2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440

canımmmm çok teşekkür ederimmm güzel sözlerin için, iyiki varsınız

o ne demekmiş ki..ben her gittiğimde ayrı bi şekilde duruyo..
hatta dün ayakları tepedeydi..gayet normal tuvalete ıkışmışsın çocuk kıvrılmış dedi..
ya böyle başka Dr.a gitmek iyimi kötümü bende anlamadım..
hepsi ayrı bişey söylüyor..
sıkma canını diycem kelin ilacı olsa başına sürermiş

canım bence o doktor sen ona gitmediğin için yapmıştır bişeycik olmaz,kendi doktorunu ara

bilmiyorum ki tatlım. eşimde arayalım olmazsa dedi ama ben 3. doktor fikrini alma ihtiyacı hissediyorum şuan. ona göre kendi doktorumu arayıp giderim. belkide son kontrolden sonra gelişen bir durumdur. bilemedim. kadın tripli filan ama sırf beni korktmak için böyle bişey yapacak bir doktorada benzemiyor ama. insanın birine güvenebilmesi ne önemli şey...

neyse ben bişeyler yicem, öğle arasından sonra medikale gideyim hangi doktor boşsa artık....

bişey olacağını sanmıyorum benimkide ayrıntılı ultrasona gittiğimde yüz üstü yatıyordu doktor karımı bastırınca döndü içerde dört dönüyorlar zaten bana gelmedi diye yapmışta olabilir doktor çeşit çeşit insan var dünyada başka doktora git için rahatlasın

Kızlar doktorum aradı ikili testimin sonucu çıkmış.Çok şükür temizmiş. Darısı sonuç bekleyenlere.

çok sevindim nehar gözün aydın bak bu sevinç sana üzüntünü unuttursun sende benim gibisin eşin hatasını anlamışsa üsteleme kısss beklentilerini tekrar tekrar söyle seni anlamasını sağlar belki

eve geldim şimdi açlıktan ölüyorum bişeyler yicem öğle arası geçsin diye bekliyorum hemen gideceğim. gelince haber verecem hayatım sağol.

Allah razı olsun canım :) dualarınız ve burdai güzel hebrleriniz ve desteğinizle iyiyim çok şükür. yoksa ne eşim ne de başka birileri beni anlamıyor. kimse adam gibi moral vermiyor. abuk sabuk yorumlarla sinirimi iyice tepeme getiriyor. ama burda olduğum sürece iyi oluyorum :) benim için iyi bak bebeklerimize :)

oyyy kıyamam geçecek yaw çoğu gitti azı kaldı :))

canım nergıs en son grıptı

nergisyaseminle sabah mesajlaştık grip hala eşi bulaştırmış. Ama çok şükür yine de iyiymiş.

iyiyim balım teşekkürler.. O kadına sen de bitane çarpsaydın :)

nerdesin neharcığım sen? antalyada mıydın? çok üzüldüm inan sana. sıkma canını ben de çok ağlıyorum eşim böyle davranında. hamile olunca da iyice zoruna gidiyo insanın. Ama nolur dikkat et kendine meleğinden güç al o zaman kimse seni incitemez...

evet canım antalyadayım ama bi beldede

kızlar bısey sorucam yanıtlarsanız cok sevınırım
sımdı dr aradım grıbım nefes alamıyorum dedim ve hıc halım yok dedim bana mınoset alabılırsın dedi cok zorda kalıncada taylot alabılırsın dedi ıkılı testım daha cıkmamıs cıkınca arıycakmıs
buarada elevıt verdı bana decavıtle aynı seymı dedım aynı sey tabı dedii ama arkadasımda sıze gelıo ona decavıt vermıssınız dedım
aynı sey yoksa benden gızlı alıomusun dedı dedım yok almıyorumhalbuklı alıcaktım bugun gızlıce
elevıtmı alıyım decavıtmı dr elevıtı onerdi aynı ıcerık fırma farklıymıs

selam kızlarr çok güzel bi rüya gördümm... bebeğimi gördüm.. erkek olmuşş
yalnız endişeliyim şuara dr um beni 2li test e çağırmadı yarın gtttiğmde yapar mı acaba geç kaldım mı bilmiorum..???
bide benm göbeğim çok azz çıktıı.. bilerek yüz üstü yatıorum bebeğimin harakatlerini hissetmek için ama hiç bi tepki alamıormm(
sizde herşey yolnda olabilr miii?? 5 haftadr bebeğim göremiorm yarn randevüm var çok m. ediorum... bde cinsiyeti belli olan var mıı bu haftalarda???

dün tam işten çıkarken yine lavaboyu ziyarete gittik o yüzden doktora geç kaldım sonuçlarımı aldım yanlız gösteremedim.

sonuçlarımda şöyle yazıyor.

down sendromu negatif tarama, tarama cutoff değerinin altındadır.
down sendromu için biyokimyasal risk =1:2547

trisomi 18/13 negatif tarama, tarama cutoff değerinin altındadır.
trisomi 18/13 için biyokimyasal risk =1:31033775

kızlar slm epeydir aranızda olamıyorum geçmişi biraz takip ettim xnehar üzülme canım bende bir polis eşiyim genelde bu polis asker milletinin stresi kendine yetiyor zaten bide biz en hassas dönemdeyiz ister istemez onları da strese sokuyoruz galiba ama bebeğini düşün onu da olumsuz etkileme benimde 12 haftamdayım nerdeyse mide bulantılarım ve ağzımdaki o tat gitmedi benimkide dio ben gelene kadar kusmuyosun ben gelince kusuyosun naz mı yapıosun allam ya evet dedim sen gelene kadar bekletiyorum sen gelince çıkarıyom hayal dünyaları çok geniş bu adamların ben canımla uğraşıom onun düşündüğüne bak gene de sölene sölene yapıoo:))filizcim seninde şu lekelenmeler bi bitse de rahatlasan allah hepimize yavrularımızı sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah..

tamam canım
SAT 21 ŞUBAT 2013
YAŞIM 37
2. GEBELİĞİM
MUHTEMEL DOĞUM 28 KASIM 2013

Canım benim doktorum elevit verdi çoook iyi işinde uzman bir doktor ama aynı işlevi gördüğünü biliyorum bende nette baya bakmıştım

ben elevit kullanıyorum. doğuma kadar kullanacaksın dedi. elevitin çok zengin olduğunu duydum. ama diğerini bilmiyorum hiç

teşekkür ederim canımmm.çok haklısın aile hayatımız bile olumsuz etkileniyo meslekleri çok çok zorrr

inş. herşey normaldir canım hiç anlamıyorum
sadece değerin altındadır demek iyi demek onu biliyorum..
ama değerleri bilmiyorum
genelde elevıt veriyolar..sende onu al

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…