bencede ama dıkkat et zor kavustun canım.benim kendi doktorum biraz felaket tellalıdikkat edeyim diye birazda kendi abartıyor
hayırlısı ne ise o olsun artık kız erkek farketmez ama kızda olsa fena olmaz hani
sende lekelerden ne çektin bee filizimm.inşallah bir an önce kurtulursun.
oyy canım benımmm bu haftalarda duygusallık hat safhadaymıscanım ıanankı ruhsal durumum hıc ıyı degıl artık sınırden karnıma sancı gıryor bu sefrde daha beter usuluyorum bebegıme bısey olcak dıcek annem uzakta burda bı tek teyzem var onunda 3 cocugu var sureklı gorusemıyoruz. eve gıtmek bıle ıstemyorum evım deterjan kokuyor havanlandıroyum cıkmıyor hersey ustume gelyor benım ıse zor gelyor napcam ben fılız
badecim canım geçmiş olsun bu tür ağrılar olabiliyormuş .arada bende de oluyor ..şu sıpaları hayırlısıyla bir doğursaydık yaa:)of hergünüm ayrı bir atraksiyon olarak geçiyor gerçekten ..allahım yardımcımız olsun..
bitanemmmm düşünmen güzel sözlerinle destek vermen yeter.
yaa kızlar sizleri çok iyi anlıyorum ama diyecek biişi bulamıyorum. takmaya kalkarsak okadar çok dert var kiii sorun edecek. kuzular için katlanıcazz başka şansımız var mı? yemin ediyorum yakında olsam okadar çok yardımcı olmak istiyorum ki sizlere. bu haftalarda bunalıma girme dönemlerimiz. neolur dikkat edin psikolojinizi bozmayın. çok üzülüyorum yazdıklarınızı okuyunca zaten hassasım dokunsalar ağlıyorum.
ben malesef köy gibi bi yerdeyim, keşke öyle imkanım olsa canımmm.canım anlıyorum seni hemde çok iyi bende senin gibiyim yani hamilelikten değil okul yüzünden yemek yapmaya vaktim olmuyor üniversite okuyorum hala ben okuldayım aksama kadar su ara son günler olduğu için rahatım biraz ama ödevler sınavlar derken ne ev temizleme halim oluyor ne yemek yapmaya kimsemde yok ankara da yalnızım eşim çok yoğun bazen senin gibi bunalıyorum kavga ediyorum ailemin yanına gitmek istiyorum ama çözüm olmuyor eminim eşlerimiz bizi çok seviyorlar ama onlarda çalışmak zorunda ve onlarında dinlenmeye ihtiyacı varyemek yapamıyorum genelde ve dışardan istiyorum mecburen
sorma canım yaa dünden beri o kadar huzursuzum ki..
Bu ağrı sıktı canımı..şimdi dokunsalar ağlayacak gibiyim..
Gidip bi pruluton yaptırsam mı diye düşünüyorum..
Adet günü olunca oluyoda olmasın artık..iyice paranoyak oldum
Ayyyiçtimki 1 tane greyfurt 2 portakal sıktım progestan dısında ilaç almıyorum çok korktum şimdi ( progestanıda ustune içtim şimdi ya zehirlenme olursa
ben malesef köy gibi bi yerdeyim, keşke öyle imkanım olsa canımmm.
canım ben prolutonu 2 sefer oldum dr bana cok agır 500'ü dedi ben onu 15 de bır verıyorum dedi ancak cok kanama ve rısklı gebelıkte verıyorum 1 haftada dedi.
Progestan 4 tane sana yeterlı dedi bırdahada vermedı ıgneyi agrın devam edıyormu pekı ara aramı oluyor.
Ara ara oluyorsa korkma.benımde agrıyor rahım bıle arada baskı gıbı bısey oluyor
canım benım kesenın yanında kanama alanım vardı ama bebegın eşinin otarafta deıl dedi kendı dr.selam kıslar ben dün akşam dr gittim bebeğin eşi rahime yakın kanaman oldan olabilir dedi benim gibi olan varmı kanamam durmuştu bugün pempe geliyor filiz senin kanamalarının sebebi ne acaba benimki gibimi
korkma hemen canım. uzun süreli kullanım için ilaç bünyende birikir. 1 taneden problem olmaz
toprakates çok üzüldüm çok geçmiş olsun rabbim hakkıın hayırlısını nasip etsin inşallah tez vakitte yavruna kavuşursun
hepinize selamlar kizlar..
bugun sabah i§e giderken baktim gecmise biraz..
toprakates benim sıpanında 2 mm çıktı buradakiler genelde 1.3 1.5 diyo bende biraz taktım yarın kan sonuçları çıkıyo doktora gideceğim bakalım ne diyecek yazdıklarını okuyunca biraz rahatladım allah sağlık sıhat versin kuzularımıza
vahsihatunum canim gözün aydin sende bizden olmuşsun oğluşun oluyormuş hayırlı uğurlu olsun :)
Sağolasın :))) sana da hayırlı olsunoğluşlarımızı kucağımıza alacağımız günü iple çekiyorum
Mrb arkadaşlar umarım herkesin durumu çok iyidir yazıları eskisi gibi takip edemiyorum ama sayenizde çok şey öğrendim. Bugün doktora gittik ve bebeğimizin cinsiyetini öğrendik erkekmiş ve çok sağlıklıymış o kadar çok sevindik ki cidden dünyaya birini getirmek harika bir duygu... Herkese iyi geceler sağlıklı günler...
Hayırlı olsun bir pipi daha
canım oyle gusel ıfade etmıssınkı ustune dıcek bı kelıme bulamıyorum tam hıssettıklerımı yazmıssınnnn canım hayırlı saglıklı olsun herseyden once benımde dılegım bu.
Canım bulantıların hala devam mı ediyor? 3 aydan sonra azalır diyorlar ama inş geçer ya
Hayırlı olsun bir kuku haberigünaydın kızlar nasılsınız
benim kasık ağrılarım halen devam ediyor. dün farklı bir doktor görüşü almak için başka doktora gittim.kendi doktorumun aksine herşey iyi dedi.bebeğin suyu, gelişimi, kesesi, kalp atışı herşeyi mükemmel dedi
tedaviyle hamile kaldığım için kıymetli gebelik grubuna giriyormuşum.o yüzden biraz daha özen göstermem gerekiyormuş.
bu arada cinsiyetini sordum kız dedi.kendi doktorum 12.haftdada erkek olabilir ama kesin deyil demişti. o kadar sevindikki inşallah değişmez
kızlar canım sıkkın
dün kasık ağrılarım vardı ve sabaha kadar huzursuz uyudum sanki bişey olmuş gibi. sabah yakındaki polikliniğe gittim. Doktor ona devam etmedim diye biraz trip yaptı ama ultrasonda bebeğin yan duruyor bu normal bişey değil nezmandır böyle dedi. bende hep öyle yan görüyorum dedim. doktorun seni hiç uyarmadı takip edilmesi gereken bir urum bu kasık ağrıların çok olur bu durum ve oturup kalkmana çok dikkat etmen lazım ani hareketlerde keseden suyun gelir dedidoktoruna söyle bu durumu duruşlarına dikkat ederek düzenlenebilir dedi.
Eşimi aradım beni huzursuz etti 3. bir doktora daha gitmek istiyorum arada kaldım biri bana normal yada gerçekten de değil desin dedim. Şimdi kendi doktorumu aramayacam, 3 .doktor ne derse ona göre davranacağım. Canımı sıktı yaaa...
Günaydın kızlar. Destekleriniz, güzel sözleriniz için teşekkür ederim. Dün erkenden gidip uyudum beyefendi ancak akşam 9-10 gibi kalktı. Ben hala ağlıyodum, "benim yüzümden olduğunu billiyorum" dedi. "dokunma bana" diye bağırdım gittim yattım. gecenin bi yarısı geldi girdi yatağa. ben de kalktım salonda yattım. sanırım izin almış sabah,kalktı kahvaltı hazırladı, evi süpürdü. İnanın umurumda değil hala da ağlıyorum sanki içimde su var. gözlerim iki küçük balona döndü, açmakta zorlanıyorum.
Mesele ev temizliği değil. Dün 10 defa yanına gittim acıktım yemek yap nolur diye. Atıştır diyosunuz ama inanın 1 aydır toplasanız 4-5 defa adam gibi yemek yedim. zaten 2 güne bir gün karpuz-ekmek yiyorum. Valla o kadar gerginim ki şuan anlatamam. Zaten benim kimim kimsem yok, 1 tane arkadaşım yok, bi de bunu kaldıramıyorum artık.
canım benım kesenın yanında kanama alanım vardı ama bebegın eşinin otarafta deıl dedi kendı dr.
başka dr gıttım oda bebegın eşinin orda dedi .sonra kendı dr gıttım dedım bole bole başka dr gıttım bole dedı makıneden fark edıyor dedi bana gosterdı alanımı resımle cızdı..
eger kese etrafıysa ve bebegın esındeyse mutlaka proluton depot 500 ol demıstı dr bana .
ben 2 sefer oldum haftada 1 kanama durdu lekelerım gelıo hala canım
AY DUN GECE COK KORKTUM YAA :18: eşime okudum yazıyı bısey olmaz 1 taneden dedı ama genede ıcıme kurt dustu
ya böyle sanki bağırsakların bozulur ya öyle bi ağrı..dünden beri var..
dün akşam gittim ultrasonda bakıldı..iyiydi herşey..
bu günde devam ediyo..leke yok ama bel ve karnım ağrıyınca huzursuz oluyorum
adet gününe bağlıyorum kendimce.öff eve ultrason alamadım gitti:)
ay kuzum benımde ole agrı oluyorkı nıe takıosun ??ya böyle sanki bağırsakların bozulur ya öyle bi ağrı..dünden beri var..
dün akşam gittim ultrasonda bakıldı..iyiydi herşey..
bu günde devam ediyo..leke yok ama bel ve karnım ağrıyınca huzursuz oluyorum
adet gününe bağlıyorum kendimce.öff eve ultrason alamadım gitti:)
bencede canım bır 3 .cu dr daha gozuk en azından ıcın rahat eder ama bebegın bu haftalarda donebılıomus :44:kızlar canım sıkkın
dün kasık ağrılarım vardı ve sabaha kadar huzursuz uyudum sanki bişey olmuş gibi. sabah yakındaki polikliniğe gittim. Doktor ona devam etmedim diye biraz trip yaptı ama ultrasonda bebeğin yan duruyor bu normal bişey değil nezmandır böyle dedi. bende hep öyle yan görüyorum dedim. doktorun seni hiç uyarmadı takip edilmesi gereken bir urum bu kasık ağrıların çok olur bu durum ve oturup kalkmana çok dikkat etmen lazım ani hareketlerde keseden suyun gelir dedidoktoruna söyle bu durumu duruşlarına dikkat ederek düzenlenebilir dedi.
Eşimi aradım beni huzursuz etti 3. bir doktora daha gitmek istiyorum arada kaldım biri bana normal yada gerçekten de değil desin dedim. Şimdi kendi doktorumu aramayacam, 3 .doktor ne derse ona göre davranacağım. Canımı sıktı yaaa...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?