2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440

gözünaydın canım benim doktorum ayrıntılı ultrasona baştan gönderdi Perinatololoji uzmanına yönlendirdi herkes bakamıyormuş sonuç iyi çıktı allaha şükür bugünde kan sonuçlarımı alacağım

testleri temiz çıkan herkesı cok tebrık edıyorum.guzel haberler bızlerde alırız İNŞALLAH.

hasta arkadaslarımız onlarada cok gecmiş olsun diyorum.Dikkat edın kendınıze ve kuzularınıza

cinsiyet oğrenen arkadaslarımızıda cok tebrık edrım ALLAH tamamına erdırsın.

kurtlu kırazcım bu arada duzelmene cok sevındım dıkkate et kendıne dun korkuttun bızı

kizlarrr bugünler hormonlar cokk calisiyor.. dikkat edin depresyona süükleme tehlikesi var. azicik görmeyin , gitmeyin eslerininizin üzerine. Size hak veriyorum erkeklerin bu gibi durumlarda cok yardimci oldugunu esin nazini cektigini duyuyorsunuz ama kendi eslerinizden tam tersini görüyorsunuz. Bazi insanlar böyrdir, ama burada asil sorun böyle insanlarin baba olmalari icin zaman dogru mu? yani hic acikca sordunuz mu eslerinize bu bebekleri istiyorla mi? yani biz kadinlar hemen anne olmak isteriz ama bakalim onlar sizin kadar istiyorlar mi? bence acikc bu konuyu konusun derim..

gözün aydın tatlım :) dikkat et bebişlerimize :)

kızlar alıntı yapamıyorum ..forum görüntüsü bozuk bende..
çok teşekkür ederim 2li test için..hep güzel haberler alalım inş.

filiz canım sat:08.02.2013
doğum 16.kasım:)
cinsiyet erkek

ohhh mipili miymiş aman da aman :)

Kizlar ikili testten ciktim gecmisi okumadan disardan yaziyorum simdilik sonuc iyi burun kemigi olusmus ve boyun kismi 1,4 cm. kan da carsambaya cikarmis. Bir deeee yuzde 85 kiz dedi :))))

kukulumuş muuu yerim onu maşallahhh...

üzülme balım yaaa o da farkında olmadan yapıyodur yorgunluk stres vs . kendini de eşini de üzme sakin olmaya çalış. bişey olmaz evin canı yok. sizin var. değmez böle şeyler için üzülmeye. he yemek konusunda da eşin sorun etmiyosa salata vs ile geçiştirin. Hem azcık sabret annesi meleğin gelip sofra kurar sana :) hamarat kız olcak :)

gözünaydın caınm allah hayırlı evlat olmasını nasip etsin :)

sakin ol dicem ama bende aynı durumda sayılırım ama sen iyice telaşa düşmüşsün rabbim hayırlısını nasip etsin güzel haberlerle dön inşallah :)

Günaydın güzel annişler ve kıymetli kuzularııı

günaydınnnnnn en güzel günler sizin olsun :)

yaa kızlar bu haftalarda cinsiyet öğrenen mi var..benim doktor 16. haftadan önce söylemeyiz dedi:) kimler öğrendi??kaçıncı haftada??

12. haftalarda öğrendi çoğunluk yukardaki ankette sayılara tıkla görebilirsin cinsiyetleri bazı doktorlar gıcıklık yapıyo öyle :)

günaydın kızlarr:)

bende dün 2li test kan sonucu aldım çok şükür herhangi bir problem yokmuş bakalım haftayada doktora kontole gidicem belki bizimki cinsiyetini gösterir ozaman:)

gözünaydın canım geçmiş olsun :)

gözün aydın tatlım :) dikkat et bebişlerimize :)

canımmmmmm seni görmek çok güzelll. saol bitanemm benimm. aslında pek dikkat etmiyorum çiçeğim ya. yani şöyle çok üstüne düşmek istemiyorum korkuyorum çok. zıppır zıpıpırım. yediğime içtiğime çook dikkat ediyorum ama böyle iş güç fln hiç sakınmyorum kendimi. sanki üstüne düşünce kötü bişi olcak gibi geliyor. ama artık çiçek teyzeleri için kuzularıma çook dikkat etcemm sözz. dualarım seninle canım

Dün doktoruma gittim .Pazar günü sanki biraz su geldi gibi hissettim.Doktor ultrasonda bakarken sıkıntı olmadığını söyledi.Biraz

kızlar gunaydınnn ..
testlerı guzel cıkanları tebrık ederım darısı sonuc bekleyenlerın başına inşallah..
benım lekeler hala benımle bı bıtemedı pis şey
grip çok fena olmusum halim hıc yok ılacta alamıyorum parolda grıp ıcınde yazıo ama emin olamadım

Son düzenleme:

canım okadar kotuyum kı psıkoljık olarak alt ust oldum resmen.ne esler var karısının gozunun ıcıne bakıyor benımkı hıccccc umrunde degıl varsa yoksa kendı.kendı trıp atyor konusmuyor benle ya bıde cok haklıymıs ınanmıyorum ona artık varya salagım ben salak ıste

gecmıs olsun canım benım bol bol dınlen meyva ye

Arkadaşlar dün burdan yazmıştım, adetim 8 gün gecikmişti ama idrar testinde negatif çıkmıştı. Bişi sorma istiyorum. Ben yaklaşık 1 haftadır diyet yapıyorum ve sabah akşam maydanoz suyu içiyorum. Maydanoz suyu normalde ödem attırır ve kanı sulandırdığı için adet kanamalarını kolaylaştırır diye okudum. Acaba benim bilmediğim adeti geciktirici felan etkisi olabilir mi? Yoksa benim kisi pasikolojik mi acaba? Lütfen yorumlarınızı bekliyorum

bu gün belim çok ağrıyo..karnımda da hafif ağrı var..
dün korktum Dr.a gittim iyiydi bebiş..
ama ağrım geçmedi..zararı olmasa bu günde giderdim..
bu gün adet günüm ondanmı acaba bu ağrılar

Bu arada net konuşmamakla birlikte erkek dedi.:)RABBİM hayırlı saglıklı olsunda...
11 HAFTA DA ÖĞRENEN VAR MIYDI BENİM GİBİ?

ay kıyamam kuzum sana ne oldu yaa bosver bebgını dusun dogunca üzme kendini [/B]

günaydın kızlar nasılsınız

benim kasık ağrılarım halen devam ediyor. dün farklı bir doktor görüşü almak için başka doktora gittim.kendi doktorumun aksine herşey iyi dedi.bebeğin suyu, gelişimi, kesesi, kalp atışı herşeyi mükemmel dedi
tedaviyle hamile kaldığım için kıymetli gebelik grubuna giriyormuşum.o yüzden biraz daha özen göstermem gerekiyormuş.
bu arada cinsiyetini sordum kız dedi.kendi doktorum 12.haftdada erkek olabilir ama kesin deyil demişti. o kadar sevindikki inşallah değişmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…