2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440

aslında elevitinde kokusu yok pek..
ama büyük işte..yutamıyorum

yatutarsa3+ nerdesinnnn :d biz doktordan geldik doktor cinsiyetini sölemediiii ;/ ve ense kalınlığı için resim cekti dist;2,7mm yazıyo bu durumda sonuc 2,7mm mi bu deger yüksek mi 1 ay sonra kanda 4 lü test bakcaz dedi kafamı allak bullak etti kızlar yardıımmmm

saol canım bılgı ıcın

kan vermedinizmi canım 2li için ?

hangi doktora gittin canım fotosu varsa bakalım ama değerlerden bişey anlamıyorum ben yaptıran arkadaşlar bilirler onu ben yaptırmadım

önemli olan kan değerin..ense kalınlığında değişkilik olabiliyor..sınır 3..senin altında çıkmış
önemli olan kan canım..endişelenme

hangi doktora gittin canım fotosu varsa bakalım ama değerlerden bişey anlamıyorum ben yaptıran arkadaşlar bilirler onu ben yaptırmadım

fotosu var atıcam şimdi ultrason görüntülerine simdi baktımd burun kemiğini işaretlemiş yani sanıırm ense kalınlıgı degil o yukarda sormus bi arkadasımda hayır kan testi yaptırmadı sadece ultrasonda baktı 1 ay sonra geldiginde 4 lü testle kanda bakarız dedi

nasıl yani kan testi yapmadı mı..
ama öyle anlaşılmaz ki bişey...

kızlar çok hastayım grip için var mı bildiğiniz destek tedavi ilaçsız:2::2::2::2:
gecmiş olsun canım ıhlamur ıc,salep ıç meyva ye ve bol bol dınlen
merhaba annecıkler.2 haftadır raporluydum kanamam oldu.bugun ıse basladım tekrar.rabbım kımseye yasatmasın.sızde ne var ne yok.cınsıyetler ogrenıldı mı bakayım.

cok gecmıs olsun canım

canım ben yaptırmadım ama kıslar dan ogrendıgım kadarı ıle kan da alyorlar

alla alla bizde hem ultrasondan baktılar hemde kan testi yapıldı kan testinde yazıyodu zaten sonuç. herşey normal gerek görmedi belkide sen sordunmu ikili test yapıcakmıyız falan diye

alla alla bizde hem ultrasondan baktılar hemde kan testi yapıldı kan testinde yazıyodu zaten sonuç. herşey normal gerek görmedi belkide sen sordunmu ikili test yapıcakmıyız falan diye

o zaman sana 2li yapmadan direk 4lü yapıyo..
tuhafmış..

evet bende şaşırdım hayır sormadım ya ne bilim o öle deince öle yapıyolar herhalde dedim 2 li yapmadan girek 4 lü yapcak evet anlamadım, ve ultrason fotosu ekleyemiyorum suan herzaman eklediğim şey resmi koycm yanında ünlem cıkıyo error diyo fotograf ekleyemiyorum iyice sinirlendim cinsyet sölemedi daha 12+4 tahmin ederler diye onuda yapamıyorummmmm

cıx yapmadı ultrasonda baktı burnuna ensesine 1 ay sonra geldiğinde 4lü test yapcas kanda dedi

Merhaba,bizde sali gunu yaptirdik 2 li testi,once detayli ultrason yapildi midesi,idrar torbasi,ayaklari,elleri,parmaklari,burun kemigine bakildi ayrintili olarak,nabzi olculdu,boyu olculdu,son olarak ense kalinligini olctu doktor bizimki 1,6mm gibi bisey cikti ama doktor herhangi bi kistas soylemedi yanliz ben eve gelip netten biraz arastirdim 2 li testte ense kalinligi 3 mm geciyorsa riski yuksek deniyor.doktor bize detayli ultrason kontrolu 2 li testin bir ayagidir dedi ve ilk ayakta tum olcumler gayet normal dedi,2. asama olarak da kan verdim sonucu cmts cikacak,son olarak cikan ultrason degerlendirmesinin raporunu ve cikacak kan tahlilindeki durumlari oranlarip tekrar bi rapor yazilcakmis ve ona gore risk grubu belirnecekmis,en azindan bize boyle anlatildi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…