uuu 1 - 1,5 ay var daha ;( çokmuş
kızlar meraba benm adım citlsonunda kendime ait topik bulabildim benide alırmısınız topiğinize bebeğimiz henüz 12 haftalık yarın kontrole gidicem teyzeciklerii sadece sabah bulantılarım oluyo bide etten çok tiksiyorummm sizde de varmı böle bişey hafiften göbüşümde çıktııı
karnımın ağrısı benide çok fazlasıyla korkutuyor.gaz sancısınada benziyor adet sancısınadaayırt edemiyorum.
1 haftadan fazladır bu durum mevcut.çok afedersiniz büyük abdestim simsiyah çıkıyor
progestan - aspirin- decavit içiyorum. ben progestandan şüpheleniyorum.olası yan etkilerinde yazıyor.
bir dahakine doktora sorcam :44::44:
eklıyorum canımtamam canım
SAT 21 ŞUBAT 2013
YAŞIM 37
2. GEBELİĞİM
MUHTEMEL DOĞUM 28 KASIM 2013
evet canım ıcerık aynıymıss bende elevıtı aldımCanım benim doktorum elevit verdi çoook iyi işinde uzman bir doktor ama aynı işlevi gördüğünü biliyorum bende nette baya bakmıştım
aynı ıcerıkmıs canım sordum eczaneye dr.a elevıt aldım bende.. sadece marka farkı varmısben elevit kullanıyorum. doğuma kadar kullanacaksın dedi. elevitin çok zengin olduğunu duydum. ama diğerini bilmiyorum hiç
eklıyorum canım okeFiliz ben listede miyim acaba?
Sat:21 Şubat 2013
Muhtemel doğum tarihi: 28 Kasım 2013
İlk hamileliğim
11.haftamın içindeyim
benım kahverengı canım koyu kahve gelıyor adetın son gunlerınde olurya hanı kahverengı oyle suanlekelenmelerin ne renk benim şu an adetimin son günlerindeki gibi geliyo:26:sende de oldumu
anladım cNIM YAA hayırlısı olsun ne yapıcaksın rabbım yardım etsın ıns.evım detrjan ve yumusatıcı kokyr ben hamıs kalmadan once bıras deterjana falan duskundum bırduru temızleyıcı madde var dır evdebıde camasır yıkamak asmak toplamak delı edıyor benı kokusu bazen bı kac gun askıda kalıyor sanırım onun kokusu kalıyor evde.
esıme gelınce bı pazarı varmıs onda benımle dısarıda gecırmek ıstemıyor paşa evde yatmak ıstıyor.arkadsım yok burda canım benım aile arkadaslarım ankarada kaldılar.burda bı teyzem var onunda 3 cocgu var bırı 2.5 yasında dıgerlerı orta okulda onların peşinde zaten 1 aya kadar onlarda şehır değiştircekler ben ıycene yalnız kalacağım.işte ekonomık sebepler yuzunden çalışmak zorundayım
kızlar sımdı dr'umun asistanı aradı 2 li testım cıkmıss cok sukur bısey yok dedi
ayy öyle sevındımkı allaha hamd olsun yaa çok mutlu oldummm rabbım inş hepımızın bebıslerını saglıkla kucaklamayı nasıp eder..bide gıttım bır bady aldım cok guzeleklerım bırazdan
İkinize de tavsiyem kola içmeniz ve geğirmeye çalışmanız.
Eğer ki geğirirseniz ve Şişkinlik geçer gibi olursa Gazdır.
Biliyorum kimse burda tavsiye etmiyor ama ben ne yazık ki ne su içebilitorum 1 yudum ne bişey yiyebiliyorum.
Deli gibi mide kazıntısı var.
Bişey yersem de kola ancak rahatlatıyor şişkinlikten mahvoluyorum yoksa
sendede mi var ağrı..
bu zamanlar da normal mi acaba..12 yi bitiren sancılanıyor...
kızlar sımdı dr'umun asistanı aradı 2 li testım cıkmıss cok sukur bısey yok dedi
ayy öyle sevındımkı allaha hamd olsun yaa çok mutlu oldummm rabbım inş hepımızın bebıslerını saglıkla kucaklamayı nasıp eder..bide gıttım bır bady aldım cok guzeleklerım bırazdan
merhaba hoşgeldinnn canım 1 gün aramızda sadece bulaşık makinesinin kokusundan tiksiniyorum ama içi gercekten kokuyor bide sucukgöbişim zaten göbiş olarak vardı iyce cıktı 5 aylıkla yarışacak az kaldı
12 hafta bittiğinden beri hergün ağrı yaşıyorum canım. kendi doktorum çok yormuşsun kendini 15 gün yat dinlen dedi.aynı gün pruloton iğne vuruldum. dün farklı bir doktora gittim herşey normal bu haftalarda olur dedi anlamadım :44:
benim gebeliğim tedaviyle oldu.kıymetli gebelik gurubundaymışım.biraz daha dikkat et dedi.
yürümeye korkar oldum valla :18:
Arkadaşlar dün burdan yazmıştım, adetim 8 gün gecikmişti ama idrar testinde negatif çıkmıştı. Bişi sorma istiyorum. Ben yaklaşık 1 haftadır diyet yapıyorum ve sabah akşam maydanoz suyu içiyorum. Maydanoz suyu normalde ödem attırır ve kanı sulandırdığı için adet kanamalarını kolaylaştırır diye okudum. Acaba benim bilmediğim adeti geciktirici felan etkisi olabilir mi? Yoksa benim kisi pasikolojik mi acaba? Lütfen yorumlarınızı bekliyorum
hahaha biz göya 2 sene bebek istemiyoduk daha genciz gezeriz diyee nerdeee 2 aylık evliyken hamile kaldım ama işin tuhafı kaza ile değil fikir değiştirip bebek isteyerek kdmskfms hayırlısı cok mutluyum iyki var evet igrenc kokuyo dolabıda kokutuyo bidaha almıcammmewt emtus cinsiyetini öğrendinm,iii sende evleneli az olmuş ben 10 aylık evliyimmm biraz gec olsun dedik geldi bebeişşşay sucujk deme bana öle bi kokuyooo yemiyorummm
kızlarr ben geldim şimdi. Eşimin isteği ile kendi doktoruma gitmişim iyiki de ona gitmişim... Anlattım ona herşeyi, bunları diyen doktorun da tanıyor, sağ olsun başka bir şey demiyorum gel bakalım bebeğine dedi.
Bebeğimm maşallah kıpır kıpır yerinde hiç durmadıherşey çok güzel ve iyi dedi. kasık ağrıların olacak hamilelik=kasık bel ağrısı demektir unutma dedi. Bebeğin 14. haftadan sonra sürekli şekil değiştiri henüz hissetmezsin duvara değimediğinden ama şuan sağa yatıyor hapşursan yada merdiven çıksan sola döner yada oturu sürekli yer değiştirecek artık dedi.
Çok şükür herşey yolunda yani....
VEEE BİDE BİŞEY DAHA VAR : BENİMDE ŞEHZADEM GEİYOORRRR.... ''EREN''in geliyor.ihtimal %de kaç dedim %100 erkek dedi pipiyi de gösterdi... Allahım kahkahamı herkes duymuştur
cinsiyetler ne çabuk belli olmuş, ben ancak 1 ay sonraki kontrolümde öğrenebilicem,çok merak ediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?