Badezuzum gecmis olsun dikkat et kendine ayaklarını sicak tut :)
Kizlar su elevit ile ilgili şikayetlerinizi okudum bana doktorum daha 1. Ayımda ilk kontrolde Previt Positive diye bir vitamin verdi , aylardır kullaniyorum ne kokusu var nede rahatsiz ediyor , bilginizeeeeee
gözün aydın..çok şükür..Çok şükür ikili testimin kan sonuçarı temiz çıktı heşey yolundaymış darısı tüm bekleyenlerin başına
Bayanlar merhaba bende allah kismet ederse kasim annesi olucam,kasim anneleri diye bir topik var mi diye aranirken buldum burayi..rabbim hepimize kolay dogumlar,hayirli evlatlar nasip eder insallah..
günaydın ..
dün yanıma giren ağrıyla acile gittim..idrar yol enfeksiyonu çıktı..
bahaneyle oğluşuda gördüm:)çok şükür iyidi..
hasta olan arkadaşlar çok geçmiş olsun ..ilaç içmek istemiyorum bende ama daha kötü olmaması için mecburen içicez
he canım onlarda aman hamilesin diyecekler valla gordugum bızden baska kımsenın umrunda diil
haklısın ama sorun kendıme engel olamamammm
canım sanada geçmiş olsun herkes hasta bende bazen gribim gözlerimden yaşlar akıyo bir bakıyorum iyiyim birde şu öksürük denen melet yapıştı bize
:
Çok şükür ikili testimin kan sonuçarı temiz çıktı heşey yolundaymış darısı tüm bekleyenlerin başına
ya ben galiba büyük ilaç içemiyorum..
antibiyotiğide içemiyorum..
bölerek içsem daha kötü oluyo..
Bayanlar merhaba bende allah kismet ederse kasim annesi olucam,kasim anneleri diye bir topik var mi diye aranirken buldum burayi..rabbim hepimize kolay dogumlar,hayirli evlatlar nasip eder insallah..
Çok şükür ikili testimin kan sonuçarı temiz çıktı heşey yolundaymış darısı tüm bekleyenlerin başına
çok sağol canım..
öksürük bende geçen hafta oldu..
alerji oldu galiba..
üzüm pekmezini azıcık ısıttım cezvede ılık ılık bi tatlı kaşığı içtim..
içebiliyosan dene..şifa lur inş.
hayırdır İnşallah canımm gusel rüya görmüşsün.2. bebek haaaa suan dusenmıyorummmHepinize günaydın kızlar. Bugün işler güçler çok diye iş yerinden giriyorum pek fazla duramayacağım.
Rüyamda doğum yaptığımı gördüm!böyle bir uyuyorum sonra uyanıyorum bakıyorum kucağımda bebek
önce anlamıyorum hemen meme veriyorum maşallah sütümde çok güzel bebeğimde çok güzeldi. sonra bir bakıyorum beni sezeryan yapmışlar ninnacık kesik var karnımda.
Sonra bu kadar basit olacağını tahmin etmemiştim diyorum kendime ve hemen 2. bebek planına başlıyorum
he canım onlarda aman hamilesin diyecekler valla gordugum bızden baska kımsenın umrunda diil
ya demıyorlar elbet bana ne dıyen cok fazla mağlesef
haklısın ama sorun kendıme engel olamamammm
birazcik düzelme yokmu canim.. gecmis olsun biran önce atlat su hastaligi ya
rüyalarda bulusuruz .., iyikide varlar su rüyalar.. birazcik özlem gideriyoruz bebeklerimizle :)
canim gecmis olsun, böyle bulananlari kötü olanlari okudukca cok üzülüyorum..
sizinkiler daha bir zor geciyor.. insallah gecer seninde bu bulantilarin
iyi haberlerle gelirsin insallah sende..
gecmis olsun canim ...dikkat et bencede al ilacini..
bu soldakine bayildim yaa , cokta hos hemde kolay geldi bana , basina oturulursa
ip alip bende baslamak istiyorum birseyler..
o bendede var ablacim , mecburu isleri yapiyorum genelde... iyi olda uyusuk ol sorun yok :)
hala ayni kilodayim sabah 50 aksam 51 .. artik alirim ama .
Nergiscim sende atamamisin hala biran önce gitsin üzerinden o grip insallah..
Nehar canim bugun daha iyisindir insallah
Bilgecebuk o asabilik halleri bendede oluyor , fazla kafaya takmayip kendimi bebegimi üzmemeye calisiyorum..
:))yani biraz küçük yapsanız nolur dimi ama..Evettttt buyuk ilac konusunda haklisin bende zorlanıyorum o konuda malesef vitaminde , omega 3 te kocaman
Kahrolsun buyuk ilac yapan firmalar
:)
sağol canım denerim bide ballın içine sarımsakda iyi geliyo ama cesaret edemiyorum miğdem herşeyi kabul etmediği için bakalım dediğini denicem ama
Saol canım evet çok şükürgözün aydın..çok şükür..
.
Saol canım darısı bekleyenlerin başınacanımm hadi gözünaydınn
Saol ablacım hep beraber güzel haberlermizi paylaşırız burda inşallahGözün Aydın canim , darisi saglikli guzel diger haberlere :)
çok sevındım canım İNŞALLAH bızlerınkıde temız cıkar bu arada nerde yaptırdın ve kaca
Kizlar su elevit ile ilgili şikayetlerinizi okudum bana doktorum daha 1. Ayımda ilk kontrolde Previt Positive diye bir vitamin verdi , aylardır kullaniyorum ne kokusu var nede rahatsiz ediyor , bilginizeeeeee
ben de benim ilacımdan kimse kullanmıyo mu diyodum :), ben de previt positive kullanıyorum, büyük hapları yutamama rağmen bu ilacı rahat yutuyorum, eleviti bilmiyorum ama bunun bariz bi kokusu yok. Bu arada endokrinoloji dr um ilaçları bölerek içme dedi bana, yani 25 lik kullanıyosan 50liği bölerek içme dedi, haberiniz olsunya ben galiba büyük ilaç içemiyorum..
antibiyotiğide içemiyorum..
bölerek içsem daha kötü oluyo..
saol canım. eşimle aramız çok çok iyi deil ama eh işte dencek gibi. benden bekledi ailesini aramamı bende aramadım. dün kv geldi raporlu olduumu duyunca. oda souktu bende hiç açmadım konuyu. göresim yok hiçbirini. pazar günü mecbur gideriz :/ ben hastayım o halde evdeyim diye temizlik yapayımda mikrop kırılsın diorum. eşim dioki annem gelir yapar. kv dede dioki kadın çaırın. ama bunu oğlunun yanında sölemio. hala gayet politikler. eskisi gibi samimi olmıcam ama eşimdede bunun sıkıntısı var o yüzden onlada eskisi gibi diiliz. hayırlısı olsun
Hadi hayırlı olsunnnnkızlaaaarrrrrr rengimiz belli olduuu :)
MAVİİİİ. . . . <3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?