2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440

merhaba hoşgeldinnn canım 1 gün aramızda sadece bulaşık makinesinin kokusundan tiksiniyorum ama içi gercekten kokuyor bide sucuk göbişim zaten göbiş olarak vardı iyce cıktı 5 aylıkla yarışacak az kaldı

karnımın ağrısı benide çok fazlasıyla korkutuyor.gaz sancısınada benziyor adet sancısınada ayırt edemiyorum.
1 haftadan fazladır bu durum mevcut.çok afedersiniz büyük abdestim simsiyah çıkıyor
progestan - aspirin- decavit içiyorum. ben progestandan şüpheleniyorum.olası yan etkilerinde yazıyor.
bir dahakine doktora sorcam :44::44:

sendede mi var ağrı..
bu zamanlar da normal mi acaba..12 yi bitiren sancılanıyor...

tamam canım
SAT 21 ŞUBAT 2013
YAŞIM 37
2. GEBELİĞİM
MUHTEMEL DOĞUM 28 KASIM 2013
eklıyorum canım
Canım benim doktorum elevit verdi çoook iyi işinde uzman bir doktor ama aynı işlevi gördüğünü biliyorum bende nette baya bakmıştım
evet canım ıcerık aynıymıss bende elevıtı aldım
ben elevit kullanıyorum. doğuma kadar kullanacaksın dedi. elevitin çok zengin olduğunu duydum. ama diğerini bilmiyorum hiç
aynı ıcerıkmıs canım sordum eczaneye dr.a elevıt aldım bende.. sadece marka farkı varmıs
Filiz ben listede miyim acaba?

Sat:21 Şubat 2013
Muhtemel doğum tarihi: 28 Kasım 2013
İlk hamileliğim
11.haftamın içindeyim
eklıyorum canım oke
lekelenmelerin ne renk benim şu an adetimin son günlerindeki gibi geliyo:26:sende de oldumu
benım kahverengı canım koyu kahve gelıyor adetın son gunlerınde olurya hanı kahverengı oyle suan
anladım cNIM YAA hayırlısı olsun ne yapıcaksın rabbım yardım etsın ıns.
hersey yoluna gırer sıkma canını

kızlar sımdı dr'umun asistanı aradı 2 li testım cıkmıss cok sukur bısey yok dedi
ayy öyle sevındımkı allaha hamd olsun yaa çok mutlu oldummm rabbım inş hepımızın bebıslerını saglıkla kucaklamayı nasıp eder..bide gıttım bır bady aldım cok guzel eklerım bırazdan

hadi gözün aydın..darısı sonuç bekleyenlere olsun inş.

kola içmeee!!!! canım yaa biliyorsun kolanın zararlarını .. dayanamıyo bazen insn asitli bişi içmek istiyo ben çok severim kolayı cok zorlandım bırakmak için, mineralli su içersen hem yararlı hemde mideyi rahatlatıyo

sendede mi var ağrı..
bu zamanlar da normal mi acaba..12 yi bitiren sancılanıyor...

12 hafta bittiğinden beri hergün ağrı yaşıyorum canım. kendi doktorum çok yormuşsun kendini 15 gün yat dinlen dedi.aynı gün pruloton iğne vuruldum. dün farklı bir doktora gittim herşey normal bu haftalarda olur dedi anlamadım :44:
benim gebeliğim tedaviyle oldu.kıymetli gebelik gurubundaymışım.biraz daha dikkat et dedi.
yürümeye korkar oldum valla :18:

Tebrik ederim,benim de 2 li taramam iyi çıktı,sadece tsh yüksek ilaçımın dozunu arttırıcam.Onun dışında herşey yolunda, inşallah herkes sağlıklı geçirir bu süreci.

kızlarr ben geldim şimdi. Eşimin isteği ile kendi doktoruma gitmişim iyiki de ona gitmişim... Anlattım ona herşeyi, bunları diyen doktorun da tanıyor, sağ olsun başka bir şey demiyorum gel bakalım bebeğine dedi.
Bebeğimm maşallah kıpır kıpır yerinde hiç durmadı herşey çok güzel ve iyi dedi. kasık ağrıların olacak hamilelik=kasık bel ağrısı demektir unutma dedi. Bebeğin 14. haftadan sonra sürekli şekil değiştiri henüz hissetmezsin duvara değimediğinden ama şuan sağa yatıyor hapşursan yada merdiven çıksan sola döner yada oturu sürekli yer değiştirecek artık dedi.
Çok şükür herşey yolunda yani....

VEEE BİDE BİŞEY DAHA VAR : BENİMDE ŞEHZADEM GEİYOORRRR.... ''EREN''in geliyor. ihtimal %de kaç dedim %100 erkek dedi pipiyi de gösterdi... Allahım kahkahamı herkes duymuştur

hadi gözün aydın canımm çok sevindim

ewt emtus cinsiyetini öğrendinm,iii sende evleneli az olmuş ben 10 aylık evliyimmm biraz gec olsun dedik geldi bebeişşş ay sucujk deme bana öle bi kokuyooo yemiyorummm

dikkat et tabi bebeğinin sağlığından önemli değil hiç bi yemek temizlik,,,, bende cok yorup kendimi belimi agırtsamda aman dikkatt

Kimse bana cevap vermicek sanırım

filizcim gözün aydınnn geri kalanların başına da inşallahhh

ewt emtus cinsiyetini öğrendinm,iii sende evleneli az olmuş ben 10 aylık evliyimmm biraz gec olsun dedik geldi bebeişşş ay sucujk deme bana öle bi kokuyooo yemiyorummm
hahaha biz göya 2 sene bebek istemiyoduk daha genciz gezeriz diyee nerdeee 2 aylık evliyken hamile kaldım ama işin tuhafı kaza ile değil fikir değiştirip bebek isteyerek kdmskfms hayırlısı cok mutluyum iyki var evet igrenc kokuyo dolabıda kokutuyo bidaha almıcammm

cnsyet ögrenmedim bu arada 2 gn sonra randevum var bakalım ne dicek

Son düzenleme:

ayyyy çok sevindim 15 haftada gösteriyor demekkiii ay bizimki ne olckkiii ay cnm herkese bakmayaa insan herşeye inanıyo hamilelikte pat die biri bişey diyoooooooo demek erennn svindim bu sene erkek çok ya erencik ne tarafta yatıyoooooo

Gözün aydın canım.İnşallh dediğin gibi sağlıkla kucaklarımıza da alırız.

cinsiyetler ne çabuk belli olmuş, ben ancak 1 ay sonraki kontrolümde öğrenebilicem,çok merak ediyorum.

Bana da öyle geliyor,sanki bu kontrolde değilde diğerinde öğrenecekmişiz gibi hissediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…