2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
neharcım hem kendini hem bebeğini yıpratıyorsun senin yerinde olsam alırdım bir bardak su dökerdim tepesinden bak nasıl kendine geliyor.

filizim bende grip oldum fenalardayım ne yapcam bilmiyorum boğazım cayır cayır alev almış gibi yanıyor ıhlamura dayandım minoset içiyorum en azından vücüt ağrılarıma iyi gelsin diye...

puffy abla iyi olmana sevindim allah yardımcın olsun iki ev kolay değil ben bir evle başa çıkamıyorum

asyam sende tama kafana ooo bebiş ne şekilden ne şekillere giriyor doktorda bir alem önemli birşey olduğunu sanmıyorum ama yinede için rahat etsin 3. bir doktora sormanda fayda var.

Burcucum hamilelik döneminde en çok yıprananlardan bride sensin arkadaşım allah yardımcın olsun dilerim biran önce geçerde rahata kavuşursun eşininde allah iyiliğini versin insan azıcık anlayış gösterir yardımcı olmaya çalışır..

Burcakcım sizinde yeni eviniz hayırlı olsun allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin ve bizlerede nasip etsin inşallah.

kızlar atladığım bişey varsa kusura bakmayın geçmişi okudum alıntı yapmıştım yanlız sistem gidince hepside gitti aklımda kalanları yazmaya çalışdım hepinizi öpüyorum sevgiler..

birde cinsiyeti öğrenen ve sonuçlarını alan arkadaşlarımıda çok tebrik ediyorum darısı öğrenemeyenlerin başına inşallah

Son düzenleme:
neharcım hem kendini hem bebeğini yıpratıyorsun senin yerinde olsam alırdım bir bardak su dökerdim tepesinden bak nasıl kendine geliyor.

keşke dün deseydin bunu nasıl akıl edemedim kiii... canım artık umurumda değil ne konuşurum ne bişe isterim.kalkar yemeği mi de yaparım bulaşığımı da yıkarım.önemli olan wc ve mutfak gerisi ne halde olursa olsun.takmicam artık ne onu ne evi. beklentim oldukça üzülen ben oluyorum

lekelenmelerin ne renk benim şu an adetimin son günlerindeki gibi geliyo:26:sende de oldumu

dün yazdığını görmemişim canım yosa mutlakasöylerdim eşim kalkmadığı zaman çünkü onu tehdit ediyorum.. Bugünler geçicek allahın izniyle rabbim yeterki sana ve evladına sağlık versin boşver zaten takarak kendine eziyet ediyorsun o akan gözyaşlarına yazık bebişin üzülüyor ona yazık. varsın evi pislik götürsün valahi umrumda değil kaldıki benim senin gibi bir durumumda yok sadece miğde bulantısı kokudan inanılmaz rahatsız oluyorum. ama eminim eşininde üzerine bir gaflet çökmüştür oda istemez senin üzülmeni bunları yaşamanı.
arkadaşlar öneride bulunmuşlar gerçi ama etrafında varsa eğer böle evine gelip temizlik yapabilcek birisi ve imkanında varsa vallahi gözünün yaşına bakma haftada iki gün çağır yapsın genel temizliğini ütünü vs en azından bu günlerini atlatana kadar. bir p.tesi perşembe çağırısın en azından kafan rahat olur.

evım detrjan ve yumusatıcı kokyr ben hamıs kalmadan once bıras deterjana falan duskundum bırduru temızleyıcı madde var dır evdebıde camasır yıkamak asmak toplamak delı edıyor benı kokusu bazen bı kac gun askıda kalıyor sanırım onun kokusu kalıyor evde.
esıme gelınce bı pazarı varmıs onda benımle dısarıda gecırmek ıstemıyor paşa evde yatmak ıstıyor.arkadsım yok burda canım benım aile arkadaslarım ankarada kaldılar.burda bı teyzem var onunda 3 cocgu var bırı 2.5 yasında dıgerlerı orta okulda onların peşinde zaten 1 aya kadar onlarda şehır değiştircekler ben ıycene yalnız kalacağım.işte ekonomık sebepler yuzunden çalışmak zorundayım

evet canım mağlesef oyle oldu bazen cok soylenıyorum aglıyorum ozmanda dıyorumkı bu kadar soylenıyorum bebegıme ya bısey olursa solendıgım ıcın kendıme kızıyorum

İnşallah sağlıklı bir şekilde bebeklerimizi kucaklarımıza alırız, ama oğlan mı kız mı merakım iyice arttı benim, tabi öncesinde 2 li testi sonucum inşallah iyi çıkar, ense kalınlığı 2.1 ideal dedi doktor tabi arkasından da hemen ekledi tek başına bişey ifade etmez kan sonuçlarında bir çıksın hele diye. Gerçekten çok heyecanlı, heyecanın sürekli devam ettiği, tedirginlikle mutluluğun sürekli kolkola olduğu bir dönem yaşıyorum:)

evet canım mağlesef oyle oldu bazen cok soylenıyorum aglıyorum ozmanda dıyorumkı bu kadar soylenıyorum bebegıme ya bısey olursa solendıgım ıcın kendıme kızıyorum

bende söyleniyorum ama elimde değil napimm... hatta bazen göbişime dokunup sen hayırlısıyla bir dünyaya gelde ben senin o totişini nasıl ısırıyorum görüceksin diyorum :)

saol canımmm evet cok dert var ama ınankı bazen bunları dusenemıyorsun dunya bı anda benı boğuyor gıbı oluyor bıde sen üçüz annesisin daha cok destege ıhtıyacın var ALLAH hepimizin yardımcısı olsun.2 gundur okadar kasıldım kı sters sınır kanımda agrılar basladı bu seferde bebegımı uzuyroum dıye ağlıycam ınankı

aynen ole dedı canım bana psıkoljın bozulmus kendını duzelt dedı yaaaa o telefonun ıcıne grıp bogasım geldı

Teşkkür ederim canım inşallah kan sonuçların da güzel çıkar. Zaten ense kalınlığı iyi çıkınca kan da iyi çıkıyormuş genelde. Ben ne yapacağıma karar veremiyorum. Eyüp EKİCİ'yi aradım sekreteriyle görüştüm. Durumu anlattım. Ense 2,43 çıktı ama kan sonucum iyi. İç organları incelensin istiyorum diye. Ama 18. haftadan önce incelenemiyor dedi. Kafam karmakarışık

canım benım dur panık yapma hemen bazen doktorlar gereksız yere evham yaptıryorlar bı kendı doktoruna gıt bence ya da baska bır doktora gıt uzman bırıne gıt oldumu tatlım habersız bırakma bızı

bende söyleniyorum ama elimde değil napimm... hatta bazen göbişime dokunup sen hayırlısıyla bir dünyaya gelde ben senin o totişini nasıl ısırıyorum görüceksin diyorum :)

aynen bende ole yapıyorum nazlı kzım dıyıverersım gelıyor.yaa bıde bulluk varsa anneeee ıkıde bır kız dıyıp durma bozuluyorumm haaa dıyordur

Selam hatunlar nasılsınız?
Benim bugün takvimimde tebrikler 1.trimester sona erdi yazıyor.
2.trimester başlamış bende.
Çok karnım ağrıyor,gaz olduğunu düşünüp kendimi teskin ediyorum.
Birde acayip bir şişlik varki öyle böyle değil.
Daha kilo almadım doğru dürüst ama kendimi 10 kilo almış gibi şiş hissediyorum.
Çok fazla ödemim var galiba.
2 haftadır da rahat edebilmek için hamile pantolonu giyiyorum,gerçekten çok rahat.

kıyamam ya keşke yakın olsak birbirmize yardım ederdik

bu gün belim çok ağrıyo..karnımda da hafif ağrı var..
dün korktum Dr.a gittim iyiydi bebiş..
ama ağrım geçmedi..zararı olmasa bu günde giderdim..
bu gün adet günüm ondanmı acaba bu ağrılar

dün benim de ağrı oldu belim adet olacak gibiydim,olurmuş öyle arada ama.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…