ne zaman bitecek kızlar mide bulantısı....kustuğumda şiddetli kusuyorum.su bile içemiyorum.bugün emadur verdi doktor..aranızda emadur kullanan var mı kızlar...çok canım sıkkın ya...
günaydın kızlar,dr bana elevit verdi ama hiç kullanmadım,kullananlar vardı aranızda yan etkisi falan oluyor mu,5-6 gündür zaten midem bulanıyor bulantı yapıyor mu elevit sizde.
Geçmiş olsun , sık sık grip oluyosun bağışıklık sistemini artırıcı gıdalar tüketmeye çalış canım, eşinle aranız düzelmiştir inşallah
Selam kızlar
Ölüyorum desem yeridir. Bademciklerim çok fena oldu, üstüne grip de oldum, başım çatlıyoSabah sırt üstü yatarken birden hapşurdum ve kasıklarıma inanılmaz bir ağrı girdi, ben o ağrıyla çığlık attım. İnşallah bebeğime bişey olmamıştır. İlaç içmemek için direniyorum hala Doktora gitcektim ama eşim nöbetçi yarına kadar beklicem. Ne olur dua edin bebeğime bişey olmasın
günaydın güzel anneler ve tatlı mı tatlı tosuncuklar:))
herkes iyidir inşallah.
Ben bugun bulantılarım olmasına ragmen daha iyi hissediyorum kendimi çok şükür.
dün bişey farkettim size de sorayım kızlar.
benim bebiş sağ tarafımda hep doktor ordan bakıyor ve karnımda alttan başlayarak gobeğim dahil sağ taraf soldan daha şiş duruyor.
sizde de öyle bir durum var mı? bir de kardeşimin cinsiyet takvimine göre bebek sağ tarafta ise kız oluyormuş onun hem oğlu hem kızı var da:))
kız ve erkek anneleri sizin bebişler ne tarafınızda...
Kızlar gunaydınlar gecen hafta pazartesı baslayan kanamam ctsı gunu bıtmıstı pazargecesı birden daha fazla gelmeye başladı pazartesı doktora gıttım bebek ıyıdı ama proluton Depo verdı 4tane onları olucam protestana devam edıcem.ama kanama alanı plesanta ıle bebek arasındaymıs oyuzden cok endıselıyım.kanaması olan arkadaslar atlatanlar sızın kanama alanlarınız nerdeydı?benım herseyim normaldı bu ıkı haftaya kadar.neden oluyor bılen varmı?allah herkesın kuzusunu korusun.
günaydın kızlar. giremiyorum kaç gündür. umarım herkes iyiydir. ben acayip gribimgeçmişide okuyamadım. grip eşimden bulaştı. ben normalde bulaşmayla grip olmazdım ama bu çok garip bir mikrop geçmek bilmiyor. ilk kv hastalanmış. ondan kp. sona görümcem. sonada eşim onlarda kalırken ona bulaşmış. ki normalde eşimde hayatta grip olmaz. bir kutu antibiyotik bitirdi hala hasta oda. banda antibiyotik verdi doktor ama kullanmak istemedim 5 gün rapor aldım ama istirahatlede geçicek gibi diil ne yapıcam bilmiyorum. bide o kadar çok hapşuruyorumki karnım acıyo artık eşim yine bugün benim antibiyotiklere başladı. nasıl dirençli bir mikropsa ne gribiyse anlamadım. boğazıma kan oturdu resmen. o kadar da terliyorum ama hala atamadım. hadi ben hamileyim diyorum ama. kv kp görümcem eşimde hala hastalar onlarda iyileşemediler. ne mikrobuysa bulup getirmiş kv nasıl düzelicem bilmiyorum. dün başağrısından dayanamadım parol yuttum. tesiri geçince yine başladı. benim için dua edin ne olur korkuyorum bebeime zararı olcak die
canim bana kiz dediler ama benim ki solda :)
kızlaaaarrrrrr rengimiz belli olduuu :)
MAVİİİİ. . . . <3
günaydın güzel anneler ve tatlı mı tatlı tosuncuklar:))
herkes iyidir inşallah.
Ben bugun bulantılarım olmasına ragmen daha iyi hissediyorum kendimi çok şükür.
dün bişey farkettim size de sorayım kızlar.
benim bebiş sağ tarafımda hep doktor ordan bakıyor ve karnımda alttan başlayarak gobeğim dahil sağ taraf soldan daha şiş duruyor.
sizde de öyle bir durum var mı? bir de kardeşimin cinsiyet takvimine göre bebek sağ tarafta ise kız oluyormuş onun hem oğlu hem kızı var da:))
kız ve erkek anneleri sizin bebişler ne tarafınızda...
bebek karnınızda sağdaysa ultrasonda solda çıkar soldaysa sağda çıkar varsayıma göre ultrasonda sağda çıkan yani karında solda olan bebek kızdır ultrasonda solda çıkan yani karında sağda olan bebek ise erkektir karışık oldu ama umarım anlatabilmişimdir
MAVİİİİ. . . . <3
canım verdiğin bilgiler için çok teşekkürler. böyle paylaşımların devamını bekliyoruzselam kızlar,geçmişi okuyamadım umarım herkesin keyfi yerindedir.Dün Dr.Hakan Çoker ve Neşe Karabekir'in keşekesiz doğum seminerine katıldım hatta sohbet diyebiliriz.Bazı bilgileri sizlerlede paylaşmak isterim.Burada kiminin ilk kimin 2.-3. Hamileliği.Benim 2.hamileliğim ve 1.sezeyandı.Şimdi 2.doğumumun doğal olmasını çok istiyorum.Hamileliğinde verdiği duygusallıkla belki bebeğimle bana özel olmasını,benim ve bebeğimin isteklerine saygı duyulmasını istiyorum.Bunu daha çok ilk hamileliğini yaşayanlar için yazıyorum.Lafıda çok uzatıp sıkmak istemem ama bir kadının doğuma ruhsal olarak hazır olması gerekiyor.Ayrıca doğum yapacağı ortamda huzurlu ve güvende olmalı.İlkinde insan hiç bilinçli olmayabiliyor.
kuzum sana da geçmiş olsun.çok üzülüyorum bebeğime bişe olmasın lütfenngeçmiş olsun canım. bende çok berbatım. yaklaşık 5 gündür ölüyorum desem yeridir. rapor almak için gittiğim doktor antibiyotikle parol vermişti. içmemek için çok direndim. bende grip gibiyim ama bu normal grip değil gibi çok dirençli ne yaptıysam geçmedi ki ben bulaşmayla hayatta grip olmayan bi insanım. eşimde aynı şekilde. ona kv demden bulaşmış oda bana bulaştırdıo 2 kutu antibiyotik kullandı hala düzelemedi. bende antibiyotiği içmemek için direniyorum. aşırı derecede hapşuruyorum. dün benimde öle oldu kasıklarıma diil ama karnıma ağrı girdiç acile gittik bebişe baktırdık ii dedi doktor. aniden kas ağrısı olmuştur bişey olmaz dedi. sakın tutma hapşuruğunu. bide bu havaların hastalığı çok pis oluyor nasıl iyileşicez bilmiyorum allah yardımcımız olsun
MAVİİİİ. . . . <3
Selam kızlar
Ölüyorum desem yeridir. Bademciklerim çok fena oldu, üstüne grip de oldum, başım çatlıyoSabah sırt üstü yatarken birden hapşurdum ve kasıklarıma inanılmaz bir ağrı girdi, ben o ağrıyla çığlık attım. İnşallah bebeğime bişey olmamıştır. İlaç içmemek için direniyorum hala Doktora gitcektim ama eşim nöbetçi yarına kadar beklicem. Ne olur dua edin bebeğime bişey olmasın
çokk sevindim Allah analı babalı bütüsün sağlıklı sıhatli uzun ömür versin
hayırlı olsun canım bende bu hafta ogrendım erkek benım miniğimde
hadı gozun aydın canımmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?