ben de benim ilacımdan kimse kullanmıyo mu diyodum :), ben de previt positive kullanıyorum, büyük hapları yutamama rağmen bu ilacı rahat yutuyorum, eleviti bilmiyorum ama bunun bariz bi kokusu yok. Bu arada endokrinoloji dr um ilaçları bölerek içme dedi bana, yani 25 lik kullanıyosan 50liği bölerek içme dedi, haberiniz olsun
Pazartesi 2li testim var .Neler yapıyorlar ?sadece ultroson ve kan testi mi var?
Saol canım evet çok şükür
Saol canım darısı bekleyenlerin başına
Saol ablacım hep beraber güzel haberlermizi paylaşırız burda inşallah
Saol canım bekleyen ve yaptıracak olan herkes güzel haberlerle gelir inşallah... Ben esişehirdeyim ve özel hastanede sadece muane parası ödedin ekstra para ödemedim
yatutarsa3+ nerdesinnnn :d biz doktordan geldik doktor cinsiyetini sölemediiii ;/ ve ense kalınlığı için resim cekti dist;2,7mm yazıyo bu durumda sonuc 2,7mm mi bu deger yüksek mi 1 ay sonra kanda 4 lü test bakcaz dedi kafamı allak bullak etti kızlar yardıımmmm
ultrasonla burun kemiğine ve ense kalınlığına bakılıyo.2li test içşnde kan tahlili yapılıyo benim 1 haftada çıktı sonuçlar.Bukadar canım.
yatutarsa3+ nerdesinnnn :d biz doktordan geldik doktor cinsiyetini sölemediiii ;/ ve ense kalınlığı için resim cekti dist;2,7mm yazıyo bu durumda sonuc 2,7mm mi bu deger yüksek mi 1 ay sonra kanda 4 lü test bakcaz dedi kafamı allak bullak etti kızlar yardıımmmm
saol canım bılgı ıcın
hangi doktora gittin canım fotosu varsa bakalım ama değerlerden bişey anlamıyorum ben yaptıran arkadaşlar bilirler onu ben yaptırmadım
fotosu var atıcam şimdi ultrason görüntülerine simdi baktımd burun kemiğini işaretlemiş yani sanıırm ense kalınlıgı degil o yukarda sormus bi arkadasımda hayır kan testi yaptırmadı sadece ultrasonda baktı 1 ay sonra geldiginde 4 lü testle kanda bakarız dedi
gecmiş olsun canım ıhlamur ıc,salep ıç meyva ye ve bol bol dınlenkızlar çok hastayım grip için var mı bildiğiniz destek tedavi ilaçsız:2::2::2::2:
merhaba annecıkler.2 haftadır raporluydum kanamam oldu.bugun ıse basladım tekrar.rabbım kımseye yasatmasın.sızde ne var ne yok.cınsıyetler ogrenıldı mı bakayım.
nasıl yani kan testi yapmadı mı..
ama öyle anlaşılmaz ki bişey...
fotosu var atıcam şimdi ultrason görüntülerine simdi baktımd burun kemiğini işaretlemiş yani sanıırm ense kalınlıgı degil o yukarda sormus bi arkadasımda hayır kan testi yaptırmadı sadece ultrasonda baktı 1 ay sonra geldiginde 4 lü testle kanda bakarız dedi
burcucum sen nezamn yaptırcaksın ikili testi yaptırdınmı benmi atladım hatırlayamadım çok unutkan olmaya başladım :26:
cıx yapmadı ultrasonda baktı burnuna ensesine 1 ay sonra geldiğinde 4lü test yapcas kanda dedi
alla alla bizde hem ultrasondan baktılar hemde kan testi yapıldı kan testinde yazıyodu zaten sonuç. herşey normal gerek görmedi belkide sen sordunmu ikili test yapıcakmıyız falan diye
o zaman sana 2li yapmadan direk 4lü yapıyo..
tuhafmış..
cıx yapmadı ultrasonda baktı burnuna ensesine 1 ay sonra geldiğinde 4lü test yapcas kanda dedi
sen nere gidiyosun peki canım nerde yaptırcaksın ikiliyicanım ben yarın kontrole gıdıcem 4 hafta sonra gel demıstı ozaman erkendı tabı bu gıttgımde ıster sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?