canım cok güzelmiş gerçekten,,,, ya ne dikkatimi cektiii benden 1 gün sonra 9 aralık ta evlendin sanırım ve benden 1 gün önce hamile kalmışsın ;D ne büyük tesadüf
aslında benim tesadüf oldu ben ocak ayında tüp bebekle düşük yaptım ve sonra prolaktinim yükselmişti ilaç kullandım düzeldi fakat ben yinede her ay kontrol ettiriyorum bebek düşündüğümüz için , prolaktin yüksek olursada gebe kalamıyorsun, neyse dün doktora gittim prolaktin baktırayım diye, gitmeden öncede nerden estiyse daha adetime 4 gün varken gebelik testi yaptım, zaten her ay duramam erkenden gebelik testi yapardım fakat bu kez ikinci çizgi silik çıktı havalara uçtum, neyse doktora prolaktin için gittim randevu almıştım çoktan, o yüzden ekmiyeyim dedim, doktora gittim prolaktinimi ölçtürcem dedim fakat silik çizgi çıkan sonucuda söyledim, ben gebelik testi yaptırmak istemedim daha günüme 4 gün olduğu için fakat doktor gelmişken yapalım idrara çıktıysa kanda çıkar dedi böylelikle kan testi yaptırmış oldum, sonuç saat 3te çıkcak bugün bakalım hayırlısı, çok büyük sürpriz olcak onca tüp bebek hayal kırıklıklarının üzerine. doğal yoldan olması,
günaydın kızlar,dr bana elevit verdi ama hiç kullanmadım,kullananlar vardı aranızda yan etkisi falan oluyor mu,5-6 gündür zaten midem bulanıyor bulantı yapıyor mu elevit sizde.
bende kasım 2013 annesi olcam daha öncede 2011 kasım annesiydim
benim de dün dikkatimi cekti canım. cidden buyuk tesadüf. belki de aynı kalmısızdır benim sat 22 subat:))
hangi şehirdesin sen?
15 şubat benim sat canım kocaeli deyim ben, sen nerdesinn ilk bebiş mi ?haha pardon cok safım galba tabi ilk bebeiş evleneli 5 ay oldu jsdnfkjdsnfsdf koptum kendi kendime
bunları okuyunca çok duygulandım. sizlerle de paylaşayım dedim.
Efendimiz Sallallahü Aleyhi Vessellem buyurmuştur ki:
'' Kadın, hamileliğin de, doğum yapıncaya , bebeği sütten kesilinceye kadar, Allah yolunda hudutlar da nöbet bekleyen mücahit gibidir ( daima öylece sevap alır durur). Eğer bunlar arasında ölüverirse ona şehit mükâfatı ve ecri vardır. ''
'' Kadın hamile iken, bu onun için gündüz oruçlu, gece namazlı , rabbine gönülden teslim olmuş , mücahit
bir kimsenin ecir ve mükâfatı gibi mânen kazanç sağlayan bir durum hâsıl eder.''
'' Doğum ağrısı tuttuğunda, hiç bir mahluk onun ne kadar çok ecir ve mükâfat kazandığını hakkıyla idrak edemez. ''
'' Çocuk doğunca bebeğin sütü her soruşun da veya her süt vermede anasına, bir can ihya etmişcesine sevap gelir.''
''Çocuk büyüyüp sütten kesilme zamanı gelince, vazifeli melek her iki omuzuna vurarak der ki :
'' Hiç günahın kalmadı, pak oldun. Haydi hayata günahsız olarak yeniden başla...
beni de güldürdün:)))
ben ankaradayım canım.
Rabbim sağlıkla bebişlerimize kavusmayı nasip etsin inşallah...
bunları okuyunca çok duygulandım. sizlerle de paylaşayım dedim.
Efendimiz Sallallahü Aleyhi Vessellem buyurmuştur ki:
'' Kadın, hamileliğin de, doğum yapıncaya , bebeği sütten kesilinceye kadar, Allah yolunda hudutlar da nöbet bekleyen mücahit gibidir ( daima öylece sevap alır durur). Eğer bunlar arasında ölüverirse ona şehit mükâfatı ve ecri vardır. ''
'' Kadın hamile iken, bu onun için gündüz oruçlu, gece namazlı , rabbine gönülden teslim olmuş , mücahit
bir kimsenin ecir ve mükâfatı gibi mânen kazanç sağlayan bir durum hâsıl eder.''
'' Doğum ağrısı tuttuğunda, hiç bir mahluk onun ne kadar çok ecir ve mükâfat kazandığını hakkıyla idrak edemez. ''
'' Çocuk doğunca bebeğin sütü her soruşun da veya her süt vermede anasına, bir can ihya etmişcesine sevap gelir.''
''Çocuk büyüyüp sütten kesilme zamanı gelince, vazifeli melek her iki omuzuna vurarak der ki :
'' Hiç günahın kalmadı, pak oldun. Haydi hayata günahsız olarak yeniden başla...
günaydın kızlar. giremiyorum kaç gündür. umarım herkes iyiydir. ben acayip gribimgeçmişide okuyamadım. grip eşimden bulaştı. ben normalde bulaşmayla grip olmazdım ama bu çok garip bir mikrop geçmek bilmiyor. ilk kv hastalanmış. ondan kp. sona görümcem. sonada eşim onlarda kalırken ona bulaşmış. ki normalde eşimde hayatta grip olmaz. bir kutu antibiyotik bitirdi hala hasta oda. banda antibiyotik verdi doktor ama kullanmak istemedim 5 gün rapor aldım ama istirahatlede geçicek gibi diil ne yapıcam bilmiyorum. bide o kadar çok hapşuruyorumki karnım acıyo artık eşim yine bugün benim antibiyotiklere başladı. nasıl dirençli bir mikropsa ne gribiyse anlamadım. boğazıma kan oturdu resmen. o kadar da terliyorum ama hala atamadım. hadi ben hamileyim diyorum ama. kv kp görümcem eşimde hala hastalar onlarda iyileşemediler. ne mikrobuysa bulup getirmiş kv nasıl düzelicem bilmiyorum. dün başağrısından dayanamadım parol yuttum. tesiri geçince yine başladı. benim için dua edin ne olur korkuyorum bebeime zararı olcak die
günaydıın..
saçma sapan bi uyku dengem oldu..
akşam 6dan sonra 1 saat resmen bayılıyorum ..nasıl bi uyku anlatamam..
o bir saat yüzünden gece 2 de uyuyup 6 da hortluyorum..
tekrar 8 de uyuyup 10 da uyanıyorum..
bit kadar biri tüm hayatımı ele geçirdi:)))
Benimkini sormamışsınız ama söyleyim benimki ultrasyonda ortada görünüyo :))
burcu_81,
hatinn,
neslee82,
pikoloman,
polyana,
semra2147,
sevdo,
smdmr,
xNeharx,
yasemin1989,
yonga
kızlar bebişleriniz kasıkta ne tarafta. sağ mı sol mu? kızlar sağ tarafta oluuor tezinin doğru olup olmadıgını merak ediyorum de.
benim ki sağda :))
dün akşam eşim nezaman eskisi gibi olcaz dedi bende artık hiç bizaman bit kadar biri bütün hayatımızı ele geçirdi dedim.
ankette kız diyen arkadasların isimlerini yazmıstım..
senin de belli mi cinsiyet canım.
utrason da değil de karnınızdan bakarken ne tarafınızdan bakıyor sağ mı sol mu?
ortaya yakın kısm bile olsa sağ tarafında benimki:)
günaydın anneler
günaydın güzel anneler ve tatlı mı tatlı tosuncuklar:))
herkes iyidir inşallah.
Ben bugun bulantılarım olmasına ragmen daha iyi hissediyorum kendimi çok şükür.
dün bişey farkettim size de sorayım kızlar.
benim bebiş sağ tarafımda hep doktor ordan bakıyor ve karnımda alttan başlayarak gobeğim dahil sağ taraf soldan daha şiş duruyor.
sizde de öyle bir durum var mı? bir de kardeşimin cinsiyet takvimine göre bebek sağ tarafta ise kız oluyormuş onun hem oğlu hem kızı var da:))
kız ve erkek anneleri sizin bebişler ne tarafınızda...
az önce benı sağlık ocağından aradılar aşı yapılması lazım dedıler.ben 10 gun sonra gelırım dedım o zaman yıne dr a gıdeceğım için ama 10 gun çok geç olur bugun gelın dediler.ne aşısı bu yaptıran var mı?illa kı yaptırmak zorunda mıyızzz?
çok güzeller canım iyi sağlıklı günlerde giysin inşallah.
bizim cinsiyette belli olsaydı biz de alsaydık özeniyorum valla...
arkadaşlar sağolun cevaplarınız için dr umu aradım ulaşamadım sonra benı arayan numarayı gerı aradım.meğer bu arayan benım geçen yaz tayinle geldiğim yerdekı sağlık ocağının ebesıymıs.yenı yerımdekı sağlık ocağına kayıt yaptırmadığım için onlar sorumluymus hala benden.sırf bıran önce gıdıp buradakı sağlık ocağına kayıt yaptırayım da sorumluluğum onlardan çıksın dıye demiş öyle.yoksa aşı dediğiniz gibi 4.aydan sonra falanmış.sabah sabah korkuttu benı
burcu_81,
hatinn,
neslee82,
pikoloman,
polyana,
semra2147,
sevdo,
smdmr,
xNeharx,
yasemin1989,
yonga
kızlar bebişleriniz kasıkta ne tarafta. sağ mı sol mu? kızlar sağ tarafta oluuor tezinin doğru olup olmadıgını merak ediyorum de.
benim ki sağda :))
Günaydinn .. Sen kac haftalik oldun ? Telden girdigim icin takvimlerinizi göremiyorum , ayni bende okadar halsiz ve yorgunumki ama bebegimi hissetmek varya herseye degiyor bütün gün onu dinlemekle geciyor .. Bu sayede SIK SIK doktora gitme derdinden kurtuldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?