2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
kızlar, ben yaptım diye söylemiyorum yaniii ama yoğurdum pek bir misss olmuş vallaaa ev yoğurdu da başka oluyor canım.... kesinlikle ben yaptım diye değil yani....

çok iyi biliyorum o tadı canım bende hamile olduğumu öğrendiğimden beri ev yoğurdu yapıyorum çok güzel oluyor herkese tavsiye ederim.miss hemde çok sağlıklı..

kızlar ben kacıyorum

rahatsız arkadaslara acil sifalar diliyorum inşallah yarına bişeyiniz kalmaz.

cinsiyet öğrenenler gözünüz aydın darısı bizim başımıza.

hepinizi ve o tombiş yanaklı bebişlerinizi öpüyorum.

görüşürüz yarın inşallah..

tahminimde yanıldım mı şimdi...oyyyy küçük prenss maşallah oğluşuna annesinin kuzusu

meleğimm. . Guzel arkadasım benımmm. . Evet bebegım saglıklı cok sukur ama senın adına cok uzuldum. . .Rabbım sabır versın, tez zamanda bebısınıı kollarına al ınsaallah. . .dua edıyoruz oglumla, tatlı teyzemızeee <3

sağolsunnn kuzucuğum ve güzel annişkosu...yapıcak bi şey yok ki cancaazım...RABBİMİN takdiri ama vazgeçmek yok dimi bir gün mutlaka anne olucam RABBİMİN iziniyle...kuzucukla duaya devam...öpüyorum seni ve yakışıklı prensi DUAYLA...

bızde senı opuyoruz tatlı teyzecıkk :) yarın ararım konusuruzzz bırazz. . Allaha emanett :) duamızdasınnn

Bu arada herkes ne kadar erken öğrenmiş ilk doğumumda bana 16. haftayı geçmeden öğrenememiştim.3 gün önce erkeğe benziyor dedi ama kendimi kaptırmayım dedim.Benim ilki kızdı.Şimdi erkek olabilir deniyor allah sağlıkla ve hayırlısını versin bana da bütün isteyenlerede...

Güzel akşamlar annecikler ve bebişleri bugün maşallah muhabbet bol olmuş
İkili test sonucunu alanlar, cinsiyeti öğrenenler gözünüz aydın, ben cinsiyet için 24 ünü bekliyorum, etrafımdakiler erkek istiyo ama ben hiç ayırtedemiyorum, o benim minik mucizem
Hasta olanlara da çoook geçmiş olsun, bi hasta olunca ne kadar ilaç c vitamini alsanda hastalığın belli bi süresi var sanırım, aslında en önemlisi hasta olmadan kendimize dikkat edip direçleri yükseltmek.
Benim de sizler gibi kasık ağrılarım oluyo, genelde sağda olurmuş benim solda ağrım hayırlısı, ayy bide 2 yudum su içsem hemen tuvalete koşuyorum, 2 trimesterde azalıyo diyolar ama daha bişey yok, dışarı çıkmaya korkar oldum bu yüzden ;/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…