slmm anecikler ve onların minikklerii
nasılsınız kızlarrr ....[/QUO
slm benim şimdilik bir sıkıntım yok dün biraz gaz sancısı yaşadım bugün iyiyiz :) siz nasılsınız ana evlat ?
kızlarr kilolarla nasıl aranızz kim kaç kilo aldı bakiim..?
sağlun kıslar ama sankı hala yanıyorum o pis su yakıyor ıcımı tam atamadım vucudumdan İNŞALLAH bebğıme bısey olmamıstır.
Günaydın canm...
geçmiş olsun tatlım yaainşallah bugün güzel geçer...
günaydın bitanem nasılsın ya özledim valla seni :) hemen toparlan dedikoduya dön :)
Allahın izni ile olmaz kuzum bebişine bişey
Aman ne olacak iş yeri beni gerdide bu sıralar
gecemavisi de hamileliktendir bende o durumdayım dedı bende kendi kendime sorguluyorum
bi cok olumlu pozitif düşünüyorum bi fulll sinir hali içindeyim
sinirlenince midem ağrıyor midem ağrıyınca kusuyorum kusunca halsiz kalıyorum sonra gene sinirleniyorum
işin kötüsü kendimi sakinleştiremiyorum
işte durum bu
canım korkma aynı şekilde bende de olmuştu. resmen tüm gün yandı boğazım .zehir kusmuş gibi oluyorsun. boş midenin asidini kusunca ole olabiliyor korkma.
ekmek ya da yoğurt filan yemeye calıs inş alır acısını
bend eaynı duruyumdayım canım asabı alıngan ve tahmulsuz
saol canım dunun halsızlığı ve yanması var uzerımde hala okadar halsızımkı dermanım yok yarın randevum var dıye aksam eve gıdınce kıişisel bakım yapıcam ve gozumde buyuyor
eeeee napcaz Burcu nasıl geçcek bu benım kendımı tutamayıp birini gırtlakladığımda demir parmaklıkların ardında mı
İyi akşamlar kızlar cinsiyet öğrenenler olmuş gözümüz Aydın hastalar en kısa zamanda şifa bulurlar inşallah. Biz fün masko ve ikea ya gittik bebiş odaları baktık neredeyse 10 15 mağazaya girdik hepsi aynı ufak tefek dizayn ve kulp renk farklılıkları var. Şimdilik kararsız kaldım. Bu arada dün ilk defa sanki bebeğimi hissettim sol taraftaydı araba saşlandıkça oldu. Kasılma olmadığına eminim ilk defa bu kadar farklı birşey hissettim.
eeeee napcaz Burcu nasıl geçcek bu benım kendımı tutamayıp birini gırtlakladığımda demir parmaklıkların ardında mı
az kaldı canım :) bebişi mi görcen sen ooohhh ne güzel :)
demek öyle düşünüyorsun.
işin kötü tarafı bende bi tuaflık olduğunu düşünmüyorum mutlu mutlu işe gidiyorum ilk yarım saatte tüm enerjimi sömürüyor
onu görmediğim zaman neden olmuyor sence.
kimseye saydırmıyorum
kızmıyorum
bazen kızıyo olabılırım,
bazenden biraz fazlada anlamsız yere sınırlenıyor olabılırım
offf ne biliyim yaaaaaa
ben hamileyimmmm onların bana anlayış göstermesi gerekmez mi
gerekmez dimi
herkes hamile kalabilir
Ayyy ne biliyimmmmm doğum yapcam 2 sene cakacam ücretsiz iznimi gidip deniz kıyısına yerlesicem kocamda gelsın bizi orada gorsunn
Ayyyyy fenayım acayıppppppimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?