ankette kız diyen arkadasların isimlerini yazmıstım..
senin de belli mi cinsiyet canım.
utrason da değil de karnınızdan bakarken ne tarafınızdan bakıyor sağ mı sol mu?
ortaya yakın kısm bile olsa sağ tarafında benimki:)
ödüm koptu hee..bunlar bebeği hissediyor sağını solunu bile soruyolar..
bende tık yok diye tırstım..ultrason olduğunu anlamadım :))
çok güzelmiş canım yaaa gözlerim doldu içim titredi resmen...
canım doktora gitsene ıhlamur falan yap ballı limonlu sadece dinlenmekle geçmez bişeylerde yapman lazım inşallah biran evvel atlatırsın.
dün akşam eşim nezaman eskisi gibi olcaz dedi bende artık hiç bizaman bit kadar biri bütün hayatımızı ele geçirdi dedim.
kızlarrrr selammm :))
geçmişi anca bitirebildimm :) tabi o arada iş yoğunluğu. Valal benim bugun adet günümden midir nedir anlamadım kasıklarım felan arada sancı çok girmeye başladı.Birde baş ağrım var.Geçer inşallah. Şirkette bir çalışananın eşi hamileydi gununu bekliyolardı normal doğum için pazar gecesi gitmişler nst ye bağlanmış kalp atışları varmış ,ama bebek 9 ay 16 gündür içerdeymiş hala açılmaması olamamış sonra sabaha karşı bakmışlar kalp atışları azalamya gittikçe yok olamaya başlamış bebek pisliğini yutmuş zehirlenmiş anne karnında ölmüş o an .hemen sezeryana almışlar aldıklarında zaten yaşamıyomuş( nasıl üzüldüm nasıl üzüldüm erdem hastanesine gidiyodu oda çakmaktadı ilk kızınıda orda yapmıştı aynı doktorda.Bende erdeme gidiyorum iice korkmaya başaldım.Neden bukdr bekletmişlerki zaten normal doğum asla yapamam gibi geliyo ( bide bu korku sardı benı şimdidenn (
bebek karnınızda sağdaysa ultrasonda solda çıkar soldaysa sağda çıkar varsayıma göre ultrasonda sağda çıkan yani karında solda olan bebek kızdır ultrasonda solda çıkan yani karında sağda olan bebek ise erkektir karışık oldu ama umarım anlatabilmişimdir
günaydııınnnn nasıll nasıll 14, hafta ve bebeği hissedebiliyormusuuunnn gaz değil eminsin peki ilk gebelikmi yoksa 2,3 çok erken ama nasıl hissedebiliyosun şuan cok saskınım bende istiyorum dsjnfjasfa
:))) ben 54 kg ile hamile kaldım zayıf olanlar daha çabuk hissediyormuş,bu söylenti tabi:)
ama ben hissediyorum dün çoktu mesela, içimde pıtı pıtı küçük bir kuş karnımın içine dokunuyor gibi:)mükemmel.
Ben ilk bastan beri hep sagda hissediyorum , ultrasonda hep sag tarafa doglu bakildi
Kipirtarida simdi sagda hissetmeye basladim ,bebek kesenin sagina yerlesmisti , ama buyuk ihtimal oglusum olacak :))
canım henüz hissetmiyorum ama benim sağ tarafım sola göre daha şiş. karnımda kasığım da..
dün aksam eşime de gosterdim evet biraz farklı dedi..
bizim bebiş simdilik sağ tarafı kullanıyor:))
Ben de hep sorucam sorucam doktora unutuyorum ama ultrasonda bakarken sağa bakıyordu. Sanki ilk zamanlar solda hissediyordum.
Şimdi bişey hissetmiyorum .
Ablamın soldaymış oğlu oldu.
Ben de kız hissediyorum sanki
gittim canım antibiyotik verdi onuda kullanmak istemiyorum. verirkende kullanmamaya çalış dedi öyle olunca tedirgin oldum
az önce benı sağlık ocağından aradılar aşı yapılması lazım dedıler.ben 10 gun sonra gelırım dedım o zaman yıne dr a gıdeceğım için ama 10 gun çok geç olur bugun gelın dediler.ne aşısı bu yaptıran var mı?illa kı yaptırmak zorunda mıyızzz?
herkese günaydın kızlaarrrumarımgüzel bir gün olur pembesiz kırmızısız mavigül bebeişi kıza benzettim canım buarada
bulgur pilavınıpişirirken biraz süt ekle oda folik asit etkisi yapıyormış diye duydum
canım ben 3 saat tutuyorum fazla tutarsan ekşi olur der annem
dün gece hem komik hem güzel bir rüya gördüm;
bebeğimizi doguruyorum eve gelmişiz bebek erkek (rüyamda 4, erkek bebek görüşüm bu arada) neyse koyuyorum yatagına unutuyorum onu sabah telasla gidiyorum ac kaldı ölmüştür dye bakıyorum uyuyo ama hiç aglamıyo alıyorum emzirmeye başlıyorum mememi ısırıyor bi bakıyorum 1 günlük oglusumun bütün dişleri varbidaha deniyorum yok cok ısırıyor bide altına kaka yapmıs bez alıp baglamamısız anneme telasla diyorum biberon amma bide yenidogan bezi al biberonda almamışız annem kosuya markete alıyo falan sonra gelenler ay ne cirkin bebek diyo yaratıga benziyo gercekten sonra büyümüş 12 sene sonrasını görüyorum yeşil gözlü beyaz tenli kahverengi saçlı acaip yakısıklı bi cocuk olmus seviyorum yakısıklık oglum benim diye cok tuhaftıı
kardeşimin tezine göre tam tersini söyledin sanım..meraktan catlayınca artık nerden nasıl tuttursam diye dusunuyorum ben de:))
utrason goruntusunde yerini anlamış değilim sadece keseyi veriyorlar ama sanki benim ikisinde de sağ tarafta hem utrason hem karnımda:))
günaydın kızlar,dr bana elevit verdi ama hiç kullanmadım,kullananlar vardı aranızda yan etkisi falan oluyor mu,5-6 gündür zaten midem bulanıyor bulantı yapıyor mu elevit sizde.
saolasın canım yorumun için..
ben her baktıgımda farklı gelior bi diyorum yok yok bu kız bi diyorum erkek te olabilir :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?