ay hadi inşallahh ozaman sonuc cıkar cıkmaz yazarsın kan değeri kaççç çıkmış zaten hep böyle hiakeyeler duyuyorum okadar tüp bebek denedik herşeyi denedik kendiliğinden oldu diye inşallah o mücizelerden biride sende olmuştur aminn
değerim 30 çıktı adetime 3 gün var ama kalp atışını duyana kadar içim rahat etmiycek .... doktorum 2 hafta sonra gel belki kese görünür dedi, kese adetin geçtikten 1 hafta sonra görünmüyormuydu yani 5. hafta bitince . doktorum 7. haftadan bahsediyor?
aynı benim gibi 3 gün kala 36 cıkmıstı benim cok sevindim evet önceden bende sanıyordum ki test pozitif tamam hamilesin öyle olmuyormuş ama bişey olmaz sen içini ferah tut bende 6, hafta sonunda kese görünmüştü yanlış hatırlamıyorsam yani 5 falan cok erken doktorlar garanti görüleceği tariihi söylüyorlar arastırıdıgım yerlerdede yazıyor 8, hafta da kese görünmesi gerekiyor diye yani geç değil,,,benide adetime 5 gün kala cıktığında 2 hafta sonra çağırmıştı inşallah benim gibi devam edersin kendine dikkat ettt
peki kalp atışı ne zaman duyuluyor
peki kalp atışı ne zaman duyuluyor
havalar tam düzelirken nereden çıktı bu grip? hapşurmaktan korkma canım. yeterki hapşuruken kendini tutma. olabildiğince sesli ve rahat hapşur aksi halde senin için de zararlı zaten. basıncı azaltman lazım. bebiş her hapşurukta su kayağı yapıyordurSelam kızlar
Ölüyorum desem yeridir. Bademciklerim çok fena oldu, üstüne grip de oldum, başım çatlıyoSabah sırt üstü yatarken birden hapşurdum ve kasıklarıma inanılmaz bir ağrı girdi, ben o ağrıyla çığlık attım. İnşallah bebeğime bişey olmamıştır. İlaç içmemek için direniyorum hala Doktora gitcektim ama eşim nöbetçi yarına kadar beklicem. Ne olur dua edin bebeğime bişey olmasın
süperrrrr gözün aydın canım.kızlaaaarrrrrr rengimiz belli olduuu :)
MAVİİİİ. . . . <3
çok iyi biliyorum o tadı canım bende hamile olduğumu öğrendiğimden beri ev yoğurdu yapıyorum çok güzel oluyor herkese tavsiye ederim.miss hemde çok sağlıklı..
Az kaldi canim hareketlerini tam hissetmemizeb, RABBiM kucagimiza alacagimiz günleride gösterir insaallahayy maşallah..inşallah bizde görecez o günleri..Allah sağlık versin sana da bebekine de:)
Cok duygulandim.. Annelik ne güzel bir duygu RABBiM isteyen herkese nasip eder insaallahbunları okuyunca çok duygulandım. sizlerle de paylaşayım dedim.
Efendimiz Sallallahü Aleyhi Vessellem buyurmuştur ki:
'' Kadın, hamileliğin de, doğum yapıncaya , bebeği sütten kesilinceye kadar, Allah yolunda hudutlar da nöbet bekleyen mücahit gibidir ( daima öylece sevap alır durur). Eğer bunlar arasında ölüverirse ona şehit mükâfatı ve ecri vardır. ''
'' Kadın hamile iken, bu onun için gündüz oruçlu, gece namazlı , rabbine gönülden teslim olmuş , mücahit
bir kimsenin ecir ve mükâfatı gibi mânen kazanç sağlayan bir durum hâsıl eder.''
'' Doğum ağrısı tuttuğunda, hiç bir mahluk onun ne kadar çok ecir ve mükâfat kazandığını hakkıyla idrak edemez. ''
'' Çocuk doğunca bebeğin sütü her soruşun da veya her süt vermede anasına, bir can ihya etmişcesine sevap gelir.''
''Çocuk büyüyüp sütten kesilme zamanı gelince, vazifeli melek her iki omuzuna vurarak der ki :
'' Hiç günahın kalmadı, pak oldun. Haydi hayata günahsız olarak yeniden başla...
Cok üzüldüm cnm ALLAH yardimcilari olsun , cok zor bi durum .. Resmen doktorun ihmalligi nasil farkina varmazlar ya nstye felan baglamamislarmikızlarrrr selammm :))
geçmişi anca bitirebildimm :) tabi o arada iş yoğunluğu. Valal benim bugun adet günümden midir nedir anlamadım kasıklarım felan arada sancı çok girmeye başladı.Birde baş ağrım var.Geçer inşallah. Şirkette bir çalışananın eşi hamileydi gununu bekliyolardı normal doğum için pazar gecesi gitmişler nst ye bağlanmış kalp atışları varmış ,ama bebek 9 ay 16 gündür içerdeymiş hala açılmaması olamamış sonra sabaha karşı bakmışlar kalp atışları azalamya gittikçe yok olamaya başlamış bebek pisliğini yutmuş zehirlenmiş anne karnında ölmüş o an .hemen sezeryana almışlar aldıklarında zaten yaşamıyomuş( nasıl üzüldüm nasıl üzüldüm erdem hastanesine gidiyodu oda çakmaktadı ilk kızınıda orda yapmıştı aynı doktorda.Bende erdeme gidiyorum iice korkmaya başaldım.Neden bukdr bekletmişlerki zaten normal doğum asla yapamam gibi geliyo ( bide bu korku sardı benı şimdidenn (
Bebegini hissetmek kadar güzel bur duygu varmi cnm ya .. Arada banada hatirlatiyor anne bak ben burdayim diye :))İyi akşamlar kızlar cinsiyet öğrenenler olmuş gözümüz Aydın hastalar en kısa zamanda şifa bulurlar inşallah. Biz fün masko ve ikea ya gittik bebiş odaları baktık neredeyse 10 15 mağazaya girdik hepsi aynı ufak tefek dizayn ve kulp renk farklılıkları var. Şimdilik kararsız kaldım. Bu arada dün ilk defa sanki bebeğimi hissettim sol taraftaydı araba saşlandıkça oldu. Kasılma olmadığına eminim ilk defa bu kadar farklı birşey hissettim.
Herkese günaydın minik yavrularınızla iyi bir gün geçirmeniz dileğiyle
Bugün iili testimin kan sonuçları belli olacak 10 gibi arıcam doktorumu inşallah iyi haberler alırım
İki gündür giremiyordum yoğundum ben yokken inşallah kötü haber gelmemiştir hep iyi haberler almışızdır
günaydın canım,ben de bugün ya da yarın alacağım sonucumu,inşallah iyi haberler alırız.
kızlar günaydınn..
bu vitamin ve demir ilaçları benim bağırsaklarımı fena yaptı 3 gun olcak wcye çıakmıyorum(( off off
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?