2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
Ama tavsiye ederim mükemmel bir kadın son aylara kadar ayda bir kontrol olduğu için ben ücretini gözden çıkardım bide özel muayenehaneler genelde bu ücrette oluyor

aslında evet normalde ankarada ucretler o civarda muayenelerde ama ne bileyim ilk kendisiyle görüşünce cok geldi bana.

hala tam olarak karar vermiş değilim. 29 mays hstanesi hülya kula suan doktorum. hayırlısı olsun inş

saolasın canım çok rahatladım şimdi .nette okuduklarım çok canımı sıkmıştı .allah razı olsun .sanada geçmiş olsun

Sen görüştün mü sevgi hanımla hiç

rahim daha çok büyüyo bu haftalarda
ondandır belki..inş. sabahtan beri elim karnımda kıvrıldım yatıyorum..

amaan oğluşuma adaşmı geliyor:))
hadi gözün aydın..başka Dr.a gitmek pek iyi değil demek..bende arada gidiyorum..
neyseki paşan iyiymiş..çok şükür
Kimse bana cevap vermicek sanırım

bilgeböcük yaa bizim doğum tarihimiz aynıydı niye değişik oldu ki?
bu takvim kafasına göre değişiyomu :))

gözün aydın..darısı yaptırmayanlara inş.

arkadaşlar dün 2li tarama testinin sonuçlarını aldık doktor her şey normal dedi yalnız PAPP A değeri normalden düşük çıktı 0,4 olması gerekirken bizde 0,2 çıktı doktor üzerinde durulacak çok önemli bir şey değil dedi ama dünden beri aklıma takıldı bu konuda bilgisi olan var mı

olmaz canım ınsallah allahın ıznı ıle sen ılacını ıstersın dr sorun olmaz
saol canım buarada 2lı ıyı dedı sonucları solemedı ama sorun yok dedı haftaya muayenem

saol canimmm pembislerimiz geliyor insallahhh :))))

mutlaka gelsin senle, anlasin biraz babaligi sorumlulugu. iste cok yoruluyorum falan demeye calisti 1-2 kere de benim ki sonra benim ters laz damarim kabardi, bir daha deneme yapamadi arada haslayacaksin cocuk gibiler.

selam kızlar bende kasım ayında bebek beklıyorum kısmetse ilk bebeğimde dusuk olmusdu bunda hersey suan yolunda cok sukur tabı baslarda sıkıntılar olmusdu
bende oğlan annesi olucam kısmetse :) tabi cevremdekı herkez kız beklıyormus gıbı davrandı ama anlamadım bende herkez ıcın hayırlısı olsun saglıklı olsunlarda

Sen görüştün mü sevgi hanımla hiç

yüzyüze görüşmedim canım fiyat bilgisi için mail atmıştım. ben doktoruma 40 TL veriyorum. 190 tl deyince biran cok geldi ve gitmemiştim.

aslında benim için doktor kadar hastane de önemli. normal doğum olursa ve acilen gidersek doktor gelebilecek mi gelemese de hstanedeki diğer doktorların iyi ve bayan olmasını istiyorum. 29mayısa devam etme sebebim şimdilik bu. doktorum da iyi sayılır ama emin değilim yine de..

hmileleikte her agri kesici icilmiyor bildigim kadariyla. minoset ve parasetamol diyor doktorum. bende mecburen bir günde 3 tane icmek zorunda kaldim. Artik Rabbim yardim etsin...

hmileleikte her agri kesici icilmiyor bildigim kadariyla. minoset ve parasetamol diyor doktorum. bende mecburen bir günde 3 tane icmek zorunda kaldim. Artik Rabbim yardim etsin...

Olacaksa yapacak bişey yok elbet hersey sebep. doktor sonrasında ben vermidon demedim demiş artık ne kadar doğru bilmiyorum. bebeğimizin ölüm sebebi de budur denmedi tabiki. mecbur olunca hepimiz içiyoruz. Rabbim korusun meleklerimizi inşallah. bizlere de şifalar versin inşallah.

Benimde diğer doktordan ayrılma sebebim oydu normal doğumda mesai saatleri dışında olursa kendi doktorum girmiyordu doğuma ebe yaptırıyordu bende istemedim ama sevgi hanım hangi saat olursa olsun kendisi giriyormuş başlarda çok önemsemiyordum doktor olayını ama öyle şeyler duydum ki iyi bir doktor olsun istedim fatih üniversitesinde özel olmasına rağmen doktor zorla konuşuyordu resmen sonuçta ilk hamileliğim benim ne yapıp yapmamam gerektiğini bilemem mesela diğer doktora ben cok kilo alıyorum diyordum dalga geçiyordu benle sevgi hanıma gittim ve bana artık dur gerekirse kendin için yeme şunları bunları ye sadece kilo alma dedi

kesinlikle doktor cok önemli. idrar testi yaptıktan sonra devlet hastanesine gittim bhcg ölçtürmek için .asistan tahlil sonucuna bakıp uzman görecek ex olma durumu var dedi. uzman gelene kadar ne ysadıgımı bi ben bilirim. o kadar kızdım ki sonrasında keseye bakılacak demek istemiş güya.. bir de tabi doktorun bilgisi de önemli. hsayırlısı bakalım.
bakarsın belki ben de gelirim sevgi hanıma:)

canım benim doktorum eğer nefeslerinde sorun olursa mutlaka gideceksin dedi.benimki hareket edince oluyor ama genede gitmek lazım doktora

canım gözün aydın 2 li test sonucu güzel çıkmış.darısı biz yaptırmayanların başına.benim daha 2 haftam var yaptırmama ama içimde acayip bir kuruntu ile bekliyorum

Ben sevgi hanımı düşün derim yani maddiyat tabi ki önemli sonuçta bunun doğumu da var ben de çok düşündüm ama ayda bir olunca olabilir gibi geldi hayırlısı Allah sağlıklı evlat kolay doğum nasip etsin

Alintila alintila bitmiyecek sanirim :)))
hepinize selamlar olsun , benim cilekes kasim annislerim

olmaz canım ınsallah allahın ıznı ıle sen ılacını ıstersın dr sorun olmaz
saol canım buarada 2lı ıyı dedı sonucları solemedı ama sorun yok dedı haftaya muayenem
canim sonucun iyi cikmis demekki ne güzel darisi benim basima, korkular icindeyim ,insallah bende atlatirim su test olayini güzel bir sekilde..
gecmis olsun ayrica , nasil oldun ?? biraz daha iyimisin ?
gözün aydin canim, ne güzel sonucun iyi demis, o degerin ne oldugunu bilmiyorum ama doktorun zaten önemli degilse bence sende takma kafana ..
gözün aydin canim seninde, insallah hep güzel haberler alirsin/aliriz böyle ..
benim göbekte alttan yukariya dogru :)))mide bölümüde icinde :)))
bugün tam kan tahlili yaptırdım ve tsh değerim 8 çıkmış çok moralim bozuldu .inşallah ciddi bişe olmaz .acaba benim kahverengiler tsh yüzündenmi oluyo .perşembe randevum var .zaman hemen geçsin istiyorum .
ilac verdilermi ??? hemen düzene sokuyor ilaclar , benim hamile olmadan önce 5,4 cikmisti 50 mg hap hemen 1 e indirmisti..

mipiniz hayirli olsun canim :)) sende güzel haberlerle gelmisin tebrik ederim ..
canim senin kontrolunmu vardi.. hadi gözün aydin :)) ayy bir mipi daha :)) hayirli olsun oglusun.. rabbim kucagina almayida nasip etsin..
cok tatliymis bu cici .. ben böyle birsey alirsam yanina davulla tokmaginida almam lazim babamizi uyandirmak icin
gecmis olsun canim ne yaptin ???nasil oldun ?
o ilaci hic bilmiyorum ama doktorlara güvenmek gerekiyor, kendimizi , canlarimizi teslim ediyoruz sonucta.. ihlamur ictinmi
bende bogaz agrisi icin tantum verde isimli seker gibi olanlar haplardan kullandim 2 günde gecirdi bogazimi, sadece lokal olarak bogaza agri kesici etkisi oluyormus , iki doktora sorum kullandim bende .. türkiyede varmiki acaba ??

BURCUCiUMMM senin yazdiklarinida görmüstüm sabah ama simdi bulamadim rabbim biran önce sIKintilarindan kurtarsin seni, hormonlar cok etkili oluyorlar ve karsi cins bizle ayni hassasiyeti gösteremiyor malesef.. üzme kendini ve bebisini

Puffy ablacigim gecmis olsun sanada tekrardan, evde bir cocuk olunca yatip dinlenmek cok zor oluyor dedigin gibi, insallah agrilarin gecer biran önce.. öperim senide bebisinide ...

smdmr arkadasimizin bugun kontrolu vardi ??? haber geldimi kizlar göremedim ben ?

inş kuzum darısı senın basına bende korkuodum cok hatta hala korkularım devam edıyor..sonuclarda sorun yokmus ıyıymıs dedıgı halde asıstan genede ınsan bı tuaf oluo gormeden dr yzuune demeden
elevıt verdı dr aradım cnm bugun bıde minoset ıcebılırsın dedı
cok zor durumda kalırsanda taylot al ıc dedi.
evet yaa test guzel dıyınce dayanamadım aldım bugun hemen evıme yakın bı yerden aldım
davulla tokmak ıyı dusunce benımkıde durtunce uyanır
yataga yattıgı an ıtıbarı ıle uyur hemen cabucak ama buna bıle buaralar sınır oluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…