günaydınnnnn yurdumun güzel anneleri ve yakışıklı ,güzel bebişleriiiiiiii
oğluşuma cici aldım kızlarrrr
http://www.kadinlarkulubu.com/kasim...cin-yapilan-alisverisleri-4.html#post30256812
http://www.kadinlarkulubu.com/kasim...obecikleri-onlarin-minik-mucizeleri-d-10.html
arkadaşlar bu da benim göbüşüm pardon bebiş dicektim
az önce benı sağlık ocağından aradılar aşı yapılması lazım dedıler.ben 10 gun sonra gelırım dedım o zaman yıne dr a gıdeceğım için ama 10 gun çok geç olur bugun gelın dediler.ne aşısı bu yaptıran var mı?illa kı yaptırmak zorunda mıyızzz?
Yanılmıyorsam 5.ayda tetanoz aşısı var ama bu aşı nedir ben de anlamadım.
evet canım bebek şeker die yaptım onları çubuklarda amerikan servislerimi parçaladım:)))))))) bambudandı aradada bunlar vardı ahahahah:))))))))
Kızlar gunaydınlar gecen hafta pazartesı baslayan kanamam ctsı gunu bıtmıstı pazargecesı birden daha fazla gelmeye başladı pazartesı doktora gıttım bebek ıyıdı ama proluton Depo verdı 4tane onları olucam protestana devam edıcem.ama kanama alanı plesanta ıle bebek arasındaymıs oyuzden cok endıselıyım.kanaması olan arkadaslar atlatanlar sızın kanama alanlarınız nerdeydı?benım herseyim normaldı bu ıkı haftaya kadar.neden oluyor bılen varmı?allah herkesın kuzusunu korusun.
Yanılmıyorsam 5.ayda tetanoz aşısı var ama bu aşı nedir ben de anlamadım.
Artik en son care meyvelerle deneyecegim , cok sükür yiyebiliyorumda , ama ne kadar yesende birgünlük tam folik asit eksikligi tamamlanamiyormus , acaba aksam denesemmiki ? Bu defada uyuyamazsam diye korkuyorum midemi cok fazla bulandiriyor
Canlarım sütü kaynattım ılıdı, mayalıyacam amaa bu hava sıcaklığında kaç saat mayalamaya bırakmam lazım bilgisi olan varmı acaba? battaniyeye sarıp odaya bırakacam. uzum zaman oldu mayalamayalı..
benım kanamam oldu pembe ıle basladı kırmızıya dondu ve kanama alanım vardı baya sonra ıgne oldum progestanı 4 tane aldım kanama alanım kuculmus suan kahverengılerım gelıo onlarda ıcındekı ölü pis kan dedi dr korkma onlardan dedi ..Progestanı sabah aksam alıyorum ıkı sefer,kanamam olursa bır tanede vakıadan alıyorum Ogün 3 oluyor yanı. Kendımı takıp edıp onu ben ayarlıyorum.doktorumun kontrolünde bu arada ıkıncı doktorum kanama alanını söyledi dıgerıı plasenta aşağıda dmemişti basta bilse ıgneye erken başladım sıkıntı olmazdı banada rapor verdı bır hafta dınlen dedı.pazrtesı ıse gıdıcem artık.cok koşturmam. Onun dışında bır ıs yapmıyorum zaten hep yatıyorum. Amaanlamadım ben ya hıc kanamam olmadı benım kırmızı falan sadece kahve rengı lekem vardı. Nerd ne ara nıye oluyorlar anlamış degılım. Çevredeki arkadaslarımın kanaması olanlar ılk haftalarda yasadılar öyle başladı bende sonradan çıktı.hakkımızda hayırlısı artık
Progestanı sabah aksam alıyorum ıkı sefer,kanamam olursa bır tanede vakıadan alıyorum Ogün 3 oluyor yanı. Kendımı takıp edıp onu ben ayarlıyorum.doktorumun kontrolünde bu arada ıkıncı doktorum kanama alanını söyledi dıgerıı plasenta aşağıda dmemişti basta bilse ıgneye erken başladım sıkıntı olmazdı banada rapor verdı bır hafta dınlen dedı.pazrtesı ıse gıdıcem artık.cok koşturmam. Onun dışında bır ıs yapmıyorum zaten hep yatıyorum. Amaanlamadım ben ya hıc kanamam olmadı benım kırmızı falan sadece kahve rengı lekem vardı. Nerd ne ara nıye oluyorlar anlamış degılım. Çevredeki arkadaslarımın kanaması olanlar ılk haftalarda yasadılar öyle başladı bende sonradan çıktı.hakkımızda hayırlısı artık
canım cok güzelmiş gerçekten,,,, ya ne dikkatimi cektiii benden 1 gün sonra 9 aralık ta evlendin sanırım ve benden 1 gün önce hamile kalmışsın ;D ne büyük tesadüfbunları okuyunca çok duygulandım. sizlerle de paylaşayım dedim.
Efendimiz Sallallahü Aleyhi Vessellem buyurmuştur ki:
'' Kadın, hamileliğin de, doğum yapıncaya , bebeği sütten kesilinceye kadar, Allah yolunda hudutlar da nöbet bekleyen mücahit gibidir ( daima öylece sevap alır durur). Eğer bunlar arasında ölüverirse ona şehit mükâfatı ve ecri vardır. ''
'' Kadın hamile iken, bu onun için gündüz oruçlu, gece namazlı , rabbine gönülden teslim olmuş , mücahit
bir kimsenin ecir ve mükâfatı gibi mânen kazanç sağlayan bir durum hâsıl eder.''
'' Doğum ağrısı tuttuğunda, hiç bir mahluk onun ne kadar çok ecir ve mükâfat kazandığını hakkıyla idrak edemez. ''
'' Çocuk doğunca bebeğin sütü her soruşun da veya her süt vermede anasına, bir can ihya etmişcesine sevap gelir.''
''Çocuk büyüyüp sütten kesilme zamanı gelince, vazifeli melek her iki omuzuna vurarak der ki :
'' Hiç günahın kalmadı, pak oldun. Haydi hayata günahsız olarak yeniden başla...
arkadaşlar merhaba yaklaşık 1 yıldır bebek özlemi çekiyorum, galiba bu ay oldu, adetime 4 gün var ben tabi yine dayanamadım gebelik testi yaptım, herseferinde negatif çıkan test bu sefer çift çizgi çıktı fakat silik çizgi , belki test yanlıştır diye gittim başka bir marka test aldım yaptım aynı gün içinde ve o da silik çizgi çıktı bukadar erken çıkarmı yani adetime 4 gün varken? bi yanlışlık olabilirmi kan testine gitmeye korkuyorum
selam kızlar
kasık agrılarım var ara ara acaba kabızlıktan olabilir mi :S
günaydın hatunlarr :)
ben doktorumu degıstırıyorum. . Bugunrandevum var. . Dua edın de memnun kalayıımmm yaaılgılensın bebegımleeee. . .
evet canım dün kontrolüm vardı bi tek sen merak etmişsin çok sağol.çok büyük endişelerle gittiğim kontrolden rahatlamıs olarak döndüm çok şükür.herşey yolunda.ikili testim de iyi çıkmış risk 1/50000.2 aydır yatıyordum.dün bıraz geziiim dedim yürüyerek gidip geldim geldiğimde belimin ağısından aksama kadar kıvrandım o yüzden yazamadım
Canım şişkinlik genel olarak vücudumda var.
Vücudum çok su topluyor,bir keresinde nedenini sormuştum doktora,
tiroidden demişti.Bitki çayları ile hallediyordum hamilelikten önce.
Şimdi yasak olduğu için iyice kötü hissediyorum kendimi.
Gaz pek olmuyor bende.Bugün oldu yediğim birşeyden heralde.
Ben fanta içmiştim geçen hafta.Mide bulantıma iyi gelmişti.
Kolaya nazaran daha masum görünüyor bana.
Aslında içebilsem maden suyu en güzeli bence.
Ama onunla da aram yok hiç.Bence sende kola yerine maden suyu içebilirsin.
kızlarr ben geldim şimdi. Eşimin isteği ile kendi doktoruma gitmişim iyiki de ona gitmişim... Anlattım ona herşeyi, bunları diyen doktorun da tanıyor, sağ olsun başka bir şey demiyorum gel bakalım bebeğine dedi.
Bebeğimm maşallah kıpır kıpır yerinde hiç durmadıherşey çok güzel ve iyi dedi. kasık ağrıların olacak hamilelik=kasık bel ağrısı demektir unutma dedi. Bebeğin 14. haftadan sonra sürekli şekil değiştiri henüz hissetmezsin duvara değimediğinden ama şuan sağa yatıyor hapşursan yada merdiven çıksan sola döner yada oturu sürekli yer değiştirecek artık dedi.
Çok şükür herşey yolunda yani....
VEEE BİDE BİŞEY DAHA VAR : BENİMDE ŞEHZADEM GEİYOORRRR.... ''EREN''in geliyor.ihtimal %de kaç dedim %100 erkek dedi pipiyi de gösterdi... Allahım kahkahamı herkes duymuştur
Kızlar bademciklerim şişiyor, yutkunurken zorlanıyorum. Tabi o kadar üzüntü ve ağlamanın acısı çıktı işte.
Doktorum geçende bana ağrı kesici ateş düşürücü Tamol diye bi ilaç vermişti. Az önce aradım o ilacı iç, geçmezse ve ateşin artarsa gel kbb ye gösterelim dedi.
Ben ilaç içmek istemiyorum. Tamam gebelikte kullanılan bi ilaç ama yine de bebeğime zararı olur mu. Ya da sizce ne yapayım doğal yoldan?
canımm çok teşekkür ederimm, kesinlikle denicem. ıhlamur nasıl canım, sallama şeklinde mi. burda markette ancak sallama şeklinde olan var, ot olanı yok
aaaa mutlaka notlar al canım bizle de paylaş çok sevinirim.
Kızlar ben de keçe alıp şundan yapmak istiyorum
Eki Görüntüle 705283
Kizlar birsey sormak istiyorum sizdede oluyormu acaba ???
Iki gunden beri daha cok aksamlari boyle nasil dtarif etsem asagiya dogru bir basinc hissediyorum , sanki icimde agirlik asagiya dogru bastirirmis gibi .. Rahim buyuyor asagiya dogru basinc yapiyorda ondanmiki acaba diyorum ..
Varmi baska böyle olan ??
canım bende de var bu ara. hatta vajende batmalar bile oluyo. sanırım genişlediği için
inş canım 2 kez tüp bebek denedik biri tuttu fakat 7. haftada düştü, diğeri hiç tutmadı, sorun eşimden kaynaklıydı, kısır değil fakat sperm sayısı ve kalitesi sıkıntılıydı. ve ovulasyon tarihine dikkat ederek deniyorduk kaç aydır ve bu ay preseed diye bi jel duymuştum onu kullandık, ve adetime 4 gün var gebelik testlerim silik çizgi çıkıyor bugün 2 tane farklı marka test yaptım ikiside silik çıktı. Allahıma çok dua ettim çok gözyaşı döktüm bu bebek için bugün sonucu gördüğümde Allahım sesimi duydu diye hıçkıra hıçkıra ağladım. ama inş ilerleyen zamanlarda bi sorun çıkmaz
aslında benim tesadüf oldu ben ocak ayında tüp bebekle düşük yaptım ve sonra prolaktinim yükselmişti ilaç kullandım düzeldi fakat ben yinede her ay kontrol ettiriyorum bebek düşündüğümüz için , prolaktin yüksek olursada gebe kalamıyorsun, neyse dün doktora gittim prolaktin baktırayım diye, gitmeden öncede nerden estiyse daha adetime 4 gün varken gebelik testi yaptım, zaten her ay duramam erkenden gebelik testi yapardım fakat bu kez ikinci çizgi silik çıktı havalara uçtum, neyse doktora prolaktin için gittim randevu almıştım çoktan, o yüzden ekmiyeyim dedim, doktora gittim prolaktinimi ölçtürcem dedim fakat silik çizgi çıkan sonucuda söyledim, ben gebelik testi yaptırmak istemedim daha günüme 4 gün olduğu için fakat doktor gelmişken yapalım idrara çıktıysa kanda çıkar dedi böylelikle kan testi yaptırmış oldum, sonuç saat 3te çıkcak bugün bakalım hayırlısı, çok büyük sürpriz olcak onca tüp bebek hayal kırıklıklarının üzerine. doğal yoldan olması,
az önce benı sağlık ocağından aradılar aşı yapılması lazım dedıler.ben 10 gun sonra gelırım dedım o zaman yıne dr a gıdeceğım için ama 10 gun çok geç olur bugun gelın dediler.ne aşısı bu yaptıran var mı?illa kı yaptırmak zorunda mıyızzz?
benide haziranın 7 sinde çağırdılar aşı için ama şuanda ne aşısıdırki bu doktorunu bi arayıp sorsan en doğrusunu o söyler.Yanılmıyorsam 5.ayda tetanoz aşısı var ama bu aşı nedir ben de anlamadım.
canımm çok teşekkür ederimm, kesinlikle denicem. ıhlamur nasıl canım, sallama şeklinde mi. burda markette ancak sallama şeklinde olan var, ot olanı yok
aaaa mutlaka notlar al canım bizle de paylaş çok sevinirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?