2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440

Ayyy içtimki 1 tane greyfurt 2 portakal sıktım progestan dısında ilaç almıyorum çok korktum şimdi( progestanıda ustune içtim şimdi ya zehirlenme olursa

Cok saol canim .. Aynen dedigin gibi artik dogumdan sonrasini beklemekten baska care yok..

günaydııınnn kasımın güzel annelerii :)
artık otobuste yer vermeye basladılar banaaaa. . . :) gobusum bellı oluyoooo. . . Pardesuyle şalla kapatsam daaaa bellı demekkı :)Sızın de bellı mıııı :) en azından yer vercek kadaaarrr. . .Alnımda mı yazıyo yoksaaa :)

günaydınlar herkese...

saatler hatta dakikalar geçmek nedir bilmiyor şuan.yarım saat sonra hazırlanıp dr a çıkıcam.toprakatesın haberını okuduğumdan berı çok korkuyorum.o kadar gerginim ki ya kötü bişey duyarsam bu benım ılk ve son şansım olabilir.bir 8 yıl daha bekleyecek zamanım yok.nefes almakta zorlanıyorum suan stresten.yanımda gelebılecek kımse de yok.kötü bişey duyarsam bir başıma yıkılır kalırım herhalde oralarda(

Gunaydin canim, korkma için rahat olsun geçen hafta ayni korkularla girdim doktorun odasina gülerek ciktim sonra, inşallah sende guzel haberlerle geleceksin

herkese günaydın:))

benim gibi burun tıkanıklığı ve görme bozukluğu yaşayan var mı aranızda??

günaydınlar kasım anneleri
kızlarr bu hafta doktora gidicem inş..
ii şeyler duyarım bebeğimi göresim geldii yada sesni duyasım ne biliyim ya garipp bendeki olan şeyi nasıl biyeydir özlemek
aslında hep benle ama doktora gidince hissediorum ya garip bişey beni en ii sizler anlayabilirsiniz neyse rabbim hayrılsıyla
bebişlerimizi doğurmayı nasip ettinn
amin....

Günaydın anneler nasılsınız? herkes cinsiyetlerini öğreniyor biz daha gitmedik doktora 20 mayısa çok var
Herkese güzel günler diliyorum.....

hayırlısı olsun canım bebiş kısmetiyle geliyo anlaşılan dikkat et kendini yorma taşınırken

canımmm çok saol allah razı olsun. valla bende öyle düşünüyorum benim bebişler kısmetiyle doğacak diyorum onların şansı bu yoksa valla ev alma gibi bi lüksümüz yoktu herşey bianda oldu...

kızlar bişi soracam ya. nergisyaseminden haber var mı?? birde bahrınkızından haber alan var mı??? ben bikaçgündür giremiyordum ama geriye dönük bakmaya çalıştım göremedim. sizin bilginiz var mı??

Günaydın anneler nasılsınız? herkes cinsiyetlerini öğreniyor biz daha gitmedik doktora 20 mayısa çok var
Herkese güzel günler diliyorum.....

benimde 15 mayısta. zor duruyorum valla. böyle cinsiyet yazan arkadaşlarımıda görünce çok kskanıyorum.ne güzellll yaaaaaaaaaaaaa bizlerinde belli olsun artıkkkk bende bişler almak istiorummm

Günaaaaydın kızlaaar ve tatlı bebişleri
Bugün erken kalktığım nadir günlerden, tiroid kontrolü için hastanedeyim kan verdim sonuç bekliyorum, kontrole gidicekler inşallah güzel haberlerle gelirler, moralimizi bozmayalım, iyi düşünelim iyi olsun inşallah

benimde 15 mayısta. zor duruyorum valla. böyle cinsiyet yazan arkadaşlarımıda görünce çok kskanıyorum.ne güzellll yaaaaaaaaaaaaa bizlerinde belli olsun artıkkkk bende bişler almak istiorummm

yaa kızlar bu haftalarda cinsiyet öğrenen mi var..benim doktor 16. haftadan önce söylemeyiz dedi:) kimler öğrendi??kaçıncı haftada??

canım oyle gusel ıfade etmıssınkı ustune dıcek bı kelıme bulamıyorum tam hıssettıklerımı yazmıssınnnn canım hayırlı saglıklı olsun herseyden once benımde dılegım bu.

Son düzenleme:
günaydın kızlarr:)

bende dün 2li test kan sonucu aldım çok şükür herhangi bir problem yokmuş bakalım haftayada doktora kontole gidicem belki bizimki cinsiyetini gösterir ozaman:)

canım uzme kendını bu kadar dıcem ama bende senden farksız sayılmam esım gec gelyor ıs yuzunden aksamları ben zaten full mıde bulantısı ve aclıkla mucadele edıyorum uzun suredır de bunlar olunca psıkoljım ıycene bozuldu artık kaldıramıyorum.dun gene sınırlendım acım halsızım bulantı bıd eustune mıdem yandı durdu ınanırmısın kıvrandım da bı neyın var demedı oda bana tavır yapyor bogulacak gıbıyım amlamıyor bı turlu benı bugund eyazmıs senın psıkoljın bozulmus kendını duzelt dıye bı sınırlerım costukı anlatamam.saydım sıvadım benım hıssetıkelrım yasadıklarımın onda bırını yasayamaz omur bıllah dıyorumkı bak acım haksızım bulantım var bıde ustune herseye tıksınyorum butun kokular benı mahvedıyr duygularımı en dorukta yasıyorum bunları dusun ve nlamaya calıs.ama nerde duygusuz ıste merhametsız aglatıyor benı 2 gundur eğer bebeğime bısey olursda onun yuzunden onu hıc affetmem bhak guya sana tesllı verecektım

günaydın herkese..
alıntı yapamıyorum..testleri sonuçlanan herkesin gözü aydın..hep güzel haberler alalım inş.

asyaeren badin çok tatlıymış bebişin büyüsünde daralsın o badi:)seninde ben gibi göbeğin pek yok
diğer kızların maşallah çıkmış :) dr.un dediği gibi iç karnımız büyük diyelim artık :))

nehaar canım sen hassaslaşmışsın iyice
evde yatmak insanı çok bunlatıyo ..aynı durumdayım bende..
temizliğe 10 günde bir kadın alsan canım..ev kirli oluncada sıkılıyo insan..
kadın gelsin hem evi temizlesin hem bikaç günlük yemek yapıp dolaba atsın..
erkekler çalışmasada pek yapamıyolar kızma eşine ..doğalarında yok..
sende daha fazla sıkma canını bebişinde üzülmesin bak sen ben filiz puffy evdeyiz..ne yapalım geçecek inş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…