2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
canım cok güzelmiş gerçekten,,,, ya ne dikkatimi cektiii benden 1 gün sonra 9 aralık ta evlendin sanırım ve benden 1 gün önce hamile kalmışsın ;D ne büyük tesadüf

benim de dün dikkatimi cekti canım. cidden buyuk tesadüf. belki de aynı kalmısızdır benim sat 22 subat:))

hangi şehirdesin sen?

hayırlısı olsun canım rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin

günaydın kızlar,dr bana elevit verdi ama hiç kullanmadım,kullananlar vardı aranızda yan etkisi falan oluyor mu,5-6 gündür zaten midem bulanıyor bulantı yapıyor mu elevit sizde.

dün bana da verdi doktor özellikle içilmesi gereken zaman var mı eczacı kahvaltıdan sonra alabilirsin dedi

bende kasım 2013 annesi olcam daha öncede 2011 kasım annesiydim

kasımı seviyoruz anlaşılan :)

benim de dün dikkatimi cekti canım. cidden buyuk tesadüf. belki de aynı kalmısızdır benim sat 22 subat:))

hangi şehirdesin sen?

15 şubat benim sat canım kocaeli deyim ben, sen nerdesinn ilk bebiş mi ?haha pardon cok safım galba tabi ilk bebeiş evleneli 5 ay oldu jsdnfkjdsnfsdf koptum kendi kendime

Son düzenleme:
15 şubat benim sat canım kocaeli deyim ben, sen nerdesinn ilk bebiş mi ?haha pardon cok safım galba tabi ilk bebeiş evleneli 5 ay oldu jsdnfkjdsnfsdf koptum kendi kendime

beni de güldürdün:)))

ben ankaradayım canım.

Rabbim sağlıkla bebişlerimize kavusmayı nasip etsin inşallah...

ay bu çok güzel m,iş yaa..okumuştum ara arada hepsi bir arada çok hoş..inşallah bizede nasip oluyodur bu sevaplar.

arkadaşlar sağolun cevaplarınız için dr umu aradım ulaşamadım sonra benı arayan numarayı gerı aradım.meğer bu arayan benım geçen yaz tayinle geldiğim yerdekı sağlık ocağının ebesıymıs.yenı yerımdekı sağlık ocağına kayıt yaptırmadığım için onlar sorumluymus hala benden.sırf bıran önce gıdıp buradakı sağlık ocağına kayıt yaptırayım da sorumluluğum onlardan çıksın dıye demiş öyle.yoksa aşı dediğiniz gibi 4.aydan sonra falanmış.sabah sabah korkuttu benı

burcu_81,
hatinn,
neslee82,
pikoloman,
polyana,
semra2147,
sevdo,
smdmr,
xNeharx,
yasemin1989,
yonga

kızlar bebişleriniz kasıkta ne tarafta. sağ mı sol mu? kızlar sağ tarafta oluuor tezinin doğru olup olmadıgını merak ediyorum de.

benim ki sağda :))

çok güzelmiş canım yaaa gözlerim doldu içim titredi resmen...

canım doktora gitsene ıhlamur falan yap ballı limonlu sadece dinlenmekle geçmez bişeylerde yapman lazım inşallah biran evvel atlatırsın.

dün akşam eşim nezaman eskisi gibi olcaz dedi bende artık hiç bizaman bit kadar biri bütün hayatımızı ele geçirdi dedim.

Benimkini sormamışsınız ama söyleyim benimki ultrasyonda ortada görünüyo :))

ankette kız diyen arkadasların isimlerini yazmıstım..

senin de belli mi cinsiyet canım.

utrason da değil de karnınızdan bakarken ne tarafınızdan bakıyor sağ mı sol mu?

ortaya yakın kısm bile olsa sağ tarafında benimki:)

Ben de hep sorucam sorucam doktora unutuyorum ama ultrasonda bakarken sağa bakıyordu. Sanki ilk zamanlar solda hissediyordum.
Şimdi bişey hissetmiyorum .
Ablamın soldaymış oğlu oldu.
Ben de kız hissediyorum sanki

kızlarrrr selammm :))

geçmişi anca bitirebildimm :) tabi o arada iş yoğunluğu. Valal benim bugun adet günümden midir nedir anlamadım kasıklarım felan arada sancı çok girmeye başladı.Birde baş ağrım var.Geçer inşallah. Şirkette bir çalışananın eşi hamileydi gununu bekliyolardı normal doğum için pazar gecesi gitmişler nst ye bağlanmış kalp atışları varmış ,ama bebek 9 ay 16 gündür içerdeymiş hala açılmaması olamamış sonra sabaha karşı bakmışlar kalp atışları azalamya gittikçe yok olamaya başlamış bebek pisliğini yutmuş zehirlenmiş anne karnında ölmüş o an .hemen sezeryana almışlar aldıklarında zaten yaşamıyomuş( nasıl üzüldüm nasıl üzüldüm erdem hastanesine gidiyodu oda çakmaktadı ilk kızınıda orda yapmıştı aynı doktorda.Bende erdeme gidiyorum iice korkmaya başaldım.Neden bukdr bekletmişlerki zaten normal doğum asla yapamam gibi geliyo ( bide bu korku sardı benı şimdidenn (

ödüm koptu hee..bunlar bebeği hissediyor sağını solunu bile soruyolar..
bende tık yok diye tırstım..ultrason olduğunu anlamadım :))

herkese günaydın kızlaarrrumarımgüzel bir gün olur pembesiz kırmızısızmavigül bebeişi kıza benzettim canım buarada

günaydın anneler

günayyyydınnnnnnnnnnn :)

bu günaydına iyi olmamak imkansız :) baktım ama anlayamadım önce sağ geldi sonra sol geldi :) bi garip zaten alt solda üst sağda dicem gözünde ne canlanırsa artık bu arada oğluşum olacak

hiç bir fikrim yok beni 17. haftada çağırdılar ama belki tetanoz tarzı bişey olabilir ara sor bi ne diyecekler doktoruna sorarsın sonra

çok güzeller canım iyi sağlıklı günlerde giysin inşallah.

bizim cinsiyette belli olsaydı biz de alsaydık özeniyorum valla...

amin canım geç olsunda güç olmasın diyelim nazlı biraz kız mı olacak ne :)

töbe yarabbim ne dengesiz insanllar var arayıp da adam gibi durum böle böle kaydınızı takibiniz açısından oraya aldırmanız gerekiyor diyememişmi b.ynsiz

benimkide sağda canım .doktor amcamız erkeğe bnenzetti kesin değil ama değişebilir tabii .hep sağda hissediyorum .

14 hafta içindeyim.artık bu içi dışı olaylarınıda hesaplamıyorum:) ilk başlarda gün gün sayıyordum şimdi kk da görüyorum:))ben geçen hafta gittim gördm bebişi ama çok özledim gidip gidip göresim olsada sabrediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…