2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
badezuzu bulantılar ne alemde geçtimi
çok şükür yaa tamamen geçmedi ama eskiye göre iyiyim..
2 gün bulantım oluyo 2 gün bişey yok
böyle bi rutine bağladık:)

ama senin kesen sıkışık değil.
bebiş kendi öyle durmuş..
benim kese sıkışmıştı..wc ye gittim şekli normale döndü..

valla aynen benimnde öyle olmaya başladı çğürmeler tam gaz devam ama 2 gün daha iyiyim 2 güğn daha kötü bakalım nezamn tamamen bitecek

anladım canım demek ki napıyoruzzzz çişimiz gelince hemen wc ye gidiyoruzzzzz

o ağrı bendede var canım benimde 3.hamileliğim benim belimden bacağıma vuruyo r gece yatağa yattımmı kıvranıyorum resmen artık 3.hamileliğin ağırlığı olsa gerek fazla ayakta kalmak yaramıyor tek çaresi dinlenmek

valla aynen benimnde öyle olmaya başladı çğürmeler tam gaz devam ama 2 gün daha iyiyim 2 güğn daha kötü bakalım nezamn tamamen bitecek
14 bitince biter belki diyorum..12 diye avunduk bitmedi şimdi 14 ü bekliyorum
ama yok yani çok şükür çok çok iyiyim önceye göre..
kendi nefesimden tiksiniyodum :))

anladım canım demek ki napıyoruzzzz çişimiz gelince hemen wc ye gidiyoruzzzzz

hemde koşa koşa:))

ben dün çok gaz yapan bişey yedim..bu gün kaburgamın altından kasığıma bi ağrı girdi çıkmak bilmedi..
Dr.umu aradım şimdi haftanda olur rahim kasılıyo ama bi idrar testi yap dedi.
akşam hast.ye gidicem galiba

14 bitince biter belki diyorum..12 diye avunduk bitmedi şimdi 14 ü bekliyorum
ama yok yani çok şükür çok çok iyiyim önceye göre..
kendi nefesimden tiksiniyodum :))

hemde koşa koşa:))

hahhaha canım annem azıcık hızlı yürüsem hemen kızıyo yavaşşş diye, koşamıyorum malesef

ayaklarımı yukarı kaldırıp uzandığımda o anlık geçiyor 2 çocuk varken yatıp dinlenmek çok zor ama idare edicez artık

ne zaman bitecek kızlar mide bulantısı....kustuğumda şiddetli kusuyorum.su bile içemiyorum.bugün emadur verdi doktor..aranızda emadur kullanan var mı kızlar...çok canım sıkkın ya...

cinsiyeti daha belli olmadı doktorum söylemedi 2 oğlum var bunuda kız diye ümit ediyoruz ay sonuna kontrol var inş. o zaman öğrenicez seninkilerin cinsiyeti ne peki

benimde iki kızım var canım rabbim gönlüne göre versinbunu henüz bilmiyorum inş bende birde erkek annesi olurum sende kız

Son düzenleme:
ne zaman bitecek kızlar mide bulantısı....kustuğumda şiddetli kusuyorum.su bile içemiyorum.bugün emadur verdi doktor..aranızda emadur kullanan var mı kızlar...çok canım sıkkın ya...

bende 14. haftayı bekliyodum :)
demek boşuna bekliyorum..
bana emedurun fitilini verdi dr.
ama kullanmadım..
hiç mi azalmadı yaa

ben iğnesini yediimmm öçooookkk berbat bişey cayır cayır yakıyoo nezamn biticek bende bilmiyorum

Hhahahhaha ayyyy çok güldüm yaaaa, Ay'da yürür gibi Michael Jackson ın ay yürüyüşünü çalışmamız lazım ben de bazen hızlı hareket ediyorum unutuyorum hamile oldugumu

ben uyurken unutuyorum..
birden dönüyorum yana..veya ayağımı atıyorum sağa sola
aklıma geliyor sonrada elimle karnımı yokluyorum..ne anlayacaksam :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…