2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
Günaydınlaaarrr:)) bendehalsizlık-uyku hat safhada.dün aksam 9 da resmen baygın uyudum.bebişte içerde oynadı durdu.artık çok net hıssediyorum:)
Umarım herkes iyidir...

günaydınnnnn

bugün iyi günümdeyim Allahım nazar değmesin

işle ilgili birkaç gundur sorunlar oluyordu...

dün bi arkadasım aradı anlattım ona.

' AAAA taktığın şeye bak sen hamilesin hamilelerin gönlü olurmuş sen dert etme çözülür mesele hayırlısını dile dedi.'

o kadar hoşuma gıttı kı onca zamandadır bas ağrılarıyla ugrasırken hepsi bitti gitti

bakalım hayırlısı inşallah

Tüm annişler rabbim bebişlerinize sağlık sıhat uzun ömür versin hayırlı aklı basında ınsanlar olsunlar inşallah

Günaydınlaaarrr:)) bendehalsizlık-uyku hat safhada.dün aksam 9 da resmen baygın uyudum.bebişte içerde oynadı durdu.artık çok net hıssediyorum:)
Umarım herkes iyidir...

Günaydinn .. Sen kac haftalik oldun ? Telden girdigim icin takvimlerinizi göremiyorum , ayni bende okadar halsiz ve yorgunumki ama bebegimi hissetmek varya herseye degiyor bütün gün onu dinlemekle geciyor .. Bu sayede SIK SIK doktora gitme derdinden kurtuldum

Umarım herkes iyidir...
günaydııınnnn nasıll nasıll 14, hafta ve bebeği hissedebiliyormusuuunnn gaz değil eminsin peki ilk gebelikmi yoksa 2,3 çok erken ama nasıl hissedebiliyosun şuan cok saskınım bende istiyorum dsjnfjasfa

merhaba canım korkma içini ferah tut idrar testini bilmiyorum ben hiç yapmadım hamile oldugumu tesadüfen öğrendim adetime 5 gün vardı daha kanda cıktı 12,5 gibi bi deger 2 3 sonrada 56 1 hafta sonrada 380 e cıktı yani adete 5 gün kala bile kanda görünebiliyor bence suan senin 3 gün falan olduguna göre doktora gidip bir kan tahlili yapabilrsin,,, suan düşün cıkabilir 30 40 50 gibi bi deger ama merak etme adet tarhiin 1 gün geçtikten sonra hemen 300 400 lere fırlıyor iyi şanslarrr

amin..sende baş ağrısı mı çekiyosun benim gibi..tansiyonla alakalı olabilir diyolar.. ölçtürdünmü hiç tansiyonunu??

yaa bu haftalarda hissedebiliyor musunuz??çok güzell...hani ilk gebelikte genelde anlaşılmaz diyolarda ondan sordum..

Günaydın kızlar,
Ben pkoluyum ve berbat bir hamilelik geçiriyorum. Rabbim beterinden korusun tabi ama her kusmasa son nefesimi veriyormuşum gibiydi.
Bu gece de idrar yolu enfeksiyonum azdı sanırım Kaşıntıdan öldüm ve mide bulantım arttı gene.
İlaç da içemiyorum, içer içmez çıkarıyorum
Hamileliğimin ilk haftasından beri var enfeksiyon ve doktor amoklavin vermişti 3-4 gün kullandım sonra gene verdi ama kullanamadım.
Şimdi de bebeğime bişey olur diye korkuyorum.
Siz neler yapıyorsunuz enfeksiyonu olanlar?

kızlar ne mayalıyorsunuzz yahu...

mandıradan süt alıp yoğurt mayaladım şekerim. biraz doğal besleneyim dedim hiç kalsiyum almıyorum. süt midemi bulandırıyor. yoğurt iyi oluyor benim için. sabah açtım dolaba koydum 1 gün de dolapta dinlensin sonra bakalım nasıl olmuşşş

amin..sende baş ağrısı mı çekiyosun benim gibi..tansiyonla alakalı olabilir diyolar.. ölçtürdünmü hiç tansiyonunu??

yooo hiç aklıma gelmedi tansiyon

eşim basımı ovdu kızgınlığımı alacak seyler soyledi boşver işyerini bebişlerden daha mı kıymetli dedi

uyuyakalmışım öylece

Günaydın arkadaşlar ben bebeğimi şu şekilde hissediyorum iğne batması gibi oluyor ve ara ara kasıklarda ağrı hissediyorum. Ayrıca son haftalarda sırt ve bel ağrıları başladı... Spor yapsam bir dert yapmasam bir dert off walla yaşam koçu lazım her eve :))

aslında benim tesadüf oldu ben ocak ayında tüp bebekle düşük yaptım ve sonra prolaktinim yükselmişti ilaç kullandım düzeldi fakat ben yinede her ay kontrol ettiriyorum bebek düşündüğümüz için , prolaktin yüksek olursada gebe kalamıyorsun, neyse dün doktora gittim prolaktin baktırayım diye, gitmeden öncede nerden estiyse daha adetime 4 gün varken gebelik testi yaptım, zaten her ay duramam erkenden gebelik testi yapardım fakat bu kez ikinci çizgi silik çıktı havalara uçtum, neyse doktora prolaktin için gittim randevu almıştım çoktan, o yüzden ekmiyeyim dedim, doktora gittim prolaktinimi ölçtürcem dedim fakat silik çizgi çıkan sonucuda söyledim, ben gebelik testi yaptırmak istemedim daha günüme 4 gün olduğu için fakat doktor gelmişken yapalım idrara çıktıysa kanda çıkar dedi böylelikle kan testi yaptırmış oldum, sonuç saat 3te çıkcak bugün bakalım hayırlısı, çok büyük sürpriz olcak onca tüp bebek hayal kırıklıklarının üzerine. doğal yoldan olması,

sana da günaydın canım, geçmiş olsun. enfeksiyon çok illet bişey gerçekten. ben hamilelik öncesi ilk defa mantar oldum berbat bişeymiş. nasıl bulaştıysa artık? hamilelikte ne yapılır fikrim yok açıkçası ama ihmal etme artar yoksa.

günaydın kızlar,dr bana elevit verdi ama hiç kullanmadım,kullananlar vardı aranızda yan etkisi falan oluyor mu,5-6 gündür zaten midem bulanıyor bulantı yapıyor mu elevit sizde.

bol bol su iç..su iyi gelir..mide bulantın içinde limon kokla..:))anlıkta olsa işe yarıyo..

yooo hiç aklıma gelmedi tansiyon

eşim basımı ovdu kızgınlığımı alacak seyler soyledi boşver işyerini bebişlerden daha mı kıymetli dedi

uyuyakalmışım öylece
bende dün saat 3 ten beri ağruı çekiyorum..dün bende başıma masaj yaptırdım..ama hafta hafta gebelikte diyo ki kan basıncı yükselir bu aylarda bu nedenkle şiddetlişi baş ağrısı olur...bende nasıl uyudum bilmiyorum..şuanda başım uyuşuk...her an ağıracakmış gibi..

bebekler sürpriz sever canım. benimki de çalıştık çalıştık elmedi. bıraktık geldi . hemde hiç olmayacak dediğim bir ayda tutmuş velet inşallah tutmuştur seninkide.

hadi hayırlısı inşallah olur..bende tüp bebekten sonra normal yolla hamile kaldım:))

günaydın kızlar,dr bana elevit verdi ama hiç kullanmadım,kullananlar vardı aranızda yan etkisi falan oluyor mu,5-6 gündür zaten midem bulanıyor bulantı yapıyor mu elevit sizde.

ilk zamanlar öğürüyordum içerken şimdi daha rahat içiyorum alıştım denebilir. ama bir yan etki filan olmadı her şey aynı yani. içmeden önce kuru kayısı filan yiyorum arkasından ilaçlarımı içiyorum tadı kokusu azalıyor böylece. ilacı ağzında hiç bekletmeden hemen bol su iç alışırsın.

hayırlı olsun canım.bende 2 aşılama 2 tüpbebekten sonra doğal yoldan süpriz bi şekilde hamile kaldım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…