2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
canım mınoset verdı bana bugun aradım dr.
bıde bal ye bol bol

ben erkek hıısedıyorummmm ama hıslerımde pek yanılmam bakalım ne olucak durum:))
bende almıcaktım ama dayanamadım 6 aydan sora alıcam dıyordum ama napım dayanamadım

benim bütüüüüünn takvilerde kız çıkmıştıı, yaklaşık 6-7 hurafa,test mest denedim

slm kızlar oluşumla geldik doktordan sonuçlarımız iyi çıktı allaha şükür doktor cinsiyeti ben net söyleyemezdim bu haftalarda ama detaylıda çıktıysa doğrudur dedi çünkü kızlarında bu aylarda çıkıntısı oluyormuş bu yüzden ultrasonda net olmayınca karıştırılıyormuş ayrıntılıda %99 gördüyse doğrudur dedi 4 mm lik mipimiz var :) folikasiti bitince bırak eleviti kullan dedi

sıpam bugünde yan duruyodu depi yiyinnce düzeldi ayrıntılıda da yüz üstü duruyordu bişey fark eder mi dedim etmez dedi o son aylarda önemli şuan kafasına göre suyun içinde yüzüyo dedi :)

arada çamaşırda ıslaklık olması normal mi dedim renksiz ve kokusuz olduğu sürece sorun yokmuş

dün hapşurunca çok şiddetli ağrı girdi dedim iki gündürde arada hafif ağrı giriyo bişey olur mu dedim yok olmaz dedi hapşurunca rahim kasları ani kasıldığı için oluyormuş hafif ağrılar adet dönemi olduğu içinde olabilirmiş idrar yollarında problem varsa da olabilirmiş

bazı şeyleri her zaman tüketemiyorum dedim çok kasma bebek yeterince beslenmiş dedi ne yiyebiliyorsan ona ağırlık ver bünye ihtiyacı olanı ister zaten aşermede bundan kayaklı bi yerde dedi aklıma gelenler bunlar 1 ay sonra tekrar çağırdı

gözün aydın canım. kasık ağrıları için bugün doktor aynısını söyledi. idrar tahlili yapalım sana tarama zamanında geldinde dedi. çok kasık ağrısı varsa idrar yolu iltihap olabilirmiş. şükür okadar değil ama yürüyünce filan batma oluyor .

ayyy ne güzel şeyler soylemiş bende hapşurunca bazen ağrı oluyordu bende korkuyordum ıyı oldu soyledıgın

maşallah 41 kere sağlıklı sıhhatli aklı fıkrı yerınde hayırlısıyla kucagına almayı nasıp etsin Rabbim

unutmadan hasta arkadaşlar doktorunuzla görüşün benden önce giren bayanda rahatsızmış bi şurup yazdı adını unuttum zararsız dedi çok ağır griplerde antibiyotik bile veriyorlarmış doktor kontrolünde bilginiz olsun boşa çekmeyin

gecemavisi 2000 küsürde 1 ihtimalle risk var ayrıntılı ultrasona bakan doktorun dediğine göre 1000 de 4 çıkmadıkça sorun var demiyoruz dedi benim bildiğim bu

canım gözün aydın, çok şükür bak bu aşamayı da atlattık, darısı bekleyenlere :)

şehzadeler artıyo maşallah, herşeyin iyi olmasına çok sevindim, siz burda yazınca ben telaşlanıyorum valla, hamileliğin her aşaması böle endişeli geçiyor sanırım, bugün hastanede 7 aylık biri vardı demiri düşük çıkmış ağlıyodu, napalım herşey bebişlerimiz için :)

parasetamollü ilaçların bi zararı olmuyormuş canım, ama benim de bikaçgündür boğaz ağrım var, tuzlu suyla gargara, sıcak ballı limonlu su favorim bana iyi geliyor çok şükür,

süper, herkesden güzel haberler geliyor, hapşurunca ağrı bende de oluyodu öğrendiğim iyi oldu, ama ben de cinsiyeti öğrenmek istiyorum artıııık :)

selam kızlar sizin sohbet almış başını gitmiş bende geçmiş yakalayamam ama bundan sonrası için araya kaynayayım bari .sizlere bişey soracağım aranızda astım hastası olan varmı.benim astımım ve bahar alerjim var ilaç içmiyorum ama hareket edince göğsümde sıkışma oluyor

çok saol çok rahatladım inan ki

kız oğlancık mı geliyooooo yerim ben onun mipisini :) raim hayırlı evlat eylesin

aminnnnnnn ne güzel dua ettin içim açıldı :) rabbim cümlemize hayırlı evlatlar nasip etsin inşallahhhhh :)

Gözün aydın canım inşallah sağlıklı bir şekilde alırız kucağımıza bu test stresleri cok vahim ben 3 ve 4 lüyü yaptırmayı düşünmüyorum

evet canım sukur.
demirimı dusuk cıkmıs off banada verdı demır ılacı ama ıcemedım

öyle valla.. aslında pimpirik değilim ben ama tecrübesizliğimizden her etkiye tepki veriyoruz. doktorum kasılmalardan vss. korkan çok gebe geliyor biz ultrasonda herşeyi anlarız düşük tehlikesi varmı yokmu için rahat olsun dedi. çeşit çeşit sıkıntı var işte elbet bizde sıkınlılar yaşayacaz zor bir süreç aslında inşallah çabucak sorunsuz geçer.

Gözün aydın canım inşallah sağlıklı bir şekilde alırız kucağımıza bu test stresleri cok vahim ben 3 ve 4 lüyü yaptırmayı düşünmüyorum

bana dr'um 2 lıde sorun cıkınca yapılacagını soylemıstı 4 lu testi..
saol canım valla strest aslında persembe cıkıcaktı ama ben aradım ıste dayanamadım

bende alerjik astım var, bugün doktora onu da sordum. gebelikte mutlaka takipte olmak lazım. hatta sekreteri göğüs hastalıklarından randevu aldı bana ikisinde de gitmem gerekiyormuş. hamilelikte bazı astım hastalarında rahatlama bazılarında ise şiddetlenme olabiliyormuş.
ilaçlarını ihmal etme bence.
benim allerjim var ve bile bile veterinerde çalıştım bir gün iş çıkışı yolda nefes alamadım. ölmek ile ölememek arasında gidip geliyorsun gibi.. nefes almaya çalışıyorsun ama alamıyorsun. zorlanmadan burun damarlarım çatlamıştı. hiç astım krizi geçirdinmi bilmiyorum ama geçirmemek için ilaçlarını kullan. Göğsündeki sıkışma kaburga ağrısı da yapıyorsa korkmanı öneririm. ihmal etme diye böyle söylüyorum.

Son düzenleme:
bana dr'um 2 lıde sorun cıkınca yapılacagını soylemıstı 4 lu testi..
saol canım valla strest aslında persembe cıkıcaktı ama ben aradım ıste dayanamadım

iyi yapmışsın benimde erken çıkmıştı sonuç rahat bi nefes almıştım Rabbim yüzümüzü güldürsün inşallah sağlıklı evlat versin gerisi boş...zaten benim doktorumda yaptırmana gerek yok dedi çok istersen yaptırırız dedi bende pek düşünmüyodum zaten

evet canım sukur.
demirimı dusuk cıkmıs off banada verdı demır ılacı ama ıcemedım
bulantın geçsin, kendini iyi hissetmeye başlayınca alışır içersin canım, daha çok başındayız esas ihtiyaç 6 aydan sonra artıyomuş, vitaminde de demir oluyo zaten, buarada ben sizlerden bambaşka bi vitamin kullanıyorum, previt positive diye başka kullanan yok sanırım

inşallah canım dualrımız bebişlerimiz için, ben içime sıkıntı girince dua edip elime üfleyip karnımda gezdiriyorum, içim rahatlıyo, ama senin önceki dr pimpirik olmayan insanı endişelendirir, aman nese sen şehzadenin keyfini çıkar :) benim de tiroit sorunum var ilaç kullanıyorum ama bugün tahlillerde olması gerekenin altında, ilaç dozumu azalttı, bakalım her ay kontrollere devam

canımmm rabbim kucağınada almayı nasip etsin inşallah erenini zaten ben o doktorun gıcıklığına yaptığını anlamıştımda moralini bozmak istemedim allah ısla etsin öylelerini
sevsinler onun 4 mmlik pipisini yaa çok kıskandım sizleriiii

benımde 5 gunde cıktı sukur amin inşallahh .valla ben aslında 4 luyu ıstıyorum ama bakalım dr ne dıcek

canım benım hıc bulantım olmadı sadece demır ılacını ıctıgım an cıkardım .
aa ben duydum bu vıtamını ssk karılıomu bunu peki?
ABlam kullanmıstı sanırım oyle hatırlıom

yaa sorma salak kadın yaaa... Kendi doktoruma dedim filanca polikliniğe gittim diye oda Ayşe Hn mı bunu diyen? dedi. tanıyorlar birbirlerini. Sonra hiç yorum yapmadı '' sağ olsun'' dedi efendi adam doktorum belli...
Bu kadına daha önce gitmiştim beni hep yanlış anlıyordu diye devam etmedim ona. Şimdi hamile olarak gidip başka doktora gidiyorum deyince egosunda bir sallanma oldu demek ki... aman neyse her işte hayır var demişler. kuzumun erkek olduğunu öğrendim bahane ile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…