dün gece hem komik hem güzel bir rüya gördüm;
bebeğimizi doguruyorum eve gelmişiz bebek erkek (rüyamda 4, erkek bebek görüşüm bu arada) neyse koyuyorum yatagına unutuyorum onu sabah telasla gidiyorum ac kaldı ölmüştür dye bakıyorum uyuyo ama hiç aglamıyo alıyorum emzirmeye başlıyorum mememi ısırıyor bi bakıyorum 1 günlük oglusumun bütün dişleri varbidaha deniyorum yok cok ısırıyor bide altına kaka yapmıs bez alıp baglamamısız anneme telasla diyorum biberon amma bide yenidogan bezi al biberonda almamışız annem kosuya markete alıyo falan sonra gelenler ay ne cirkin bebek diyo yaratıga benziyo gercekten sonra büyümüş 12 sene sonrasını görüyorum yeşil gözlü beyaz tenli kahverengi saçlı acaip yakısıklı bi cocuk olmus seviyorum yakısıklık oglum benim diye cok tuhaftıı
Mini mini kuslarin annisleri hepinize tunaydin ..
Hepinize guzel bir gun diliyorum .. Bugun kontrolu olan varsa guzel haberlerle gelsin insallah ..
Smdmr canim gozun aydin , guzel haberine sevindim cok mucizesi annesini mutlu etmis :).. Agrilar olabiliyor dikkat et kendine ..
Asyaren bir kase yogurt almaya geldim komsu :)) nasil olmus ??
Grip , nezle , kasik bel agrisi olan arkadaslarada rabbimden acil sekilde sifa dilerim ..
Hepinizi kucaklarim :))
Allahim ne olur pazartesi olsun.... Artik sabir tasi catlak veriyor :)
Ben ilk bastan beri hep sagda hissediyorum , ultrasonda hep sag tarafa doglu bakildi
Kipirtarida simdi sagda hissetmeye basladim ,bebek kesenin sagina yerlesmisti , ama buyuk ihtimal oglusum olacak :))
inşallah bende oglusumu görmüşümdür zaten erkek istiyoruz hele eşim ölüyo hayırlısı tabiiicanım rüyan hayra çıksın benim halam da hamileyken rüyasında kızının 15-16 yaşlarını görmüş ve suan o gördüğü kız kendi kızı
totişin açıkta kalmış senin
bence dayanamazsınevet yaa bende cok özeniyorum ama cinsiyeti belii olsada 22, haftaya kadar bişey almıcaz öle bi karar aldık eşimle totem yapıyoruz ;DD ama çatlıcam artık geçsin zaman
Sağol canım, heyecanlandım şimdi. İnşallah hamileyimdir. Planlı değildi ama olursa sevinirim. Bide adet olacakmışım gibi bacaklarım belim ağrıyo. Kasıklarıma ağrı giriyo ama bişi yok. Bide ilk çocuğumda göğüslerim acayip şişip ağrımıştı. Bu sefer hiç bişi yok. Yine de olur mu acaba
Kızlar gunaydınlar gecen hafta pazartesı baslayan kanamam ctsı gunu bıtmıstı pazargecesı birden daha fazla gelmeye başladı pazartesı doktora gıttım bebek ıyıdı ama proluton Depo verdı 4tane onları olucam protestana devam edıcem.ama kanama alanı plesanta ıle bebek arasındaymıs oyuzden cok endıselıyım.kanaması olan arkadaslar atlatanlar sızın kanama alanlarınız nerdeydı?benım herseyim normaldı bu ıkı haftaya kadar.neden oluyor bılen varmı?allah herkesın kuzusunu korusun.
Bebişin cicileri çok tatlı güzel günlerde giyer inşallah.
günayyydınngunaydın annecıkler nasılsınızzz aramıza yenı katılanlar hosgeldınız..
günaydınnn anneler ve minnak bebişler .
güzel ve bol rüyalı bir geceden sonra bomba gibiyim çok şükür .rüyamda doğum yapıyordum ebemde eltimdinasıl heycanlıydım heralde gerçek doğuma kadar bin kere daha doğurcaz rüyalarda
günayyydınn hayır olsun rüyaların canım :)
keçeden bebek şekerlerine bayıldım harika olmuş çok iyi fikir .
kızlar tetonoz için daha erken muhtemelen hemşire haftanız yanlış hesaplamıştır .
aramıza yeni katılanlar hoşgelmişler
günaydın kızlar. giremiyorum kaç gündür. umarım herkes iyiydir. ben acayip gribimgeçmişide okuyamadım. grip eşimden bulaştı. ben normalde bulaşmayla grip olmazdım ama bu çok garip bir mikrop geçmek bilmiyor. ilk kv hastalanmış. ondan kp. sona görümcem. sonada eşim onlarda kalırken ona bulaşmış. ki normalde eşimde hayatta grip olmaz. bir kutu antibiyotik bitirdi hala hasta oda. banda antibiyotik verdi doktor ama kullanmak istemedim 5 gün rapor aldım ama istirahatlede geçicek gibi diil ne yapıcam bilmiyorum. bide o kadar çok hapşuruyorumki karnım acıyo artık eşim yine bugün benim antibiyotiklere başladı. nasıl dirençli bir mikropsa ne gribiyse anlamadım. boğazıma kan oturdu resmen. o kadar da terliyorum ama hala atamadım. hadi ben hamileyim diyorum ama. kv kp görümcem eşimde hala hastalar onlarda iyileşemediler. ne mikrobuysa bulup getirmiş kv nasıl düzelicem bilmiyorum. dün başağrısından dayanamadım parol yuttum. tesiri geçince yine başladı. benim için dua edin ne olur korkuyorum bebeime zararı olcak die
kızlarrr selammmm :)umarım keyifler yerindedir..idrar yolu enfeksiyonu bende de çıktı maalesef ya..3 gün içinde falan hemde geçen hafta kendi doktoruma yaptırdığımda birşey yoktu bu hafta aniden çıktıı..ben antibiyotik kullanmadan idrar kültürü yaptırdım onun sonucuna göre tedavi şekli belirlenecek sanırsam ..
bu arada alt tarafımda acayip baskı hissediyorum sanki bebek çıktı çkacak allah korusun ..doktora gittim herşey normal bebeğin başı aşağıda baskı yapabilir dedi ama daha küçük bilmiyorum bu kadar baskı olur mu..bulantılarım geçeceği yerde dahada arttı benim enfeksiyondan kaynaklı olabilir mi bilmiyorumm .artık herşeyde aklım çıkıyor kazasız belasız atlatsaydık şu süreci aallahın izniyle :)
nub topiğinede koymuşsun zaten orda yorum yapan benim arkadaşım zaten orkidem senin nubta kararsız kaldım onada sordum cvp bekliyorum daha çok kıza benzettim ama bakalım o nedicek yorumunu merak ettim çok seviyoruz nub yorumlamayı
nub topiğinede koymuşsun zaten orda yorum yapan benim arkadaşım zaten orkidem senin nubta kararsız kaldım onada sordum cvp bekliyorum daha çok kıza benzettim ama bakalım o nedicek yorumunu merak ettim çok seviyoruz nub yorumlamayı
bence dayanamazsın
kızlar napıyosunuz doktordan geldimmm yeni doktor bebeişiniz daha küçük haftaya yapalım 2 li testi eccik daha büyüsün dedii iyi dediiii bakalımm haftaya inş. iyi çıkar ikili testimiz
evet oraya da koydum yorumlansın diye. Teşekkür ederim canım ilgilendiğin için . heyecanla bekliyorum arkadasından gelecek cevabı:))
hayırlısı olsun inşallah..
evt canım kararsız kaldığım kadarda varmış oda erkek dedi bende çok kararsız kaldım ama kıza daha çok yönelmiştim beraber tartışında anladıkki çıkıntı daha dikey belden yukarı doğru düğz inmemiş yani %80 oğluşun olucak
yarın doktor cinsiyeti söylemezse solugu burda olcam inşallah burda olursun12 haftalık ultrasonumuzla gelcesss
evt canım kararsız kaldığım kadarda varmış oda erkek dedi bende çok kararsız kaldım ama kıza daha çok yönelmiştim beraber tartışında anladıkki çıkıntı daha dikey belden yukarı doğru düğz inmemiş yani %80 oğluşun olucak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?