Selayhus canım iyi değilim kuzum yaa,ilaç içtim, bal-limon-zencefil, çorba... ama boğazım kupkuruuuuu ve çok halsizim
Selayhus canım iyi değilim kuzum yaa,ilaç içtim, bal-limon-zencefil, çorba... ama boğazım kupkuruuuuu ve çok halsizim
Anketimizin basligida imla hatali olmus kac günden beri icimi tirmaliyor bebek cinyeti
nehar ve bulutun yazdıklarını okurken gözlerim doldu .gurbetlik zor şey allah yardım etsin kızlar .bunlarda geçicek hele bi bebişleriniz de gelsin bakın ev nasıl şenlencek cıvıl cıvıl olcak herşey geride kalıcak .çok üzülmemeye çalışın .bebişler herşeyi hissediyo annesi
2 li test sonuçlarını alanlar gözünüz aydın kızlar
asyaeren geçmiş olsun canım bazı doktorlar insanı ekstra strese sokuyo valla .ereniniz geliyomuş ne güzel
aklımda kalanlar bunlar unuttuğum varsa affaola
evet canım arkadaş geliyor...rahim daha çok büyüyo bu haftalarda
ondandır belki..inş. sabahtan beri elim karnımda kıvrıldım yatıyorum..
amaan oğluşuma adaşmı geliyor:))
hadi gözün aydın..başka Dr.a gitmek pek iyi değil demek..bende arada gidiyorum..
neyseki paşan iyiymiş..çok şükür
bilgeböcük yaa bizim doğum tarihimiz aynıydı niye değişik oldu ki?
bu takvim kafasına göre değişiyomu :))
gözün aydın..darısı yaptırmayanlara inş.
canım benim doktorum eğer nefeslerinde sorun olursa mutlaka gideceksin dedi.benimki hareket edince oluyor ama genede gitmek lazım doktora
sana da geçmiş olsun canım, sen de göğsünü sıcak tutiçtiğin cay iyi geleecektir canım inş. boğazını da sar sıcak tut.ben de kaç gündür öyleyim ki ben de öksürük te var
canim baktim simdi tantum verde dedigim seyden türkiyedede varmis bir arastir istersen, bogazini cok rahatlatiyor., risk yarar diyor ama hep klinikteki profesor hemde kendi kadin dogum uzmanima sormustum
kızlar eşim eve geldı neyse namaz kılıcak bende seccadenın arasına aldıgım bady koydum cok guldu yaa uykusuz geceler benı beklıo diyordedim aynen öle nıe 1 tane aldın dıo baskada alsaydın dıo dedım yok daha cesaretım yok
ne güzel yapmışsın canımbende sade badi ile renkli keçeler aldım demiştim ya onlarla bişeyler yapıp babaya sürpriz yapacam cinsiyeti bekliyordum...
ben bady ustune yapıcam oyle keceden erkek olursa papyon falan yapmayı dusunuyorumKızlar ben de keçe alıp şundan yapmak istiyorum
Eki Görüntüle 705283
ay evet bende cok merak edıyorum yapıcaklarını bende alıcam oyle yapıcam senın gıbı
ben bady ustune yapıcam oyle keceden erkek olursa papyon falan yapmayı dusunuyorum
bakalım neler çıkacak ortaya. hiç yapmadım inşallah güzel olur. değişik şeyler bulursanız paylaşın yapalım birlikteciciler yapalım kuzularımıza
çok güzelmiş buuuu.. bunun hayvan figürlerini görüm ama bu daha basit.
EVEETT bize örnekler gösterirsin artıkınnnmerhaba kızlar:))) nasılsınız:)))) 4-5 gündür giremedim ne vvar ne yok baklaım:)))) okuduklarımdan keçeyle ilgilendiğinizi öğrendim bnde keçeyle bisürü şey yapıyorum :))))) Eki Görüntüle 705290
evet bende merak edıyorum hıc yapmadım ama teyzem cok ii bu konularda ondan yardım alırım olmadı.
paylasalım tabı kuzumevet basıt papyon yapmak hayvan fıgurlerını yapamam sanırım anca kalıp lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?