2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440

bebek karnınızda sağdaysa ultrasonda solda çıkar soldaysa sağda çıkar varsayıma göre ultrasonda sağda çıkan yani karında solda olan bebek kızdır ultrasonda solda çıkan yani karında sağda olan bebek ise erkektir karışık oldu ama umarım anlatabilmişimdir

Ben ilk bastan beri hep sagda hissediyorum , ultrasonda hep sag tarafa doglu bakildi
Kipirtarida simdi sagda hissetmeye basladim ,bebek kesenin sagina yerlesmisti , ama buyuk ihtimal oglusum olacak :))

ödüm koptu hee..bunlar bebeği hissediyor sağını solunu bile soruyolar..
bende tık yok diye tırstım..ultrason olduğunu anlamadım :))

canım henüz hissetmiyorum ama benim sağ tarafım sola göre daha şiş. karnımda kasığım da..

dün aksam eşime de gosterdim evet biraz farklı dedi..

bizim bebiş simdilik sağ tarafı kullanıyor:))

dün gece hem komik hem güzel bir rüya gördüm;
bebeğimizi doguruyorum eve gelmişiz bebek erkek (rüyamda 4, erkek bebek görüşüm bu arada) neyse koyuyorum yatagına unutuyorum onu sabah telasla gidiyorum ac kaldı ölmüştür dye bakıyorum uyuyo ama hiç aglamıyo alıyorum emzirmeye başlıyorum mememi ısırıyor bi bakıyorum 1 günlük oglusumun bütün dişleri var bidaha deniyorum yok cok ısırıyor bide altına kaka yapmıs bez alıp baglamamısız anneme telasla diyorum biberon amma bide yenidogan bezi al biberonda almamışız annem kosuya markete alıyo falan sonra gelenler ay ne cirkin bebek diyo yaratıga benziyo gercekten sonra büyümüş 12 sene sonrasını görüyorum yeşil gözlü beyaz tenli kahverengi saçlı acaip yakısıklı bi cocuk olmus seviyorum yakısıklık oglum benim diye cok tuhaftıı

gittim canım antibiyotik verdi onuda kullanmak istemiyorum. verirkende kullanmamaya çalış dedi öyle olunca tedirgin oldum

ohaaa nasıl farketmemişler yaaa bebeğin haraketlerinden falan kalp atışının yavaşladığını anladığı an doktorun hemen sezeryana alması gerekir bu nasıl bir sorumsuzluk böle bizim orda komşumuz suyu gelmiş bir kaç damla iç çamaşırına önemsememiş sonra kontrol için gidiyorlar doktora doktor diyorki bebeğin suyu azalmış hemen hemde kalp atışı zayıflamış sen nasıl böle bişeyi atlarsın beni aramazsın demiş akşamına hemen sezeryana aldılar allaha şükür sağ salim doğdu nedemek yaaa dokuz ay bekle sonra.......

kardeşimin tezine göre tam tersini söyledin sanım..meraktan catlayınca artık nerden nasıl tuttursam diye dusunuyorum ben de:))

utrason goruntusunde yerini anlamış değilim sadece keseyi veriyorlar ama sanki benim ikisinde de sağ tarafta hem utrason hem karnımda:))

Ben ilk bastan beri hep sagda hissediyorum , ultrasonda hep sag tarafa doglu bakildi
Kipirtarida simdi sagda hissetmeye basladim ,bebek kesenin sagina yerlesmisti , ama buyuk ihtimal oglusum olacak :))

ben başından beri hiç inanmıyorum bu sağ sol işine zaten kızlar tutmuyor bebişler nerde rahat ediyorsa ordalar vallahem sonra yer de değiştiriyorlar bi gidersiniz sağda diğerinde solda safsata bunlar yaaa

canım henüz hissetmiyorum ama benim sağ tarafım sola göre daha şiş. karnımda kasığım da..

dün aksam eşime de gosterdim evet biraz farklı dedi..

bizim bebiş simdilik sağ tarafı kullanıyor:))

o şişlik benim hep solda..ama ultrasonda direk ortadan bakıyo dr.

Ben de hep sorucam sorucam doktora unutuyorum ama ultrasonda bakarken sağa bakıyordu. Sanki ilk zamanlar solda hissediyordum.
Şimdi bişey hissetmiyorum .
Ablamın soldaymış oğlu oldu.
Ben de kız hissediyorum sanki

ben de öyle canım baştanberi hep kız gibi geliyordu ama utrasonda nuba göre sanki erkek gibi hissettim.

bir de hamile bir arkadasım benim gazım cok oluyor deyince o zaman senin erkek erkek te gaz cok oluyor dedi kafam karıstı.

hislerim de karıstı tabiki:)))

gittim canım antibiyotik verdi onuda kullanmak istemiyorum. verirkende kullanmamaya çalış dedi öyle olunca tedirgin oldum

doktor kafayımı yemiş hem ver hemde kullanmamaya çalış ne ayak bunlar yaa madem kullanamıcam nediye veriyosun arkadaş canımm sen bal limon ıhlamur zencefil bunları yapmaya başla tomol minoset gibi ağrı kesici iç en azından vücüdün ağrımasın boğazın ağrımasın

banada gun verdıler hazırana ama tetanoz aşısı yapcaklarmış ondan önce baska ası yokmuş

NERGİS geçmiş olsun canım..ıhlamur iç fazla olmamak şartıyla..portakal sık iç..
inş. ilaca gerek kalmadan geçer canım..ama daha kötü olursan mutlaka dr.un verdiği ağrı kesiciyiı iç..
ilaçtan çok grip zarar verir..

Son düzenleme:
bulgur pilavınıpişirirken biraz süt ekle oda folik asit etkisi yapıyormış diye duydum

canım ben 3 saat tutuyorum fazla tutarsan ekşi olur der annem

3 saatte tutar mı? benim tutmamıştı. 5-6 saat kadar anca oluyor sanırım. biraz daha dinlensin de bakarım nasıl olmuş.

canım rüyan hayra çıksın benim halam da hamileyken rüyasında kızının 15-16 yaşlarını görmüş ve suan o gördüğü kız kendi kızı

ultrasonda aynadan kendine bakıyomuşsun gibi düşün sağ sol yer değiştiriyo:))
bende sağım daha şiş gibi hissediyorum..öle bi şey farkettim ama olmayada bilir..bilemedim..çok eski laflardır bunlar sağa yatarsan oğlan olur sağ göğsün daha sertse oğlanolur..karnın dikse oğlun olur felan diye uzar gider..

günaydın kızlar,dr bana elevit verdi ama hiç kullanmadım,kullananlar vardı aranızda yan etkisi falan oluyor mu,5-6 gündür zaten midem bulanıyor bulantı yapıyor mu elevit sizde.

gece yatmadan önce içip uyuyorum canım.dün gece içemedim bazen oluyor öyle benden kaynaklı erkenden sızdım resmen.

saolasın canım yorumun için..

ben her baktıgımda farklı gelior bi diyorum yok yok bu kız bi diyorum erkek te olabilir :))

nub topiğinede koymuşsun zaten orda yorum yapan benim arkadaşım zaten orkidem senin nubta kararsız kaldım onada sordum cvp bekliyorum daha çok kıza benzettim ama bakalım o nedicek yorumunu merak ettim çok seviyoruz nub yorumlamayı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…