2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
Selayhus canım iyi değilim kuzum yaa,ilaç içtim, bal-limon-zencefil, çorba... ama boğazım kupkuruuuuu ve çok halsizim

Selayhus canım iyi değilim kuzum yaa,ilaç içtim, bal-limon-zencefil, çorba... ama boğazım kupkuruuuuu ve çok halsizim

canim baktim simdi tantum verde dedigim seyden türkiyedede varmis bir arastir istersen, bogazini cok rahatlatiyor., risk yarar diyor ama hep klinikteki profesor hemde kendi kadin dogum uzmanima sormustum

Son düzenleme:
Anketimizin basligida imla hatali olmus kac günden beri icimi tirmaliyor bebek cinyeti

evet canım boşa stres yaptırdı. neyse geçti gitti...

evet canım arkadaş geliyor... çok teşekkür ederim canım. aslında sadece bebeğimi görmek için yakındaki doktora gittim. bir daha da gitmem o kadına...

canım benim doktorum eğer nefeslerinde sorun olursa mutlaka gideceksin dedi.benimki hareket edince oluyor ama genede gitmek lazım doktora

insan bilir kendini ihmal etme sakın.

içtiğin cay iyi geleecektir canım inş. boğazını da sar sıcak tut.ben de kaç gündür öyleyim ki ben de öksürük te var
sana da geçmiş olsun canım, sen de göğsünü sıcak tut

canim baktim simdi tantum verde dedigim seyden türkiyedede varmis bir arastir istersen, bogazini cok rahatlatiyor., risk yarar diyor ama hep klinikteki profesor hemde kendi kadin dogum uzmanima sormustum

tamam kuzum teşekkür ederim.yarın sağlık ocağına gitcem,cuma da randevum var bi sorayım bari

kızlar eşim eve geldı neyse namaz kılıcak bende seccadenın arasına aldıgım bady koydum cok guldu yaa uykusuz geceler benı beklıo diyor dedim aynen öle nıe 1 tane aldın dıo baskada alsaydın dıo dedım yok daha cesaretım yok

ne güzel yapmışsın canım bende sade badi ile renkli keçeler aldım demiştim ya onlarla bişeyler yapıp babaya sürpriz yapacam cinsiyeti bekliyordum...

ne güzel yapmışsın canım bende sade badi ile renkli keçeler aldım demiştim ya onlarla bişeyler yapıp babaya sürpriz yapacam cinsiyeti bekliyordum...

ay evet bende cok merak edıyorum yapıcaklarını bende alıcam oyle yapıcam senın gıbı

ay evet bende cok merak edıyorum yapıcaklarını bende alıcam oyle yapıcam senın gıbı

bakalım neler çıkacak ortaya. hiç yapmadım inşallah güzel olur. değişik şeyler bulursanız paylaşın yapalım birlikte ciciler yapalım kuzularımıza

merhaba kızlar:))) nasılsınız:)))) 4-5 gündür giremedim ne vvar ne yok baklaım:)))) okuduklarımdan keçeyle ilgilendiğinizi öğrendim bnde keçeyle bisürü şey yapıyorum :)))))

bakalım neler çıkacak ortaya. hiç yapmadım inşallah güzel olur. değişik şeyler bulursanız paylaşın yapalım birlikte ciciler yapalım kuzularımıza

çok güzelmiş buuuu.. bunun hayvan figürlerini görüm ama bu daha basit.

evet bende merak edıyorum hıc yapmadım ama teyzem cok ii bu konularda ondan yardım alırım olmadı.
paylasalım tabı kuzum evet basıt papyon yapmak hayvan fıgurlerını yapamam sanırım anca kalıp lazım

EVEETT bize örnekler gösterirsin artıkınnn bunu sen mi yaptın?? ne güzelllll

kızımın bebek şekerini de böyle bişey düşünüyorum
Eki Görüntüle 705286

bu kovaları gördüm düz haliyle renk renk. tanesi sanırım 1TL idi. hep bakıyordum ama cinsiyet olmayınca...

evet bende merak edıyorum hıc yapmadım ama teyzem cok ii bu konularda ondan yardım alırım olmadı.
paylasalım tabı kuzum evet basıt papyon yapmak hayvan fıgurlerını yapamam sanırım anca kalıp lazım

yapalım valla bak şimdiden heyecan oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…