2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
yapalım valla bak şimdiden heyecan oldum
cınsıyet ogrenelımde bir bana erkege benzıo dedı ama emınde deılım dedı cok mınık dedi.
keçelerı nereden alıcamıda bılmıom ama yapıcam dıom
mutlaka vardır nette ornekler bence ordanda bakarız

evet ben yaptım canım:)

canımm hoşgeldinnn nasılsınn. kaçak bi arsın bi yok...yaptıklarına bayıldımmm ellerine sağlıkkk

Kizlar birsey sormak istiyorum sizdede oluyormu acaba ???
Iki gunden beri daha cok aksamlari boyle nasil dtarif etsem asagiya dogru bir basinc hissediyorum , sanki icimde agirlik asagiya dogru bastirirmis gibi .. Rahim buyuyor asagiya dogru basinc yapiyorda ondanmiki acaba diyorum ..
Varmi baska böyle olan ??

canım bende de var bu ara. hatta vajende batmalar bile oluyo. sanırım genişlediği için

Kizlar gecmisi okuyamadim fazla insaallah , herkes iyidir ..
Bugün ben cok kötüyüm arkadaslar folik asit beni mahvediyor , acaba icmesem bi zarari olurmu ? Burda sadece folik asit veriyorlar 2 cesit var, 1.hamilelikden önce ve hamilelik ilk 3 ayi ve 2.hamileligin
3. ayindan emzirene kadar olani , ben simdi ikincisindeyim ama beni mahvediyor almasam ne olur acaba ??

folik asit içeren meyve sebzelerle beslensen? bir çok sebze ve meyvede var.

folik asit içeren meyve sebzelerle beslensen? bir çok sebze ve meyvede var.

Artik en son care meyvelerle deneyecegim , cok sükür yiyebiliyorumda , ama ne kadar yesende birgünlük tam folik asit eksikligi tamamlanamiyormus , acaba aksam denesemmiki ? Bu defada uyuyamazsam diye korkuyorum midemi cok fazla bulandiriyor

şaşırdım benim içtiğim folbiol du hiçbir problem yaşamadım?

Gece kuşu geldi :)) aksam yemeğinden bu yana gecmisi okuyorum oku oku bitmedi sohbetimiz bol maşallah ,her sali benim temizlik gunum yardimcim geldi evi temizledi , çamaşırlar yıkandı , ütüler yapildi , bende azcik yemek yaptim , ev duzenli olunca keyflerde yerinde oluyor :)
Agrilarim , kaşıntılarım , mide bulantilarim ve ben barıştık kardeşce yasamaya karar verdik , eeee care yoksa napcaz idare edecegiz birbirimizi
Alıntı yapamıyorum yine o yuzden topluca yazdim :)

Filiz. Oncelikle gecmis olsun grip olmuşsun kendine ve bebise dikkat et ve doktorun tavsiyelerine uy , dun okumustum sanırım dis eti kanayanlar varmis seninkide kanıyormuş bende gecen hafta basladi doktorumun tavsiyesine uydum bayagi rahatlama var , karbonat yada bildigimiz icme sodasi her yemekten sonra , yatmadan dis etlerini bununla ovup ağzı calkalayacagiz

Nehar sende grip olmuşsun dikkat et kendine mutlaka doktorunla görüş ilac almadan once , ama bol su ve ıhlamur icmeyi ihmal etme , eger cok burnun tıkanırsa falan tuzlu su yap burnuna cek , kalın giyinme ateşin yükselmesin
Eşinide cok kızma onların doğası bizim gibi degil malesef , bizim gibi bakıp düşünemiyorlar oldugu gibi kabul edersen her seyi daha rahat edersin , beklentilerini cok yuksek tutma :)
Biliyormusun ben hep en iyi erkek ölü erkektir derim neden biliyormusun babam hayattayken annem hep sikayetciydi kocasından , ay bir kez memnun oldugunu gormedik , babam vefat etti simdi hep soyle iyiydi boyle iyiydi der durur. Bende hep gülerim rahmetli oldu birden iyi oldu diye o yuzden en iyi erkek ölü erkektir canim.
Cokta sıkıldıysan gel biz bakarız sana benimkiler kor topal idare ediyor , benimde gunde toplamda 3 saat ayakta durma iznim var gul gibi geçiniriz.

Badezuzum . Canim agrilarin icin cok endiselenme sadece suna dikkat et hafif olarak basliyor , giderek sanci artiyor ve ayni şiddette kalıyorsa endiseli olmalıymışız
Ben dun doktora dedim agrilarin hangisi nedir ayırt edemiyorum , arada gelip geçiyorsa gaz ve rahim genişleme sancisiymis , hatta rahim genişleme adet sancisina benzermiş. Surekli siddetli oluyorsa mutlaka doktorumuza irtibata gecmeliymisiz.
Tum gebelerin cok dikkatli olup mutlaka ust üste iki saat ayakta kalmaması gerekiyormus.
mutlaka bol su icmek gerekiyormus bol su agri semptomlarının idrarlar atılmasını sağlarmış .
Cok cok gecmis olsun :))

Selayhus selamlar pozitif arkadasim bayılıyorum sana hic kimseyi atlamiyorsun cok düşüncelisin , minigini
opuyorum

Asyaeren gereksiz doktor senin bu gun guzel bir haber duymana vesile oldu vardır her is'te bir hayır bosuna dememişler.
Eren geliyormuş , Eren'i minik gozlerinden operiz anasına babasına hayirli bir evlat olsun

aynen öyle oldu ablacım. çok sağol. Bende aslında Allaha dua ediyordum bebeğimi bana erken göster dayanamıyorum diye. duydu sesimi

Canlarım sütü kaynattım ılıdı, mayalıyacam amaa bu hava sıcaklığında kaç saat mayalamaya bırakmam lazım bilgisi olan varmı acaba? battaniyeye sarıp odaya bırakacam. uzum zaman oldu mayalamayalı..

canım bende de var bu ara. hatta vajende batmalar bile oluyo. sanırım genişlediği için
Bugun sabah 7 den beri kosusturma halindeydim , hep dakik olmam gerekiyordu , oglumun ana okulu saati , otobus , iśe baslamadan once doktora igne icin gitmek , gerci oturarak calistim iste ama yoruluyor vucut heralde onunda etkisi oluyor ..
Önceki hamileligimdede vardi ama nezamandi unuttum :))
Cok kotu oluyorsqn doktora sorsan alternatif birsey onerir belki

şaşırdım benim içtiğim folbiol du hiçbir problem yaşamadım?
Ilk 3 ay bende sorun yasamadim cnm , ama 2 gün almadim unutmusum okadar rahattimki bugün alinca neye ugradigimi sasirdim sen simdi bie vitamin kullaniyormusun ?

Benimde annem bendeyken maylardi ,orda hava nasil bilmiyorum ama, eger hava sicaksa gece uyaniyorsa bir kontrol edip koyarsin buzdolabina yada erkenden uyandiginda ..

Ben yatmadan mayalayip sarıyorum yani saat 12 civari , esim sabah namazına kalktımi saat 6.30 gibi dolaba koyuyor :)

Selayhus ; aynen yarim arayacagim doktorumu , ama artik hapi gördükce midem kalkiyor , sit bu ikinci trimester döneminde ek vitamin aliyormusunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…