iyi yapmışsın benimde erken çıkmıştı sonuç rahat bi nefes almıştım Rabbim yüzümüzü güldürsün inşallah sağlıklı evlat versin gerisi boş...zaten benim doktorumda yaptırmana gerek yok dedi çok istersen yaptırırız dedi bende pek düşünmüyodum zaten
canım benım hıc bulantım olmadı sadece demır ılacını ıctıgım an cıkardım .
aa ben duydum bu vıtamını ssk karılıomu bunu peki?
ABlam kullanmıstı sanırım oyle hatırlıom
Kızlar sinirimden üzüntümden ağlıyorum.. Biliyosunuz eşim asker ve çok sık nöbet tutuyo. Haliyle yoruluyor.Benimse sözde wc dışında kalkmam yasak . Mesela eşim sabah 9da gelmesi gerekirken öğlen 1 de geldi, diyorumki gelirsen kahvaltı hazırla, işim var diyo.Sanki karakolda bi tek o var. Karım hamile de değil mi yani, zaten en az haftada 3 gün evde yok mecbur ben kalkıp yapıyorum.
Neyse bugün 1 de geldi, uyudu dediki beni 3 te uyandır, kıyamdan 4e kadar bekledim ama açlıktan kıvranıyorum. Mutfak yığınla bulaşık dolu,pislik içinde. Kalksam yapsam beni azarlıyo inanın 4ten beri en az 10 defa yanına gidip çok acıktım kalk bişeler yap dedim, öptüm kokladım, kızım acıktı dedim. Ama yok kalktım 1 saattir mutfaktayım kendim yaptım, ağlaya ağlaya. hala da uyanmadı Şuan karnım ağrıyor artık. İnanın hıçkırarak yazıyorum bunları. Tamam çok nöbet tutuyor yoruluyor ama bu iş fedakarlık, nasıl ki ben bişelerden ödün veriyosam o da vermeli, zaten ailem yurt dışında annemi 1,5 senedir görmüyorum. dayanamıyorum artıkkk
Canım sen de ankaradasın sanırım hangi doktora gidiyosun ?
ben hala doktoruma karar veremedim de(
evet canım ankaradayım ben başta fatih ünv gidiyodum ama memnun kalmadım hiç şimdi sevgi ateş diye bir doktor var çukurambar da özel muayenehanesine gidiyorum
Teşkkür ederim canım inşallah kan sonuçların da güzel çıkar. Zaten ense kalınlığı iyi çıkınca kan da iyi çıkıyormuş genelde. Ben ne yapacağıma karar veremiyorum. Eyüp EKİCİ'yi aradım sekreteriyle görüştüm. Durumu anlattım. Ense 2,43 çıktı ama kan sonucum iyi. İç organları incelensin istiyorum diye. Ama 18. haftadan önce incelenemiyor dedi. Kafam karmakarışık
kızlar sımdı dr'umun asistanı aradı 2 li testım cıkmıss cok sukur bısey yok dedi
ayy öyle sevındımkı allaha hamd olsun yaa çok mutlu oldummm rabbım inş hepımızın bebıslerını saglıkla kucaklamayı nasıp eder..bide gıttım bır bady aldım cok guzeleklerım bırazdan
Kızlar bademciklerim şişiyor, yutkunurken zorlanıyorum. Tabi o kadar üzüntü ve ağlamanın acısı çıktı işte.
Doktorum geçende bana ağrı kesici ateş düşürücü Tamol diye bi ilaç vermişti. Az önce aradım o ilacı iç, geçmezse ve ateşin artarsa gel kbb ye gösterelim dedi.
Ben ilaç içmek istemiyorum. Tamam gebelikte kullanılan bi ilaç ama yine de bebeğime zararı olur mu. Ya da sizce ne yapayım doğal yoldan?
Gözün aydın canım inşallah sağlıklı bir şekilde alırız kucağımıza bu test stresleri cok vahim ben 3 ve 4 lüyü yaptırmayı düşünmüyorum
selam kızlar :)
2li testimiz yapıldı sonuçlar iyi çıktı şükür.3lü ve 4lüyü yapmaya gerek yok bence dedi doktor bende onayladım.2li bile ne kadar büyük bi stres yaptım 3e 4e gerek yok vallahi...
cinsiyeti öğrenenler için çok sevindim Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin ben de meraktan çatlıyorum ama bizimki göstermiyor...
benim bütüüüüünn takvilerde kız çıkmıştıı, yaklaşık 6-7 hurafa,test mest denedim
sevgi hanımın methini cok duydum ama muayene ucreti biraz fazla geldi. doğumu hangi hastanede yaptırıyor biliyor musun?
ah canim benimdun doktordan sonra tum gun disardaydim simdi gordum yazdiklarini canim arkadasim keske seni teselli etsem buralardan. bu babalar bazen ariza veriyorlar boyle. senin ki seninle bebegi gormeye gelebiliyor muydu doktora? bence gelip gormeleri cok onemli. her ultrasondan sonra ozellikle bebek kimildadiktan sonra benim esim diyor ki, bu ultrason biz erkeklere yaradi yoksa kucagimiza pat diye bebegi veriyordunuz biz de alismaya calisiyorduk, diyor. aile hasreti de nedir bilirim ben de uzaktayim ailemden,annemmm kardeslerim diye aglar oldum hamileligimde. Allah sana sabir ve guc versin, insallah jetonu duser kocanin,gercekten kotu niyetle yaptigini sanmiyorum, tipik erkek dusuncesizligi iste.
bugün tam kan tahlili yaptırdım ve tsh değerim 8 çıkmış çok moralim bozuldu .inşallah ciddi bişe olmaz .acaba benim kahverengiler tsh yüzündenmi oluyo .perşembe randevum var .zaman hemen geçsin istiyorum .
2 li iyi olunca 3 ve 4 ü istemiyo genelde doktor
8 mi cıktı canım ılacını arttırır sanırım korkma ıns sorun olmaz
teyzemınde 6 ya yakındı suan bebısı dogdu saglıklı
bugün tam kan tahlili yaptırdım ve tsh değerim 8 çıkmış çok moralim bozuldu .inşallah ciddi bişe olmaz .acaba benim kahverengiler tsh yüzündenmi oluyo .perşembe randevum var .zaman hemen geçsin istiyorum .
sevgi hanımın methini cok duydum ama muayene ucreti biraz fazla geldi. doğumu hangi hastanede yaptırıyor biliyor musun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?