kızlar gunaydınnn ..
testlerı guzel cıkanları tebrık ederım darısı sonuc bekleyenlerın başına inşallah..
benım lekeler hala benımle bı bıtemedı pis şey
grip çok fena olmusum halim hıc yok ılacta alamıyorum parolda grıp ıcınde yazıo ama emin olamadım
canım nergıs en son grıptı
kızlar gunaydınnn ..
testlerı guzel cıkanları tebrık ederım darısı sonuc bekleyenlerın başına inşallah..
benım lekeler hala benımle bı bıtemedı pis şey
grip çok fena olmusum halim hıc yok ılacta alamıyorum parolda grıp ıcınde yazıo ama emin olamadım
kızlarr selammmm ...umarım herşey yolundadır herkes için..
ya bende arada su gibi akıntı oluyor korkuyorum valla sizde böyle bir durum yaşayan var mı acaba ..
kurtlu kırazcım bu arada duzelmene cok sevındım dıkkate et kendıne dun korkuttun bızı
benıde eklesen canım
sat 19 subat
cınsıyet bellı degıl
ılk bebek
27 kasım mutemel dogum tarıhı
baska bısey lazımı
yok kuzum eklerım sımdıgecmıs olsun canım benım bol bol dınlen meyva ye
canım evet adet gunlerınde olabılıomus agrı .bu gün belim çok ağrıyo..karnımda da hafif ağrı var..
dün korktum Dr.a gittim iyiydi bebiş..
ama ağrım geçmedi..zararı olmasa bu günde giderdim..
bu gün adet günüm ondanmı acaba bu ağrılar
evet tedavılı olanlar ole oluomus banada dr demıstıgünaydın kızlar nasılsınız
benim kasık ağrılarım halen devam ediyor. dün farklı bir doktor görüşü almak için başka doktora gittim.kendi doktorumun aksine herşey iyi dedi.bebeğin suyu, gelişimi, kesesi, kalp atışı herşeyi mükemmel dedi
tedaviyle hamile kaldığım için kıymetli gebelik grubuna giriyormuşum.o yüzden biraz daha özen göstermem gerekiyormuş.
bu arada cinsiyetini sordum kız dedi.kendi doktorum 12.haftdada erkek olabilir ama kesin deyil demişti. o kadar sevindikki inşallah değişmez
Bu arada net konuşmamakla birlikte erkek dedi.:)RABBİM hayırlı saglıklı olsunda...
11 HAFTA DA ÖĞRENEN VAR MIYDI BENİM GİBİ?
cnm bndede durum böyle. hatta geçen hafta panik oldum bebekleri suyumu geliyor diyee kızlara sordum. ben fitil kullanıyorum onunda etkisi varmış. fitil bitti artık okadr çok gelmiyor su
ay kıyamam kuzum sana ne oldu yaa bosver bebgını dusun dogunca üzme kendini [/B]
Günaydın kızlar. Destekleriniz, güzel sözleriniz için teşekkür ederim. Dün erkenden gidip uyudum beyefendi ancak akşam 9-10 gibi kalktı. Ben hala ağlıyodum, "benim yüzümden olduğunu billiyorum" dedi. "dokunma bana" diye bağırdım gittim yattım. gecenin bi yarısı geldi girdi yatağa. ben de kalktım salonda yattım. sanırım izin almış sabah,kalktı kahvaltı hazırladı, evi süpürdü. İnanın umurumda değil hala da ağlıyorum sanki içimde su var. gözlerim iki küçük balona döndü, açmakta zorlanıyorum.
Mesele ev temizliği değil. Dün 10 defa yanına gittim acıktım yemek yap nolur diye. Atıştır diyosunuz ama inanın 1 aydır toplasanız 4-5 defa adam gibi yemek yedim. zaten 2 güne bir gün karpuz-ekmek yiyorum. Valla o kadar gerginim ki şuan anlatamam. Zaten benim kimim kimsem yok, 1 tane arkadaşım yok, bi de bunu kaldıramıyorum artık.
Günaydın kızlar. Destekleriniz, güzel sözleriniz için teşekkür ederim. Dün erkenden gidip uyudum beyefendi ancak akşam 9-10 gibi kalktı. Ben hala ağlıyodum, "benim yüzümden olduğunu billiyorum" dedi. "dokunma bana" diye bağırdım gittim yattım. gecenin bi yarısı geldi girdi yatağa. ben de kalktım salonda yattım. sanırım izin almış sabah,kalktı kahvaltı hazırladı, evi süpürdü. İnanın umurumda değil hala da ağlıyorum sanki içimde su var. gözlerim iki küçük balona döndü, açmakta zorlanıyorum.
Mesele ev temizliği değil. Dün 10 defa yanına gittim acıktım yemek yap nolur diye. Atıştır diyosunuz ama inanın 1 aydır toplasanız 4-5 defa adam gibi yemek yedim. zaten 2 güne bir gün karpuz-ekmek yiyorum. Valla o kadar gerginim ki şuan anlatamam. Zaten benim kimim kimsem yok, 1 tane arkadaşım yok, bi de bunu kaldıramıyorum artık.
yok kuzum eklerım sımdıyıyorum meyva canım yaa ama gecmıo ıste vıtamın almıyorum belkıde ondandır halsız dusuyorum
canım evet adet gunlerınde olabılıomus agrı .
benımde 2 gun once adet agrısı gıbı oldu gectı .
evet tedavılı olanlar ole oluomus banada dr demıstı
kızda degısım olmuomus ama erkekde yanılma payı olabılıomus
amin inş canımmm kurtulurum..inşallah tez vakitte kurtulursun lekelerden canım çok geçmiş olsun doktoruna danış bi emin değilsen
oyle tabı ama ınsan genede ne kadar takmasada bazen cok geldımı korkuyor.canımm bebiş sağlıklı olduktan sonra napalım lekelere razıyız. cnm terle atmaya çalışş engüzeli o. üstnü sıkıca kapat hiç kalkma yat öyle terle atarsın hastalığı. canımsınn çok geçmiş olsun
canım ıanankı ruhsal durumum hıc ıyı degıl artık sınırden karnıma sancı gıryor bu sefrde daha beter usuluyorum bebegıme bısey olcak dıcek annem uzakta burda bı tek teyzem var onunda 3 cocugu var sureklı gorusemıyoruz. eve gıtmek bıle ıstemyorum evım deterjan kokuyor havanlandıroakmyum cıkmıyor hersey ustume gelyor benım ıse zor gelyor napcam ben fılız
of canım yaa,üzülme ne olur,bak sen üzülünce gerçekten bebeğinde çok etkileniyor senden.ben oğluma hamileyken çok çooooooookk ağlamıştım kananamgilin yüzünden şimdi de oğlum çok sulu göz ve aşırı duygusal,karşısında ağlasan o da başlıyor ağlamay o derece yani.sen sabırlı ol,biliyorum söylemesi kolay ama işte elimden bu kadarı geliyor.çok uzak değiliz ama çok yakın da değiliz istersen yolun düşerse gel finikeye,ziyafet çekeyim sana.güzel yemek yaparım ben iyi bakarım sana.
senı okadar ıyı anlıyorum kı canım benımde yok arkadasım yasadıgım dodgdugum sehırde degılım uzagım esımde bole yapınca dunya uzerıme coktu resmen
sağol burcum çok şükür iyiyim ama şunu öğrendim hamileyken insan her şeye hazırlıklı olmalı yoksa düşün yani benim hiç düşük tehlikem yoktu kanamam da yoktu,ama korkunca böyle oldu işte.babam düştüğünden beri sürekli midem bulanıyordu hiç bir şey yiyemiyordum,dün kanama olunca geçti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?