canım mınoset verdı bana bugun aradım dr.Kızlar bademciklerim şişiyor, yutkunurken zorlanıyorum. Tabi o kadar üzüntü ve ağlamanın acısı çıktı işte.
Doktorum geçende bana ağrı kesici ateş düşürücü Tamol diye bi ilaç vermişti. Az önce aradım o ilacı iç, geçmezse ve ateşin artarsa gel kbb ye gösterelim dedi.
Ben ilaç içmek istemiyorum. Tamam gebelikte kullanılan bi ilaç ama yine de bebeğime zararı olur mu. Ya da sizce ne yapayım doğal yoldan?
ben erkek hıısedıyorummmm ama hıslerımde pek yanılmam bakalım ne olucak durum:))teşekkür ederim canım. ama kız çocuğuna öyle odaklanmışım ki erkek deyince kaldım önce inanamadım. demekki anne herşeyi hissetmiyormuş...
desene her hapşurduğunda bebeğin şekil değiştiriyor
bende almıcaktım ama dayanamadım 6 aydan sora alıcam dıyordum ama napım dayanamadımGeçmiş olsun Nehar, doktorunun tavsiyesine uymalısın,herhangi birinin fikri yerine bu işte uzman kişinin dediğini yapmalısın,acil şifalar dilerim.
Filiz senin ilk cicişine bayıldım bulursam ben de alıcam, daha hiç bişey almadım ben,korkuyorum hala bi risk olurmu diye hiçbişey almak gelmiyo içimden.
neharcım bütün cin takvimi benzeri takvimler ve astım ile ilişkili yapılmış olan araştırmalar... hepsi halt etmişben dumur oldum erkek dediğinde eminmiziniz %de kaç? dedim onara göre psikolojimi hazırlayayım diye %100 bak buda pipisi işte dedi...
slm kızlar oluşumla geldik doktordan sonuçlarımız iyi çıktı allaha şükür doktor cinsiyeti ben net söyleyemezdim bu haftalarda ama detaylıda çıktıysa doğrudur dedi çünkü kızlarında bu aylarda çıkıntısı oluyormuş bu yüzden ultrasonda net olmayınca karıştırılıyormuş ayrıntılıda %99 gördüyse doğrudur dedi 4 mm lik mipimiz var :) folikasiti bitince bırak eleviti kullan dedi
sıpam bugünde yan duruyodu depi yiyinnce düzeldi ayrıntılıda da yüz üstü duruyordu bişey fark eder mi dedim etmez dedi o son aylarda önemli şuan kafasına göre suyun içinde yüzüyo dedi :)
arada çamaşırda ıslaklık olması normal mi dedim renksiz ve kokusuz olduğu sürece sorun yokmuş
dün hapşurunca çok şiddetli ağrı girdi dedim iki gündürde arada hafif ağrı giriyo bişey olur mu dedim yok olmaz dedi hapşurunca rahim kasları ani kasıldığı için oluyormuş hafif ağrılar adet dönemi olduğu içinde olabilirmiş idrar yollarında problem varsa da olabilirmiş
bazı şeyleri her zaman tüketemiyorum dedim çok kasma bebek yeterince beslenmiş dedi ne yiyebiliyorsan ona ağırlık ver bünye ihtiyacı olanı ister zaten aşermede bundan kayaklı bi yerde dedi aklıma gelenler bunlar 1 ay sonra tekrar çağırdı
kızlar sımdı dr'umun asistanı aradı 2 li testım cıkmıss cok sukur bısey yok dedi
ayy öyle sevındımkı allaha hamd olsun yaa çok mutlu oldummm rabbım inş hepımızın bebıslerını saglıkla kucaklamayı nasıp eder..bide gıttım bır bady aldım cok guzeleklerım bırazdan
kızlarr ben geldim şimdi. Eşimin isteği ile kendi doktoruma gitmişim iyiki de ona gitmişim... Anlattım ona herşeyi, bunları diyen doktorun da tanıyor, sağ olsun başka bir şey demiyorum gel bakalım bebeğine dedi.
Bebeğimm maşallah kıpır kıpır yerinde hiç durmadıherşey çok güzel ve iyi dedi. kasık ağrıların olacak hamilelik=kasık bel ağrısı demektir unutma dedi. Bebeğin 14. haftadan sonra sürekli şekil değiştiri henüz hissetmezsin duvara değimediğinden ama şuan sağa yatıyor hapşursan yada merdiven çıksan sola döner yada oturu sürekli yer değiştirecek artık dedi.
Çok şükür herşey yolunda yani....
VEEE BİDE BİŞEY DAHA VAR : BENİMDE ŞEHZADEM GEİYOORRRR.... ''EREN''in geliyor.ihtimal %de kaç dedim %100 erkek dedi pipiyi de gösterdi... Allahım kahkahamı herkes duymuştur
Kızlar bademciklerim şişiyor, yutkunurken zorlanıyorum. Tabi o kadar üzüntü ve ağlamanın acısı çıktı işte.
Doktorum geçende bana ağrı kesici ateş düşürücü Tamol diye bi ilaç vermişti. Az önce aradım o ilacı iç, geçmezse ve ateşin artarsa gel kbb ye gösterelim dedi.
Ben ilaç içmek istemiyorum. Tamam gebelikte kullanılan bi ilaç ama yine de bebeğime zararı olur mu. Ya da sizce ne yapayım doğal yoldan?
slm kızlar oluşumla geldik doktordan sonuçlarımız iyi çıktı allaha şükür doktor cinsiyeti ben net söyleyemezdim bu haftalarda ama detaylıda çıktıysa doğrudur dedi çünkü kızlarında bu aylarda çıkıntısı oluyormuş bu yüzden ultrasonda net olmayınca karıştırılıyormuş ayrıntılıda %99 gördüyse doğrudur dedi 4 mm lik mipimiz var :) folikasiti bitince bırak eleviti kullan dedi
sıpam bugünde yan duruyodu depi yiyinnce düzeldi ayrıntılıda da yüz üstü duruyordu bişey fark eder mi dedim etmez dedi o son aylarda önemli şuan kafasına göre suyun içinde yüzüyo dedi :)
arada çamaşırda ıslaklık olması normal mi dedim renksiz ve kokusuz olduğu sürece sorun yokmuş
dün hapşurunca çok şiddetli ağrı girdi dedim iki gündürde arada hafif ağrı giriyo bişey olur mu dedim yok olmaz dedi hapşurunca rahim kasları ani kasıldığı için oluyormuş hafif ağrılar adet dönemi olduğu içinde olabilirmiş idrar yollarında problem varsa da olabilirmiş
bazı şeyleri her zaman tüketemiyorum dedim çok kasma bebek yeterince beslenmiş dedi ne yiyebiliyorsan ona ağırlık ver bünye ihtiyacı olanı ister zaten aşermede bundan kayaklı bi yerde dedi aklıma gelenler bunlar 1 ay sonra tekrar çağırdı
gözün aydın canım. kasık ağrıları için bugün doktor aynısını söyledi. idrar tahlili yapalım sana tarama zamanında geldinde dedi. çok kasık ağrısı varsa idrar yolu iltihap olabilirmiş. şükür okadar değil ama yürüyünce filan batma oluyor .
ayyy ne güzel şeyler soylemiş bende hapşurunca bazen ağrı oluyordu bende korkuyordum ıyı oldu soyledıgın
maşallah 41 kere sağlıklı sıhhatli aklı fıkrı yerınde hayırlısıyla kucagına almayı nasıp etsin Rabbim
kızlar sımdı dr'umun asistanı aradı 2 li testım cıkmıss cok sukur bısey yok dedi
ayy öyle sevındımkı allaha hamd olsun yaa çok mutlu oldummm rabbım inş hepımızın bebıslerını saglıkla kucaklamayı nasıp eder..bide gıttım bır bady aldım cok guzeleklerım bırazdan
evet canım sukur.canım gözün aydın, çok şükür bak bu aşamayı da atlattık, darısı bekleyenlere :)
şehzadeler artıyo maşallah, herşeyin iyi olmasına çok sevindim, siz burda yazınca ben telaşlanıyorum valla, hamileliğin her aşaması böle endişeli geçiyor sanırım, bugün hastanede 7 aylık biri vardı demiri düşük çıkmış ağlıyodu, napalım herşey bebişlerimiz için :)
canım gözün aydın, çok şükür bak bu aşamayı da atlattık, darısı bekleyenlere :)
şehzadeler artıyo maşallah, herşeyin iyi olmasına çok sevindim, siz burda yazınca ben telaşlanıyorum valla, hamileliğin her aşaması böle endişeli geçiyor sanırım, bugün hastanede 7 aylık biri vardı demiri düşük çıkmış ağlıyodu, napalım herşey bebişlerimiz için :)
parasetamollü ilaçların bi zararı olmuyormuş canım, ama benim de bikaçgündür boğaz ağrım var, tuzlu suyla gargara, sıcak ballı limonlu su favorim bana iyi geliyor çok şükür,
süper, herkesden güzel haberler geliyor, hapşurunca ağrı bende de oluyodu öğrendiğim iyi oldu, ama ben de cinsiyeti öğrenmek istiyorum artıııık :)
Gözün aydın canım inşallah sağlıklı bir şekilde alırız kucağımıza bu test stresleri cok vahim ben 3 ve 4 lüyü yaptırmayı düşünmüyorum
selam kızlar sizin sohbet almış başını gitmiş bende geçmiş yakalayamam ama bundan sonrası için araya kaynayayım bari .sizlere bişey soracağım aranızda astım hastası olan varmı.benim astımım ve bahar alerjim var ilaç içmiyorum ama hareket edince göğsümde sıkışma oluyor
bana dr'um 2 lıde sorun cıkınca yapılacagını soylemıstı 4 lu testi..
saol canım valla strest aslında persembe cıkıcaktı ama ben aradım ıste dayanamadım
bulantın geçsin, kendini iyi hissetmeye başlayınca alışır içersin canım, daha çok başındayız esas ihtiyaç 6 aydan sonra artıyomuş, vitaminde de demir oluyo zaten, buarada ben sizlerden bambaşka bi vitamin kullanıyorum, previt positive diye başka kullanan yok sanırımevet canım sukur.
demirimı dusuk cıkmıs off banada verdı demır ılacı ama ıcemedım
öyle valla.. aslında pimpirik değilim ben ama tecrübesizliğimizden her etkiye tepki veriyoruz.doktorum kasılmalardan vss. korkan çok gebe geliyor biz ultrasonda herşeyi anlarız düşük tehlikesi varmı yokmu için rahat olsun dedi. çeşit çeşit sıkıntı var işte elbet bizde sıkınlılar yaşayacaz zor bir süreç aslında inşallah çabucak sorunsuz geçer.
canımmm rabbim kucağınada almayı nasip etsin inşallah erenini zaten ben o doktorun gıcıklığına yaptığını anlamıştımda moralini bozmak istemedim allah ısla etsin öylelerinikızlarr ben geldim şimdi. Eşimin isteği ile kendi doktoruma gitmişim iyiki de ona gitmişim... Anlattım ona herşeyi, bunları diyen doktorun da tanıyor, sağ olsun başka bir şey demiyorum gel bakalım bebeğine dedi.
Bebeğimm maşallah kıpır kıpır yerinde hiç durmadıherşey çok güzel ve iyi dedi. kasık ağrıların olacak hamilelik=kasık bel ağrısı demektir unutma dedi. Bebeğin 14. haftadan sonra sürekli şekil değiştiri henüz hissetmezsin duvara değimediğinden ama şuan sağa yatıyor hapşursan yada merdiven çıksan sola döner yada oturu sürekli yer değiştirecek artık dedi.
Çok şükür herşey yolunda yani....
VEEE BİDE BİŞEY DAHA VAR : BENİMDE ŞEHZADEM GEİYOORRRR.... ''EREN''in geliyor.ihtimal %de kaç dedim %100 erkek dedi pipiyi de gösterdi... Allahım kahkahamı herkes duymuştur
sevsinler onun 4 mmlik pipisini yaa çok kıskandım sizleriiiislm kızlar oluşumla geldik doktordan sonuçlarımız iyi çıktı allaha şükür doktor cinsiyeti ben net söyleyemezdim bu haftalarda ama detaylıda çıktıysa doğrudur dedi çünkü kızlarında bu aylarda çıkıntısı oluyormuş bu yüzden ultrasonda net olmayınca karıştırılıyormuş ayrıntılıda %99 gördüyse doğrudur dedi 4 mm lik mipimiz var :) folikasiti bitince bırak eleviti kullan dedi
benımde 5 gunde cıktı sukur amin inşallahh .valla ben aslında 4 luyu ıstıyorum ama bakalım dr ne dıcekiyi yapmışsın benimde erken çıkmıştı sonuç rahat bi nefes almıştım Rabbim yüzümüzü güldürsün inşallah sağlıklı evlat versin gerisi boş...zaten benim doktorumda yaptırmana gerek yok dedi çok istersen yaptırırız dedi bende pek düşünmüyodum zaten
bulantın geçsin, kendini iyi hissetmeye başlayınca alışır içersin canım, daha çok başındayız esas ihtiyaç 6 aydan sonra artıyomuş, vitaminde de demir oluyo zaten, buarada ben sizlerden bambaşka bi vitamin kullanıyorum, previt positive diye başka kullanan yok sanırım
canımmm rabbim kucağınada almayı nasip etsin inşallah erenini zaten ben o doktorun gıcıklığına yaptığını anlamıştımda moralini bozmak istemedim allah ısla etsin öylelerini
sevsinler onun 4 mmlik pipisini yaa çok kıskandım sizleriiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?