2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440

heyecan yapma sakin ol yaparsın canım yaa hangi doktora gittin buarada marmarayamı gidicem demiştin yanılmıyorsam

boyutu büyüktür biraz küçült istersen canım öyle dene

bunu yapmak istemezdim fakat ultrason görntülerinin olduğu sayfaya kesinlikle eklemiyor delirtti beni burda oldu buda benim bebişim 12+4 cinisyet tahmini istiyorum huh sonunda,,,

heyecan yapma sakin ol yaparsın canım yaa hangi doktora gittin buarada marmarayamı gidicem demiştin yanılmıyorsam
canım bugün hasan terziye gittim sopalıya daha 12+4 3 haziranda 20 gün sonra 16 olcak ogğün eşiminde dogum günü ogün marmaraya gidicem hem belki dogum günü hediyesi cinsyet ögreniris hemde o dogum gününde görsün diye

uwwww erkekmi istiyordunuz ilk bebek dimi senin hayırlısı olsun canım yaa ama kız diyorum ben bakalım
hehehehe evet erkek istiyoduk ama kısmet tabi bana farketmez erkeğe biraz yatkındım ama eşim tabi genelde erkeklerin cogunlugu gibi cıktım mipisini göstermedimi ne akdar eminsin diyorum erkek olduğundan
bi prenses faha mı geliyor yani :)

öyle diyolar canım ama ben umutluyum galba suratımın soyulup lekeler basmasından belliydi zilli ama dogsun poposuna poposuna vurcam naptı anneye

mipi falan göremedim ben kuku gibiarkadaşımada gösterdim onunda yorumunu alalaım bakalım söylerim sana

mipi falan göremedim ben kuku gibiarkadaşımada gösterdim onunda yorumunu alalaım bakalım söylerim sana

vallahi açıkcası banada kız gibi gelmişti paralel duruyor ama cokta emin olamadım sanki hafifte havaya bakıyor kararsız kaldım ;D baksın baksın belki erkek der hiihih bekliyorum merakllla

vallahi açıkcası banada kız gibi gelmişti paralel duruyor ama cokta emin olamadım sanki hafifte havaya bakıyor kararsız kaldım ;D baksın baksın belki erkek der hiihih bekliyorum merakllla

kararsız kaldığım bi nub değil açıkçası ama erkek istiyoruz diyince dedim inş yanılmışımdır

bende diyorum hele bi doğsunda sorcam bana ettiklerinin hesabını totişini ısırıcam valla onun :)

kararsız kaldığım bi nub değil açıkçası ama erkek istiyoruz diyince dedim inş yanılmışımdır
hehe olsun ya kızsa kızdır napalım ben halalarna benzemesin diye erkek istiyorum sdjnfkadsnflskj
bana benziceni bilsem kıza ölürüm ihihihihi eşimle kardeşleri cok benziyo çünkü benzeme ihtimali cok yüksek shdnfdjsf

:)))))) hiç güleceğim yok tu yaa..
bende ultrasonları inceliyorum..ban benziyo diye avunuyorum hahah

:)))))) hiç güleceğim yok tu yaa..
bende ultrasonları inceliyorum..ban benziyo diye avunuyorum hahah

ama napım erkek kurtarır sakaldır şeydir zavallı kızım napsınnnnn büyük burun kalın kaşlar gözler cukur cukur yuvarlak sdkfmjls yüzü bana benzesin hatta bitek burnu ve gözleri benzesin diyorum gerisi ne varsa sana benzeyebilir sjnfads

hahah ben kızda olsa erkekte olsa bana benzesin diyorum
eşim fıttırıyo:))

hala -8 deyim.yani 8 kilo verdım.kilo vermem durdu 1 haftadır ama bi artış yok henüz.ben bu durumdan endişelenince dr um bebeğin gelişimi güzel takma kafana dedi:)

8 kilomu verdin çok değilmi,ben valla 4 kilo aldım.Ama ben hamilelik öncesi diyetteydim ve baya kilo vermiştim. Hamile olduğumu duyunca diyeti ve sporu bıraktım birden kilo almaya başladım,tam 4 kilo aldım allah sonumu hayretsin :)

hahah ben kızda olsa erkekte olsa bana benzesin diyorum
eşim fıttırıyo:))
tabi hepimizin kalbinden geçen o djsfks ama erkeği gözden cıkardım eşimin boyu fiziği falan iyi (180 80 kg) onlar sana benzesin diyorum ben hem kısayım hemde hep 3 4 kilo fazlam var ksfkas (162, 62 63 kg) ;P ondan boyu falan ona benzesin ))) oda diyo ya yüzü bana benzer boyu kilosu sana benzerse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…