Selam kızlar
Ölüyorum desem yeridir. Bademciklerim çok fena oldu, üstüne grip de oldum, başım çatlıyoSabah sırt üstü yatarken birden hapşurdum ve kasıklarıma inanılmaz bir ağrı girdi, ben o ağrıyla çığlık attım. İnşallah bebeğime bişey olmamıştır. İlaç içmemek için direniyorum hala Doktora gitcektim ama eşim nöbetçi yarına kadar beklicem. Ne olur dua edin bebeğime bişey olmasın
erkeğe benziyor canım çıkıntı küçük ama yukarı bakıyorSen bana yorum yapmışmıydın 12+4 ultrason fotosu merak ettim fikrınıEki Görüntüle 705823
Selam kızlar
Ölüyorum desem yeridir. Bademciklerim çok fena oldu, üstüne grip de oldum, başım çatlıyoSabah sırt üstü yatarken birden hapşurdum ve kasıklarıma inanılmaz bir ağrı girdi, ben o ağrıyla çığlık attım. İnşallah bebeğime bişey olmamıştır. İlaç içmemek için direniyorum hala Doktora gitcektim ama eşim nöbetçi yarına kadar beklicem. Ne olur dua edin bebeğime bişey olmasın
dün bende öyleydimbütün gün ölüyorumsandım artık dermanım kalmadı benim alerjim var polenlere neyapıcam bilmiyorum fısfıslarım var ama alamıyorum 1 kere hapşurdum diyorsun ben güğnde belki 50 kere hapşuruyorum buaralar dayanılcak gibi değil korkma bişey olmaz anlık hapşuruk öksürüklerde olur o ağrı evham yapmayın kızlar evham çok kötü bişey allahın iznşiyle bebikleriniz bir hapşuruktan etkilenmez sımsıkı tutunmuşlardır anneciklerine onlar allahın izniyle
Geçmiş olsun canım, korkma bende alerji var ben de yatutarsa gibi günde 50 kez hapşuruyorum ve kasıklarıma öyle bir ağrı giriyor ki korkuyorum her seferinde ama ultrasonda bebek gayet sağlıklı hiçbişeycik olmaz kuzularımıza Allahın izniyle. Büyüdü artık bebişlerimiz maşallahben de çok zor durumdayım kulak burun boğaz gözler mahvoldu gece 5 kere uyanıyorum hapşuruktan. Dua ed,yorum bol bol kendimi geçtim bebişim için
Aynen canım benim de alerjim var sana bişey önercem beni rahatlattı sen de kullanabilirsin. Hamileyken ilaçlarımızı kullanamıyoruz ya Bruno antiviral sprey var 35 tl falandı , hamilelikte kullanılabilir yazıyor prospektüsünde. Bayağı bi azaldı hapşurmam çok şükür biliyorum çoook zor sen de dene bakalım Rabbim şifa versin
Selam kızlar
Kızlar bi bakın nolur ya sanki oğlum sıkışmış gibi mi duruyor normal mi, gerçi kese geniş gibi ama çok masum duruyor üzüldüm rahat mı değil mi günde 50 kere hapşuruyorum ya hep tedirginim.:26:
http://www.kadinlarkulubu.com/kasim...eri-ultrason-goruntuleri-24.html#post30259561
erkeğe benziyor canım çıkıntı küçük ama yukarı bakıyor
vallahi kızlar doktor değiliz ekranımız yok inceleyemiyoruz tek bir rewsimden çıkartmaya çalışıyoruz yanlışlarımız olabilir foto iyiyse yanılma payı olmuyor ama bazı fotolar yanıltabiliyo yani arada mazur görün
yok bacım kjorkma bişey olmaz o halinden memnun baksana nekadarda rahat her pozisyona girebiliyolar içersi onlar için gayet geniş bir ortam pire kadar şeyler yahuuu
Ne bileyim çok bi büzülmüş gibi geldi sanki rahat değil gibi, bide küçük değil sanki kocaman olmuş maşallahAllahın hikmeti işte nasıl sığıyolarsa insanın aklı almıyor:26: daha şimdiden nasıl bir annelik içgüdüsü var bende hiç kıyamıyorum, bazı teyzeler kız olsaydı keşke dedi ayyy nasıl üzüldüm anlatamam oğlum duycak da üzülcek gibi geldi ağladım ağrıma gitti
Ne bileyim çok bi büzülmüş gibi geldi sanki rahat değil gibi, bide küçük değil sanki kocaman olmuş maşallahAllahın hikmeti işte nasıl sığıyolarsa insanın aklı almıyor:26: daha şimdiden nasıl bir annelik içgüdüsü var bende hiç kıyamıyorum, bazı teyzeler kız olsaydı keşke dedi ayyy nasıl üzüldüm anlatamam oğlum duycak da üzülcek gibi geldi ağladım ağrıma gitti
yok kuzuuum yaaa ultrasonda kocaman gözüküyolar ama küçücük ponlar daha korkmaaa rabbim bizi öyle güzel yaratmışkii bebek nekadar büyürse kesede ona göre büyür
kızlar bişey sorucam aranızda benim gibi hisseden varmı merak ediyorum çok benim karnım akşam daha bi büyüyor sanki gündüz daha küçük yaaaa
ben geçen çok az sıkışıktım..amaan nasıl sıkıştırmışım içerde..ultrasonda görünce nasıl içim sızladı..
o kadarcık sıkışmayla yerini nasıl daraltmışım meğer..
bundan sonra sık sık wc ye gidiyorum...
ben geçen çok az sıkışıktım..amaan nasıl sıkıştırmışım içerde..ultrasonda görünce nasıl içim sızladı..
o kadarcık sıkışmayla yerini nasıl daraltmışım meğer..
bundan sonra sık sık wc ye gidiyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?