Teşkkür ederim canım inşallah kan sonuçların da güzel çıkar. Zaten ense kalınlığı iyi çıkınca kan da iyi çıkıyormuş genelde. Ben ne yapacağıma karar veremiyorum. Eyüp EKİCİ'yi aradım sekreteriyle görüştüm. Durumu anlattım. Ense 2,43 çıktı ama kan sonucum iyi. İç organları incelensin istiyorum diye. Ama 18. haftadan önce incelenemiyor dedi. Kafam karmakarışık
Selam hatunlar nasılsınız?
Benim bugün takvimimde tebrikler 1.trimester sona erdi yazıyor.
2.trimester başlamış bende.
Çok karnım ağrıyor,gaz olduğunu düşünüp kendimi teskin ediyorum.
Birde acayip bir şişlik varki öyle böyle değil.
Daha kilo almadım doğru dürüst ama kendimi 10 kilo almış gibi şiş hissediyorum.
Çok fazla ödemim var galiba.
2 haftadır da rahat edebilmek için hamile pantolonu giyiyorum,gerçekten çok rahat.
adet ağrısıyla gaz ağrısı gibi bişey var..
evet olur diyolarda işte huzursuz oluyoruz
canım yazdığın yazıyı bulup ekleyemedim ama okudum olanları oakdar iyi anlıyorum ki seni erkeklerin bizi anlamaları cok cok zor , cok anlayışlı bile olsa bi noktadan sonra anlamıyorlar cünkü bebeklerimiz bizim karnımızda bizim daha dygusal daha halsiz olduğumuzu anlayamıyorlar bende öyleyim bu ay toplam 2 kere yemek yapabildim marketten hazır nugget patates aldım kızartıp yiyip duruyorum artık midem bulandı onlardan ama gücüm yok yapmaya ;/ sen kendini üzme inşallah şu halsizlikler bulantılar ağrılar 1 2 hafta içinde geçer 2 tiremsr dönemle geride kalır belirtiler bizde rahat ederiz artık sen kendini üzme ağlama,, ben ağlayınca bebeğime bişi olcak snıyorum ;(
İkinize de tavsiyem kola içmeniz ve geğirmeye çalışmanız.
Eğer ki geğirirseniz ve Şişkinlik geçer gibi olursa Gazdır.
Biliyorum kimse burda tavsiye etmiyor ama ben ne yazık ki ne su içebilitorum 1 yudum ne bişey yiyebiliyorum.
Deli gibi mide kazıntısı var.
Bişey yersem de kola ancak rahatlatıyor şişkinlikten mahvoluyorum yoksa
ikili test sonucu ne kadar surede cikiyor biliyor musunuz ? biz de cuma gunu vericez kani bakalim dr da o gun gorecek.
Canım şişkinlik genel olarak vücudumda var.
Vücudum çok su topluyor,bir keresinde nedenini sormuştum doktora,
tiroidden demişti.Bitki çayları ile hallediyordum hamilelikten önce.
Şimdi yasak olduğu için iyice kötü hissediyorum kendimi.
Gaz pek olmuyor bende.Bugün oldu yediğim birşeyden heralde.
Ben fanta içmiştim geçen hafta.Mide bulantıma iyi gelmişti.
Kolaya nazaran daha masum görünüyor bana.
Aslında içebilsem maden suyu en güzeli bence.
Ama onunla da aram yok hiç.Bence sende kola yerine maden suyu içebilirsin.
ikili test sonucu ne kadar surede cikiyor biliyor musunuz ? biz de cuma gunu vericez kani bakalim dr da o gun gorecek.
İkinize de tavsiyem kola içmeniz ve geğirmeye çalışmanız.
Eğer ki geğirirseniz ve Şişkinlik geçer gibi olursa Gazdır.
Biliyorum kimse burda tavsiye etmiyor ama ben ne yazık ki ne su içebilitorum 1 yudum ne bişey yiyebiliyorum.
Deli gibi mide kazıntısı var.
Bişey yersem de kola ancak rahatlatıyor şişkinlikten mahvoluyorum yoksa
Canım ilk başlarda maden suyu içtim ama hep çıkardım. O nedenle tiksiniyorum.
Kime ne faydalı ise işte.
Su içebilsem keşke suya hasretim. Şu dönem geçsin damacanayı ağzıma pompalamayı düşüyorum o derece
kızlar şmdi uzman tvde izledmm çikolata yemek anne karnındaki bebeği hareketlendirrmişş.. hareketlerini hissedemediiniz zamanlarda çikolata yiyerek bi sorun olup olmadıını anlayablrmişizzz
canım bence o doktor sen ona gitmediğin için yapmıştır bişeycik olmaz,kendi doktorunu ara
bizim daha var o zamanlara :))
Biliyorum canım su bile tiksindiriyor insanı.Ben de enfeksiyon var diye içmeye çalışıyorum ama o kadar
zorlanıyorum ki.Zaten geçtiği de yok enfeksiyonun.
benim gaz değil canım..ağrısı onun gibi demek istedim..
ben kolayı hayatımdan çıkaralı8 sene oluyo..
büyüklere bile bu kadar zararı olan asitli bi içecek küçücük bebeklere ne yapar düşünsene..
sende zorda kaldığın için içiyosun anlıyorum ama az tüketmeye çalış ..onun içindeki asit ve şeker oranı bebeğe zararlı..
ne zaman hissetcem hareketini nezamannnnnn ;(((
20.haftada tam hissediliyor..
15ten sonra hissedenlerde var..
ama en net 20.haftada başlıyo
Aynen bende de hamileliğimin başından beri enfeksiyon var ve hala geçmedi.
Suya katılan bi ilaç verdi doktor ama korkudan içemiyorum çıkacak diye.
Bu sabah folik asitimi bile içemedim su içenediğim için
Ah keşke ben de çıkarabilsem
Biliyorum içmek istemiyorum ama mecbur yoksa istifralardan başımı kaldıramıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?