2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
ben uyurken unutuyorum..
birden dönüyorum yana..veya ayağımı atıyorum sağa sola
aklıma geliyor sonrada elimle karnımı yokluyorum..ne anlayacaksam :))

Hahha ben de öyle ani bi hareket yapıp sonra farkına varınca, karnıma dokunuyorum pardon canım ya diye bide özür diliyorum sıpadan

bende de o bulantılar devam ediyor sabah kalkarkalmaz yataktan doğru lavaboya gidiyorumböle böle geçicek herhalde benimde gündüz fazla yok göbiş ama akşamları maaşallah yemeklerden oluyor herhal:)

inş. :)) allah hayırlısını sağlıklısını versin hepimize

canım bulantım kesilmedi..anacuğuma sordum şimdi ben seni doğurana kadar kusmuştum dedi:) geçer kızım geçer dedi gülerek offf pofff...zaten jenifır lopez kalçalı olarak anneme çekmişim..bulantı olarakta çekersemm ahh ahh...yaktın beni annee acıkmayı deli gibi yemek yemeyi özledim..olamaz bu kadar ya...aş ermeye ne zaman başlanıyo acaba

selam kızlar,geçmişi okuyamadım umarım herkesin keyfi yerindedir.Dün Dr.Hakan Çoker ve Neşe Karabekir'in keşekesiz doğum seminerine katıldım hatta sohbet diyebiliriz.Bazı bilgileri sizlerlede paylaşmak isterim.Burada kiminin ilk kimin 2.-3. Hamileliği.Benim 2.hamileliğim ve 1.sezeyandı.Şimdi 2.doğumumun doğal olmasını çok istiyorum.Hamileliğinde verdiği duygusallıkla belki bebeğimle bana özel olmasını,benim ve bebeğimin isteklerine saygı duyulmasını istiyorum.Bunu daha çok ilk hamileliğini yaşayanlar için yazıyorum.Lafıda çok uzatıp sıkmak istemem ama bir kadının doğuma ruhsal olarak hazır olması gerekiyor.Ayrıca doğum yapacağı ortamda huzurlu ve güvende olmalı.İlkinde insan hiç bilinçli olmayabiliyor.

benim de aksamları öyle canım şişkinlik oluyor acayip daha gergin daha buyuk sabah bakıyorum havası inmiş gibi:))

ben de sabahları hala bulantı arada öğürme oluyor bazen de aksamları.hala mutfaga giremiyorum(

bir de aksam sadece yatasım var cok yorgun oluyorum işten gelince . normalde aksama kadar oturuyorum halbuki:)

sanki beni tarif ettinnn:))kendimi gördüm sende neden acaba??

filiz gribiniz nasil oldu kizlar ???
valla portakal suyu ıse yaradı bıde ıhlamur ıctm 2 sefer suan akmıo ama bır halsızlık var
bogazım bıraz yanıo okadar sukur gene
---ay kızlar teyzeme gıttım takısını goturdum hemde bebegı goruyum dıye cok mınık yaa cok guzel bıseyy cok heveslendım hemen doguraasım geldı kız bebegı cok mınnııkkkk bişey 2.800 dogmustu zaten

valla ne yazdıysan aynen bazen akşmalrı herhalde doğururum bıkac gune kalmadan diyorum yatamıyorum bazen nefes bıle alamıyorum

hooop sabah olunca hiç bişi yok

sankı hiç bişi olmamış sonra kendımden suphe ediyorum yaaa ruyamı gordum ben hamıle degıl mıyım acaba dıyorum 3 sene bekleyınce insanın hala inanası gelmıyor da hamılelığine

komık değil mi

Her sabah acaba gerçekten hamıle mıyım değilmiyim diye süpheye düşmek :)

3 ay bıttı ınsan alısır dımı ben alısamadım

Canım nerede yaşadığını ve bunu doktorunla görüşüp görüşmediğini ve cevabını bildirirsen sevinirim.
Benim de 2.doğumum olacak inşallah ve ben de normal istiyordum.
Gittiğim 2 kadın doğumcuda bunun çok riskli olacağını,
eğer eşim ve benim %100 bütün sorumluluk bizde diye imza verirsek ancak öyle yaptıracağını söyledi.
Cuma günü yeni bir doktora gidiyorum ona da soracağım.
Bir de bir ebe arkadaşa bahsetmiştim bu isteğimden.Bana kahramanlık yapmaya gerek varmı sence dedi.
Hayırlısı olsun hakkımızda.

ne desem yalannn...dr hep ortadan bakıyo.bense henüz bişey hissedemıyorumm(

Valla hiç dikkat etmedim doktor muayene ederken ne tarafta çok bilmiyorum açıkçası henüz hissedemediğim için

Benim karnım öğlen yemeğinden sonra büyümeye başlıyor.
Gün içinde içtiğim 2 litre su ve akşam yemeğinden sonra
devasa oluyor.Sabah yine minicik haline dönüveriyor.

Bulantı sanki önceye göre daha çok olmaya başladı bende.
İçimden bir his 12.haftadan sonra daha kötü olacak diyor.

Canım ben İzmir'de yaşıyorum,şuanda gittiğim dr u henüz ikna edemedim,doktorlar sonrasında sorumsuz ilan edilip mahkemeye verilmek istemedikleri için bence haklı olarak böyle bir kağıt istiyorlar,hee şuda var zaten sezeryana girerkende buna benzer bir kağıt imzalıyoruz:/
Burada birkaç dr var destekleyen ama beni maliyet düşündürüyor
Ebe,dr ve eş desteği çok önemli ben epeydir araştırıyorum.Fb da(eğer kullanıyorsan) ssvd grubuna gir ,orada hangi şehirde hangi dr destekliyor bulabilirsin ,yada sen yaşadığın şehrisöyle ben bakarım.
Risk var mı elbette var ama ben zaten ölümüne şartları zorlamak niyetinde değilim,bu işi uzmanı ile yaparsak o kadarda zor değil ama doğal doğum için çalışmamız gerek...İnşallah gönlümüze göre bir doğum yaşarız

Sonunda benimde ikili test zamanim geldi sukur birazdan gidicem doktora insallah sagliklidir. Bide cinsiyet merak ediom insallah solerv12+2 yim bakalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…