2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
Guzel annisler gunaydin, hepinize bebislerinizle guzel bir gun dilerim ..

Cinsiyetler ögrenilmis tebrik ederim , hepimize saglikla kavusmak nasip olsun insallah ..

Mipililer ikiye katlamis nerdeyse :))))

Diger topiklerke göbüs cici ve bebisleri gordum .. Ne guzel ilerliyoruz , insallah guzel haberlerle sevinclerle devam ederiz ..

kızlaaaarrrrrr rengimiz belli olduuu :)
MAVİİİİ. . . . <3
Hayırlı olsun canım rabim sağlıkla kucağına alıp büyütmeyi nasip etsin.
Geldim ama beni kimse merak etmemis ama yinede soyleyeyim cok sukur bebegim iyimis ve kizimiz geliyor:)
seninde Hayırlı olsun tatlım sağlıkla kucağına alır büyütürsün inşallah bebeğinin iyi olmasına da çok sevindim.
hadi inşallah hayırlı haberlerle gelirsin canım benimm rabbim gönlüne göre versin.
oğlum rahimimde gömü bulmayı hedefliyor sanırsam. kazı çalışmaları başladı yine sağ tarafım göçtü vallaa....
aynı dert bende de varya hele bugün sağ tarafta vajinamda bir batma var anlatamam.

inşallah sende güzel haberler alır burayı şenlendirirsin tatlımm.

bence sen takamaya yer arıyosun canım dün bende sonuçlarımı almaya giderken anaa bi baktım kendi kendime söyleniyorum :) yoldan gelene geçene karşıdan karşıya geçerken arabalara şoförlere allah ne verdiyse saydırıyorum :) dedim ben napıyorumm
kendime geldim sonra gözüm dönmüş

tatlım çok saol bide ole deniyim bari yoksa olcak gibi değil :))

gunaydın kıslarrrrrrrrrrrrr

dun cok kotu bır gun gecırdımmmmm berbattttttttt ılk defa cıkardım bı kova acı su ıle bırlıkte mahvoldum hayatım da hıc bukadar acı su gelmemeıstı bende yemınle sankı zehır gıbıydı resmen korktum acaba zehrılendınmı dıye ıse geldım bugun ama kolumu kaldırcak dermanım yok cok fenayım

ah canım annelik zor iş,geçmiş olsun tez zamanda iyileşirsin inşallah.

günaydın güzel annişler ben hala çok kötüyüm geçmişin hepsini okuyamadım mide bulantısıda devam ediyor. antibiyotiği kullanmamak için hala direniyorum. parolu mecburen yutuyorum. hasta olan herkese acil şifalar dilerim gerçekten çok zor.

günaydın annişlerrr ve melekleriiiiii

günaydın millet herkese çok çok güzel günler dilerim bebişler üzmesin inşallah annelerini
bizim kontrole daha 10 gün var ya nasıl gececek

GÜNAYDIN CANIM GEÇMİŞ OLSUN MİDENİMİ ÜŞÜTTÜN ACABA DİKKAT ET KENDİNE VE BEBEĞİNE

günaydın millet herkese çok çok güzel günler dilerim bebişler üzmesin inşallah annelerini
bizim kontrole daha 10 gün var ya nasıl gececek

GÜNAYDIN CANIM ZOR GEÇİYO GÜNLER ÖZLÜYORUZ BEBİŞLERİ AMA Bİ BAKMIŞIZ DOĞUMA 10 GÜN KALMIŞŞŞ

GÜNAYDINNN CANIM SANADA GEÇMİŞ OLSUN SENİN GRİP HALEN GEÇMEMİŞ TEZ ZAMANDA KURTULURSUN İNŞALLHHH

demek öyle düşünüyorsun.

işin kötü tarafı bende bi tuaflık olduğunu düşünmüyorum mutlu mutlu işe gidiyorum ilk yarım saatte tüm enerjimi sömürüyor
onu görmediğim zaman neden olmuyor sence.

kimseye saydırmıyorum
kızmıyorum
bazen kızıyo olabılırım,
bazenden biraz fazlada anlamsız yere sınırlenıyor olabılırım

offf ne biliyim yaaaaaa

ben hamileyimmmm onların bana anlayış göstermesi gerekmez mi

gerekmez dimi

herkes hamile kalabilir

Ayyy ne biliyimmmmm doğum yapcam 2 sene cakacam ücretsiz iznimi gidip deniz kıyısına yerlesicem kocamda gelsın bizi orada gorsunn

Ayyyyy fenayım acayıppppppimm

ah canım annelik zor iş,geçmiş olsun tez zamanda iyileşirsin inşallah.

sağlun kıslar ama sankı hala yanıyorum o pis su yakıyor ıcımı tam atamadım vucudumdan İNŞALLAH bebğıme bısey olmamıstır.

tez zamanda iyileşirsin inşallah bol bol c vitamini takviyesi yap limonla falan.

Son düzenleme:

noldu canım hayırdır

Günaydın canm...
geçmiş olsun tatlım yaa inşallah bugün güzel geçer...

günaydın bitanem nasılsın ya özledim valla seni :) hemen toparlan dedikoduya dön :)

gunaydin kizlarrrr :) bugun mide bulantisiz bir gun diliyorum kendime ve size :))
kilo demissiniz de ben 3 kilo verdim valla. umarim bebisim iyidir.
bi de bi ruyalar bi ruyar bi erkek goruyorum bi kiz bebek :))) heralde cok dusundum bu aralar :)

noldu canım hayırdır

Aman ne olacak iş yeri beni gerdide bu sıralar

gecemavisi de hamileliktendir bende o durumdayım dedı bende kendi kendime sorguluyorum

bi cok olumlu pozitif düşünüyorum bi fulll sinir hali içindeyim

sinirlenince midem ağrıyor midem ağrıyınca kusuyorum kusunca halsiz kalıyorum sonra gene sinirleniyorum

işin kötüsü kendimi sakinleştiremiyorum

işte durum bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…