Günaydın kızlar,
Ben pkoluyum ve berbat bir hamilelik geçiriyorum. Rabbim beterinden korusun tabi ama her kusmasa son nefesimi veriyormuşum gibiydi.
Bu gece de idrar yolu enfeksiyonum azdı sanırım Kaşıntıdan öldüm ve mide bulantım arttı gene.
İlaç da içemiyorum, içer içmez çıkarıyorum
Hamileliğimin ilk haftasından beri var enfeksiyon ve doktor amoklavin vermişti 3-4 gün kullandım sonra gene verdi ama kullanamadım.
Şimdi de bebeğime bişey olur diye korkuyorum.
Siz neler yapıyorsunuz enfeksiyonu olanlar?
Benim ikinci bebegim canim nasip olursa insallah , ama okadar belli oluyorki anliyorum bebegin oldugunu cok hafif zaten ayni kelebek kanat cirpmasi gibi 2-3 sn sürmedrn bitiyoryaa bu haftalarda hissedebiliyor musunuz??çok güzell...hani ilk gebelikte genelde anlaşılmaz diyolarda ondan sordum..
Benim ikinci bebegim canim nasip olursa insallah , ama okadar belli oluyorki anliyorum bebegin oldugunu cok hafif zaten ayni kelebek kanat cirpmasi gibi 2-3 sn sürmedrn bitiyor
aslında benim tesadüf oldu ben ocak ayında tüp bebekle düşük yaptım ve sonra prolaktinim yükselmişti ilaç kullandım düzeldi fakat ben yinede her ay kontrol ettiriyorum bebek düşündüğümüz için , prolaktin yüksek olursada gebe kalamıyorsun, neyse dün doktora gittim prolaktin baktırayım diye, gitmeden öncede nerden estiyse daha adetime 4 gün varken gebelik testi yaptım, zaten her ay duramam erkenden gebelik testi yapardım fakat bu kez ikinci çizgi silik çıktı havalara uçtum, neyse doktora prolaktin için gittim randevu almıştım çoktan, o yüzden ekmiyeyim dedim, doktora gittim prolaktinimi ölçtürcem dedim fakat silik çizgi çıkan sonucuda söyledim, ben gebelik testi yaptırmak istemedim daha günüme 4 gün olduğu için fakat doktor gelmişken yapalım idrara çıktıysa kanda çıkar dedi böylelikle kan testi yaptırmış oldum, sonuç saat 3te çıkcak bugün bakalım hayırlısı, çok büyük sürpriz olcak onca tüp bebek hayal kırıklıklarının üzerine. doğal yoldan olması,
Herkese günaydın hanımlar.
Canım bende de var enfeksiyon ama kaşıntım yok.Bana da antibiyotik vermişti doktor ama geçmedi.
Ben önce kullamak istememiştim doktor düşüğe neden olur demişti o yüzden kullandım.
Şimdi puffy abladan öğrendiğim kadarı ile sirkeli su ile siliyorum tuvaletten sonra.
Bir de karbonatlı bir tarif vardı ama onu bir kere yaptım başka yapmadım.
günaydınnnnn yurdumun güzel anneleri ve yakışıklı ,güzel bebişleriiiiiiii
oğluşuma cici aldım kızlarrrr
http://www.kadinlarkulubu.com/kasim...cin-yapilan-alisverisleri-4.html#post30256812
Ne ilaç kullandın canım?
Ya o sirkeli suyu ablam da yapmıştı hamilelikte ama geçmemişti gene de.
Ne yapacağımı şaşırdım vallahi
Zaten 1 yudum su bile içemiyorum
Ne ilaç kullandın canım?
Ya o sirkeli suyu ablam da yapmıştı hamilelikte ama geçmemişti gene de.
Ne yapacağımı şaşırdım vallahi
Zaten 1 yudum su bile içemiyorum
çok güzeller canım iyi sağlıklı günlerde giysin inşallah.
bizim cinsiyette belli olsaydı biz de alsaydık özeniyorum valla...
cnm pınarcım sakın maydonuoz suyu içme düşüğe neden olabiliyomuşşş adetin gecikmiş üstekik ben 15 gün gecti yaptım çıkmadı testteee sonraki hafta çıktı bebekkk maydonozu bırak doktora kan tahlili yaptır derim kanda çıkıyo maydonozuda içme öğrendikten sonra iç eğer bebek yoksa
canımm hoşgeldinnn nasılsınn. kaçak bi arsın bi yok...yaptıklarına bayıldımmm ellerine sağlıkkk
canım ya bu çubuklulara bayıldım bebek şekerini böyle mi yapsam acabaaa??? nereden buldun çubukları?
az önce benı sağlık ocağından aradılar aşı yapılması lazım dedıler.ben 10 gun sonra gelırım dedım o zaman yıne dr a gıdeceğım için ama 10 gun çok geç olur bugun gelın dediler.ne aşısı bu yaptıran var mı?illa kı yaptırmak zorunda mıyızzz?
ay saol kuzummmm bakalım bulurum heraldecanım tül dantel satanlarda satılıyor. bulamazsan istediğin renklerde alır postalarım sana
.
benımde prolaktın sorunum vardı allaha sukur asılama ıle hamıle kaldım .aslında benim tesadüf oldu ben ocak ayında tüp bebekle düşük yaptım ve sonra prolaktinim yükselmişti ilaç kullandım düzeldi fakat ben yinede her ay kontrol ettiriyorum bebek düşündüğümüz için , prolaktin yüksek olursada gebe kalamıyorsun, neyse dün doktora gittim prolaktin baktırayım diye, gitmeden öncede nerden estiyse daha adetime 4 gün varken gebelik testi yaptım, zaten her ay duramam erkenden gebelik testi yapardım fakat bu kez ikinci çizgi silik çıktı havalara uçtum, neyse doktora prolaktin için gittim randevu almıştım çoktan, o yüzden ekmiyeyim dedim, doktora gittim prolaktinimi ölçtürcem dedim fakat silik çizgi çıkan sonucuda söyledim, ben gebelik testi yaptırmak istemedim daha günüme 4 gün olduğu için fakat doktor gelmişken yapalım idrara çıktıysa kanda çıkar dedi böylelikle kan testi yaptırmış oldum, sonuç saat 3te çıkcak bugün bakalım hayırlısı, çok büyük sürpriz olcak onca tüp bebek hayal kırıklıklarının üzerine. doğal yoldan olması,
tetanoz asısı olabılır canım bana dr'um yaptırma dedi hemsıreyede soledım yaptırmıcam ben dedim belkı tedavılı oldugun ıcın dusuk tehlıkesınden korkmustur dr'un dedi .az önce benı sağlık ocağından aradılar aşı yapılması lazım dedıler.ben 10 gun sonra gelırım dedım o zaman yıne dr a gıdeceğım için ama 10 gun çok geç olur bugun gelın dediler.ne aşısı bu yaptıran var mı?illa kı yaptırmak zorunda mıyızzz?
Kızlar gunaydınlar gecen hafta pazartesı baslayan kanamam ctsı gunu bıtmıstı pazargecesı birden daha fazla gelmeye başladı pazartesı doktora gıttım bebek ıyıdı ama proluton Depo verdı 4tane onları olucam protestana devam edıcem.ama kanama alanı plesanta ıle bebek arasındaymıs oyuzden cok endıselıyım.kanaması olan arkadaslar atlatanlar sızın kanama alanlarınız nerdeydı?benım herseyim normaldı bu ıkı haftaya kadar.neden oluyor bılen varmı?allah herkesın kuzusunu korusun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?