yeminle ne yapıcağımı şaşırdımm can sıkıntısından:))) bende battaniye örneklerine baktım malum bizim yavrular kara kış gelmesine yakın doğcaklarr:) ee bu önümüzdeki 6 ay anca battaniye örmekle geçerr :)) yoksa kafa dağılmıyo bikaçtane buldumm tabi ben bunları nekdar yaparım oda ayrı mevzuu :)))) gerçi 2. si bira kolay gibi ama 1. si biraz zor :))
Eki Görüntüle 706580 Eki Görüntüle 706581
bende dün yandaki tuhafiye ye uğradım..kadın böyle bişey örüyodu..
abla banada öğret diycektim nerdeyse:))
hiç anlamıyorum ama bende battaniye veya yelek örmek istiyorum..
kızlarr kilolarla nasıl aranızz kim kaç kilo aldı bakiim..?
gunaydın annecıklerr nasılsınız
badecım cok gecmıs olsun bahaneyle gormus oldun gercekten oglusunu..
bende hafıften grıbım ve bogazım yanıyor tum arkadaslara gecmıs olsun
opuyorum sızı
ben hiç yapmadım bilmiyorum..annem gelince öğretsinde yapayım..valla ben haftasonu alıpp yapmayı denicem 2. kesin bişekilde olurda 1.den şüpheliyimm :)) baykuş yerine zürafa bile yapabilirim o dereceee
hala -8 deyim.yani 8 kilo verdım.kilo vermem durdu 1 haftadır ama bi artış yok henüz.ben bu durumdan endişelenince dr um bebeğin gelişimi güzel takma kafana dedi:)
gunaydın annecıklerr nasılsınız
opuyorum sızı
birazcik düzelme yokmu canim.. gecmis olsun biran önce atlat su hastaligi yagunaydın annecıklerr nasılsınız
opuyorum sızı
rüyalarda bulusuruz ..Hepinize günaydın kızlar. Bugün işler güçler çok diye iş yerinden giriyorum pek fazla duramayacağım.
Rüyamda doğum yaptığımı gördüm!böyle bir uyuyorum sonra uyanıyorum bakıyorum kucağımda bebek
önce anlamıyorum hemen meme veriyorum maşallah sütümde çok güzel bebeğimde çok güzeldi. sonra bir bakıyorum beni sezeryan yapmışlar ninnacık kesik var karnımda.
Sonra bu kadar basit olacağını tahmin etmemiştim diyorum kendime ve hemen 2. bebek planına başlıyorum
canim gecmis olsun, böyle bulananlari kötü olanlari okudukca cok üzülüyorum..ınşallah canım oğlen menemen yedım ayıptır solemesı sız sız olun yemeyın dısarıdan mahvettı benı dun kortum acaba yumurtamı bayattı dıye ama ustunede gazoz ıcmıstım ruzgar carptı bı anda sanırım usuttum ama ıste genede agladım cok korktum
iyi haberlerle gelirsin insallah sende..benimde yarin aksam 6 bucukta randevum var.ikili test icin :))
gecmis olsun canim ...dikkat et bencede al ilacini..günaydın ..
dün yanıma giren ağrıyla acile gittim..idrar yol enfeksiyonu çıktı..
bahaneyle oğluşuda gördüm:)çok şükür iyidi..
hasta olan arkadaşlar çok geçmiş olsun ..ilaç içmek istemiyorum bende ama daha kötü olmaması için mecburen içicez
bu soldakine bayildim yaa , cokta hos hemde kolay geldi bana , basina oturulursayeminle ne yapıcağımı şaşırdımm can sıkıntısından:))) bende battaniye örneklerine baktım malum bizim yavrular kara kış gelmesine yakın doğcaklarr:) ee bu önümüzdeki 6 ay anca battaniye örmekle geçerr :)) yoksa kafa dağılmıyo bikaçtane buldumm tabi ben bunları nekdar yaparım oda ayrı mevzuu :)))) gerçi 2. si bira kolay gibi ama 1. si biraz zor :))
Eki Görüntüle 706580 Eki Görüntüle 706581
Gunaydinnnn gunaydinnnnn
Gemisi okuyamadim umarim herkes iyidir :))
Bana bir uyuşukluk coktu sormayın kolum kalkmıyor bildiginiz tembellik , kendinize yi bakın bende biraz gecmise bakayim :))
kızlarr kilolarla nasıl aranızz kim kaç kilo aldı bakiim..?
ahahah :) sıkma canını tatlım yaa trafik, iş ortamı, evde eşler ,kvler.. strwes yapma sakin olmaya çalış. geçecek öyle düşün :) sonucunu hayal et...
evet hayali bile güzellll
Maşallah
ıste ben de onu bılmıyorum hersey an meselesi halbukı ınsanlar bıras anlayıslı olsalar nolurdu zaten zor zmanlar gecıryoruz.
canımmm bende oleyimm valla herkes düşünceli olamıyo işte benim müdürüm gayet düşünceli ama müdür yrd hiç düşünceli değil geçen gün mail atmış depocu arkadaş 2 haftadır yok raporlu tüm departman depo sayımına gidicekmişiz müdürüm geldi senide yazmışlar neyse sen bize çay yaparsın dedi... sağolsun çayımız kız hem hasta hem hamile demiş müdüre onun yerine ben gelirim demiş tam akşam çıkışta gidiyolar müdür yrd sen gelmiyomusun dedi. bende grip oldum falan dedim adam turmuş bana ölsem ben yine gitcem diyo delimi ne sanane be adam müdürüm beni eve postalamış hem senin durumunla benim durmum bir mi ölürmüsün öldürürmüsün işte. neyse hiç umursamadım valla çıktım gittim eve takmıcaksın iplemiceksin kuzum yoksa kendi kendine ediyosun onlara bişey olduğu yok .
gecmis olsun canim ...dikkat et bencede al ilacini..
:..
Hepinize günaydın kızlar. Bugün işler güçler çok diye iş yerinden giriyorum pek fazla duramayacağım.
Rüyamda doğum yaptığımı gördüm!böyle bir uyuyorum sonra uyanıyorum bakıyorum kucağımda bebek
önce anlamıyorum hemen meme veriyorum maşallah sütümde çok güzel bebeğimde çok güzeldi. sonra bir bakıyorum beni sezeryan yapmışlar ninnacık kesik var karnımda.
Sonra bu kadar basit olacağını tahmin etmemiştim diyorum kendime ve hemen 2. bebek planına başlıyorum
kızlar çok hastayım grip için var mı bildiğiniz destek tedavi ilaçsız:2::2::2::2:
merhaba annecıkler.2 haftadır raporluydum kanamam oldu.bugun ıse basladım tekrar.rabbım kımseye yasatmasın.sızde ne var ne yok.cınsıyetler ogrenıldı mı bakayım.
merhaba annecıkler.2 haftadır raporluydum kanamam oldu.bugun ıse basladım tekrar.rabbım kımseye yasatmasın.sızde ne var ne yok.cınsıyetler ogrenıldı mı bakayım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?