2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440

bende dün yandaki tuhafiye ye uğradım..kadın böyle bişey örüyodu..
abla banada öğret diycektim nerdeyse:))
hiç anlamıyorum ama bende battaniye veya yelek örmek istiyorum..

Hepinize günaydın kızlar. Bugün işler güçler çok diye iş yerinden giriyorum pek fazla duramayacağım.
Rüyamda doğum yaptığımı gördüm! böyle bir uyuyorum sonra uyanıyorum bakıyorum kucağımda bebek
önce anlamıyorum hemen meme veriyorum maşallah sütümde çok güzel bebeğimde çok güzeldi. sonra bir bakıyorum beni sezeryan yapmışlar ninnacık kesik var karnımda.
Sonra bu kadar basit olacağını tahmin etmemiştim diyorum kendime ve hemen 2. bebek planına başlıyorum

bende dün yandaki tuhafiye ye uğradım..kadın böyle bişey örüyodu..
abla banada öğret diycektim nerdeyse:))
hiç anlamıyorum ama bende battaniye veya yelek örmek istiyorum..

valla ben haftasonu alıpp yapmayı denicem 2. kesin bişekilde olurda 1.den şüpheliyimm :)) baykuş yerine zürafa bile yapabilirim o dereceee

gunaydın annecıklerr nasılsınız
badecım cok gecmıs olsun bahaneyle gormus oldun gercekten oglusunu..
bende hafıften grıbım ve bogazım yanıyor tum arkadaslara gecmıs olsun
opuyorum sızı

opuyorum sızı

sağol canım sanada geçmiş olsun..
havalar çok tehlikeli..tam hasta olunacak havalar..dikkat etmek lazım..
evet oğluşu gördümde haftalar ilerledikçe kontrol süresi uzayacak..
nasıl durucam hiç bilmiyorum:)
çok pis alıştım :))

valla ben haftasonu alıpp yapmayı denicem 2. kesin bişekilde olurda 1.den şüpheliyimm :)) baykuş yerine zürafa bile yapabilirim o dereceee
ben hiç yapmadım bilmiyorum..annem gelince öğretsinde yapayım..
ikinci tığla yapılıyo onu yapabilirim..sırf trabzan zaten..
şöyle tatlı bi kaç renkde uydursak çok hoş olur..mesela ben mavi gri beyaz yaparım belki..
hala -8 deyim.yani 8 kilo verdım.kilo vermem durdu 1 haftadır ama bi artış yok henüz.ben bu durumdan endişelenince dr um bebeğin gelişimi güzel takma kafana dedi:)

bende -5im şimdi..dün Dr.a sordum bebeğin gelişimini etkilermi..
yok bebeklerin yaradılışı o kadar mükemmelki senin kanından alıyo herşeyii
depolarını boşaltıyo dedi:)sen kendini düşün o kendini kurtarır dedi:)

opuyorum sızı

günaydınnnnnnnnnnnn:)))))) ben iyiyim valaaaaaa:) sen nasılsın şekerm:)

opuyorum sızı
birazcik düzelme yokmu canim.. gecmis olsun biran önce atlat su hastaligi ya

rüyalarda bulusuruz .., iyikide varlar su rüyalar.. birazcik özlem gideriyoruz bebeklerimizle :)
canim gecmis olsun, böyle bulananlari kötü olanlari okudukca cok üzülüyorum..
sizinkiler daha bir zor geciyor.. insallah gecer seninde bu bulantilarin
benimde yarin aksam 6 bucukta randevum var.ikili test icin :))
iyi haberlerle gelirsin insallah sende..

gecmis olsun canim ...dikkat et bencede al ilacini..

bu soldakine bayildim yaa , cokta hos hemde kolay geldi bana , basina oturulursa
ip alip bende baslamak istiyorum birseyler..

Gunaydinnnn gunaydinnnnn

Gemisi okuyamadim umarim herkes iyidir :))
Bana bir uyuşukluk coktu sormayın kolum kalkmıyor bildiginiz tembellik , kendinize yi bakın bende biraz gecmise bakayim :))

o bendede var ablacim , mecburu isleri yapiyorum genelde... iyi olda uyusuk ol sorun yok :)
kızlarr kilolarla nasıl aranızz kim kaç kilo aldı bakiim..?

hala ayni kilodayim sabah 50 aksam 51 .. artik alirim ama .

Nergiscim sende atamamisin hala biran önce gitsin üzerinden o grip insallah..
Nehar canim bugun daha iyisindir insallah

Bilgecebuk o asabilik halleri bendede oluyor , fazla kafaya takmayip kendimi bebegimi üzmemeye calisiyorum..

ahahah :) sıkma canını tatlım yaa trafik, iş ortamı, evde eşler ,kvler.. strwes yapma sakin olmaya çalış. geçecek öyle düşün :) sonucunu hayal et...

evet hayali bile güzellll

Maşallah

ıste ben de onu bılmıyorum hersey an meselesi halbukı ınsanlar bıras anlayıslı olsalar nolurdu zaten zor zmanlar gecıryoruz.

he canım onlarda aman hamilesin diyecekler valla gordugum bızden baska kımsenın umrunda diil

haklısın ama sorun kendıme engel olamamammm

günaydınnnn günaydın günaydın:))))) ay gece rüyamda sezeryanla doğum yaptıgımı ve kızım oldugunu gördüm onu birde emzirdim ki of of of :))))) yahuuu herkes oğlun olacak dio bana ben inatla kız görüyorum:)))) bakalım doktorum ne görecek ahahaha:))))))))))

günaydın canım:)) ay vala bende dün gece rüyanın benzerini gördüm:))))) bebişim oldu sezeryanla ama ben ne kadar büyük kesmişler diodum:)))))))) kızçem oldu ama bakalım doktorum ne dicek:))))

merhaba annecıkler.2 haftadır raporluydum kanamam oldu.bugun ıse basladım tekrar.rabbım kımseye yasatmasın.sızde ne var ne yok.cınsıyetler ogrenıldı mı bakayım.

kızlar çok hastayım grip için var mı bildiğiniz destek tedavi ilaçsız:2::2::2::2:

merhaba annecıkler.2 haftadır raporluydum kanamam oldu.bugun ıse basladım tekrar.rabbım kımseye yasatmasın.sızde ne var ne yok.cınsıyetler ogrenıldı mı bakayım.

geçmiş olsun ikinize de..bu hafta topiğin yarısı hasta..Allah beterinden saklasın hepimizi..
rosaperle canım ıhlamur iç..portakal suyu sık iç..ateşin olursa mutlaka minoset al..ateş çok tehlikeli..
dinlen bol bol inş. geçer..

günaydın güzel anneler bugün randevusu olan arkadaşlar umarım güzel haberlerle dönerler merakla bekliyor teyzelei minik yürekleri

çok gecmiş olsun canım Rabbim bir daha yaşatmasın inş. Şimdi iyisiniz değil mi? Ben haa cinsiyet öğrenemedim yaa çatlıcam:)

Alıntı yapamıyorum gicik iPad siteye uyum problemi yaşıyor

Selayhus sorma bir uyuşukluk yıkanmaya useniyorum o kadar yani ,birde ben banyo duş kokusundan tiksindim garip ama sorma aglaya ağlaya yıkanıyorum :)
Ama mide bulantilarina ragmen yemek yapmaya basladim , oyle cok uzun sürmeyin basit seyleri yapıyorum :)
Birde herkes asabi olmus banada bir sakinlik coktu normalde cok sivri bir tipimdir , bu ara pamuk gibi oldum esim durumdan cok memnun :)

Asyaeren su astıma ilgili yazını okudum bende ihmal etmiş doktoruma gitmiyordum nasil olsa ilaclarimi kullanamam diye onumuzdeki haftaya randevu aldim , sagol hatırlatma içilme iyi oldu :)

Badezuzum gecmis olsun dikkat et kendine ayaklarını sicak tut :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…