Sonunda benimde ikili test zamanim geldi sukur birazdan gidicem doktora insallah sagliklidir. Bide cinsiyet merak ediom insallah solerv12+2 yim bakalim
kızlar, ben yaptım diye söylemiyorum yaniii ama yoğurdum pek bir misss olmuş vallaaaev yoğurdu da başka oluyor canım.... kesinlikle ben yaptım diye değil yani....
kızlaaaarrrrrr rengimiz belli olduuu :)
MAVİİİİ. . . . <3
ben anket sonuçlarını neden göremiyorum :26:
Oy kullanmadan önce görüyordum şimdi göremiyorum ?
Geldim ama beni kimse merak etmemis ama yinede soyleyeyim cok sukur bebegim iyimis ve kizimiz geliyor:)
Geldim ama beni kimse merak etmemis ama yinede soyleyeyim cok sukur bebegim iyimis ve kizimiz geliyor:)
senindemi erkek anaaammm sana yorum yapmışmıydım ben ultrason görüntüne hadi gözün aydın canım
üstte yokmu gozukmuomu canım
buarada lıstedede yoksun:))
kızlaaaarrrrrr rengimiz belli olduuu :)
MAVİİİİ. . . . <3
canım sayıların üstüne tıkla görürsünben anket sonuçlarını neden göremiyorum :26:
oy kullanmadan önce görüyordum şimdi göremiyorum ?
tahminimde yanıldım mı şimdi...oyyyy küçük prenss maşallah oğluşuna annesinin kuzusu
meleğimm. . Guzel arkadasım benımmm. . Evet bebegım saglıklı cok sukur ama senın adına cok uzuldum. . .Rabbım sabır versın, tez zamanda bebısınıı kollarına al ınsaallah. . .dua edıyoruz oglumla, tatlı teyzemızeee <3
sağolsunnn kuzucuğum ve güzel annişkosu...yapıcak bi şey yok ki cancaazım...RABBİMİN takdiri ama vazgeçmek yok dimibir gün mutlaka anne olucam RABBİMİN iziniyle...kuzucukla duaya devam...öpüyorum seni ve yakışıklı prensi DUAYLA...
canım sayıların üstüne tıkla görürsün
oyy benim ki gibi bi zilli dahaaa gözün aydın canımm
kimlerin oy kullandığını göremiyorum filiz :44:
listede yokum gerçekten istersen ekleyebilirsin
ilk hamileliğim.
sat 27 ocak
beklenen doğum tarihi 06-11-2013
cinsiyet değişmezse kız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?