Ama tavsiye ederim mükemmel bir kadın son aylara kadar ayda bir kontrol olduğu için ben ücretini gözden çıkardım bide özel muayenehaneler genelde bu ücrette oluyor
Benim de hamileliğimin başında 6-7 gibiydi, dr um endokrinologa yönlendirdi, o da ilaç dozumu arttırdı diğer ay düştü hemen hatta 0 lara falan, ilaçla kontrol altına alınıyo yani hiç canını sıkma,
aslında evet normalde ankarada ucretler o civarda muayenelerde ama ne bileyim ilk kendisiyle görüşünce cok geldi bana.
hala tam olarak karar vermiş değilim. 29 mays hstanesi hülya kula suan doktorum. hayırlısı olsun inş
12 hafta bittiğinden beri hergün ağrı yaşıyorum canım. kendi doktorum çok yormuşsun kendini 15 gün yat dinlen dedi.aynı gün pruloton iğne vuruldum. dün farklı bir doktora gittim herşey normal bu haftalarda olur dedi anlamadım :44:
benim gebeliğim tedaviyle oldu.kıymetli gebelik gurubundaymışım.biraz daha dikkat et dedi.
yürümeye korkar oldum valla :18:
amaan oğluşuma adaşmı geliyor:))kızlarr ben geldim şimdi. Eşimin isteği ile kendi doktoruma gitmişim iyiki de ona gitmişim... Anlattım ona herşeyi, bunları diyen doktorun da tanıyor, sağ olsun başka bir şey demiyorum gel bakalım bebeğine dedi.
Bebeğimm maşallah kıpır kıpır yerinde hiç durmadıherşey çok güzel ve iyi dedi. kasık ağrıların olacak hamilelik=kasık bel ağrısı demektir unutma dedi. Bebeğin 14. haftadan sonra sürekli şekil değiştiri henüz hissetmezsin duvara değimediğinden ama şuan sağa yatıyor hapşursan yada merdiven çıksan sola döner yada oturu sürekli yer değiştirecek artık dedi.
Çok şükür herşey yolunda yani....
VEEE BİDE BİŞEY DAHA VAR : BENİMDE ŞEHZADEM GEİYOORRRR.... ''EREN''in geliyor.ihtimal %de kaç dedim %100 erkek dedi pipiyi de gösterdi... Allahım kahkahamı herkes duymuştur
Kimse bana cevap vermicek sanırım
bilgeböcük yaa bizim doğum tarihimiz aynıydı niye değişik oldu ki?ayyy ne güzel şeyler soylemiş bende hapşurunca bazen ağrı oluyordu bende korkuyordum ıyı oldu soyledıgın
maşallah 41 kere sağlıklı sıhhatli aklı fıkrı yerınde hayırlısıyla kucagına almayı nasıp etsin Rabbim
selam kızlar :)
2li testimiz yapıldı sonuçlar iyi çıktı şükür.3lü ve 4lüyü yapmaya gerek yok bence dedi doktor bende onayladım.2li bile ne kadar büyük bi stres yaptım 3e 4e gerek yok vallahi...
cinsiyeti öğrenenler için çok sevindim Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin ben de meraktan çatlıyorum ama bizimki göstermiyor...
ilacım yoktu filizcim .geçen ay herşey yolundaydı .benim hipertroitim var hatta ameliyatta olmuştum sanırım onun etkisiyle hormonlarım çoştu .
inşallah bişe olmaz
senin sonuçların da güzel çıkmış gözün aydın canım
canımmm evet bazen çok düşüncesiz oluyorlar, bu bana yaptığı yetmiştir ona. Kontrollerimize birlikte gidiyoruz canım, benden meraklı asla bensiz gidemezsin diyor hatta.
Kızıma arkadaş geliyomuş, Allah analı babalı büyütsünnn
Sen görüştün mü sevgi hanımla hiç
canım ben de her gece aynı seyi yasıyorum bogazım şiş ve öksürük de var bende tüm gece yutkunamıyorum öksürüyorum ama ileç almayı dusunmuyorum. ballı limonlu zencefilli ıhlamır ya da sıcak su iç. bogazını sar iyi geliyor.
kardeşim cok agır grip geçirmişti hamileliğinde ve ikizdi. bebişlerden birini doğumdan 5 gün sonra kaybettik ve kardeşim sebebp o denmese de hep keşke içmseydim deki sadece 3 tane vermidon içmişti.
son dk ya kadar içmemeye calıs canım bence...
hmileleikte her agri kesici icilmiyor bildigim kadariyla. minoset ve parasetamol diyor doktorum. bende mecburen bir günde 3 tane icmek zorunda kaldim. Artik Rabbim yardim etsin...
yüzyüze görüşmedim canım fiyat bilgisi için mail atmıştım. ben doktoruma 40 TL veriyorum. 190 tl deyince biran cok geldi ve gitmemiştim.
aslında benim için doktor kadar hastane de önemli. normal doğum olursa ve acilen gidersek doktor gelebilecek mi gelemese de hstanedeki diğer doktorların iyi ve bayan olmasını istiyorum. 29mayısa devam etme sebebim şimdilik bu. doktorum da iyi sayılır ama emin değilim yine de..
Benimde diğer doktordan ayrılma sebebim oydu normal doğumda mesai saatleri dışında olursa kendi doktorum girmiyordu doğuma ebe yaptırıyordu bende istemedim ama sevgi hanım hangi saat olursa olsun kendisi giriyormuş başlarda çok önemsemiyordum doktor olayını ama öyle şeyler duydum ki iyi bir doktor olsun istedim fatih üniversitesinde özel olmasına rağmen doktor zorla konuşuyordu resmen sonuçta ilk hamileliğim benim ne yapıp yapmamam gerektiğini bilemem mesela diğer doktora ben cok kilo alıyorum diyordum dalga geçiyordu benle sevgi hanıma gittim ve bana artık dur gerekirse kendin için yeme şunları bunları ye sadece kilo alma dedi
bende alerjik astım var, bugün doktora onu da sordum. gebelikte mutlaka takipte olmak lazım. hatta sekreteri göğüs hastalıklarından randevu aldı bana ikisinde de gitmem gerekiyormuş. hamilelikte bazı astım hastalarında rahatlama bazılarında ise şiddetlenme olabiliyormuş.
ilaçlarını ihmal etme bence.
benim allerjim var ve bile bile veterinerde çalıştım bir gün iş çıkışı yolda nefes alamadım. ölmek ile ölememek arasında gidip geliyorsun gibi.. nefes almaya çalışıyorsun ama alamıyorsun. zorlanmadan burun damarlarım çatlamıştı. hiç astım krizi geçirdinmi bilmiyorum ama geçirmemek için ilaçlarını kullan. Göğsündeki sıkışma kaburga ağrısı da yapıyorsa korkmanı öneririm. ihmal etme diye böyle söylüyorum.
selam kızlar :)
2li testimiz yapıldı sonuçlar iyi çıktı şükür.3lü ve 4lüyü yapmaya gerek yok bence dedi doktor bende onayladım.2li bile ne kadar büyük bi stres yaptım 3e 4e gerek yok vallahi...
cinsiyeti öğrenenler için çok sevindim Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin ben de meraktan çatlıyorum ama bizimki göstermiyor...
kesinlikle doktor cok önemli. idrar testi yaptıktan sonra devlet hastanesine gittim bhcg ölçtürmek için .asistan tahlil sonucuna bakıp uzman görecek ex olma durumu var dedi. uzman gelene kadar ne ysadıgımı bi ben bilirim. o kadar kızdım ki sonrasında keseye bakılacak demek istemiş güya.. bir de tabi doktorun bilgisi de önemli. hsayırlısı bakalım.
bakarsın belki ben de gelirim sevgi hanıma:)
canim sonucun iyi cikmis demekki ne güzel darisi benim basima, korkular icindeyim ,insallah bende atlatirim su test olayini güzel bir sekilde..olmaz canım ınsallah allahın ıznı ıle sen ılacını ıstersın dr sorun olmaz
saol canım buarada 2lı ıyı dedı sonucları solemedı ama sorun yok dedı haftaya muayenem
gözün aydin canim, ne güzel sonucun iyi demis, o degerin ne oldugunu bilmiyorum ama doktorun zaten önemli degilse bence sende takma kafana ..arkadaşlar dün 2li tarama testinin sonuçlarını aldık doktor her şey normal dedi yalnız PAPP A değeri normalden düşük çıktı 0,4 olması gerekirken bizde 0,2 çıktı doktor üzerinde durulacak çok önemli bir şey değil dedi ama dünden beri aklıma takıldı bu konuda bilgisi olan var mı
gözün aydin canim seninde, insallah hep güzel haberler alirsin/aliriz böyle ..selam kızlar :)
benim göbekte alttan yukariya dogru :)))mide bölümüde icinde :)))kızlar merhabalar....
okumaktan yazmaya fırsat olmadı
sehzadelerin sayısı epey artmış maşallah. Herkes öğrendikçe ben heyecanlanıyorum. Darısı biizm başımıza.
rahatsız olan tüm arkadaslara Rabbimden şifa diliyorum.
sevgili nehar ve burcu siz de üzmemeye calısın kendinizi bu dönemlerde herkes aynı seyleri yasıyor ama bebişler biz üzülünce üzülüp kendini sıkıyormuş.. eşinize de bunu deyin ben dedim faydasını gördüm acıkcası. artık üzmemeye calısıyor eşim kızdıgı zamanlarda bile..
burçak cok pozitifsin hayranım sana. enerjin ekranlardan ulaşıyor. yeni eviniz de hayırlı olsun inş.
asyaeren ve nehar göbecikleriniz ne güzel cıkmış öyle:))
benim de var göbeğim ama sanki bebişten değilmiş gibi geliyor o daha asagıda değil mi?
ilac verdilermi ??? hemen düzene sokuyor ilaclar , benim hamile olmadan önce 5,4 cikmisti 50 mg hap hemen 1 e indirmisti..bugün tam kan tahlili yaptırdım ve tsh değerim 8 çıkmış çok moralim bozuldu .inşallah ciddi bişe olmaz .acaba benim kahverengiler tsh yüzündenmi oluyo .perşembe randevum var .zaman hemen geçsin istiyorum .
mipiniz hayirli olsun canim :)) sende güzel haberlerle gelmisin tebrik ederim ..slm kızlar oluşumla geldik doktordan sonuçlarımız iyi çıktı allaha şükür doktor cinsiyeti ben net söyleyemezdim bu haftalarda ama detaylıda çıktıysa doğrudur dedi çünkü kızlarında bu aylarda çıkıntısı oluyormuş bu yüzden ultrasonda net olmayınca karıştırılıyormuş ayrıntılıda %99 gördüyse doğrudur dedi 4 mm lik mipimiz var :) folikasiti bitince bırak eleviti kullan dedi
sıpam bugünde yan duruyodu depi yiyinnce düzeldi ayrıntılıda da yüz üstü duruyordu bişey fark eder mi dedim etmez dedi o son aylarda önemli şuan kafasına göre suyun içinde yüzüyo dedi :)
arada çamaşırda ıslaklık olması normal mi dedim renksiz ve kokusuz olduğu sürece sorun yokmuş
dün hapşurunca çok şiddetli ağrı girdi dedim iki gündürde arada hafif ağrı giriyo bişey olur mu dedim yok olmaz dedi hapşurunca rahim kasları ani kasıldığı için oluyormuş hafif ağrılar adet dönemi olduğu içinde olabilirmiş idrar yollarında problem varsa da olabilirmiş
bazı şeyleri her zaman tüketemiyorum dedim çok kasma bebek yeterince beslenmiş dedi ne yiyebiliyorsan ona ağırlık ver bünye ihtiyacı olanı ister zaten aşermede bundan kayaklı bi yerde dedi aklıma gelenler bunlar 1 ay sonra tekrar çağırdı
canim senin kontrolunmu vardi.. hadi gözün aydin :)) ayy bir mipi daha :)) hayirli olsun oglusun.. rabbim kucagina almayida nasip etsin..
cok tatliymis bu cici .. ben böyle birsey alirsam yanina davulla tokmaginida almam lazim babamizi uyandirmak icinhttp://www.kadinlarkulubu.com/kasim...cin-yapilan-alisverisleri-2.html#post30245681
ilk cıcısını aldım almıcaktım ama dayanamadım cok komık
gecmis olsun canim ne yaptin ???nasil oldun ?Kızlar bademciklerim şişiyor, yutkunurken zorlanıyorum. Tabi o kadar üzüntü ve ağlamanın acısı çıktı işte.
Doktorum geçende bana ağrı kesici ateş düşürücü Tamol diye bi ilaç vermişti. Az önce aradım o ilacı iç, geçmezse ve ateşin artarsa gel kbb ye gösterelim dedi.
Ben ilaç içmek istemiyorum. Tamam gebelikte kullanılan bi ilaç ama yine de bebeğime zararı olur mu. Ya da sizce ne yapayım doğal yoldan?
inş kuzum darısı senın basına bende korkuodum cok hatta hala korkularım devam edıyor..sonuclarda sorun yokmus ıyıymıs dedıgı halde asıstan genede ınsan bı tuaf oluo gormeden dr yzuune demedencanim sonucun iyi cikmis demekki ne güzel darisi benim basima, korkular icindeyim ,insallah bende atlatirim su test olayini güzel bir sekilde..
gecmis olsun ayrica , nasil oldun ?? biraz daha iyimisin ?
cok tatliymis bu cici .. ben böyle birsey alirsam yanina davulla tokmaginida almam lazim babamizi uyandirmak icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?