2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
herkese günaydın.....

güzel anneler ve tonton bebişleri inşallah güzel bi gün olur bugün hepmiz için.

nergiscim bol bol yat ve bal limon ıhlamur zencefil karısımı iç. zencefili her seferinde koyma ama.

bilgecim boşver iş yerindekileri bliyorum söylemesi kolay yapması zor ama suan senden mutlusu yok içinde bir mucize tasıyorsun. öyle düşün mutlu ol...

ben dün aksam uzun zamandan sonra kendimi iyi hissettim. hem iyi hem kötü. insan iyi olunca da aman bişey mi oldu yavruma diyor ama kasık ağrım ve sabahki bulantımdan sonra korkum geçti:)

neyse ben de madem iyiyim mutfaga gireyim dedim eşim ne zamandr kek pasta istiyor. havuclu kek yapayım dedim o kadr uğrastım koydum frına 5 dk sonra elektrikler gitti.

sinir oldum benim fırına koymamı bekledi sanırm. baya bir bekledi kek fırında elektrik geldi pişir ortalığı topla derken baya geç oldu tabiki o yuzden cok uykum va r bugun ama eşim begendi akslilğe ragmen kekimi:))ben o kadar begenmedim daha guzel oldugu zamanları bildiğimden...

henüz bişey yemedim biraz yesem iyi olcak..

sağlun kıslar ama sankı hala yanıyorum o pis su yakıyor ıcımı tam atamadım vucudumdan İNŞALLAH bebğıme bısey olmamıstır.

canım korkma aynı şekilde bende de olmuştu. resmen tüm gün yandı boğazım .zehir kusmuş gibi oluyorsun. boş midenin asidini kusunca ole olabiliyor korkma.

ekmek ya da yoğurt filan yemeye calıs inş alır acısını

Günaydın canm...
geçmiş olsun tatlım yaa inşallah bugün güzel geçer...

günaydın bitanem nasılsın ya özledim valla seni :) hemen toparlan dedikoduya dön :)

saol canım dunun halsızlığı ve yanması var uzerımde hala okadar halsızımkı dermanım yok yarın randevum var dıye aksam eve gıdınce kıişisel bakım yapıcam ve gozumde buyuyor

Allahın izni ile olmaz kuzum bebişine bişey

ınşallah canım oğlen menemen yedım ayıptır solemesı sız sız olun yemeyın dısarıdan mahvettı benı dun kortum acaba yumurtamı bayattı dıye ama ustunede gazoz ıcmıstım ruzgar carptı bı anda sanırım usuttum ama ıste genede agladım cok korktum

bend eaynı duruyumdayım canım asabı alıngan ve tahmulsuz

ayy İNŞALLAH bıse olmaz hanı acı suyu bılırım ama hıc bolesını gormedım canım ya

eeeee napcaz Burcu nasıl geçcek bu benım kendımı tutamayıp birini gırtlakladığımda demir parmaklıkların ardında mı

ahahah :) sıkma canını tatlım yaa trafik, iş ortamı, evde eşler ,kvler.. strwes yapma sakin olmaya çalış. geçecek öyle düşün :) sonucunu hayal et...

Maşallah

nasılsınız görüşmeyeli kusma ve bulantılar devam ediyomu benim bulantılarım yok denecek kadar azaldı sizler ne durumdasınız..

canımmm bende oleyimm valla herkes düşünceli olamıyo işte benim müdürüm gayet düşünceli ama müdür yrd hiç düşünceli değil geçen gün mail atmış depocu arkadaş 2 haftadır yok raporlu tüm departman depo sayımına gidicekmişiz müdürüm geldi senide yazmışlar neyse sen bize çay yaparsın dedi... sağolsun çayımız kız hem hasta hem hamile demiş müdüre onun yerine ben gelirim demiş tam akşam çıkışta gidiyolar müdür yrd sen gelmiyomusun dedi. bende grip oldum falan dedim adam turmuş bana ölsem ben yine gitcem diyo delimi ne sanane be adam müdürüm beni eve postalamış hem senin durumunla benim durmum bir mi ölürmüsün öldürürmüsün işte. neyse hiç umursamadım valla çıktım gittim eve takmıcaksın iplemiceksin kuzum yoksa kendi kendine ediyosun onlara bişey olduğu yok .

günaydın ..
dün yanıma giren ağrıyla acile gittim..idrar yol enfeksiyonu çıktı..
bahaneyle oğluşuda gördüm:)çok şükür iyidi..
hasta olan arkadaşlar çok geçmiş olsun ..ilaç içmek istemiyorum bende ama daha kötü olmaması için mecburen içicez

yeminle ne yapıcağımı şaşırdımm can sıkıntısından:))) bende battaniye örneklerine baktım malum bizim yavrular kara kış gelmesine yakın doğcaklarr:) ee bu önümüzdeki 6 ay anca battaniye örmekle geçerr :)) yoksa kafa dağılmıyo bikaçtane buldumm tabi ben bunları nekdar yaparım oda ayrı mevzuu :)))) gerçi 2. si bira kolay gibi ama 1. si biraz zor :))

Gunaydinnnn gunaydinnnnn

Gemisi okuyamadim umarim herkes iyidir :))
Bana bir uyuşukluk coktu sormayın kolum kalkmıyor bildiginiz tembellik , kendinize yi bakın bende biraz gecmise bakayim :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…