Canım, seni çok iyi anlayabiliyorum. Daha burda yeniyim ama 2,5 yaşında bir oğlum var. Öncesini bilmesem de yazından anladığım kadarıyla seninkine benzer sıkıntılar bende hamileliğim öncesi ve sonrasında yaşamıştım. Ama inan bana bu hayatta kimse şuan karnındakinden daha önemli değil. Bebeğin doğduğunda, onunla birlikte kalbin ruhun nefesinde onun bedenine geçiyor sanki ve yüreğin bebeğinin kalbiyle orantılı atıyo. O yüzden kendini üzmemeye çalış. Çünkü karnımızda dahi olsa etkileniyolar. Senin mutsuzluğunla mutsuz oluyolar. Bunu doğunca daha iyi anlıcaksın. Ayrıca eşin senin ve bebeğini düsünmüyo değil. Senin için kahvaltı hazırlıyo, evi temizliyo. Tamamen ilgisiz değil. Şunu unutmamak gerekiyorki sadece biz değil erkeklerde psikolojik olarak etkileniyolar. Üstüne bide bizim aşırı hassasiyetimiz ve tabi tartışmalar kaçınılmaz oluyo. Kendini üzme. Böyle bişi hayatta kaç kere başımıza gelebilir ki. Bu mucizenin tadını çıkarmaya bak. Eşin yemek yapmıyosa dışardan söyle. Kendini yalnız hissetme. Bak kadınlar kulubu gibi bi site var. Burda insanın yalnız kalması imkansız:) Herkes yardımsever ve canayakın.
kızlar canım sıkkın
dün kasık ağrılarım vardı ve sabaha kadar huzursuz uyudum sanki bişey olmuş gibi. sabah yakındaki polikliniğe gittim. Doktor ona devam etmedim diye biraz trip yaptı ama ultrasonda bebeğin yan duruyor bu normal bişey değil nezmandır böyle dedi. bende hep öyle yan görüyorum dedim. doktorun seni hiç uyarmadı takip edilmesi gereken bir urum bu kasık ağrıların çok olur bu durum ve oturup kalkmana çok dikkat etmen lazım ani hareketlerde keseden suyun gelir dedidoktoruna söyle bu durumu duruşlarına dikkat ederek düzenlenebilir dedi.
Eşimi aradım beni huzursuz etti 3. bir doktora daha gitmek istiyorum arada kaldım biri bana normal yada gerçekten de değil desin dedim. Şimdi kendi doktorumu aramayacam, 3 .doktor ne derse ona göre davranacağım. Canımı sıktı yaaa...
canım bence o doktor sen ona gitmediğin için yapmıştır bişeycik olmaz,kendi doktorunu ara
kızlar canım sıkkın
dün kasık ağrılarım vardı ve sabaha kadar huzursuz uyudum sanki bişey olmuş gibi. sabah yakındaki polikliniğe gittim. Doktor ona devam etmedim diye biraz trip yaptı ama ultrasonda bebeğin yan duruyor bu normal bişey değil nezmandır böyle dedi. bende hep öyle yan görüyorum dedim. doktorun seni hiç uyarmadı takip edilmesi gereken bir urum bu kasık ağrıların çok olur bu durum ve oturup kalkmana çok dikkat etmen lazım ani hareketlerde keseden suyun gelir dedidoktoruna söyle bu durumu duruşlarına dikkat ederek düzenlenebilir dedi.
Eşimi aradım beni huzursuz etti 3. bir doktora daha gitmek istiyorum arada kaldım biri bana normal yada gerçekten de değil desin dedim. Şimdi kendi doktorumu aramayacam, 3 .doktor ne derse ona göre davranacağım. Canımı sıktı yaaa...
Kızlar doktorum aradı ikili testimin sonucu çıkmış.Çok şükür temizmiş. Darısı sonuç bekleyenlere.
ay kuzum benımde ole agrı oluyorkı nıe takıosun ??
hatta sıze yazdım wc cıkamadıgım ıcın bagırsaklar sıkıstırıp agrıya sebeb olabılıyormus
buarada omur ılık ve legen kemıgı genısledıgı ıcın sırt agrıları ve bel agrıları cok cok normalmıss bende 5 gun cektım sonra baktım cızelgemde yazıodu rahatladım.
wc cıkabılıomusun ? belkı ondandır korkma hersey yolunda ise.
bencede canım bır 3 .cu dr daha gozuk en azından ıcın rahat eder ama bebegın bu haftalarda donebılıomus :44:
bı sorun olabılecegını ben hıc dusunmuyorum yaane zaman gıdıceksın bızı haberdar et
canımmmmmm seni görmek çok güzelll. saol bitanemm benimm. aslında pek dikkat etmiyorum çiçeğim ya. yani şöyle çok üstüne düşmek istemiyorum korkuyorum çok. zıppır zıpıpırım. yediğime içtiğime çook dikkat ediyorum ama böyle iş güç fln hiç sakınmyorum kendimi. sanki üstüne düşünce kötü bişi olcak gibi geliyor. ama artık çiçek teyzeleri için kuzularıma çook dikkat etcemm sözz. dualarım seninle canım
kızlar gunaydınnn ..
testlerı guzel cıkanları tebrık ederım darısı sonuc bekleyenlerın başına inşallah..
benım lekeler hala benımle bı bıtemedı pis şey
grip çok fena olmusum halim hıc yok ılacta alamıyorum parolda grıp ıcınde yazıo ama emin olamadım
canım nergıs en son grıptı
Selamlar herkese...
Çiçek canım nasılsın?
Nehar kıyamam bebeğim,sende dışardan yemek sipariş et ne yiyebiliyorsan:) üzülme gececek hepsi.
Ben dün halsizlikten öldüm resmen,işe gelmek yorucu.
Sabah dolmuşta kadının teki çantasını yüzüme çarptı sinirlerimm ayyuuukaa çıktı resmen:)))
Günaydın kızlar. Destekleriniz, güzel sözleriniz için teşekkür ederim. Dün erkenden gidip uyudum beyefendi ancak akşam 9-10 gibi kalktı. Ben hala ağlıyodum, "benim yüzümden olduğunu billiyorum" dedi. "dokunma bana" diye bağırdım gittim yattım. gecenin bi yarısı geldi girdi yatağa. ben de kalktım salonda yattım. sanırım izin almış sabah,kalktı kahvaltı hazırladı, evi süpürdü. İnanın umurumda değil hala da ağlıyorum sanki içimde su var. gözlerim iki küçük balona döndü, açmakta zorlanıyorum.
Mesele ev temizliği değil. Dün 10 defa yanına gittim acıktım yemek yap nolur diye. Atıştır diyosunuz ama inanın 1 aydır toplasanız 4-5 defa adam gibi yemek yedim. zaten 2 güne bir gün karpuz-ekmek yiyorum. Valla o kadar gerginim ki şuan anlatamam. Zaten benim kimim kimsem yok, 1 tane arkadaşım yok, bi de bunu kaldıramıyorum artık.
nerdesin neharcığım sen? antalyada mıydın? çok üzüldüm inan sana. sıkma canını ben de çok ağlıyorum eşim böyle davranında. hamile olunca da iyice zoruna gidiyo insanın. Ama nolur dikkat et kendine meleğinden güç al o zaman kimse seni incitemez...
SEDEFbY LISTEYE EKLENMEK ISTERSEN EKLIYIM SENİİİDE
BUARADA KIZLAR LISTEDE OLMAYANLAR YAZSIN BILGILERINI EKLIYIM
BİDE BAZI ARKADASLAR LISTEDE VAR GELMIYORLAR AMA HICTE TANIMIYORUM NERDELER ACABA :))
CINSIYETLERIDE SOYLEYENLER OZELIME EKLEDIM
kızlar bısey sorucam yanıtlarsanız cok sevınırım
sımdı dr aradım grıbım nefes alamıyorum dedim ve hıc halım yok dedim bana mınoset alabılırsın dedi cok zorda kalıncada taylot alabılırsın dedi ıkılı testım daha cıkmamıs cıkınca arıycakmıs
buarada elevıt verdı bana decavıtle aynı seymı dedım aynı sey tabı dedii ama arkadasımda sıze gelıo ona decavıt vermıssınız dedım
aynı sey yoksa benden gızlı alıomusun dedı dedım yok almıyorumhalbuklı alıcaktım bugun gızlıce
elevıtmı alıyım decavıtmı dr elevıtı onerdi aynı ıcerık fırma farklıymıs
kızlar bısey sorucam yanıtlarsanız cok sevınırım
sımdı dr aradım grıbım nefes alamıyorum dedim ve hıc halım yok dedim bana mınoset alabılırsın dedi cok zorda kalıncada taylot alabılırsın dedi ıkılı testım daha cıkmamıs cıkınca arıycakmıs
buarada elevıt verdı bana decavıtle aynı seymı dedım aynı sey tabı dedii ama arkadasımda sıze gelıo ona decavıt vermıssınız dedım
aynı sey yoksa benden gızlı alıomusun dedı dedım yok almıyorumhalbuklı alıcaktım bugun gızlıce
teşekkür ederim canımmm.çok haklısın aile hayatımız bile olumsuz etkileniyo meslekleri çok çok zorrrkızlar slm epeydir aranızda olamıyorum geçmişi biraz takip ettim xnehar üzülme canım bende bir polis eşiyim genelde bu polis asker milletinin stresi kendine yetiyor zaten bide biz en hassas dönemdeyiz ister istemez onları da strese sokuyoruz galiba ama bebeğini düşün onu da olumsuz etkileme benimde 12 haftamdayım nerdeyse mide bulantılarım ve ağzımdaki o tat gitmedi benimkide dio ben gelene kadar kusmuyosun ben gelince kusuyosun naz mı yapıosun allam ya evet dedim sen gelene kadar bekletiyorum sen gelince çıkarıyom hayal dünyaları çok geniş bu adamların ben canımla uğraşıom onun düşündüğüne bak gene de sölene sölene yapıoo:))filizcim seninde şu lekelenmeler bi bitse de rahatlasan allah hepimize yavrularımızı sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah..
inş. herşey normaldir canım hiç anlamıyorumdün tam işten çıkarken yine lavaboyu ziyarete gittik o yüzden doktora geç kaldım sonuçlarımı aldım yanlız gösteremedim.
sonuçlarımda şöyle yazıyor.
down sendromu negatif tarama, tarama cutoff değerinin altındadır.
down sendromu için biyokimyasal risk =1:2547
trisomi 18/13 negatif tarama, tarama cutoff değerinin altındadır.
trisomi 18/13 için biyokimyasal risk =1:31033775
genelde elevıt veriyolar..sende onu alkızlar bısey sorucam yanıtlarsanız cok sevınırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?