2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
ben bu eleviti içemiyorum..ne yapacağımı şaşırdım..
ağzıma atmamla kusmam bir oluyo..

kızlar, ben yaptım diye söylemiyorum yaniii ama yoğurdum pek bir misss olmuş vallaaa ev yoğurdu da başka oluyor canım.... kesinlikle ben yaptım diye değil yani....
ohhh afiyet olsu şifa olsun bebişe kemikleri büyüsün
kızlar napıyosunuz doktordan geldimmm yeni doktor bebeişiniz daha küçük haftaya yapalım 2 li testi eccik daha büyüsün dedii iyi dediiii bakalımm haftaya inş. iyi çıkar ikili testimiz
gözün aydın canım hep iyi haberler al inş
ben bu eleviti içemiyorum..ne yapacağımı şaşırdım..
ağzıma atmamla kusmam bir oluyo..

ayy bende içemiyorum o hapı çok nalet bişe .bide içince acaip rahatsız oluyorum şişiyorum hazımsızlık yapıyo

bu kadar stres bebğide etkiliyor aslında ama elde değil .o kadar uzun zamandır bekledim hamile kalmayı hayatımın en güzel dönemi olacak diye düşünüyordum ama kendime zehir ediyorum resmen ..inşallah oğluşlar bizim gibi olmaz akıllı uslu büyürlerde utandırırlar bizi:)kasık ağrıları zman zaman oluyor canım ama sen yine bence bir idrar tahlili yaptır ne olur ne olmaz önceden önlemini almak lazım ..bir gün içinde bile olabiliyormuş enteresean bu yaşıma kadar hiç başıma gelmemişti valla..

sağol canımm. Uzun süredir süt ürünleri tüketemiyorum ev yoğurdu hem daha sağlıklı hem yemesi daha kolay oluyor. Hazırlar çok ağır geliyor bana.

Merhaba herkeze bende yaklaşık 2haftadır hissediyorum ama doktor 16.haftadan önce mümkün değil diyor hatta ilk gebeliklerde 20. Haftayı buluyormuş başlar da bana herhalde öyle geliyor diyordum ama bariz hissediyurm yatarken nasıl tarif edilir bilmiyorum ama eminim yani çok güzel bir duygu!

dün arka arkaya hapşurunca birini tuttum sanırım karnıma sancı girdi korktum acile gittik. ordaki kadında antibiyotiğide kullan bişi olmaz 14 haftalık olmuş dedi. yinede kullanmayım diye direniyorum. ama dün akşamdan beri parol içiyorum. dün gece içtim bitane bide bu sabah. günde 3 taneye kadar kullanabilirsin dedi. çok ağrım olmadığı sürece yutmayayım diyorum. bakalım inşallah geçer. ama hiç geçicek gibi değil kv 3 haftadır hala hastaymış. ki ilaç kullanıyor boğazıda çok iyidir herşeyi yer bakar kendine. benim bünyem zayıf bide hamileyim. herşeyide yiyemiyorum. çoğu yediğimi hala çıkartıyorum. nasıl iyileşicem bilmem

saol canım. bu normal grip gibide değil sanki garip bişey parol içmeye başladım ama antibiyotiği kullanmayı düşünmüyorum. hergün içiyorum ihlamur portakal suyu bal karabiber yapmadığım kalmadı ama fayda etmiyor. sabah iyi gibi oluyorum akşam daha beter oluyorum. bugün 5. gün en ufak bir iyileçme yok. hapşura hapşura karnım acıyo. burnum yara oldu silmekten. boğazıma kan oturdu. hem şişler bide üzerine yediklerimi çıkarmaktan kv 3 haftadır hala hastaymış ki ilaç alıo 4 tane falan bide boğazıda iyidir herşeyi yer içer. o iyileşemediyse ben hiç iyileşemem gibi. bugün dişimi sıkıp yastığı yorganı çarşafı değiştircem mikrop bi kırılsın diye. az ii olsam temizlik yapcamda gözümü açamıom. eşim iileşmişti bu sabah yine başladı ki oda kolay kolay hasta olan bi insan diildir

:))) guzel bir ruya olmus canim ,,,hayrolsun insallah
Benim yillar once gordugum ve hic unutmadigim bir ruya geldi aklima :))
Ruyamda keci dogurmustum :)) siyah kapkara bir keçiydi :))). Baska bebeklere bakiyorum beyaz beyaz kuzucuk benimki kara bir keci , allahim niye boyke oldu falan diyorum , sonra cirknde olsa yavrum diyorum :))..
Cem yilmaz gibi alien de olsa bizim :))
Rabbim saglikli hayirli versin..
ben başından beri hiç inanmıyorum bu sağ sol işine zaten kızlar tutmuyor bebişler nerde rahat ediyorsa ordalar vallahem sonra yer de değiştiriyorlar bi gidersiniz sağda diğerinde solda safsata bunlar yaaa
Bend hic inanmiyorum canim :). Hepsi varsayim bencede :))
Benim esimin tarafida hep erkek cocuk denebilir , kendileride 7 erkek 1 kiz :))
O yuzden erkek dedim hep , doktorda erkege benzetti .. Kiz olursa sasiririz , ama hep diyorum saglikli hayirli evlat versin rabbim ..
dun aksam bende yazdim canim , iki gundur aksamlari ayni sorunu yasiyorum , cogumuzda oluyormus ..

Kabizliklada kesin alakasi vardir , dun okumustum nette arastirirken canim
kızlar ben gidiyorum şu öğlen arasında bir koşu gidip sonuçlarımı gösterim ikigündür çatladım. kaçtım ben
Hadi iyi haberlerle gel insallah
kızlar, ben yaptım diye söylemiyorum yaniii ama yoğurdum pek bir misss olmuş vallaaa ev yoğurdu da başka oluyor canım.... kesinlikle ben yaptım diye değil yani....

Afiyett seker olsun..

Nergisyasemin gecmis olsun canim ..

Diloy insalkah cabucak gecer kanama alanin , ve bebegine hicbir sekilde zarar vermez..

Nehar , filiz gribiniz nasil oldu kizlar ???

hahay inanmıyorum kara keçi cok iyimiş yaa aminnn hayrollsunn

Geçmiş olsun canım. bir de doktoruna danış istersen? ben hamilelik planlıyorum diye kış başı grip aşısı olmuştum neyse ki. bir daha ki sene yaptırsan iyi olur canım, bu sefer bebişe bulaşmasın.

Nub ne acaba?

Enfeksiyondan evet

Geçmiş olsun , sık sık grip oluyosun bağışıklık sistemini artırıcı gıdalar tüketmeye çalış canım, eşinle aranız düzelmiştir inşallah

Agzinda biberonu eksik annesi , bayaa bayaa oturmus :))) masallah yaa

Hhaaha dimi ben ona ne biberonlar alırım bi doğsun da

biz geldik kızlar ohh hiç bişey yokmuş herşey normal dedi doktorumuz 2 hafta sonra tekrar gel dedi.

yok canım zaten biz biliyoruz sen yaptın diye değildir:) yeee de bebişine kan can olsun

benimkide sağda canım .doktor amcamız erkeğe bnenzetti kesin değil ama değişebilir tabii .hep sağda hissediyorum .

Bende başından beri sağda hissediyorum doktorda bakarken sağda bakıyor bana doktor %80 erkek dedi 2 hafta sonra netleşicek bana kalırsa bu ve bu gibi şeyler hurafe tamamen rabiki insan eğlence oldun diye ilgileniyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…