Kızlar merhaba. Biraz önce aradı doktorum çok şükür ikilinin kan testi iyi çıkmış. Şu 3 gün ölüm gibiydi. Allahım kimseyi yavrusuyla sınamasın. Doktorun telefonunu kapatınca koyuverdim gözyaşlarımı. Şimdi ense kalınlığı çok çıktığı için iç organlarının ayrıntılı icelenmesine Eyüp Ekici ye gidicem. İnşallah o da iyi çıkar. Hepiniz iyi sonuçlar alırsınız inşallah.
canım uzme kendını bu kadar dıcem ama bende senden farksız sayılmam esım gec gelyor ıs yuzunden aksamları ben zaten full mıde bulantısı ve aclıkla mucadele edıyorum uzun suredır de bunlar olunca psıkoljım ıycene bozuldu artık kaldıramıyorum.dun gene sınırlendım acım halsızım bulantı bıd eustune mıdem yandı durdu ınanırmısın kıvrandım da bı neyın var demedı oda bana tavır yapyor bogulacak gıbıyım amlamıyor bı turlu benı bugund eyazmıs senın psıkoljın bozulmus kendını duzelt dıye bı sınırlerım costukı anlatamam.saydım sıvadım benım hıssetıkelrım yasadıklarımın onda bırını yasayamaz omur bıllah dıyorumkı bak acım haksızım bulantım var bıde ustune herseye tıksınyorum butun kokular benı mahvedıyr duygularımı en dorukta yasıyorum bunları dusun ve nlamaya calıs.ama nerde duygusuz ıste merhametsız aglatıyor benı 2 gundur eğer bebeğime bısey olursda onun yuzunden onu hıc affetmem bhak guya sana tesllı verecektım
kızlarrrrrrrrrr ben geldimmmmmm. yaa günlerdir giremiyorum çok özledim hepinizi. geçmişi okumam imkansız gibi coşmuş gitmiş. son 1-2 sayfaya baktım cinsiyetler, ikili taramalar flnn belli omuşş ne güzel yaaa çoook sevindim hepiniz adına. sizleri gördükçe ben heycanlanıyorum. ben 3 haftadır gitmiyorum doktora çok meraktayım. haftaya çarşamba randevum. nasıl geçer son 1 hafta bilemiyorum. inşallah benim bebişlerin de cinsiyeti haftaya belli olur. biraz zor bi ihtimal ama umut işte
kızlar alıntı yapamıyorum ..forum görüntüsü bozuk bende..
çok teşekkür ederim 2li test için..hep güzel haberler alalım inş.
filiz canım sat:08.02.2013
doğum 16.kasım:)
cinsiyet erkek
Kizlar ikili testten ciktim gecmisi okumadan disardan yaziyorum simdilik sonuc iyi burun kemigi olusmus ve boyun kismi 1,4 cm. kan da carsambaya cikarmis. Bir deeee yuzde 85 kiz dedi :))))
Kızlar sinirimden üzüntümden ağlıyorum.. Biliyosunuz eşim asker ve çok sık nöbet tutuyo. Haliyle yoruluyor.Benimse sözde wc dışında kalkmam yasak . Mesela eşim sabah 9da gelmesi gerekirken öğlen 1 de geldi, diyorumki gelirsen kahvaltı hazırla, işim var diyo.Sanki karakolda bi tek o var. Karım hamile de değil mi yani, zaten en az haftada 3 gün evde yok mecbur ben kalkıp yapıyorum.
Neyse bugün 1 de geldi, uyudu dediki beni 3 te uyandır, kıyamdan 4e kadar bekledim ama açlıktan kıvranıyorum. Mutfak yığınla bulaşık dolu,pislik içinde. Kalksam yapsam beni azarlıyo inanın 4ten beri en az 10 defa yanına gidip çok acıktım kalk bişeler yap dedim, öptüm kokladım, kızım acıktı dedim. Ama yok kalktım 1 saattir mutfaktayım kendim yaptım, ağlaya ağlaya. hala da uyanmadı Şuan karnım ağrıyor artık. İnanın hıçkırarak yazıyorum bunları. Tamam çok nöbet tutuyor yoruluyor ama bu iş fedakarlık, nasıl ki ben bişelerden ödün veriyosam o da vermeli, zaten ailem yurt dışında annemi 1,5 senedir görmüyorum. dayanamıyorum artıkkk
Mrb arkadaşlar umarım herkesin durumu çok iyidir yazıları eskisi gibi takip edemiyorum ama sayenizde çok şey öğrendim. Bugün doktora gittik ve bebeğimizin cinsiyetini öğrendik erkekmiş ve çok sağlıklıymış o kadar çok sevindik ki cidden dünyaya birini getirmek harika bir duygu... Herkese iyi geceler sağlıklı günler...
günaydınlar herkese...
saatler hatta dakikalar geçmek nedir bilmiyor şuan.yarım saat sonra hazırlanıp dr a çıkıcam.toprakatesın haberını okuduğumdan berı çok korkuyorum.o kadar gerginim ki ya kötü bişey duyarsambu benım ılk ve son şansım olabilir.bir 8 yıl daha bekleyecek zamanım yok.nefes almakta zorlanıyorum suan stresten.yanımda gelebılecek kımse de yok.kötü bişey duyarsam bir başıma yıkılır kalırım herhalde oralarda (
Günaydın güzel annişler ve kıymetli kuzularııı
yaa kızlar bu haftalarda cinsiyet öğrenen mi var..benim doktor 16. haftadan önce söylemeyiz dedi:) kimler öğrendi??kaçıncı haftada??
günaydın kızlarr:)
bende dün 2li test kan sonucu aldım çok şükür herhangi bir problem yokmuş bakalım haftayada doktora kontole gidicem belki bizimki cinsiyetini gösterir ozaman:)
gözün aydın tatlım :) dikkat et bebişlerimize :)
kızlar bişi soracam ya. nergisyaseminden haber var mı?? birde bahrınkızından haber alan var mı??? ben bikaçgündür giremiyordum ama geriye dönük bakmaya çalıştım göremedim. sizin bilginiz var mı??
Dün doktoruma gittim .Pazar günü sanki biraz su geldi gibi hissettim.Doktor ultrasonda bakarken sıkıntı olmadığını söyledi.Biraz
kizlarrr bugünler hormonlar cokk calisiyor.. dikkat edin depresyona süükleme tehlikesi var. azicik görmeyin , gitmeyin eslerininizin üzerine. Size hak veriyorum erkeklerin bu gibi durumlarda cok yardimci oldugunu esin nazini cektigini duyuyorsunuz ama kendi eslerinizden tam tersini görüyorsunuz. Bazi insanlar böyrdir, ama burada asil sorun böyle insanlarin baba olmalari icin zaman dogru mu? yani hic acikca sordunuz mu eslerinize bu bebekleri istiyorla mi? yani biz kadinlar hemen anne olmak isteriz ama bakalim onlar sizin kadar istiyorlar mi? bence acikc bu konuyu konusun derim..
cnm sen lıstede varmısın?
Dün doktoruma gittim .Pazar günü sanki biraz su geldi gibi hissettim.Doktor ultrasonda bakarken sıkıntı olmadığını söyledi.Biraz
kızlar gunaydınnn ..
testlerı guzel cıkanları tebrık ederım darısı sonuc bekleyenlerın başına inşallah..
benım lekeler hala benımle bı bıtemedı pis şey
grip çok fena olmusum halim hıc yok ılacta alamıyorum parolda grıp ıcınde yazıo ama emin olamadım
canım okadar kotuyum kı psıkoljık olarak alt ust oldum resmen.ne esler var karısının gozunun ıcıne bakıyor benımkı hıccccc umrunde degıl varsa yoksa kendı.kendı trıp atyor konusmuyor benle ya bıde cok haklıymıs ınanmıyorum ona artık varya salagım ben salak ıste
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?