2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
hadi gözün aydın..darısı sonuç bekleyenlere olsun inş.
amin canımmm asıstanı ıyı cıktı sorun yok dr degerlendırdı dedı ama degerlerım kac bılmıyorum hıc
Tebrik ederim,benim de 2 li taramam iyi çıktı,sadece tsh yüksek ilaçımın dozunu arttırıcam.Onun dışında herşey yolunda, inşallah herkes sağlıklı geçirir bu süreci.
ne gzuel sanada maşallah ıns sorunsuz devam ederız
oh hadı gozun aydın cok sevındımmmmmmmm canımm sehzade gelıyor demek heee maşallahh saglıklı olsun ıns ben buara hapsuuryorum bakalım haftaya gıdıces daha ne durumda
hadi gözün aydın canımm çok sevindim

saol canım benımmm

Bana da öyle geliyor,sanki bu kontrolde değilde diğerinde öğrenecekmişiz gibi hissediyorum.[/QUOTE]

Ben geçen hafta sordum doktorum belli değil dedi mecburen 1 ay sonraki kontrolü beklicem

Kimpınartse bana cevap vermicek sanırım

cnm pınarcım sakın maydonuoz suyu içme düşüğe neden olabiliyomuşşş adetin gecikmiş üstekik ben 15 gün gecti yaptım çıkmadı testteee sonraki hafta çıktı bebekkk maydonozu bırak doktora kan tahlili yaptır derim kanda çıkıyo maydonozuda içme öğrendikten sonra iç eğer bebek yoksa

çok çok tebrikkk ederimmm
aynen öyle canım.sende dikkat et kendine.olanın kıymetini bilelim
kesinlikle,,bişey olmaz dememek gerek

İsmini aşağıda görünce ben soracaktım ne oldu diye sen yazmışsın.
Çok sevindim canım.Hayırlı uğurlu olsun şehzaden.

Kimse bana cevap vermicek sanırım

Pınar sorunu gördüm ama buradan ne desek işine yaramaz canım.
en iyisi test yaptırman.Emin olmadan bitkisel birşey kullanmasan iyi olur.
8 gün az değil kan testi yaptırmalısın bence.
Benim de cumartesi negatif çıkan testim pazartesi kan sonucunda 1450 çıkmıştı.

Kızlar bademciklerim şişiyor, yutkunurken zorlanıyorum. Tabi o kadar üzüntü ve ağlamanın acısı çıktı işte.
Doktorum geçende bana ağrı kesici ateş düşürücü Tamol diye bi ilaç vermişti. Az önce aradım o ilacı iç, geçmezse ve ateşin artarsa gel kbb ye gösterelim dedi.
Ben ilaç içmek istemiyorum. Tamam gebelikte kullanılan bi ilaç ama yine de bebeğime zararı olur mu. Ya da sizce ne yapayım doğal yoldan?

teşekkür ederim canım.. aslında 15 mayısta öğrenecektim tarama randevumuzda ama diğer doktor canımı sıkınca kendi doktorum gel bana bakayım dedi. cinsiyette söyleyeyim sana dedi çok mutlu olduk.
Diğer doktora hakkımı helal etmiyorum valla. neyse oğlumu öğrenmek için bahane oldu affettim
ultrason görüntüsünde başı sağda canım.

Son düzenleme:

teşekkür ederim canım. ama kız çocuğuna öyle odaklanmışım ki erkek deyince kaldım önce inanamadım. demekki anne herşeyi hissetmiyormuş...
desene her hapşurduğunda bebeğin şekil değiştiriyor

canımm cok geçmiş olsun ben geçen hafta 3-4 günde atlattım hastalığı bogazlarım agrıyodu agzım yara oldu grip oldum corda içtim gece yatarken sabah ıhlamur içtim içine bal ve zencefil tozu katarak bide 2 kere falan limon yedim bogazına da sıkabilirsin mikrobu kırar bide gene gece ılık süt içtim ballı 4 gü n dzenli yaptım bunları cabucak hafif atlattım inşallah seninde hemen geçer

Geçmiş olsun Nehar, doktorunun tavsiyesine uymalısın,herhangi birinin fikri yerine bu işte uzman kişinin dediğini yapmalısın,acil şifalar dilerim.

Filiz senin ilk cicişine bayıldım bulursam ben de alıcam, daha hiç bişey almadım ben,korkuyorum hala bi risk olurmu diye hiçbişey almak gelmiyo içimden.

çok çok tebrikkk ederimmm

kesinlikle,,bişey olmaz dememek gerek

İsmini aşağıda görünce ben soracaktım ne oldu diye sen yazmışsın.
Çok sevindim canım.Hayırlı uğurlu olsun şehzaden.

çok teşekkür ederim

tamol minosetle aynı canım içebilirsin aslında daha kötü olma. Bugün doktoruma gittiğimde 25 mayısta gebeler için sunumu varmış, konusu gebelikte ilaç kullanımıymış. aksilik çıkmazsa gideceğim sizinle de paylaşırım anlattıklarını.

canımm çok teşekkür ederimm, kesinlikle denicem. ıhlamur nasıl canım, sallama şeklinde mi. burda markette ancak sallama şeklinde olan var, ot olanı yok

aaaa mutlaka notlar al canım bizle de paylaş çok sevinirim.

canımmm hayırlı olsun oğluşunnnn ben de kızın olur diyodum ama yanıldım

neharcım bütün cin takvimi benzeri takvimler ve astım ile ilişkili yapılmış olan araştırmalar... hepsi halt etmiş ben dumur oldum erkek dediğinde eminmiziniz %de kaç? dedim onara göre psikolojimi hazırlayayım diye %100 bak buda pipisi işte dedi...

tabikiii memnuniyetle canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…