2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440

ben 3 ay doldu diye folik asiti bıraktım. şimdi elevit ile ferro sanol kullanıyorum vitamin + kan hapı olarak yani. çok zorlanıyorum içerken ama şimdi alıştım gibi. içmeden önce kuru kayısı yiyorum arkasından hap içiyorum pek tat almamış oluyorum.

maya olayına da bakacaz artık. koydum bakalım. süt fazla soğumuş gibi azcık ısıttım ama göreceğiz. 5-6 saat kadar yeterli sanırım ama bazen herşeyi tam yapsamda tutmuyor.

Ben yatmadan mayalayip sarıyorum yani saat 12 civari , esim sabah namazına kalktımi saat 6.30 gibi dolaba koyuyor :)

demek doğru hatırlıyorum 5-6 saat gibi. inşallah gece tuvalete uyanırım o saatlerde. süt midemi bulandırıyor yoğurt daha faydalı hem inşallah güzel tutar.

Birgül38 danim femibionmu kullaniyorsun simdi yoksa pregnavitmi ???
Ikinci donemde folik asit yerine vitamin haplarina baslamistim ben oglumda...

Puffy ablacigim tesekkur ederim.. Ohh ne guzel misss olmustur ev ..
Burda malesef temizlikci imkanimiz yok asiri pahali , o yuzden bal dok yala olayini en az 1 sene goremez benim ev :))

arkadaşlar merhaba yaklaşık 1 yıldır bebek özlemi çekiyorum, galiba bu ay oldu, adetime 4 gün var ben tabi yine dayanamadım gebelik testi yaptım, herseferinde negatif çıkan test bu sefer çift çizgi çıktı fakat silik çizgi , belki test yanlıştır diye gittim başka bir marka test aldım yaptım aynı gün içinde ve o da silik çizgi çıktı bukadar erken çıkarmı yani adetime 4 gün varken? bi yanlışlık olabilirmi kan testine gitmeye korkuyorum

bence büyük oranla hamilesin ama hamilelik takvimini anlamadım?

Son düzenleme:

evet bence çok büyük ihtimal hamilesin ben de 5 gün kala idrar testiyle ögrendim ve inanamamıstım 2 kez daha denemiştim yine aynıydı 2 gun sonra kan testinde cıktı kan testi yaptır emin ol inşallah hamilesindir

canım ocak ayında hamile kalmıştım ve ozaman yapmıştım takvimi ama maalesef düşük yaptım, şimdi bu takvimi silemiyorum nasıl siliniyorsa söylermisin

Yapmanız gereken : http://www.kadinlarkulubu.com/profil...do=editprofile sayfasına girerek, Kişisel Bilgiler bölümündeki Bebeğinizin Tahmini doğum Tarihi alanına bebeğinizin tahmini doğum tarihini gün-ay-yıl formatında yazmanız. Örneğin : 28-09-2012

canım geçmiş olsun... inşallah hamilesindir de silmeden tarih değiştirirsin. yukarıdaki linke tıkla, bebeğin tarihi bölümündeki tarihi sil ve kaydet. yada bekle kan testi yaparsın belki de tarih değiştirirsin

inş canım 2 kez tüp bebek denedik biri tuttu fakat 7. haftada düştü, diğeri hiç tutmadı, sorun eşimden kaynaklıydı, kısır değil fakat sperm sayısı ve kalitesi sıkıntılıydı. ve ovulasyon tarihine dikkat ederek deniyorduk kaç aydır ve bu ay preseed diye bi jel duymuştum onu kullandık, ve adetime 4 gün var gebelik testlerim silik çizgi çıkıyor bugün 2 tane farklı marka test yaptım ikiside silik çıktı. Allahıma çok dua ettim çok gözyaşı döktüm bu bebek için bugün sonucu gördüğümde Allahım sesimi duydu diye hıçkıra hıçkıra ağladım. ama inş ilerleyen zamanlarda bi sorun çıkmaz

ne jeli bu? inşallah tutmuştur. kan tahlili yaptır mutlaka!

aynennn Turkiye gibi degil temizlikci cok buyuk luks burda, bizim evde bomba atilmis gibi simdiden

Yok cnm benim hala folik asit , yani folik asitin ikinci dönemine gecti , baskada birsey vermedi doktor , ama folik asite devam demisti .. Ben kizimda hic bir vitamini alamamistim , hic bir sorun olmamisti , bir önceki düsükdede ne guatir hapini icmistim , nede vitamini bebekde cok sorun cikmisti .. Simdi korkudan birini dahi atlamak istemiyorum..

Benimde 4 gün önceden belli olmustu .. Sen insaallah hamilesindir .. Ama erken ögrenmem hic iyi olmamisti , erkenden doktora gittim , erkenden kese gözüksün istedim oda benim icin zorlu bir sürecti

günaydın hatunlarr :)
ben doktorumu degıstırıyorum. . Bugunrandevum var. . Dua edın de memnun kalayıımmm yaa ılgılensın bebegımleeee. . .

canım benim önce hayırlısı olsun ama çıkan ikinci silik çizgiyle öğrendim ben de hamileliğimi inş.sende hamişsindir adetin geçiksin öle git sabrettt...ama dikkat et hoplatıp zıplama ....anladın sen

evet canım dün kontrolüm vardı bi tek sen merak etmişsin çok sağol.çok büyük endişelerle gittiğim kontrolden rahatlamıs olarak döndüm çok şükür.herşey yolunda.ikili testim de iyi çıkmış risk 1/50000.2 aydır yatıyordum.dün bıraz geziiim dedim yürüyerek gidip geldim geldiğimde belimin ağısından aksama kadar kıvrandım o yüzden yazamadım

kızlar ne mayalıyorsunuzz yahu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…