2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440

inşallah tez vakitte kurtulursun lekelerden canım çok geçmiş olsun doktoruna danış bi emin değilsen

kızlarr selammmm ...umarım herşey yolundadır herkes için..

ya bende arada su gibi akıntı oluyor korkuyorum valla sizde böyle bir durum yaşayan var mı acaba ..

Selamlar herkese...
Çiçek canım nasılsın?
Nehar kıyamam bebeğim,sende dışardan yemek sipariş et ne yiyebiliyorsan:) üzülme gececek hepsi.
Ben dün halsizlikten öldüm resmen,işe gelmek yorucu.
Sabah dolmuşta kadının teki çantasını yüzüme çarptı sinirlerimm ayyuuukaa çıktı resmen:)))

canım nergıs en son grıptı

anladım cnm evine döndü mü?

canımm bebiş sağlıklı olduktan sonra napalım lekelere razıyız. cnm terle atmaya çalışş engüzeli o. üstnü sıkıca kapat hiç kalkma yat öyle terle atarsın hastalığı. canımsınn çok geçmiş olsun

kızlarr selammmm ...umarım herşey yolundadır herkes için..

ya bende arada su gibi akıntı oluyor korkuyorum valla sizde böyle bir durum yaşayan var mı acaba ..

cnm bndede durum böyle. hatta geçen hafta panik oldum bebekleri suyumu geliyor diyee kızlara sordum. ben fitil kullanıyorum onunda etkisi varmış. fitil bitti artık okadr çok gelmiyor su

kurtlu kırazcım bu arada duzelmene cok sevındım dıkkate et kendıne dun korkuttun bızı

sağol burcum çok şükür iyiyim ama şunu öğrendim hamileyken insan her şeye hazırlıklı olmalı yoksa düşün yani benim hiç düşük tehlikem yoktu kanamam da yoktu,ama korkunca böyle oldu işte.babam düştüğünden beri sürekli midem bulanıyordu hiç bir şey yiyemiyordum,dün kanama olunca geçti

Günaydın kızlar. Destekleriniz, güzel sözleriniz için teşekkür ederim. Dün erkenden gidip uyudum beyefendi ancak akşam 9-10 gibi kalktı. Ben hala ağlıyodum, "benim yüzümden olduğunu billiyorum" dedi. "dokunma bana" diye bağırdım gittim yattım. gecenin bi yarısı geldi girdi yatağa. ben de kalktım salonda yattım. sanırım izin almış sabah,kalktı kahvaltı hazırladı, evi süpürdü. İnanın umurumda değil hala da ağlıyorum sanki içimde su var. gözlerim iki küçük balona döndü, açmakta zorlanıyorum.
Mesele ev temizliği değil. Dün 10 defa yanına gittim acıktım yemek yap nolur diye. Atıştır diyosunuz ama inanın 1 aydır toplasanız 4-5 defa adam gibi yemek yedim. zaten 2 güne bir gün karpuz-ekmek yiyorum. Valla o kadar gerginim ki şuan anlatamam. Zaten benim kimim kimsem yok, 1 tane arkadaşım yok, bi de bunu kaldıramıyorum artık.

benıde eklesen canım
sat 19 subat
cınsıyet bellı degıl
ılk bebek
27 kasım mutemel dogum tarıhı

baska bısey lazımı

gecmıs olsun canım benım bol bol dınlen meyva ye
yok kuzum eklerım sımdı yıyorum meyva canım yaa ama gecmıo ıste vıtamın almıyorum belkıde ondandır halsız dusuyorum
canım evet adet gunlerınde olabılıomus agrı .
benımde 2 gun once adet agrısı gıbı oldu gectı .

evet tedavılı olanlar ole oluomus banada dr demıstı
kızda degısım olmuomus ama erkekde yanılma payı olabılıomus

cnm bndede durum böyle. hatta geçen hafta panik oldum bebekleri suyumu geliyor diyee kızlara sordum. ben fitil kullanıyorum onunda etkisi varmış. fitil bitti artık okadr çok gelmiyor su

ya benimde arada oluyor ama bugün çok rahatsız etti nette araştırınca abuk sabuk şeyler yazıyor..birde başıma idrar yolu enfeksiyonu çıktı stresten ölecem artık bende progestanı vajinal olarak kullanıyordum o da yapıyor sanırım anlamadım gitti..artık bıraktım ..

ay kıyamam kuzum sana ne oldu yaa bosver bebgını dusun dogunca üzme kendini [/B]

canım ıanankı ruhsal durumum hıc ıyı degıl artık sınırden karnıma sancı gıryor bu sefrde daha beter usuluyorum bebegıme bısey olcak dıcek annem uzakta burda bı tek teyzem var onunda 3 cocugu var sureklı gorusemıyoruz. eve gıtmek bıle ıstemyorum evım deterjan kokuyor havanlandıroyum cıkmıyor hersey ustume gelyor benım ıse zor gelyor napcam ben fılız

of canım yaa,üzülme ne olur,bak sen üzülünce gerçekten bebeğinde çok etkileniyor senden.ben oğluma hamileyken çok çooooooookk ağlamıştım kananamgilin yüzünden şimdi de oğlum çok sulu göz ve aşırı duygusal,karşısında ağlasan o da başlıyor ağlamay o derece yani.sen sabırlı ol,biliyorum söylemesi kolay ama işte elimden bu kadarı geliyor.çok uzak değiliz ama çok yakın da değiliz istersen yolun düşerse gel finikeye,ziyafet çekeyim sana.güzel yemek yaparım ben iyi bakarım sana.

senı okadar ıyı anlıyorum kı canım benımde yok arkadasım yasadıgım dodgdugum sehırde degılım uzagım esımde bole yapınca dunya uzerıme coktu resmen

benim kendi doktorum biraz felaket tellalı dikkat edeyim diye birazda kendi abartıyor
hayırlısı ne ise o olsun artık kız erkek farketmez ama kızda olsa fena olmaz hani
sende lekelerden ne çektin bee filizimm.inşallah bir an önce kurtulursun.

badecim canım geçmiş olsun bu tür ağrılar olabiliyormuş .arada bende de oluyor ..şu sıpaları hayırlısıyla bir doğursaydık yaa:)of hergünüm ayrı bir atraksiyon olarak geçiyor gerçekten ..allahım yardımcımız olsun..

inşallah tez vakitte kurtulursun lekelerden canım çok geçmiş olsun doktoruna danış bi emin değilsen
amin inş canımmm kurtulurum..
öle yapıcamm arıycam dr.

oyle tabı ama ınsan genede ne kadar takmasada bazen cok geldımı korkuyor.
saol canım zaten ustumde hırka battanıye yatıyorum ama yok banamısın demıo

yaa kızlar sizleri çok iyi anlıyorum ama diyecek biişi bulamıyorum. takmaya kalkarsak okadar çok dert var kiii sorun edecek. kuzular için katlanıcazz başka şansımız var mı? yemin ediyorum yakında olsam okadar çok yardımcı olmak istiyorum ki sizlere. bu haftalarda bunalıma girme dönemlerimiz. neolur dikkat edin psikolojinizi bozmayın. çok üzülüyorum yazdıklarınızı okuyunca zaten hassasım dokunsalar ağlıyorum.

inan karnım ağrıyor canım çok korkuyorum keşke gelebilsek bi araya ama işte bi kalkabilsem. inşallah ilerleyen zamanda buluşuruz bir gün

senı okadar ıyı anlıyorum kı canım benımde yok arkadasım yasadıgım dodgdugum sehırde degılım uzagım esımde bole yapınca dunya uzerıme coktu resmen

canım benimmm yaa..bi de kendini düzelt derler. adam gibi anlamazlar insanı

canım anlıyorum seni hemde çok iyi bende senin gibiyim yani hamilelikten değil okul yüzünden yemek yapmaya vaktim olmuyor üniversite okuyorum hala ben okuldayım aksama kadar su ara son günler olduğu için rahatım biraz ama ödevler sınavlar derken ne ev temizleme halim oluyor ne yemek yapmaya kimsemde yok ankara da yalnızım eşim çok yoğun bazen senin gibi bunalıyorum kavga ediyorum ailemin yanına gitmek istiyorum ama çözüm olmuyor eminim eşlerimiz bizi çok seviyorlar ama onlarda çalışmak zorunda ve onlarında dinlenmeye ihtiyacı var yemek yapamıyorum genelde ve dışardan istiyorum mecburen

çok şükür geçti tatlım ışte bole anı duygu değişimi bızı mahvedıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…