2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440

evet canım bi arkadasımda yazmış tetenoz aşısı fakat banada saglık ocagındaki hemşire kayıt için gittiğimde 20, haftada gelceksin aşı yapcaz dedi 14 hafta ne için bilmiyorum ama bana öle bişi demedi

evet canım bebek şeker die yaptım onları çubuklarda amerikan servislerimi parçaladım:)))))))) bambudandı aradada bunlar vardı ahahahah:))))))))

yaratıcılık budur işte çok güzel düşünmüşsün. Marketlerde mangal için şişte satılıyor onlardan alıp uclarınıda kesebiliriz aslında o da olabilir.

benimde 8. haftada başlayan kanamam oldu ama kesenin etrafındaydı..hiç ibşey yokken birden çıktı..bende pıhtılaşma olduğu için kan sulandırıcı vuruluyodum bu duum işi zorlaştırdı..ama doktora sordum neden oluyo diye..açıklanamaz olabilirdedi..tak,p ed,lmeli ve yorulmamalısın..bebek büyüdükçe kanama alanı küçülüyomuş..olabilecek şeyler miş yanii.bi nedeni yok.

Yanılmıyorsam 5.ayda tetanoz aşısı var ama bu aşı nedir ben de anlamadım.

bende öle biliyorum..bide 7. ayda var sanırım..bu ayda ne iğnesi bilemedim..

gunaydın annecıkler nasılsınızzz aramıza yenı katılanlar hosgeldınız..

Progestanı sabah aksam alıyorum ıkı sefer,kanamam olursa bır tanede vakıadan alıyorum Ogün 3 oluyor yanı. Kendımı takıp edıp onu ben ayarlıyorum.doktorumun kontrolünde bu arada ıkıncı doktorum kanama alanını söyledi dıgerıı plasenta aşağıda dmemişti basta bilse ıgneye erken başladım sıkıntı olmazdı banada rapor verdı bır hafta dınlen dedı.pazrtesı ıse gıdıcem artık.cok koşturmam. Onun dışında bır ıs yapmıyorum zaten hep yatıyorum. Amaanlamadım ben ya hıc kanamam olmadı benım kırmızı falan sadece kahve rengı lekem vardı. Nerd ne ara nıye oluyorlar anlamış degılım. Çevredeki arkadaslarımın kanaması olanlar ılk haftalarda yasadılar öyle başladı bende sonradan çıktı.hakkımızda hayırlısı artık

bulgur pilavınıpişirirken biraz süt ekle oda folik asit etkisi yapıyormış diye duydum

canım ben 3 saat tutuyorum fazla tutarsan ekşi olur der annem

günaydınnn anneler ve minnak bebişler .
güzel ve bol rüyalı bir geceden sonra bomba gibiyim çok şükür .rüyamda doğum yapıyordum ebemde eltimdi nasıl heycanlıydım heralde gerçek doğuma kadar bin kere daha doğurcaz rüyalarda

keçeden bebek şekerlerine bayıldım harika olmuş çok iyi fikir .
kızlar tetonoz için daha erken muhtemelen hemşire haftanız yanlış hesaplamıştır .
aramıza yeni katılanlar hoşgelmişler

benım kanamam oldu pembe ıle basladı kırmızıya dondu ve kanama alanım vardı baya sonra ıgne oldum progestanı 4 tane aldım kanama alanım kuculmus suan kahverengılerım gelıo onlarda ıcındekı ölü pis kan dedi dr korkma onlardan dedi ..
bana soylenen bu canım

geçmiş olsun canım .benimde kahverengi akıntılarım var progestan alıyorum sabah akşam .ve yatıyorum bende çok ayakta kalmıyorum sadece yemek yapıyorum ufak tefek bulaşık yıkıyorum .onun dışında hep yatıyorum .
bende ne ara oldu hiç anlamadım hep dikkat ettim ama oldu .bizim bebişler fazla nazlı olucak galiba .
aman dikkat canım çalışırken çok yorma kendini

bunları okuyunca çok duygulandım. sizlerle de paylaşayım dedim.

Efendimiz Sallallahü Aleyhi Vessellem buyurmuştur ki:

'' Kadın, hamileliğin de, doğum yapıncaya , bebeği sütten kesilinceye kadar, Allah yolunda hudutlar da nöbet bekleyen mücahit gibidir ( daima öylece sevap alır durur). Eğer bunlar arasında ölüverirse ona şehit mükâfatı ve ecri vardır. ''

'' Kadın hamile iken, bu onun için gündüz oruçlu, gece namazlı , rabbine gönülden teslim olmuş , mücahit
bir kimsenin ecir ve mükâfatı gibi mânen kazanç sağlayan bir durum hâsıl eder.''

'' Doğum ağrısı tuttuğunda, hiç bir mahluk onun ne kadar çok ecir ve mükâfat kazandığını hakkıyla idrak edemez. ''

'' Çocuk doğunca bebeğin sütü her soruşun da veya her süt vermede anasına, bir can ihya etmişcesine sevap gelir.''

''Çocuk büyüyüp sütten kesilme zamanı gelince, vazifeli melek her iki omuzuna vurarak der ki :

'' Hiç günahın kalmadı, pak oldun. Haydi hayata günahsız olarak yeniden başla...

Mini mini kuslarin annisleri hepinize tunaydin ..
Hepinize guzel bir gun diliyorum .. Bugun kontrolu olan varsa guzel haberlerle gelsin insallah ..

Smdmr canim gozun aydin , guzel haberine sevindim cok mucizesi annesini mutlu etmis :).. Agrilar olabiliyor dikkat et kendine ..

Asyaren bir kase yogurt almaya geldim komsu :)) nasil olmus ??

Grip , nezle , kasik bel agrisi olan arkadaslarada rabbimden acil sekilde sifa dilerim ..
Hepinizi kucaklarim :))

Allahim ne olur pazartesi olsun.... Artik sabir tasi catlak veriyor :)

canım cok güzelmiş gerçekten,,,, ya ne dikkatimi cektiii benden 1 gün sonra 9 aralık ta evlendin sanırım ve benden 1 gün önce hamile kalmışsın ;D ne büyük tesadüf

farklı testler yanılma payı daha az olur herhalde kan testi yaptır ama hemenn gitme beta hgc ilk zamanlar düşük çıkıyo bu sefer yükselmesi için bekliyorsun stres oluyo kasma kendini hiç

selam kızlar
kasık agrılarım var ara ara acaba kabızlıktan olabilir mi :S

adet dönemine denk geliyorsa idrar yollarında intehap varsa rahim genişliyorsa oluyormuş uzun süreli dinlenince geçmeyen ağrılarda kesinlikle doktora gitmek gerekiyormuş

günaydın hatunlarr :)
ben doktorumu degıstırıyorum. . Bugunrandevum var. . Dua edın de memnun kalayıımmm yaa ılgılensın bebegımleeee. . .

inşallah hakkında hayırlısı olsun doktor çok önemli

çok sevindim canım bende takip ettim ama göremedim seni ismini de tam hatırlayamadım çok sevindim iyi çıkmasına korkun stresin boşunaymış bak :) dün bende gittim iyi çıktı allaha şükür bel ağrısı klasik galiba saolsun bu aralar benim kide çoştu :)

günaydın hatunlar ve onların yaramaz tosbişleri iki gündür ıhlamura dayandım bol limonlu... bugün geçmişi okurken birazda klavyeme içirdim bi süre grip olmaz sanıyorum

tatlım maden suyunun içine limon sıkıp içmeyi denesene.. limon hem bulantınıda bastırır.

çok şükür canım erenimiz sağlığıyla doğup büyüsün inşallah...

canım benim yaaa doktorun ilaç için bişey olmaz dediyse ilacını al allah korusun ateşin falan çıkar yada ilerler ozaman daha kötü olursun..

ben burdan sana göndereyim canım ıhlamur yaaa hemde dalından toplama valla bak evinde bulunsun..

Kızlar ben de keçe alıp şundan yapmak istiyorum
Eki Görüntüle 705283

çok güzelmiş canımm çok şeker bişey

canım bende de var bu ara. hatta vajende batmalar bile oluyo. sanırım genişlediği için

bende de var canım aynı şekilde iki gündürde vajende batmalar var demekki normal bişey.

inşallah canımmm rabbim dualarını kabul etmiştir belkide dilerim rabbim göbişinide kucağınıda doldurur bize hayırlı haberler verirsin.

Yanılmıyorsam 5.ayda tetanoz aşısı var ama bu aşı nedir ben de anlamadım.
benide haziranın 7 sinde çağırdılar aşı için ama şuanda ne aşısıdırki bu doktorunu bi arayıp sorsan en doğrusunu o söyler.

günaydın kızlar. giremiyorum kaç gündür. umarım herkes iyiydir. ben acayip gribim geçmişide okuyamadım. grip eşimden bulaştı. ben normalde bulaşmayla grip olmazdım ama bu çok garip bir mikrop geçmek bilmiyor. ilk kv hastalanmış. ondan kp. sona görümcem. sonada eşim onlarda kalırken ona bulaşmış. ki normalde eşimde hayatta grip olmaz. bir kutu antibiyotik bitirdi hala hasta oda. banda antibiyotik verdi doktor ama kullanmak istemedim 5 gün rapor aldım ama istirahatlede geçicek gibi diil ne yapıcam bilmiyorum. bide o kadar çok hapşuruyorumki karnım acıyo artık eşim yine bugün benim antibiyotiklere başladı. nasıl dirençli bir mikropsa ne gribiyse anlamadım. boğazıma kan oturdu resmen. o kadar da terliyorum ama hala atamadım. hadi ben hamileyim diyorum ama. kv kp görümcem eşimde hala hastalar onlarda iyileşemediler. ne mikrobuysa bulup getirmiş kv nasıl düzelicem bilmiyorum. dün başağrısından dayanamadım parol yuttum. tesiri geçince yine başladı. benim için dua edin ne olur korkuyorum bebeime zararı olcak die

canımm yok ot şeklinde doğalından ;P yollayalım ya ıhlamur dedğin nedir :)

günaydıın..
saçma sapan bi uyku dengem oldu..
akşam 6dan sonra 1 saat resmen bayılıyorum ..nasıl bi uyku anlatamam..
o bir saat yüzünden gece 2 de uyuyup 6 da hortluyorum..
tekrar 8 de uyuyup 10 da uyanıyorum..
bit kadar biri tüm hayatımı ele geçirdi:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…