2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
eşim içerde tv izliyoooo eeeeeeeeeeeeeeeeeeeee yaaaaaaaaaaaaaaa diyee bagırınca geldi noldu diyo herkes cinsiyeti ogronuoo bende ögrencem bannnnneee diye mızıklandım iykide randevum yarın 24 saat bile kalmadı bide sölemesseee

değerim 30 çıktı adetime 3 gün var ama kalp atışını duyana kadar içim rahat etmiycek .... doktorum 2 hafta sonra gel belki kese görünür dedi, kese adetin geçtikten 1 hafta sonra görünmüyormuydu yani 5. hafta bitince . doktorum 7. haftadan bahsediyor?

aynı benim gibi 3 gün kala 36 cıkmıstı benim cok sevindim evet önceden bende sanıyordum ki test pozitif tamam hamilesin öyle olmuyormuş ama bişey olmaz sen içini ferah tut bende 6, hafta sonunda kese görünmüştü yanlış hatırlamıyorsam yani 5 falan cok erken doktorlar garanti görüleceği tariihi söylüyorlar arastırıdıgım yerlerdede yazıyor 8, hafta da kese görünmesi gerekiyor diye yani geç değil,,,benide adetime 5 gün kala cıktığında 2 hafta sonra çağırmıştı inşallah benim gibi devam edersin kendine dikkat ettt

Son düzenleme:

peki kalp atışı ne zaman duyuluyor

havalar tam düzelirken nereden çıktı bu grip? hapşurmaktan korkma canım. yeterki hapşuruken kendini tutma. olabildiğince sesli ve rahat hapşur aksi halde senin için de zararlı zaten. basıncı azaltman lazım. bebiş her hapşurukta su kayağı yapıyordur bence keyfi yerindedir

kızlaaaarrrrrr rengimiz belli olduuu :)
MAVİİİİ. . . . <3
süperrrrr gözün aydın canım.

çok iyi biliyorum o tadı canım bende hamile olduğumu öğrendiğimden beri ev yoğurdu yapıyorum çok güzel oluyor herkese tavsiye ederim.miss hemde çok sağlıklı..

hamilelikten beri dikkat etmeye çalışıyorum. hormondur, gdo dur koruyucu tatlandırıcı... hayatımıza işlemiş ama ne kadar yemezsek o kadar kar.

En son doktorumun astımım olduğu için göğüs hastalıkları ile birlikte takipte olmam gerektiğini söylemişti.
bugün göğüs hast. doktoruyla görüştüm. hamilelikte astımın herkesi çok korkuttuğunu ama takipte olunduğunda problem olmayacağını söyledi. nefesten alınan ilaçları rahatlıkla ve güvenle kullanabileceğimi ve hatta özellikle kullanmamı istediğini söyledi.

ÇÜNKÜ SENİN NEFES ALAMAMAN BEBEĞİNİN DE OKSİJENİ YETERLİ ALAMADIĞI ANLAMINA GELİR dedi

Hamilelikte bebeğin kapladığı alan nedeniyle zaten nefes daralmalarının olduğunu ilerleyen süreçte artacağını ve astım hastası gebeler için sıkıntı yaratacağını da söyledi.
Kendi doktoruma gittiğim her randevuda sıra almadan mutlaka ona uğramamı ve nefes sıkıntısı yaşayıp yaşamadığımın bilgisini söylememi istedi. aynı binada olmaları bir artı tabiki.

Kısacası arkadaşlar astım hastası hamilelerin doktorlarıyla birlikte göğüs hst. takibinde de olması gerekiyor. aldığım bilgiyi paylaşayım dedim...

oğlum rahimimde gömü bulmayı hedefliyor sanırsam. kazı çalışmaları başladı yine sağ tarafım göçtü vallaa....

İyi akşamlar kızlar cinsiyet öğrenenler olmuş gözümüz Aydın hastalar en kısa zamanda şifa bulurlar inşallah. Biz fün masko ve ikea ya gittik bebiş odaları baktık neredeyse 10 15 mağazaya girdik hepsi aynı ufak tefek dizayn ve kulp renk farklılıkları var. Şimdilik kararsız kaldım. Bu arada dün ilk defa sanki bebeğimi hissettim sol taraftaydı araba saşlandıkça oldu. Kasılma olmadığına eminim ilk defa bu kadar farklı birşey hissettim.

ayy maşallah..inşallah bizde görecez o günleri..Allah sağlık versin sana da bebekine de:)
Az kaldi canim hareketlerini tam hissetmemizeb, RABBiM kucagimiza alacagimiz günleride gösterir insaallah

Cok duygulandim.. Annelik ne güzel bir duygu RABBiM isteyen herkese nasip eder insaallah
Cok üzüldüm cnm ALLAH yardimcilari olsun , cok zor bi durum .. Resmen doktorun ihmalligi nasil farkina varmazlar ya nstye felan baglamamislarmi
Bebegini hissetmek kadar güzel bur duygu varmi cnm ya .. Arada banada hatirlatiyor anne bak ben burdayim diye :))

günün ilk günaydını benden.günaydıııın hemde en kocamanından:)günümüz güzel geçsin hepimizin inşallahh

Herkese günaydın minik yavrularınızla iyi bir gün geçirmeniz dileğiyle
Bugün iili testimin kan sonuçları belli olacak 10 gibi arıcam doktorumu inşallah iyi haberler alırım

İki gündür giremiyordum yoğundum ben yokken inşallah kötü haber gelmemiştir hep iyi haberler almışızdır

günaydın canım,ben de bugün ya da yarın alacağım sonucumu,inşallah iyi haberler alırız.

kızlar günaydınn..

bu vitamin ve demir ilaçları benim bağırsaklarımı fena yaptı 3 gun olcak wcye çıakmıyorum (( off off

günaydın kızlar nasılda belli oluyor işe gelenler 8 buçukta günaydın mesajları ardı ardına gelıyor

kızlar sizin iş ortamınız ne alemde

ben sürekli bu sitedeyim diye bana kurcalayıp duruyorsun dıyorlar benı sınır ediyorlar.

bide oda arkadasım sürekli şikayet eden oflayan bırı eskıden bukadar değildi

ya hamılelık psikolojisi kafayı fena taktım yada o bana kafayı taktı.

bazen var ya tuvalete kacıp sakınleşmeye çalışıyorum oylece yarım saat klozette oturduğum oluyor

kızlar günaydınn..
bu vitamin ve demir ilaçları benim bağırsaklarımı fena yaptı 3 gun olcak wcye çıakmıyorum (( off off

günaydın herkesee...
canım o demir ilacı benide çok fena yapmıştı, 3 gün tuvalete çıkamamıştım doktora söyledim ozaman 2 günde 1 iç ve portakal suyu sık onunla iç dedi. portakal suyu ile içilince hemen vucut tarafından emiliyormuş, şimdi hakkaten portakal suyu ile içiyorum o sıkıntım geçti maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…