2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
Kizlar su elevit ile ilgili şikayetlerinizi okudum bana doktorum daha 1. Ayımda ilk kontrolde Previt Positive diye bir vitamin verdi , aylardır kullaniyorum ne kokusu var nede rahatsiz ediyor , bilginizeeeeee

Kizlar su elevit ile ilgili şikayetlerinizi okudum bana doktorum daha 1. Ayımda ilk kontrolde Previt Positive diye bir vitamin verdi , aylardır kullaniyorum ne kokusu var nede rahatsiz ediyor , bilginizeeeeee

ya ben galiba büyük ilaç içemiyorum..
antibiyotiğide içemiyorum..
bölerek içsem daha kötü oluyo..

Bayanlar merhaba bende allah kismet ederse kasim annesi olucam,kasim anneleri diye bir topik var mi diye aranirken buldum burayi..rabbim hepimize kolay dogumlar,hayirli evlatlar nasip eder insallah..

Çok şükür ikili testimin kan sonuçarı temiz çıktı heşey yolundaymış darısı tüm bekleyenlerin başına

Çok şükür ikili testimin kan sonuçarı temiz çıktı heşey yolundaymış darısı tüm bekleyenlerin başına
gözün aydın..çok şükür..
Bayanlar merhaba bende allah kismet ederse kasim annesi olucam,kasim anneleri diye bir topik var mi diye aranirken buldum burayi..rabbim hepimize kolay dogumlar,hayirli evlatlar nasip eder insallah..

hoş geldin..amiin..

canım sanada geçmiş olsun herkes hasta bende bazen gribim gözlerimden yaşlar akıyo bir bakıyorum iyiyim birde şu öksürük denen melet yapıştı bize

he canım onlarda aman hamilesin diyecekler valla gordugum bızden baska kımsenın umrunda diil

haklısın ama sorun kendıme engel olamamammm

canım sinirlendiğin zaman hemen bebişini düşün onun sinirli agresif bir bebiş olmasını istemezsin herhalde değilmi?

canım sanada geçmiş olsun herkes hasta bende bazen gribim gözlerimden yaşlar akıyo bir bakıyorum iyiyim birde şu öksürük denen melet yapıştı bize

:

çok sağol canım..
öksürük bende geçen hafta oldu..
alerji oldu galiba..
üzüm pekmezini azıcık ısıttım cezvede ılık ılık bi tatlı kaşığı içtim..
içebiliyosan dene..şifa lur inş.

Evettttt buyuk ilac konusunda haklisin bende zorlanıyorum o konuda malesef vitaminde , omega 3 te kocaman
Kahrolsun buyuk ilac yapan firmalar

Hosgeldin , hayirlisi olsun

Gözün Aydın canim , darisi saglikli guzel diger haberlere :)

sağol canım denerim bide ballın içine sarımsakda iyi geliyo ama cesaret edemiyorum miğdem herşeyi kabul etmediği için bakalım dediğini denicem ama

hayırdır İnşallah canımm gusel rüya görmüşsün.2. bebek haaaa suan dusenmıyorummm
he canım onlarda aman hamilesin diyecekler valla gordugum bızden baska kımsenın umrunda diil

ya demıyorlar elbet bana ne dıyen cok fazla mağlesef

haklısın ama sorun kendıme engel olamamammm

canım saol tşk ederim bu aralar ciddi zor zamanlar gecıryorum benden daha zor gecıren arkadaslar da var onları dusundukce annelık gercekten zor dıyorum sen de daha ıyı bılırsın ALLAH yardımcımız olsun.

Evettttt buyuk ilac konusunda haklisin bende zorlanıyorum o konuda malesef vitaminde , omega 3 te kocaman
Kahrolsun buyuk ilac yapan firmalar

:)
:))yani biraz küçük yapsanız nolur dimi ama..
parmak kadar antibiyotik içicem şimdi..
o bana bakıyo ben ona
sağol canım denerim bide ballın içine sarımsakda iyi geliyo ama cesaret edemiyorum miğdem herşeyi kabul etmediği için bakalım dediğini denicem ama

öyle karıştırmalı bişeyleri almaz miden..
pekmezi ılık ılık iç faydası olur..

gözün aydın..çok şükür..
.
Saol canım evet çok şükür
canımm hadi gözünaydınn
Saol canım darısı bekleyenlerin başına
Gözün Aydın canim , darisi saglikli guzel diger haberlere :)
Saol ablacım hep beraber güzel haberlermizi paylaşırız burda inşallah
çok sevındım canım İNŞALLAH bızlerınkıde temız cıkar bu arada nerde yaptırdın ve kaca

Saol canım bekleyen ve yaptıracak olan herkes güzel haberlerle gelir inşallah... Ben esişehirdeyim ve özel hastanede sadece muane parası ödedin ekstra para ödemedim

ben de benim ilacımdan kimse kullanmıyo mu diyodum :), ben de previt positive kullanıyorum, büyük hapları yutamama rağmen bu ilacı rahat yutuyorum, eleviti bilmiyorum ama bunun bariz bi kokusu yok. Bu arada endokrinoloji dr um ilaçları bölerek içme dedi bana, yani 25 lik kullanıyosan 50liği bölerek içme dedi, haberiniz olsun

çok sevindim maşallah bebişine, çok şükür herkesden güzel haberler geliyor.

buarada rüyasında bebiş görenlere çok özeniyorum:) ben öle abuk sabuk şeler görüyorum ki

Canım ben şunu anladım ki doğru bildiğin yoldan gitceksin, sen eşine söyledin mi sen yokken kadın tutun diyor diye. Sen doğruysa eğer kendi bildiğin yoldan gitmeye devam et ,küserler surat asarlar ama nereye kadar sonra hiçbir şey olmamış gibi devam ederler ayrıca sana da saygı duyarlar. Ben gerginliğe hiç dayanamadığım için hep tamam diyorum alttan alıyorum hiç de takdir edilmiyorum, sen iyisin diyen yok.Çok şükür eşimin ailesiyle sorunum yok.Boşver öyle de böyle de tatsızlık çıkıyor hiç değilse senin dediğin olsun.Allah eşlerimizle iyi geçimler versin bizlere inş.

kızlaaaarrrrrr rengimiz belli olduuu :)
MAVİİİİ. . . . <3
Hadi hayırlı olsunnnn

İkili testinin sonuçları güzel çıkan herkesin gözü aydın
bizim de perşembe günü testimiz var, çok endişeliyim ama çaktırmıyorum:18::18::18::18:
En son doktora gittiğimde bebiş uyuyordu karnımda, doktor refleksini ölçmek için bi vurdu karnıma çocuğum nasıl korktu, ayakları sanki koşar adım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…