çok şükür yaa tamamen geçmedi ama eskiye göre iyiyim..badezuzu bulantılar ne alemde geçtimi
Canım işte ben de senin o yazını okuduktan sonra böyle tedirgin oldum zaten :26: önce aklıma öyle bişey gelmiyodu bile, sen yazmışsın ya dr. sana sen sıkışmışsın o yüzden bebek de sıkışmış demiş ya , ben sürekli sıkışıyorum zaten
çok şükür yaa tamamen geçmedi ama eskiye göre iyiyim..
2 gün bulantım oluyo 2 gün bişey yok
böyle bi rutine bağladık:)
ama senin kesen sıkışık değil.
bebiş kendi öyle durmuş..
benim kese sıkışmıştı..wc ye gittim şekli normale döndü..
çok şükür yaa tamamen geçmedi ama eskiye göre iyiyim..
2 gün bulantım oluyo 2 gün bişey yok
böyle bi rutine bağladık:)
ama senin kesen sıkışık değil.
bebiş kendi öyle durmuş..
benim kese sıkışmıştı..wc ye gittim şekli normale döndü..
o ağrı bendede var canım benimde 3.hamileliğim benim belimden bacağıma vuruyo r gece yatağa yattımmı kıvranıyorum resmen artık 3.hamileliğin ağırlığı olsa gerek fazla ayakta kalmak yaramıyor tek çaresi dinlenmekkızlar merhaba bi sorum olacak size yaklaşık 20 gündür karın ağrılarım vardı 10 günde bi iğne oluyorum yalnız 2 gündür kasıklarımda bi baskı var sanki kasılma gibi ve bacaklarıma vuruyo ağrısı rahatsız edici şekilde aranızda böyle olan varmı bu 3. bebeğim daha önceki gebeliklerimde böyle bişey yaşamadım
14 bitince biter belki diyorum..12 diye avunduk bitmedi şimdi 14 ü bekliyorumvalla aynen benimnde öyle olmaya başladı çğürmeler tam gaz devam ama 2 gün daha iyiyim 2 güğn daha kötü bakalım nezamn tamamen bitecek
anladım canım demek ki napıyoruzzzz çişimiz gelince hemen wc ye gidiyoruzzzzz
14 bitince biter belki diyorum..12 diye avunduk bitmedi şimdi 14 ü bekliyorum
ama yok yani çok şükür çok çok iyiyim önceye göre..
kendi nefesimden tiksiniyodum :))
hemde koşa koşa:))
o ağrı bendede var canım benimde 3.hamileliğim benim belimden bacağıma vuruyo r gece yatağa yattımmı kıvranıyorum resmen artık 3.hamileliğin ağırlığı olsa gerek fazla ayakta kalmak yaramıyor tek çaresi dinlenmek
hahhaha canım annem azıcık hızlı yürüsem hemen kızıyo yavaşşş diye, koşamıyorum malesef
ayaklarımı yukarı kaldırıp uzandığımda o anlık geçiyor 2 çocuk varken yatıp dinlenmek çok zor ama idare edicez artık
senişn bebeğinin cinsiyeti belli değilmi buarada diğerleri ne
cinsiyeti daha belli olmadı doktorum söylemedi 2 oğlum var bunuda kız diye ümit ediyoruz ay sonuna kontrol var inş. o zaman öğrenicez seninkilerin cinsiyeti ne peki
ne zaman bitecek kızlar mide bulantısı....kustuğumda şiddetli kusuyorum.su bile içemiyorum.bugün emadur verdi doktor..aranızda emadur kullanan var mı kızlar...çok canım sıkkın ya...
benimde iki kızım var canım rabbim gönlüne göre versinbunu henüz bilmiyorum inş bende birde erkek annesi olurum sende kız
:))yok canım mecazen dedim..
yoksa bende ayda yürür gibi yürüyorum :))
ne zaman bitecek kızlar mide bulantısı....kustuğumda şiddetli kusuyorum.su bile içemiyorum.bugün emadur verdi doktor..aranızda emadur kullanan var mı kızlar...çok canım sıkkın ya...
bende 14. haftayı bekliyodum :)
demek boşuna bekliyorum..
bana emedurun fitilini verdi dr.
ama kullanmadım..
hiç mi azalmadı yaa
Hhahahhaha ayyyy çok güldüm yaaaa, Ay'da yürür gibiMichael Jackson ın ay yürüyüşünü çalışmamız lazım ben de bazen hızlı hareket ediyorum unutuyorum hamile oldugumu
nezamn biticek diye diye doğururuz herhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?