amin canımmm asıstanı ıyı cıktı sorun yok dr degerlendırdı dedı ama degerlerım kac bılmıyorum hıchadi gözün aydın..darısı sonuç bekleyenlere olsun inş.
ne gzuel sanada maşallah ıns sorunsuz devam ederızTebrik ederim,benim de 2 li taramam iyi çıktı,sadece tsh yüksek ilaçımın dozunu arttırıcam.Onun dışında herşey yolunda, inşallah herkes sağlıklı geçirir bu süreci.
kızlarr ben geldim şimdi. Eşimin isteği ile kendi doktoruma gitmişim iyiki de ona gitmişim... Anlattım ona herşeyi, bunları diyen doktorun da tanıyor, sağ olsun başka bir şey demiyorum gel bakalım bebeğine dedi.
Bebeğimm maşallah kıpır kıpır yerinde hiç durmadıherşey çok güzel ve iyi dedi. kasık ağrıların olacak hamilelik=kasık bel ağrısı demektir unutma dedi. Bebeğin 14. haftadan sonra sürekli şekil değiştiri henüz hissetmezsin duvara değimediğinden ama şuan sağa yatıyor hapşursan yada merdiven çıksan sola döner yada oturu sürekli yer değiştirecek artık dedi.
Çok şükür herşey yolunda yani....
VEEE BİDE BİŞEY DAHA VAR : BENİMDE ŞEHZADEM GEİYOORRRR.... ''EREN''in geliyor.ihtimal %de kaç dedim %100 erkek dedi pipiyi de gösterdi... Allahım kahkahamı herkes duymuştur
hadi gözün aydın canımm çok sevindim
Kimse bana cevap vermicek sanırım
dikkat et tabi bebeğinin sağlığından önemli değil hiç bi yemek temizlik,,,, bende cok yorup kendimi belimi agırtsamda aman dikkatt
Kimpınartse bana cevap vermicek sanırım
çok çok tebrikkk ederimmmkızlarr ben geldim şimdi. Eşimin isteği ile kendi doktoruma gitmişim iyiki de ona gitmişim... Anlattım ona herşeyi, bunları diyen doktorun da tanıyor, sağ olsun başka bir şey demiyorum gel bakalım bebeğine dedi.
Bebeğimm maşallah kıpır kıpır yerinde hiç durmadıherşey çok güzel ve iyi dedi. kasık ağrıların olacak hamilelik=kasık bel ağrısı demektir unutma dedi. Bebeğin 14. haftadan sonra sürekli şekil değiştiri henüz hissetmezsin duvara değimediğinden ama şuan sağa yatıyor hapşursan yada merdiven çıksan sola döner yada oturu sürekli yer değiştirecek artık dedi.
VEEE BİDE BİŞEY DAHA VAR : BENİMDE ŞEHZADEM GEİYOORRRR.... ''EREN''in geliyor.ihtimal %de kaç dedim %100 erkek dedi pipiyi de gösterdi... Allahım kahkahamı herkes duymuştur
kesinlikle,,bişey olmaz dememek gerekaynen öyle canım.sende dikkat et kendine.olanın kıymetini bilelim
kızlarr ben geldim şimdi. Eşimin isteği ile kendi doktoruma gitmişim iyiki de ona gitmişim... Anlattım ona herşeyi, bunları diyen doktorun da tanıyor, sağ olsun başka bir şey demiyorum gel bakalım bebeğine dedi.
ayyyy çok sevindim 15 haftada gösteriyor demekkiii ay bizimki ne olckkiii ay cnm herkese bakmayaa insan herşeye inanıyo hamilelikte pat die biri bişey diyoooooooo demek erennn svindim bu sene erkek çok ya erencik ne tarafta yatıyoooooo
amin canımmm asıstanı ıyı cıktı sorun yok dr degerlendırdı dedı ama degerlerım kac bılmıyorum hıc
ne gzuel sanada maşallah ıns sorunsuz devam ederız
oh hadı gozun aydın cok sevındımmmmmmmm canımm sehzade gelıyor demek heee maşallahh saglıklı olsun ıns ben buara hapsuuryorum bakalım haftaya gıdıces daha ne durumda
saol canım benımmm
canımm cok geçmiş olsun ben geçen hafta 3-4 günde atlattım hastalığı bogazlarım agrıyodu agzım yara oldu grip oldum corda içtim gece yatarken sabah ıhlamur içtim içine bal ve zencefil tozu katarak bide 2 kere falan limon yedim bogazına da sıkabilirsin mikrobu kırar bide gene gece ılık süt içtim ballı 4 gü n dzenli yaptım bunları cabucak hafif atlattım inşallah seninde hemen geçerKızlar bademciklerim şişiyor, yutkunurken zorlanıyorum. Tabi o kadar üzüntü ve ağlamanın acısı çıktı işte.
Doktorum geçende bana ağrı kesici ateş düşürücü Tamol diye bi ilaç vermişti. Az önce aradım o ilacı iç, geçmezse ve ateşin artarsa gel kbb ye gösterelim dedi.
Ben ilaç içmek istemiyorum. Tamam gebelikte kullanılan bi ilaç ama yine de bebeğime zararı olur mu. Ya da sizce ne yapayım doğal yoldan?
çok çok tebrikkk ederimmm
kesinlikle,,bişey olmaz dememek gerek
İsmini aşağıda görünce ben soracaktım ne oldu diye sen yazmışsın.
Çok sevindim canım.Hayırlı uğurlu olsun şehzaden.
Kızlar bademciklerim şişiyor, yutkunurken zorlanıyorum. Tabi o kadar üzüntü ve ağlamanın acısı çıktı işte.
Doktorum geçende bana ağrı kesici ateş düşürücü Tamol diye bi ilaç vermişti. Az önce aradım o ilacı iç, geçmezse ve ateşin artarsa gel kbb ye gösterelim dedi.
Ben ilaç içmek istemiyorum. Tamam gebelikte kullanılan bi ilaç ama yine de bebeğime zararı olur mu. Ya da sizce ne yapayım doğal yoldan?
canımm çok teşekkür ederimm, kesinlikle denicem. ıhlamur nasıl canım, sallama şeklinde mi. burda markette ancak sallama şeklinde olan var, ot olanı yokcanımm cok geçmiş olsun ben geçen hafta 3-4 günde atlattım hastalığı bogazlarım agrıyodu agzım yara oldu grip oldum corda içtim gece yatarken sabah ıhlamur içtim içine bal ve zencefil tozu katarak bide 2 kere falan limon yedim bogazına da sıkabilirsin mikrobu kırar bide gene gece ılık süt içtim ballı 4 gü n dzenli yaptım bunları cabucak hafif atlattım inşallah seninde hemen geçer
çok teşekkür ederim
tamol minosetle aynı canım içebilirsin aslında daha kötü olma. Bugün doktoruma gittiğimde 25 mayısta gebeler için sunumu varmış, konusu gebelikte ilaç kullanımıymış. aksilik çıkmazsa gideceğim sizinle de paylaşırım anlattıklarını.
canımmm hayırlı olsun oğluşunnnnben de kızın olur diyodum ama yanıldım
canımm çok teşekkür ederimm, kesinlikle denicem. ıhlamur nasıl canım, sallama şeklinde mi. burda markette ancak sallama şeklinde olan var, ot olanı yok
aaaa mutlaka notlar al canım bizle de paylaş çok sevinirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?