evet bende şaşırdım hayır sormadım ya ne bilim o öle deince öle yapıyolar herhalde dedim 2 li yapmadan girek 4 lü yapcak evet anlamadım, ve ultrason fotosu ekleyemiyorum suan herzaman eklediğim şey resmi koycm yanında ünlem cıkıyo error diyo fotograf ekleyemiyorum iyice sinirlendim cinsyet sölemedi daha 12+4 tahmin ederler diye onuda yapamıyorummmmm
evet bende şaşırdım hayır sormadım ya ne bilim o öle deince öle yapıyolar herhalde dedim 2 li yapmadan girek 4 lü yapcak evet anlamadım, ve ultrason fotosu ekleyemiyorum suan herzaman eklediğim şey resmi koycm yanında ünlem cıkıyo error diyo fotograf ekleyemiyorum iyice sinirlendim cinsyet sölemedi daha 12+4 tahmin ederler diye onuda yapamıyorummmmm
canım bugün hasan terziye gittim sopalıya daha 12+4 3 haziranda 20 gün sonra 16 olcak ogğün eşiminde dogum günü ogün marmaraya gidicem hem belki dogum günü hediyesi cinsyet ögreniris hemde o dogum gününde görsün diyeheyecan yapma sakin ol yaparsın canım yaa hangi doktora gittin buarada marmarayamı gidicem demiştin yanılmıyorsam
Eki Görüntüle 706755 Eki Görüntüle 706754 bunu yapmak istemezdim fakat ultrason görntülerinin olduğu sayfaya kesinlikle eklemiyor delirtti beni burda oldu buda benim bebişim 12+4 cinisyet tahmini istiyorum huh sonunda,,,
kız diyorum canım
uuuu ne diyosunnneyse sağlıklı olsunda kıız erkek farketmez eşime demiyiimde biraz daha hayal kursun kdsnfklasf hiç erkek olamaz mı dsfkk ihihihi
uuuu ne diyosunnneyse sağlıklı olsunda kıız erkek farketmez eşime demiyiimde biraz daha hayal kursun kdsnfklasf hiç erkek olamaz mı dsfkk ihihihi
hehehehe evet erkek istiyoduk ama kısmet tabiuwwww erkekmi istiyordunuz ilk bebek dimi senin hayırlısı olsun canım yaa ama kız diyorum ben bakalım
bi prenses faha mı geliyor yani :)
hehehehe evet erkek istiyoduk ama kısmet tabibana farketmez erkeğe biraz yatkındım ama eşim tabi genelde erkeklerin cogunlugu gibi cıktım mipisini göstermedimi ne akdar eminsin diyorum erkek olduğundan
öyle diyolar canım ama ben umutluyum galba suratımın soyulup lekeler basmasından belliydi zilli amadogsun poposuna poposuna vurcam naptı anneye
mipi falan göremedim benkuku gibi arkadaşımada gösterdim onunda yorumunu alalaım bakalım söylerim sana
vallahi açıkcası banada kız gibi gelmişti paralel duruyor ama cokta emin olamadım sanki hafifte havaya bakıyor kararsız kaldım ;D baksın baksın belki erkek der hiihih bekliyorum merakllla
hehehehe evet erkek istiyoduk ama kısmet tabibana farketmez erkeğe biraz yatkındım ama eşim tabi genelde erkeklerin cogunlugu gibi cıktım mipisini göstermedimi ne akdar eminsin diyorum erkek olduğundan
öyle diyolar canım ama ben umutluyum galba suratımın soyulup lekeler basmasından belliydi zilli amadogsun poposuna poposuna vurcam naptı anneye
hehe olsun ya kızsa kızdır napalımkararsız kaldığım bi nub değil açıkçası ama erkek istiyoruz diyince dedim inş yanılmışımdır
hehe olsun ya kızsa kızdır napalımben halalarna benzemesin diye erkek istiyorum sdjnfkadsnflskj
bana benziceni bilsem kıza ölürüm ihihihihi eşimle kardeşleri cok benziyo çünkü benzeme ihtimali cok yüksek shdnfdjsf
:)))))) hiç güleceğim yok tu yaa..
bende ultrasonları inceliyorum..ban benziyo diye avunuyorum hahah
ama napım erkek kurtarır sakaldır şeydir zavallı kızım napsınnnnn büyük burun kalın kaşlar gözler cukur cukur yuvarlak sdkfmjls yüzü bana benzesin hatta bitek burnu ve gözleri benzesin diyorum gerisi ne varsa sana benzeyebilir sjnfads
hala -8 deyim.yani 8 kilo verdım.kilo vermem durdu 1 haftadır ama bi artış yok henüz.ben bu durumdan endişelenince dr um bebeğin gelişimi güzel takma kafana dedi:)
tabi hepimizin kalbinden geçen o djsfkshahah ben kızda olsa erkekte olsa bana benzesin diyorum
eşim fıttırıyo:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?