIMMM COK MERAK ETTIM DENEMEK ISTERIM
Cnım ıhlamurun ıcıne bal lımon koydum ama ıse yaramadı .
sutle ıcerım balı lımon kanı cıvılttıgı ıcın pek ıcmıyorum .anca 2 3 damla
pekmez denemedım bak hıc onuda aldırıyım esıme bare saol canım
gecmedı canım ıhlamurla ıctım ıhlamur dun bugun
AAA BIRARA BANADA VERSENE TARIFINI OZELDEN CANIMMM COK MERAK ETTIM DENEMEK ISTERIM
Cnım ıhlamurun ıcıne bal lımon koydum ama ıse yaramadı .
sutle ıcerım balı lımon kanı cıvılttıgı ıcın pek ıcmıyorum .anca 2 3 damla
pekmez denemedım bak hıc onuda aldırıyım esıme bare saol canım
gecmedı canım ıhlamurla ıctım ıhlamur dun bugun
canım cok sevındım yaaa..gozun aydın merak etmıstım senı .Kızlar merhaba. Biraz önce aradı doktorum çok şükür ikilinin kan testi iyi çıkmış. Şu 3 gün ölüm gibiydi. Allahım kimseyi yavrusuyla sınamasın. Doktorun telefonunu kapatınca koyuverdim gözyaşlarımı. Şimdi ense kalınlığı çok çıktığı için iç organlarının ayrıntılı icelenmesine Eyüp Ekici ye gidicem. İnşallah o da iyi çıkar. Hepiniz iyi sonuçlar alırsınız inşallah.
ben cok sükür bitirdim ama cokk agir gecirdimm. resmen yalvardim doktoruma bisey vermedi. bir adet limon yedim hergün ve balli zencefil cayi ictim iki kere. ama sana tavsiyem herseyi karistirma sonraa miden kötü oluyor.
Bol bol istirahat et canım bide düzenli c vitamini zaten grip diyince tedavini devamlı yapıcaksın düzelene kadar
ya aslında c vıtamını alıyorum portakal sıkıyrum kıvıde demıstı bır ark onuda yıyorum ama gecmedı ıste
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?