2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
bencede ama dıkkat et zor kavustun canım.
kızda yanılma olmazmıs kızdır:)) gonlune gore olsun kuzum .
aynen 2 aydır lekelerım bıtmedı ben bıttım be.....

oyy canım benımmm bu haftalarda duygusallık hat safhadaymıs
benımde suan derdım ya anneme babama bısey olursa dıye takıyorum arada gelıyorlar işte aglayınca ınsan rahatlıyor aslındA.
evın nıe deterjan kokuyor ki? işe gıtmek zorundamısın pekı canımm bıraz cıksan evınde zaman gecırsen yada arklarınla gorus arada eşine de cıkarsın senı dısarı..
hoş ben 1 haftadır cıkar benı aksamları az dıyorum cıkarmıo oda ayrı konu
gecıcek bu zamanlarda kuzu uzulmeee hormonlar tavan yapmıs durumda

merhaba kızlar ben de kasım annesi olacağım inşallah 15. haftamdayım şuan .ikili testim temiz çıktı çok şükür iki doktor değiştirdim doktor değiştiren arkadaşlar var mı ?

sorma canım yaa dünden beri o kadar huzursuzum ki..
bu ağrı sıktı canımı..şimdi dokunsalar ağlayacak gibiyim..
gidip bi pruluton yaptırsam mı diye düşünüyorum..
adet günü olunca oluyoda olmasın artık..iyice paranoyak oldum

SEDEFbY LISTEYE EKLENMEK ISTERSEN EKLIYIM SENİİİDE
BUARADA KIZLAR LISTEDE OLMAYANLAR YAZSIN BILGILERINI EKLIYIM
BİDE BAZI ARKADASLAR LISTEDE VAR GELMIYORLAR AMA HICTE TANIMIYORUM NERDELER ACABA :))
CINSIYETLERIDE SOYLEYENLER OZELIME EKLEDIM

bitanemmmm düşünmen güzel sözlerinle destek vermen yeter.

ben malesef köy gibi bi yerdeyim, keşke öyle imkanım olsa canımmm.

canım ben prolutonu 2 sefer oldum dr bana cok agır 500'ü dedi ben onu 15 de bır verıyorum dedi ancak cok kanama ve rısklı gebelıkte verıyorum 1 haftada dedi.
Progestan 4 tane sana yeterlı dedi bırdahada vermedı ıgneyi agrın devam edıyormu pekı ara aramı oluyor.
Ara ara oluyorsa korkma.benımde agrıyor rahım bıle arada baskı gıbı bısey oluyor

Ayyy içtimki 1 tane greyfurt 2 portakal sıktım progestan dısında ilaç almıyorum çok korktum şimdi( progestanıda ustune içtim şimdi ya zehirlenme olursa

korkma hemen canım. uzun süreli kullanım için ilaç bünyende birikir. 1 taneden problem olmaz

selam kıslar ben dün akşam dr gittim bebeğin eşi rahime yakın kanaman oldan olabilir dedi benim gibi olan varmı kanamam durmuştu bugün pempe geliyor filiz senin kanamalarının sebebi ne acaba benimki gibimi

ben malesef köy gibi bi yerdeyim, keşke öyle imkanım olsa canımmm.

canım antalyanın neresı idi senın köy gıbıde olsa mutlaka yemek için yerler var solersen dısardan kendıne gore getırırler Bebegını aç bırakma Keşke yakın olaydık

ya böyle sanki bağırsakların bozulur ya öyle bi ağrı..dünden beri var..
dün akşam gittim ultrasonda bakıldı..iyiydi herşey..
bu günde devam ediyo..leke yok ama bel ve karnım ağrıyınca huzursuz oluyorum
adet gününe bağlıyorum kendimce.öff eve ultrason alamadım gitti:)

kızlar canım sıkkın
dün kasık ağrılarım vardı ve sabaha kadar huzursuz uyudum sanki bişey olmuş gibi. sabah yakındaki polikliniğe gittim. Doktor ona devam etmedim diye biraz trip yaptı ama ultrasonda bebeğin yan duruyor bu normal bişey değil nezmandır böyle dedi. bende hep öyle yan görüyorum dedim. doktorun seni hiç uyarmadı takip edilmesi gereken bir urum bu kasık ağrıların çok olur bu durum ve oturup kalkmana çok dikkat etmen lazım ani hareketlerde keseden suyun gelir dedi doktoruna söyle bu durumu duruşlarına dikkat ederek düzenlenebilir dedi.
Eşimi aradım beni huzursuz etti 3. bir doktora daha gitmek istiyorum arada kaldım biri bana normal yada gerçekten de değil desin dedim. Şimdi kendi doktorumu aramayacam, 3 .doktor ne derse ona göre davranacağım. Canımı sıktı yaaa...

selam kıslar ben dün akşam dr gittim bebeğin eşi rahime yakın kanaman oldan olabilir dedi benim gibi olan varmı kanamam durmuştu bugün pempe geliyor filiz senin kanamalarının sebebi ne acaba benimki gibimi
canım benım kesenın yanında kanama alanım vardı ama bebegın eşinin otarafta deıl dedi kendı dr.
başka dr gıttım oda bebegın eşinin orda dedi .sonra kendı dr gıttım dedım bole bole başka dr gıttım bole dedı makıneden fark edıyor dedi bana gosterdı alanımı resımle cızdı..
eger kese etrafıysa ve bebegın esındeyse mutlaka proluton depot 500 ol demıstı dr bana .
ben 2 sefer oldum haftada 1 kanama durdu lekelerım gelıo hala canım

korkma hemen canım. uzun süreli kullanım için ilaç bünyende birikir. 1 taneden problem olmaz

AY DUN GECE COK KORKTUM YAA :18: eşime okudum yazıyı bısey olmaz 1 taneden dedı ama genede ıcıme kurt dustu

canım bence o doktor sen ona gitmediğin için yapmıştır bişeycik olmaz,kendi doktorunu ara

Canım, seni çok iyi anlayabiliyorum. Daha burda yeniyim ama 2,5 yaşında bir oğlum var. Öncesini bilmesem de yazından anladığım kadarıyla seninkine benzer sıkıntılar bende hamileliğim öncesi ve sonrasında yaşamıştım. Ama inan bana bu hayatta kimse şuan karnındakinden daha önemli değil. Bebeğin doğduğunda, onunla birlikte kalbin ruhun nefesinde onun bedenine geçiyor sanki ve yüreğin bebeğinin kalbiyle orantılı atıyo. O yüzden kendini üzmemeye çalış. Çünkü karnımızda dahi olsa etkileniyolar. Senin mutsuzluğunla mutsuz oluyolar. Bunu doğunca daha iyi anlıcaksın. Ayrıca eşin senin ve bebeğini düsünmüyo değil. Senin için kahvaltı hazırlıyo, evi temizliyo. Tamamen ilgisiz değil. Şunu unutmamak gerekiyorki sadece biz değil erkeklerde psikolojik olarak etkileniyolar. Üstüne bide bizim aşırı hassasiyetimiz ve tabi tartışmalar kaçınılmaz oluyo. Kendini üzme. Böyle bişi hayatta kaç kere başımıza gelebilir ki. Bu mucizenin tadını çıkarmaya bak. Eşin yemek yapmıyosa dışardan söyle. Kendini yalnız hissetme. Bak kadınlar kulubu gibi bi site var. Burda insanın yalnız kalması imkansız:) Herkes yardımsever ve canayakın.

Kızlar doktorum aradı ikili testimin sonucu çıkmış.Çok şükür temizmiş. Darısı sonuç bekleyenlere.

yok tatlım 1 taneden bişeycik olmaz. sürekli içersen olmaz. korkma sen .

canım sakin ol rabbim ona ömür yazmışsa bişeycil olmaz sen tedbirini al rahat ol bebeiş stresini hisseder acil bir durum olsa veya tehliken dr söylerdi

ay kuzum benımde ole agrı oluyorkı nıe takıosun ??
hatta sıze yazdım wc cıkamadıgım ıcın bagırsaklar sıkıstırıp agrıya sebeb olabılıyormus
buarada omur ılık ve legen kemıgı genısledıgı ıcın sırt agrıları ve bel agrıları cok cok normalmıss bende 5 gun cektım sonra baktım cızelgemde yazıodu rahatladım.
wc cıkabılıomusun ? belkı ondandır korkma hersey yolunda ise.

bencede canım bır 3 .cu dr daha gozuk en azından ıcın rahat eder ama bebegın bu haftalarda donebılıomus :44:
bı sorun olabılecegını ben hıc dusunmuyorum yaa ne zaman gıdıceksın bızı haberdar et

kızlar buarada saglık ocagında bellı bır haftadan sonra bebegın kalp atısını duyabılıomusuz
bır makıne varmıs onunla dınleyebılıolarmıs haberınız ola. benım arkadasım soyledıde :))

buarada yasemıncım senıde ekleyelım lsıteye bılgılerını yazsana kız:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…