2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
Selam kızlar
Ölüyorum desem yeridir. Bademciklerim çok fena oldu, üstüne grip de oldum, başım çatlıyo Sabah sırt üstü yatarken birden hapşurdum ve kasıklarıma inanılmaz bir ağrı girdi, ben o ağrıyla çığlık attım.İnşallah bebeğime bişey olmamıştır. İlaç içmemek için direniyorum hala Doktora gitcektim ama eşim nöbetçi yarına kadar beklicem. Ne olur dua edin bebeğime bişey olmasın

dün bende öyleydimbütün gün ölüyorumsandım artık dermanım kalmadı benim alerjim var polenlere neyapıcam bilmiyorum fısfıslarım var ama alamıyorum 1 kere hapşurdum diyorsun ben güğnde belki 50 kere hapşuruyorum buaralar dayanılcak gibi değil korkma bişey olmaz anlık hapşuruk öksürüklerde olur o ağrı evham yapmayın kızlar evham çok kötü bişey allahın iznşiyle bebikleriniz bir hapşuruktan etkilenmez sımsıkı tutunmuşlardır anneciklerine onlar allahın izniyle

Selam kızlar ıkılı tarama testı yaptırdık sonucları cok sukur cok ıyı cıktı gecen hafta doktorum erkek gıbı dedı bugun tekrar gıdıcem bakalım gosterır ınsallah kendını :)

Sen bana yorum yapmışmıydın 12+4 ultrason fotosu merak ettim fikrınıEki Görüntüle 705823
erkeğe benziyor canım çıkıntı küçük ama yukarı bakıyor
vallahi kızlar doktor değiliz ekranımız yok inceleyemiyoruz tek bir rewsimden çıkartmaya çalışıyoruz yanlışlarımız olabilir foto iyiyse yanılma payı olmuyor ama bazı fotolar yanıltabiliyo yani arada mazur görün

Son düzenleme:

Geçmiş olsun canım, korkma bende alerji var ben de yatutarsa gibi günde 50 kez hapşuruyorum ve kasıklarıma öyle bir ağrı giriyor ki korkuyorum her seferinde ama ultrasonda bebek gayet sağlıklı hiçbişeycik olmaz kuzularımıza Allahın izniyle. Büyüdü artık bebişlerimiz maşallah ben de çok zor durumdayım kulak burun boğaz gözler mahvoldu gece 5 kere uyanıyorum hapşuruktan. Dua ed,yorum bol bol kendimi geçtim bebişim için

Aynen canım benim de alerjim var sana bişey önercem beni rahatlattı sen de kullanabilirsin. Hamileyken ilaçlarımızı kullanamıyoruz ya Bruno antiviral sprey var 35 tl falandı , hamilelikte kullanılabilir yazıyor prospektüsünde. Bayağı bi azaldı hapşurmam çok şükür biliyorum çoook zor sen de dene bakalım Rabbim şifa versin

çok saol canım bakarım dediğn şeye zararsızsa doktora gittiğimde bende bi danışıcam bakalım neyapayım diye dediğin gibi gözlerim yerinde n çıkıcak gibi şapır şapır akıyor :2::2:

kasma kendini bişeycik olmaz bebişinide canım benim yaaa hiç aktar falan yokmu oralarda hay allah kız yaz özelden adresini falan gönderim sana ıhlamur valla beni ayağa o dikti. bide aklıma geldi şimdi sarımsak yesen antibiotik niyetine iyi gelir ezip balla karıştırsan ..

yok bacım kjorkma bişey olmaz o halinden memnun baksana nekadarda rahat her pozisyona girebiliyolar içersi onlar için gayet geniş bir ortam pire kadar şeyler yahuuu

Tabi kicanım benim de yarın kahvaltı ya misafirlerim var hazırlık yapıcağıma forma daldım en iyisi ben mutfağa yaylanayım Allaha emanet olun.

yok bacım kjorkma bişey olmaz o halinden memnun baksana nekadarda rahat her pozisyona girebiliyolar içersi onlar için gayet geniş bir ortam pire kadar şeyler yahuuu

Ne bileyim çok bi büzülmüş gibi geldi sanki rahat değil gibi, bide küçük değil sanki kocaman olmuş maşallah Allahın hikmeti işte nasıl sığıyolarsa insanın aklı almıyor:26: daha şimdiden nasıl bir annelik içgüdüsü var bende hiç kıyamıyorum, bazı teyzeler kız olsaydı keşke dedi ayyy nasıl üzüldüm anlatamam oğlum duycak da üzülcek gibi geldi ağladım ağrıma gitti

yok kuzuuum yaaa ultrasonda kocaman gözüküyolar ama küçücük ponlar daha korkmaaa rabbim bizi öyle güzel yaratmışkii bebek nekadar büyürse kesede ona göre büyür

Selam en güzel hamişler, doktor bana düşük olmaması için iğne vuruyordu, artık bırakalım dedi. Kocaman olmuş zaten bebeğim
Doktor bir çok şeye izin verdi artık, yavaş yavaş spor falan yapabilirsin dedi. Bu hafta sonu denize gideceğim. Çook sıcakkk

selam kızlar sohbete bi yerlerden dahil olayım diyorum ama içimden hiç birşey yapmak gelmiyor.evde boş boş dolanıyorum hep aklıma bebeğime bişey olacakmiş gibi geliyor.kendime ugraşacak bişeyler yap kafanı dağıt diye söylenip duruyorum ama içimden hep ağlamak geliyor neden böyle oluyorum onuda anlamış değilim

kızlar bişey sorucam aranızda benim gibi hisseden varmı merak ediyorum çok benim karnım akşam daha bi büyüyor sanki gündüz daha küçük yaaaa
bide bişey daha bulantısı olanlar ne durumdasınız buarada bende öğürmeler hala devam ediyor yaaa

Son düzenleme:

ben geçen çok az sıkışıktım..amaan nasıl sıkıştırmışım içerde..ultrasonda görünce nasıl içim sızladı..
o kadarcık sıkışmayla yerini nasıl daraltmışım meğer..
bundan sonra sık sık wc ye gidiyorum...

yok kuzuuum yaaa ultrasonda kocaman gözüküyolar ama küçücük ponlar daha korkmaaa rabbim bizi öyle güzel yaratmışkii bebek nekadar büyürse kesede ona göre büyür

Canım sağolasın içimi rahatlattın başkası dese boşa pipirikleniyosun diycem ama annelik böyle bişeymiş demek ki üstüne titremek

kızlar bişey sorucam aranızda benim gibi hisseden varmı merak ediyorum çok benim karnım akşam daha bi büyüyor sanki gündüz daha küçük yaaaa

Evet benim de öyle oluyor zaten baskülde de farkediyor 1 kg falan akşama kadar yiyoruz içiyoruz tabi

Canım işte ben de senin o yazını okuduktan sonra böyle tedirgin oldum zaten :26: önce aklıma öyle bişey gelmiyodu bile, sen yazmışsın ya dr. sana sen sıkışmışsın o yüzden bebek de sıkışmış demiş ya , ben sürekli sıkışıyorum zaten

kızlar merhaba bi sorum olacak size yaklaşık 20 gündür karın ağrılarım vardı 10 günde bi iğne oluyorum yalnız 2 gündür kasıklarımda bi baskı var sanki kasılma gibi ve bacaklarıma vuruyo ağrısı rahatsız edici şekilde aranızda böyle olan varmı bu 3. bebeğim daha önceki gebeliklerimde böyle bişey yaşamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…