ben bu eleviti içemiyorum..ne yapacağımı şaşırdım..
Ağzıma atmamla kusmam bir oluyo..
ohhh afiyet olsu şifa olsun bebişe kemikleri büyüsünkızlar, ben yaptım diye söylemiyorum yaniii ama yoğurdum pek bir misss olmuş vallaaaev yoğurdu da başka oluyor canım.... kesinlikle ben yaptım diye değil yani....
gözün aydın canım hep iyi haberler al inşkızlar napıyosunuz doktordan geldimmm yeni doktor bebeişiniz daha küçük haftaya yapalım 2 li testi eccik daha büyüsün dedii iyi dediiii bakalımm haftaya inş. iyi çıkar ikili testimiz
ben bu eleviti içemiyorum..ne yapacağımı şaşırdım..
ağzıma atmamla kusmam bir oluyo..
benimde bu gün kasıklarım ağrıyo..ve takvimde enfeksiyona yatkınlık olduğu yazıyo bu zamanda..
acaba bende demi oldu ..Dr.a bi sorayım diyorum..
o baskı bende kabızlık olduğunda çok oluyo..sanki bağırsaklarım şişte bebeği aşağı itiyo gibi..
kaldı 193 gün kafayı yemeden nasıl geçecek bilmiyorum:))
ohhh afiyet olsu şifa olsun bebişe kemikleri büyüsün
gözün aydın canım hep iyi haberler al inş
ayy bende içemiyorum o hapı çok nalet bişe .bide içince acaip rahatsız oluyorum şişiyorum hazımsızlık yapıyo
Günaydın arkadaşlar ben bebeğimi şu şekilde hissediyorum iğne batması gibi oluyor ve ara ara kasıklarda ağrı hissediyorum. Ayrıca son haftalarda sırt ve bel ağrıları başladı... Spor yapsam bir dert yapmasam bir dert off walla yaşam koçu lazım her eve :))
doktor kafayımı yemiş hem ver hemde kullanmamaya çalış ne ayak bunlar yaa madem kullanamıcam nediye veriyosun arkadaş canımm sen bal limon ıhlamur zencefil bunları yapmaya başla tomol minoset gibi ağrı kesici iç en azından vücüdün ağrımasın boğazın ağrımasın
NERGİS geçmiş olsun canım..ıhlamur iç fazla olmamak şartıyla..portakal sık iç..
inş. ilaca gerek kalmadan geçer canım..ama daha kötü olursan mutlaka dr.un verdiği ağrı kesiciyiı iç..
ilaçtan çok grip zarar verir..
:))) guzel bir ruya olmus canim ,,,hayrolsun insallahdün gece hem komik hem güzel bir rüya gördüm;
bebeğimizi doguruyorum eve gelmişiz bebek erkek (rüyamda 4, erkek bebek görüşüm bu arada) neyse koyuyorum yatagına unutuyorum onu sabah telasla gidiyorum ac kaldı ölmüştür dye bakıyorum uyuyo ama hiç aglamıyo alıyorum emzirmeye başlıyorum mememi ısırıyor bi bakıyorum 1 günlük oglusumun bütün dişleri varbidaha deniyorum yok cok ısırıyor bide altına kaka yapmıs bez alıp baglamamısız anneme telasla diyorum biberon amma bide yenidogan bezi al biberonda almamışız annem kosuya markete alıyo falan sonra gelenler ay ne cirkin bebek diyo yaratıga benziyo gercekten sonra büyümüş 12 sene sonrasını görüyorum yeşil gözlü beyaz tenli kahverengi saçlı acaip yakısıklı bi cocuk olmus seviyorum yakısıklık oglum benim diye cok tuhaftıı
Bend hic inanmiyorum canim :). Hepsi varsayim bencede :))ben başından beri hiç inanmıyorum bu sağ sol işine zaten kızlar tutmuyor bebişler nerde rahat ediyorsa ordalar vallahem sonra yer de değiştiriyorlar bi gidersiniz sağda diğerinde solda safsata bunlar yaaa
Benim esimin tarafida hep erkek cocuk denebilir , kendileride 7 erkek 1 kiz :))bizim hipotez sanırım tutmuyor:)))
hayırlısı inşallah.
bedenen ruhen aklen sağlıklı evlatlarımız olsun da kız da aynı erkek te.
ben bekarken hep ilk çocugum erkek olsun derdim. biz 4 kız kardeşiz .kardeşimin de ilk bebişi erkek ikinci kız.
ama eşim taafı hep erkek onlar kız istiyolar. ben de baştan beri kız hissediyordum ama kafam cok karıstı:)))
dun aksam bende yazdim canim , iki gundur aksamlari ayni sorunu yasiyorum , cogumuzda oluyormus ..kızlarrr selammmm :)umarım keyifler yerindedir..idrar yolu enfeksiyonu bende de çıktı maalesef ya..3 gün içinde falan hemde geçen hafta kendi doktoruma yaptırdığımda birşey yoktu bu hafta aniden çıktıı..ben antibiyotik kullanmadan idrar kültürü yaptırdım onun sonucuna göre tedavi şekli belirlenecek sanırsam ..
bu arada alt tarafımda acayip baskı hissediyorum sanki bebek çıktı çkacak allah korusun ..doktora gittim herşey normal bebeğin başı aşağıda baskı yapabilir dedi ama daha küçük bilmiyorum bu kadar baskı olur mu..bulantılarım geçeceği yerde dahada arttı benim enfeksiyondan kaynaklı olabilir mi bilmiyorumm .artık herşeyde aklım çıkıyor kazasız belasız atlatsaydık şu süreci aallahın izniyle :)
Kabizliklada kesin alakasi vardir , dun okumustum nette arastirirken canimbenimde bu gün kasıklarım ağrıyo..ve takvimde enfeksiyona yatkınlık olduğu yazıyo bu zamanda..
acaba bende demi oldu ..Dr.a bi sorayım diyorum..
o baskı bende kabızlık olduğunda çok oluyo..sanki bağırsaklarım şişte bebeği aşağı itiyo gibi..
kaldı 193 gün kafayı yemeden nasıl geçecek bilmiyorum:))
Hadi iyi haberlerle gel insallahkızlar ben gidiyorum şu öğlen arasında bir koşu gidip sonuçlarımı gösterim ikigündür çatladım. kaçtım ben
kızlar, ben yaptım diye söylemiyorum yaniii ama yoğurdum pek bir misss olmuş vallaaaev yoğurdu da başka oluyor canım.... kesinlikle ben yaptım diye değil yani....
:))) guzel bir ruya olmus canim ,,,hayrolsun insallah
Benim yillar once gordugum ve hic unutmadigim bir ruya geldi aklima :))
Ruyamda keci dogurmustum :)) siyah kapkara bir keçiydi :))). Baska bebeklere bakiyorum beyaz beyaz kuzucuk benimki kara bir keci , allahim niye boyke oldu falan diyorum , sonra cirknde olsa yavrum diyorum :))..
Cem yilmaz gibi alien de olsa bizim :))
Rabbim saglikli hayirli versin..
http://www.kadinlarkulubu.com/kasim...eri-ultrason-goruntuleri-24.html#post30259561
1 hafta önceki ultrason görüntümüz zaman ne çabuk geçti maşallah4 aylık olduk nerdeyse
bebegin cinsiyetini ogrenen var mi yaaa :) bak merak ettim simdi :)
dün arka arkaya hapşurunca birini tuttum sanırım karnıma sancı girdi korktum acile gittik. ordaki kadında antibiyotiğide kullan bişi olmaz 14 haftalık olmuş dedi. yinede kullanmayım diye direniyorum. ama dün akşamdan beri parol içiyorum. dün gece içtim bitane bide bu sabah. günde 3 taneye kadar kullanabilirsin dedi. çok ağrım olmadığı sürece yutmayayım diyorum. bakalım inşallah geçer. ama hiç geçicek gibi değil kv 3 haftadır hala hastaymış. ki ilaç kullanıyor boğazıda çok iyidir herşeyi yer bakar kendine. benim bünyem zayıf bide hamileyim. herşeyide yiyemiyorum. çoğu yediğimi hala çıkartıyorum. nasıl iyileşicem bilmem
hahay inanmıyorum kara keçicok iyimiş yaa aminnn hayrollsunn
Nub ne acaba?nub topiğinede koymuşsun zaten orda yorum yapan benim arkadaşım zaten orkidem senin nubta kararsız kaldım onada sordum cvp bekliyorum daha çok kıza benzettim ama bakalım o nedicek yorumunu merak ettim çok seviyoruz nub yorumlamayı
kızlarrr selammmm :)umarım keyifler yerindedir..idrar yolu enfeksiyonu bende de çıktı maalesef ya..3 gün içinde falan hemde geçen hafta kendi doktoruma yaptırdığımda birşey yoktu bu hafta aniden çıktıı..ben antibiyotik kullanmadan idrar kültürü yaptırdım onun sonucuna göre tedavi şekli belirlenecek sanırsam ..
Geçmiş olsun canım bem de idrar kültürü de yaptırdım idrar yolu enfeksiyonum geçmedi gitti.
Bulantımı da arttırıyor
bu arada alt tarafımda acayip baskı hissediyorum sanki bebek çıktı çkacak allah korusun ..doktora gittim herşey normal bebeğin başı aşağıda baskı yapabilir dedi ama daha küçük bilmiyorum bu kadar baskı olur mu..bulantılarım geçeceği yerde dahada arttı benim enfeksiyondan kaynaklı olabilir mi bilmiyorumm .artık herşeyde aklım çıkıyor kazasız belasız atlatsaydık şu süreci aallahın izniyle :)
dün arka arkaya hapşurunca birini tuttum sanırım karnıma sancı girdi korktum acile gittik. ordaki kadında antibiyotiğide kullan bişi olmaz 14 haftalık olmuş dedi. yinede kullanmayım diye direniyorum. ama dün akşamdan beri parol içiyorum. dün gece içtim bitane bide bu sabah. günde 3 taneye kadar kullanabilirsin dedi. çok ağrım olmadığı sürece yutmayayım diyorum. bakalım inşallah geçer. ama hiç geçicek gibi değil kv 3 haftadır hala hastaymış. ki ilaç kullanıyor boğazıda çok iyidir herşeyi yer bakar kendine. benim bünyem zayıf bide hamileyim. herşeyide yiyemiyorum. çoğu yediğimi hala çıkartıyorum. nasıl iyileşicem bilmem
Agzinda biberonu eksik annesi , bayaa bayaa oturmus :))) masallah yaa
kızlar, ben yaptım diye söylemiyorum yaniii ama yoğurdum pek bir misss olmuş vallaaaev yoğurdu da başka oluyor canım.... kesinlikle ben yaptım diye değil yani....
benimkide sağda canım .doktor amcamız erkeğe bnenzetti kesin değil ama değişebilir tabii .hep sağda hissediyorum .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?