2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440

totişin açıkta kalmış senin

ayol sayenizde meraktan çatlayacağımmm .. ben gidip yoğurda bakayım bari güzel olmuşsa tencere senin komşuuu

Ben ilk bastan beri hep sagda hissediyorum , ultrasonda hep sag tarafa doglu bakildi
Kipirtarida simdi sagda hissetmeye basladim ,bebek kesenin sagina yerlesmisti , ama buyuk ihtimal oglusum olacak :))

bizim hipotez sanırım tutmuyor:)))

hayırlısı inşallah.

bedenen ruhen aklen sağlıklı evlatlarımız olsun da kız da aynı erkek te.

ben bekarken hep ilk çocugum erkek olsun derdim. biz 4 kız kardeşiz .kardeşimin de ilk bebişi erkek ikinci kız.

ama eşim taafı hep erkek onlar kız istiyolar. ben de baştan beri kız hissediyordum ama kafam cok karıstı:)))

canım rüyan hayra çıksın benim halam da hamileyken rüyasında kızının 15-16 yaşlarını görmüş ve suan o gördüğü kız kendi kızı
inşallah bende oglusumu görmüşümdür zaten erkek istiyoruz hele eşim ölüyo hayırlısı tabiii
totişin açıkta kalmış senin

hahahsdjad ilahii oda olabilir tabi ;DDD

kızlarrr selammmm :)umarım keyifler yerindedir..idrar yolu enfeksiyonu bende de çıktı maalesef ya..3 gün içinde falan hemde geçen hafta kendi doktoruma yaptırdığımda birşey yoktu bu hafta aniden çıktıı..ben antibiyotik kullanmadan idrar kültürü yaptırdım onun sonucuna göre tedavi şekli belirlenecek sanırsam ..

bu arada alt tarafımda acayip baskı hissediyorum sanki bebek çıktı çkacak allah korusun ..doktora gittim herşey normal bebeğin başı aşağıda baskı yapabilir dedi ama daha küçük bilmiyorum bu kadar baskı olur mu..bulantılarım geçeceği yerde dahada arttı benim enfeksiyondan kaynaklı olabilir mi bilmiyorumm .artık herşeyde aklım çıkıyor kazasız belasız atlatsaydık şu süreci aallahın izniyle :)

evet yaa bende cok özeniyorum ama cinsiyeti belii olsada 22, haftaya kadar bişey almıcaz öle bi karar aldık eşimle totem yapıyoruz ;DD ama çatlıcam artık geçsin zaman
bence dayanamazsın

kan testi yaptır canım bazen adet gecikmeleri yaşanabiliyo inşallah bebiş vardır

çok geçmiş olsun canım inşallah tez vakitte geçer çok üzme kendini stresten bebekte etkileniyo

Bebişin cicileri çok tatlı güzel günlerde giyer inşallah.

aminn canım :)

gunaydın annecıkler nasılsınızzz aramıza yenı katılanlar hosgeldınız..
günayyydınn

çok geçmiş olsun canım allah acil şifalar versin

benimde bu gün kasıklarım ağrıyo..ve takvimde enfeksiyona yatkınlık olduğu yazıyo bu zamanda..
acaba bende demi oldu ..Dr.a bi sorayım diyorum..
o baskı bende kabızlık olduğunda çok oluyo..sanki bağırsaklarım şişte bebeği aşağı itiyo gibi..
kaldı 193 gün kafayı yemeden nasıl geçecek bilmiyorum:))

evet oraya da koydum yorumlansın diye. Teşekkür ederim canım ilgilendiğin için . heyecanla bekliyorum arkadasından gelecek cevabı:))

hayırlısı olsun inşallah..

şöle düzgün bi ulrason resmimizi alınca hemen paylaşıp yorumunu almak istiyorum çok merak ediyorum yorumunu .geçen gittiğimde dpktor sırtından çekmiş anlaşılmıyodu .yarın güzel bi foto olursa yorumunu isticem canım

kızlar, ben yaptım diye söylemiyorum yaniii ama yoğurdum pek bir misss olmuş vallaaa ev yoğurdu da başka oluyor canım.... kesinlikle ben yaptım diye değil yani....

kızlar napıyosunuz doktordan geldimmm yeni doktor bebeişiniz daha küçük haftaya yapalım 2 li testi eccik daha büyüsün dedii iyi dediiii bakalımm haftaya inş. iyi çıkar ikili testimiz

evet oraya da koydum yorumlansın diye. Teşekkür ederim canım ilgilendiğin için . heyecanla bekliyorum arkadasından gelecek cevabı:))

hayırlısı olsun inşallah..

evt canım kararsız kaldığım kadarda varmış oda erkek dedi bende çok kararsız kaldım ama kıza daha çok yönelmiştim beraber tartışında anladıkki çıkıntı daha dikey belden yukarı doğru düğz inmemiş yani %80 oğluşun olucak

yarın doktor cinsiyeti söylemezse solugu burda olcam inşallah burda olursun 12 haftalık ultrasonumuzla gelcesss

hadi hayırlısı bakalım.. kız da erkek te farketmez tabiki. Rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah. sağlıkla kavuşalım da bebişlerimize.

saolasın canım tekrar. 18 mayısta bakalım doktor ne dyecek:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…