ben uyurken unutuyorum..
birden dönüyorum yana..veya ayağımı atıyorum sağa sola
aklıma geliyor sonrada elimle karnımı yokluyorum..ne anlayacaksam :))
Hahha ben de öyle ani bi hareket yapıp sonra farkına varınca, karnıma dokunuyorum pardon canım ya diye bide özür diliyorum sıpadan
kızlar bişey sorucam aranızda benim gibi hisseden varmı merak ediyorum çok benim karnım akşam daha bi büyüyor sanki gündüz daha küçük yaaaa
bide bişey daha bulantısı olanlar ne durumdasınız buarada bende öğürmeler hala devam ediyor yaaa
inş. :)) allah hayırlısını sağlıklısını versin hepimize
kızlar bişey sorucam aranızda benim gibi hisseden varmı merak ediyorum çok benim karnım akşam daha bi büyüyor sanki gündüz daha küçük yaaaa
bide bişey daha bulantısı olanlar ne durumdasınız buarada bende öğürmeler hala devam ediyor yaaa
yok ben özür dilemiyorum..
şımarmasın ..
anneler ne yapsa haklılardır hahaha..
alışsın şimdiden:)
benim de aksamları öyle canım şişkinlik oluyor acayip daha gergin daha buyuk sabah bakıyorum havası inmiş gibi:))
ben de sabahları hala bulantı arada öğürme oluyor bazen de aksamları.hala mutfaga giremiyorum(
bir de aksam sadece yatasım var cok yorgun oluyorum işten gelince . Normalde aksama kadar oturuyorum halbuki:)
valla portakal suyu ıse yaradı bıde ıhlamur ıctm 2 sefer suan akmıo ama bır halsızlık varfiliz gribiniz nasil oldu kizlar ???
selam kızlar,geçmişi okuyamadım umarım herkesin keyfi yerindedir.Dün Dr.Hakan Çoker ve Neşe Karabekir'in keşekesiz doğum seminerine katıldım hatta sohbet diyebiliriz.Bazı bilgileri sizlerlede paylaşmak isterim.Burada kiminin ilk kimin 2.-3. Hamileliği.Benim 2.hamileliğim ve 1.sezeyandı.Şimdi 2.doğumumun doğal olmasını çok istiyorum.Hamileliğinde verdiği duygusallıkla belki bebeğimle bana özel olmasını,benim ve bebeğimin isteklerine saygı duyulmasını istiyorum.Bunu daha çok ilk hamileliğini yaşayanlar için yazıyorum.Lafıda çok uzatıp sıkmak istemem ama bir kadının doğuma ruhsal olarak hazır olması gerekiyor.Ayrıca doğum yapacağı ortamda huzurlu ve güvende olmalı.İlkinde insan hiç bilinçli olmayabiliyor.
Mrb kızlarr nasılsınızz.2li test sonucumu aldım çok şükür güzel çıktıı..sizlerr nasılsınız
burcu_81,
hatinn,
neslee82,
pikoloman,
polyana,
semra2147,
sevdo,
smdmr,
xNeharx,
yasemin1989,
yonga
kızlar bebişleriniz kasıkta ne tarafta. sağ mı sol mu? kızlar sağ tarafta oluuor tezinin doğru olup olmadıgını merak ediyorum de.
benim ki sağda :))
burcu_81,
hatinn,
neslee82,
pikoloman,
polyana,
semra2147,
sevdo,
smdmr,
xNeharx,
yasemin1989,
yonga
kızlar bebişleriniz kasıkta ne tarafta. sağ mı sol mu? kızlar sağ tarafta oluuor tezinin doğru olup olmadıgını merak ediyorum de.
benim ki sağda :))
Gözün aydın canım,benim cumaya randevum var çok heyecanlıyım.
ilk kızımda bende aynen hem sancı çektim hem kustum ama ilklerde olmadı onda 7.aydan sonra kusmaya başlamıştımheralde öyle olacak :))
benim elti doğumda sancıdan kusmuştu..demek doğumda bile bitmiyor hahaha
Canım nerede yaşadığını ve bunu doktorunla görüşüp görüşmediğini ve cevabını bildirirsen sevinirim.
Benim de 2.doğumum olacak inşallah ve ben de normal istiyordum.
Gittiğim 2 kadın doğumcuda bunun çok riskli olacağını,
eğer eşim ve benim %100 bütün sorumluluk bizde diye imza verirsek ancak öyle yaptıracağını söyledi.
Cuma günü yeni bir doktora gidiyorum ona da soracağım.
Bir de bir ebe arkadaşa bahsetmiştim bu isteğimden.Bana kahramanlık yapmaya gerek varmı sence dedi.
Hayırlısı olsun hakkımızda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?