2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
selam kızlar :)
2li testimiz yapıldı sonuçlar iyi çıktı şükür.3lü ve 4lüyü yapmaya gerek yok bence dedi doktor bende onayladım.2li bile ne kadar büyük bi stres yaptım 3e 4e gerek yok vallahi...
cinsiyeti öğrenenler için çok sevindim Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin ben de meraktan çatlıyorum ama bizimki göstermiyor...

Canım sen de ankaradasın sanırım hangi doktora gidiyosun ?

ben hala doktoruma karar veremedim de(

canım benım hıc bulantım olmadı sadece demır ılacını ıctıgım an cıkardım .
aa ben duydum bu vıtamını ssk karılıomu bunu peki?
ABlam kullanmıstı sanırım oyle hatırlıom

pkoluların bulantısı olmuyo mu yoksa benim de olmadı hatta iştahım arttı, bu vitamini önceki hamileliğimde de vermişti o zaman sanırım direkt almıştım şuan onu kullanıyorum, karşılıyo mu bilmiyorum, bu bitsin yenisini alırken sorarım artık

ah canim benim dun doktordan sonra tum gun disardaydim simdi gordum yazdiklarini canim arkadasim keske seni teselli etsem buralardan. bu babalar bazen ariza veriyorlar boyle. senin ki seninle bebegi gormeye gelebiliyor muydu doktora? bence gelip gormeleri cok onemli. her ultrasondan sonra ozellikle bebek kimildadiktan sonra benim esim diyor ki, bu ultrason biz erkeklere yaradi yoksa kucagimiza pat diye bebegi veriyordunuz biz de alismaya calisiyorduk, diyor. aile hasreti de nedir bilirim ben de uzaktayim ailemden,annemmm kardeslerim diye aglar oldum hamileligimde. Allah sana sabir ve guc versin, insallah jetonu duser kocanin,gercekten kotu niyetle yaptigini sanmiyorum, tipik erkek dusuncesizligi iste.

canim senin yazdigini da yeni gorebildim, ciceek'e de anlatmistim tipa tip aynisini yasadim 31 aralikta. maalesef cok gorulen bir olay ilk 3 ayda...ama tekrarlama sansi da cok dusuk. anne ve babayla ilgili bir problem de olmuyor genelde. o yuzden hazir oldugunda tekrar denemeni tavsiye ederim cok yeni ayni seyi yasamis biri olarak. Allah sana ve esine sabir versin.

kızlar merhabalar....

okumaktan yazmaya fırsat olmadı

sehzadelerin sayısı epey artmış maşallah. Herkes öğrendikçe ben heyecanlanıyorum. Darısı biizm başımıza.

rahatsız olan tüm arkadaslara Rabbimden şifa diliyorum.

sevgili nehar ve burcu siz de üzmemeye calısın kendinizi bu dönemlerde herkes aynı seyleri yasıyor ama bebişler biz üzülünce üzülüp kendini sıkıyormuş.. eşinize de bunu deyin ben dedim faydasını gördüm acıkcası. artık üzmemeye calısıyor eşim kızdıgı zamanlarda bile..

burçak cok pozitifsin hayranım sana. enerjin ekranlardan ulaşıyor. yeni eviniz de hayırlı olsun inş.

asyaeren ve nehar göbecikleriniz ne güzel cıkmış öyle:))

benim de var göbeğim ama sanki bebişten değilmiş gibi geliyor o daha asagıda değil mi?

Canım sen de ankaradasın sanırım hangi doktora gidiyosun ?

ben hala doktoruma karar veremedim de(

evet canım ankaradayım ben başta fatih ünv gidiyodum ama memnun kalmadım hiç şimdi sevgi ateş diye bir doktor var çukurambar da özel muayenehanesine gidiyorum

bugün tam kan tahlili yaptırdım ve tsh değerim 8 çıkmış çok moralim bozuldu .inşallah ciddi bişe olmaz .acaba benim kahverengiler tsh yüzündenmi oluyo .perşembe randevum var .zaman hemen geçsin istiyorum .

evet canım ankaradayım ben başta fatih ünv gidiyodum ama memnun kalmadım hiç şimdi sevgi ateş diye bir doktor var çukurambar da özel muayenehanesine gidiyorum

sevgi hanımın methini cok duydum ama muayene ucreti biraz fazla geldi. doğumu hangi hastanede yaptırıyor biliyor musun?

benim doktorum direkt yönlendirdi ayrıntılı baktı doktor 40dk boyunca bi sakatlık vs var mı diye bu aylarda tavsiye ediyoruz ayrıntılı ultrasonu dedi sakatlıklar daha çok görülüyor artık dedi 22 . haftadada bakılıyormuş

hayırlı olsun canım aminnnn :) güle güle giysin bady sini

canım doktorlar onu ayarlıyo risk faydadan fazla olursa vermiyorlar zaten

Gözün aydın canım inşallah sağlıklı bir şekilde alırız kucağımıza bu test stresleri cok vahim ben 3 ve 4 lüyü yaptırmayı düşünmüyorum

2 li iyi olunca 3 ve 4 ü istemiyo genelde doktor

hayırlı olsun canım :)

canım ben de her gece aynı seyi yasıyorum bogazım şiş ve öksürük de var bende tüm gece yutkunamıyorum öksürüyorum ama ileç almayı dusunmuyorum. ballı limonlu zencefilli ıhlamır ya da sıcak su iç. bogazını sar iyi geliyor.

kardeşim cok agır grip geçirmişti hamileliğinde ve ikizdi. bebişlerden birini doğumdan 5 gün sonra kaybettik ve kardeşim sebebp o denmese de hep keşke içmseydim deki sadece 3 tane vermidon içmişti.

son dk ya kadar içmemeye calıs canım bence...

canımmm evet bazen çok düşüncesiz oluyorlar, bu bana yaptığı yetmiştir ona. Kontrollerimize birlikte gidiyoruz canım, benden meraklı asla bensiz gidemezsin diyor hatta.
Kızıma arkadaş geliyomuş, Allah analı babalı büyütsünnn

bugün tam kan tahlili yaptırdım ve tsh değerim 8 çıkmış çok moralim bozuldu .inşallah ciddi bişe olmaz .acaba benim kahverengiler tsh yüzündenmi oluyo .perşembe randevum var .zaman hemen geçsin istiyorum .

8 mi cıktı canım ılacını arttırır sanırım korkma ıns sorun olmaz
teyzemınde 6 ya yakındı suan bebısı dogdu saglıklı

8 mi cıktı canım ılacını arttırır sanırım korkma ıns sorun olmaz
teyzemınde 6 ya yakındı suan bebısı dogdu saglıklı

ilacım yoktu filizcim .geçen ay herşey yolundaydı .benim hipertroitim var hatta ameliyatta olmuştum sanırım onun etkisiyle hormonlarım çoştu .
inşallah bişe olmaz
senin sonuçların da güzel çıkmış gözün aydın canım

Benim de hamileliğimin başında 6-7 gibiydi, dr um endokrinologa yönlendirdi, o da ilaç dozumu arttırdı diğer ay düştü hemen hatta 0 lara falan, ilaçla kontrol altına alınıyo yani hiç canını sıkma,

sevgi hanımın methini cok duydum ama muayene ucreti biraz fazla geldi. doğumu hangi hastanede yaptırıyor biliyor musun?

Ama tavsiye ederim mükemmel bir kadın son aylara kadar ayda bir kontrol olduğu için ben ücretini gözden çıkardım bide özel muayenehaneler genelde bu ücrette oluyor

nehar ve bulutun yazdıklarını okurken gözlerim doldu .gurbetlik zor şey allah yardım etsin kızlar .bunlarda geçicek hele bi bebişleriniz de gelsin bakın ev nasıl şenlencek cıvıl cıvıl olcak herşey geride kalıcak .çok üzülmemeye çalışın .bebişler herşeyi hissediyo annesi

2 li test sonuçlarını alanlar gözünüz aydın kızlar

asyaeren geçmiş olsun canım bazı doktorlar insanı ekstra strese sokuyo valla .ereniniz geliyomuş ne güzel
aklımda kalanlar bunlar unuttuğum varsa affaola

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…