2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440

Herkese günaydın hanımlar.

Canım bende de var enfeksiyon ama kaşıntım yok.Bana da antibiyotik vermişti doktor ama geçmedi.
Ben önce kullamak istememiştim doktor düşüğe neden olur demişti o yüzden kullandım.
Şimdi puffy abladan öğrendiğim kadarı ile sirkeli su ile siliyorum tuvaletten sonra.
Bir de karbonatlı bir tarif vardı ama onu bir kere yaptım başka yapmadım.

yaa bu haftalarda hissedebiliyor musunuz??çok güzell...hani ilk gebelikte genelde anlaşılmaz diyolarda ondan sordum..
Benim ikinci bebegim canim nasip olursa insallah , ama okadar belli oluyorki anliyorum bebegin oldugunu cok hafif zaten ayni kelebek kanat cirpmasi gibi 2-3 sn sürmedrn bitiyor

Benim ikinci bebegim canim nasip olursa insallah , ama okadar belli oluyorki anliyorum bebegin oldugunu cok hafif zaten ayni kelebek kanat cirpmasi gibi 2-3 sn sürmedrn bitiyor

ayy maşallah..inşallah bizde görecez o günleri..Allah sağlık versin sana da bebekine de:)

Son düzenleme:

ay hadi inşallahh ozaman sonuc cıkar cıkmaz yazarsın kan değeri kaççç çıkmış zaten hep böyle hiakeyeler duyuyorum okadar tüp bebek denedik herşeyi denedik kendiliğinden oldu diye inşallah o mücizelerden biride sende olmuştur aminn

Ne ilaç kullandın canım?
Ya o sirkeli suyu ablam da yapmıştı hamilelikte ama geçmemişti gene de.
Ne yapacağımı şaşırdım vallahi
Zaten 1 yudum su bile içemiyorum

günaydın güzel anneler ve tatlı mı tatlı tosuncuklar:))

herkes iyidir inşallah.

Ben bugun bulantılarım olmasına ragmen daha iyi hissediyorum kendimi çok şükür.

dün bişey farkettim size de sorayım kızlar.

benim bebiş sağ tarafımda hep doktor ordan bakıyor ve karnımda alttan başlayarak gobeğim dahil sağ taraf soldan daha şiş duruyor.

sizde de öyle bir durum var mı? bir de kardeşimin cinsiyet takvimine göre bebek sağ tarafta ise kız oluyormuş onun hem oğlu hem kızı var da:))

kız ve erkek anneleri sizin bebişler ne tarafınızda...

az önce benı sağlık ocağından aradılar aşı yapılması lazım dedıler.ben 10 gun sonra gelırım dedım o zaman yıne dr a gıdeceğım için ama 10 gun çok geç olur bugun gelın dediler.ne aşısı bu yaptıran var mı?illa kı yaptırmak zorunda mıyızzz?

Ne ilaç kullandın canım?

Self1 idi ilacın ismi.Ama bende de etkili olmadı.
Kockoca ilacı yutup durdum 10 gün öğüre öğüre.
İşe yarasa içim yanmaz.Madem antibiyotik niye geçmiyorki.
Sirkeli suyu da 1 haftadır kullanıyorum canım geçsin diye beklyorum bakalım.
Cumaya kontrolüm var inşallah daha etkili bir ilaç yazar doktor.
Suyu içiyorum canım.Ama eskiye oranla daha az.
Çoktan kasıt 2-3 litre ise ben 3 olmasa da 2 litreyi kesin içiyorumdur.
Eee geçmedi hala.

Ne ilaç kullandın canım?

ben mantar olduğumda sirkeli suyu denedim hiç etki etmemişti. sirke çok faydalı ama yeterli gelmedi demek ki.

çok güzeller canım iyi sağlıklı günlerde giysin inşallah.

bizim cinsiyette belli olsaydı biz de alsaydık özeniyorum valla...

evet yaa bende cok özeniyorum ama cinsiyeti belii olsada 22, haftaya kadar bişey almıcaz öle bi karar aldık eşimle totem yapıyoruz ;DD ama çatlıcam artık geçsin zaman

Sağol canım, heyecanlandım şimdi. İnşallah hamileyimdir. Planlı değildi ama olursa sevinirim. Bide adet olacakmışım gibi bacaklarım belim ağrıyo. Kasıklarıma ağrı giriyo ama bişi yok. Bide ilk çocuğumda göğüslerim acayip şişip ağrımıştı. Bu sefer hiç bişi yok. Yine de olur mu acaba

canımm hoşgeldinnn nasılsınn. kaçak bi arsın bi yok...yaptıklarına bayıldımmm ellerine sağlıkkk

ya cevap almak çok uzun sürüyoo bende netı okadar çok sevmıyorum sizin hatrınıza giriyorum vala:))))) oyüzden girip okuyup gecte olsa cevap yazıyorum:)))) buarda iiyiimm canım ya sen nasılsın?

canım ya bu çubuklulara bayıldım bebek şekerini böyle mi yapsam acabaaa??? nereden buldun çubukları?

evet canım bebek şeker die yaptım onları çubuklarda amerikan servislerimi parçaladım:)))))))) bambudandı aradada bunlar vardı ahahahah:))))))))

Kızlar gunaydınlar gecen hafta pazartesı baslayan kanamam ctsı gunu bıtmıstı pazargecesı birden daha fazla gelmeye başladı pazartesı doktora gıttım bebek ıyıdı ama proluton Depo verdı 4tane onları olucam protestana devam edıcem.ama kanama alanı plesanta ıle bebek arasındaymıs oyuzden cok endıselıyım.kanaması olan arkadaslar atlatanlar sızın kanama alanlarınız nerdeydı?benım herseyim normaldı bu ıkı haftaya kadar.neden oluyor bılen varmı?allah herkesın kuzusunu korusun.

Son düzenleme:

Yanılmıyorsam 5.ayda tetanoz aşısı var ama bu aşı nedir ben de anlamadım.

canım tül dantel satanlarda satılıyor. bulamazsan istediğin renklerde alır postalarım sana
.
ay saol kuzummmm bakalım bulurum heralde

benımde prolaktın sorunum vardı allaha sukur asılama ıle hamıle kaldım .
umarım sende hamıssındır ve benım prolaktınım 57 lerdeydı dusun yani okadar yuksek idi.

tetanoz asısı olabılır canım bana dr'um yaptırma dedi hemsıreyede soledım yaptırmıcam ben dedim belkı tedavılı oldugun ıcın dusuk tehlıkesınden korkmustur dr'un dedi .

benımde kanamam vardı benımde kese etrafındaydı bebegın eşinin otarafta olması sorun dedi bana dr'um
proluton depot cok etkılı bır ıgne zaten merak etme kanama alanını durduracaktır ama dınlenmek cok onemlı ben 1 bucuk ay yattım hep wc dısında kalkmadım.progestanı kac sefer alıosun gunde benım suan kahverengılerım var gunde 4 sefer alıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…