Teşekkür ederim canım. İlk hamileliğimde de gitmiştim Eyüp Ekici'ye alanında iyidir. İnşallah herşeyi iyidir oğlumun.Gece stresten hiç uyuyamadım. Migrenim tuttu berbat durumdayım. Biraz yatıcam. Kendinize ve kuzulara iyi bakın.canım cok sevındım yaaa..gozun aydın merak etmıstım senı .
amin rabbım kımseyı sınamasın evladıyla..prof bır dr gıtmenı tavsıye ederım canım bunun ıcın
valla dayanamadım yemege kactımAy kiyamam sana yazayim hemen yemeğini ye :))
Bebek iyi Rabb'ime şükürler olsun , myonlarim buyumus ve biraz deforme olmuşlar , sanci kaynağı onlar ve dahada agrilarim artacak gibi
Bol su içeceğim ve istirahat şartı geldi , sadece sabah , öğle ve aksam uzeri 1 er saat ayakta kalacağım gunun diger saatleri yatak istirahati şimdilik , dışarıya çıksam bile en fazla 1 saat ayakta kalacağım oda cok kısıtlı olarak yani haftada bir veya iki kez dışarıya çıkacağım :)
Teşekkür ederim canım. İlk hamileliğimde de gitmiştim Eyüp Ekici'ye alanında iyidir. İnşallah herşeyi iyidir oğlumun.Gece stresten hiç uyuyamadım. Migrenim tuttu berbat durumdayım. Biraz yatıcam. Kendinize ve kuzulara iyi bakın.
canım cok sevındım yaaa..gozun aydın merak etmıstım senı .
amin rabbım kımseyı sınamasın evladıyla..prof bır dr gıtmenı tavsıye ederım canım bunun ıcın
lımon yıyemıyorum canım kanı sulandırdıgı ıcın zaten lekelerım var o yuzden
zencefille ıhlamur denıcem ıcınede elma kabugu lımon kabugu atıcam bıde bunu deneyelım bAKALIm
zencefili tavsiye etmem canım hamiellrde doktor gözetiminde klullanılması gerektiğinni duymuştum bi araştır istersen netten düşüklere sebebp olabiliyormuş
canım cok sevındım yaaa..gozun aydın merak etmıstım senı .
lımon yıyemıyorum canım kanı sulandırdıgı ıcın zaten lekelerım var o yuzden
zencefille ıhlamur denıcem ıcınede elma kabugu lımon kabugu atıcam bıde bunu deneyelım bAKALIm
valla dayanamadım yemege kactımii abla ıyıyse bebıs sorun yok evet bol bol su ıcmen sart ben gunde 3 lıtre ıcmıstım
benımde yumurtalık kıstlerım vardı kuculmus hepsı allaha sukur. su cok onemlı yat abla yaa haftada 1 veya 2 dısarıyı dusunme bosver bebısınden onemlımı sankı bak bana 1 bucuk 2 aydır yatıomeve haps oldum
tamam cANIM ICMIYORUM cok saolcanimm benimmm zencefil de kani sulandiriyor, kanaman varsa icme sakinnnnnnn.
saol ablaAfiyet olsun canim , yemegi ihmal etme :))
Canim bende yatmak istiyorum surekli ama olmuyor iste , esim cok yardimci oluyor birde titizim diye elinden geleni yapiyor , haftada bir kadin geliyor temizliği ve utuyu yapiyor ama bitmiyor bunlarla ikimiz yasasak sorun yok idare ederiz , evde 7 yasinda bir cocuk var okuldan geliyor ac mutlak yemek lazim , ee hergun tost olmuyor , yok forması kirleniyor , dersi var , ee eve alışveriş yapmak lazim , ilgi alaka istiyor , benimde eşimden baska kimsem yok yardim edecek
Artik Rabb'ime emanet deyip idare edecegiz yapacak bir sey yok :))
puffy geçmiş olsun..yavrun iyiymiş çok şükür..
şu yatma işi zor yaa..yardım edecek kimse yokmu..annen kv.filan
sana bakılması gerekirken sen nasıl o küçüğe bakacaksın..
Allah yardımcın olsun inş...ama dikkat et olurmu..
tamam cANIM ICMIYORUM cok saol
saol abla
haklısın valla abla ev işi vallahı cok zor..2 cocuk yokmuydu abla evde benmı ole hatırlıyorum :44:
aynen ole valla rabbıme emanet bebeklerımız saglıklı olsunda hıc dert etmıyorum valla
yatıp dınlenıyorum
ya aslında c vıtamını alıyorum portakal sıkıyrum kıvıde demıstı bır ark onuda yıyorum ama gecmedı ıste
Ay kiyamam sana yazayim hemen yemeğini ye :))
Bebek iyi Rabb'ime şükürler olsun , myonlarim buyumus ve biraz deforme olmuşlar , sanci kaynağı onlar ve dahada agrilarim artacak gibi
Bol su içeceğim ve istirahat şartı geldi , sadece sabah , öğle ve aksam uzeri 1 er saat ayakta kalacağım gunun diger saatleri yatak istirahati şimdilik , dışarıya çıksam bile en fazla 1 saat ayakta kalacağım oda cok kısıtlı olarak yani haftada bir veya iki kez dışarıya çıkacağım :)
tatlım bende sahilimizdeki bisikleti kiralamıştım hamileliğimin başlarında ama bir yerde okudum hamilelere bisiklet sürmeyi pek tavsiye etmiyorlar. ben şimdi korkuyorum binmeye. eğer sakin bisiklet yolu varsa kendini yormadan hevesini alırsın. ben bindiğimde yoldaki pütürler, minik çukurlar sarsmıştı. bisikletimde pek konforlu değildi tabi o da bir neden belki de.Slm kizlar , hamilelikde bisiklet sürmeyle ilgili bir bilginiz varmi ?? Esim süpriz yapip bisiklet almis acaba sürebilirmiyim ??
Dogru hatırlıyorsun canim bizde iki oglus var biri benim , biri esimin oğlu ama benimkinin evi ayrı bana yakın oturuyor , yani aslinda ben iki ev bakiyorum anla halımı :))
valla sımdı 2 portakal bır greyfurt sıktım ıctımm yarında aynı sekılde yapıcam hergun sıkıp ıcıyım ben en ıyısı yapıcak bısey yokkuzum c vitamini hastalıklara karşı koruma sağlar, her gün almak lazım. hasta olduktan sonra yapacak bir şey yok ne yazık kidoktoruna danışsan iyi olur aslında. yemek yemiyorsan direncin düşük olur.
'
valla sımdı 2 portakal bır greyfurt sıktım ıctımm yarında aynı sekılde yapıcam hergun sıkıp ıcıyım ben en ıyısı yapıcak bısey yok
persembe sonucum cıkıcak 2li için ozaman arııycamm
Mrb arkadaşlar umarım herkesin durumu çok iyidir yazıları eskisi gibi takip edemiyorum ama sayenizde çok şey öğrendim. Bugün doktora gittik ve bebeğimizin cinsiyetini öğrendik erkekmiş ve çok sağlıklıymış o kadar çok sevindik ki cidden dünyaya birini getirmek harika bir duygu... Herkese iyi geceler sağlıklı günler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?