2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
ne zaman bitecek kızlar mide bulantısı....kustuğumda şiddetli kusuyorum.su bile içemiyorum.bugün emadur verdi doktor..aranızda emadur kullanan var mı kızlar...çok canım sıkkın ya...

kacıncı haftan senin? bende canımdan bezdim o ilacları kullandım ilk zamanlar kimisi işe yarıyor kimisi yaramıyor. yarayanda keske kussaydımda içmeseydim diyorsun. bende içmedim. inat ettim. ben 11+4 üm
sıcak şeyler iyi geldi bana kesinlikle ac kalmamaya çalıştım.mutfaga kesinlikle gitmemeye çalıştım.
genelde sıcak corba içtim önce 1 kase ekmeksiz 2 saat sonra bir kase daha aralarda limonlu çay... bunlar gözümü açtı şimdi günde 1 en fazla 2 kere kusuyorum. bögürmelerim azaldı çok şükür. dün doktoruma gittim 2 şişe serum verdi ilaclı belki onlarda yaramıştır.
8 ile 12. hafta kusmanın en yogun haftaları diyorlar ama ne kadar dogru bilemem çünkü ben 7. haftada şiddetli kusmaya basladım

günaydın kızlar,dr bana elevit verdi ama hiç kullanmadım,kullananlar vardı aranızda yan etkisi falan oluyor mu,5-6 gündür zaten midem bulanıyor bulantı yapıyor mu elevit sizde.

canım ben kullanıyorum elevit ama ne içerken zorlanıyorum ne de midem bulanıyor belki de benim baştan beri bulantım olmamasından kaynaklıyordur

Geçmiş olsun , sık sık grip oluyosun bağışıklık sistemini artırıcı gıdalar tüketmeye çalış canım, eşinle aranız düzelmiştir inşallah

saol canım. eşimle aramız çok çok iyi deil ama eh işte dencek gibi. benden bekledi ailesini aramamı bende aramadım. dün kv geldi raporlu olduumu duyunca. oda souktu bende hiç açmadım konuyu. göresim yok hiçbirini. pazar günü mecbur gideriz :/ ben hastayım o halde evdeyim diye temizlik yapayımda mikrop kırılsın diorum. eşim dioki annem gelir yapar. kv dede dioki kadın çaırın. ama bunu oğlunun yanında sölemio. hala gayet politikler. eskisi gibi samimi olmıcam ama eşimdede bunun sıkıntısı var o yüzden onlada eskisi gibi diiliz. hayırlısı olsun

geçmiş olsun canım. bende çok berbatım. yaklaşık 5 gündür ölüyorum desem yeridir. rapor almak için gittiğim doktor antibiyotikle parol vermişti. içmemek için çok direndim. bende grip gibiyim ama bu normal grip değil gibi çok dirençli ne yaptıysam geçmedi ki ben bulaşmayla hayatta grip olmayan bi insanım. eşimde aynı şekilde. ona kv demden bulaşmış oda bana bulaştırdı o 2 kutu antibiyotik kullandı hala düzelemedi. bende antibiyotiği içmemek için direniyorum. aşırı derecede hapşuruyorum. dün benimde öle oldu kasıklarıma diil ama karnıma ağrı girdiç acile gittik bebişe baktırdık ii dedi doktor. aniden kas ağrısı olmuştur bişey olmaz dedi. sakın tutma hapşuruğunu. bide bu havaların hastalığı çok pis oluyor nasıl iyileşicez bilmiyorum allah yardımcımız olsun

canim bana kiz dediler ama benim ki solda :)

cok gecmis olsun canim..Allah kuzularimizi korusun gercekten.

offfffffff gecmis olsun canim yaaaa ((

canım ben doktor ultrasonda tam nereye koyuyor dıkkat etmedım ama benımde sol tarafım şiş ve belli eşimde arkadasımda fark ediyor benımde bu hafta erkek oldugunu soyledı doktorum :)

benim aynen oyle iste...sen guzel anlatmissin..solda hissediyorum ama ultrasonda sagda cikiyor :))

canım verdiğin bilgiler için çok teşekkürler. böyle paylaşımların devamını bekliyoruz

kuzum sana da geçmiş olsun.çok üzülüyorum bebeğime bişe olmasın lütfenn

mavigül tatlım ben de hamiş kaldım kalalı hep solda hissettim, çömelince de sanki sol tarafımda şişlik olur oraya oturuyo resmen.hatta eşim de diyo elleyince şuan solda değil mi diye. doktor tam ortadan göbeğimin altından bakıyo ama ultrasonda da solda gibi. kız solda erkek sağda derler genelde ama ne ne kadar doğru bilinmez :44:

gecmis olsun canim benim dualarimiz seninle dikkat et kendine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…